Forum » Programska oprema » Vista x64 in sesuvanje .Net programja
Vista x64 in sesuvanje .Net programja
lopov ::
Ziv!
Na laptop z x64 Visto sem nalozil brezplacen proggy za upravljanje omrezij -- Net Profiles. Namesti se OK, najde .Net v2 ki ga rabi za delovanje, ob zagonu pa se sesuje in javi tole:
Nekaj podobnega sem ze imel z nekim drugim programom in sem resil tako, da ga poganjam virtualno. V tem primeru to ne gre, ker pac rabim za osnovni sistem. Problem je najbrz v x64 sistemu :/
Zna kdo svetovati kako pripraviti do delovanja oz. pozna kateri drug brezplacen program ki opravlja tovrstno delo?
Hvala,
b.
Na laptop z x64 Visto sem nalozil brezplacen proggy za upravljanje omrezij -- Net Profiles. Namesti se OK, najde .Net v2 ki ga rabi za delovanje, ob zagonu pa se sesuje in javi tole:
Description:
Stopped working
Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: net profiles.exe
Problem Signature 02: 1.0.2835.20531
Problem Signature 03: 4707e0e6
Problem Signature 04: Net Profiles
Problem Signature 05: 1.0.2835.20531
Problem Signature 06: 4707e0e6
Problem Signature 07: 1f
Problem Signature 08: d0
Problem Signature 09: System.InvalidOperationException
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1060
Nekaj podobnega sem ze imel z nekim drugim programom in sem resil tako, da ga poganjam virtualno. V tem primeru to ne gre, ker pac rabim za osnovni sistem. Problem je najbrz v x64 sistemu :/
Zna kdo svetovati kako pripraviti do delovanja oz. pozna kateri drug brezplacen program ki opravlja tovrstno delo?
Hvala,
b.
opeter ::
Kaj pa ča nastaviš Compatibility Mode?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
ender ::
Napaka je verjetno v samem programu, ki je preveden za katerokoli arhitekturo, poizkuša pa uporabljati 32-bitne knjižnice (kar iz 64-bitnega programa ni mogoče). Kontaktiraj avtorja naj odpravi napako.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
lopov ::
@ opeter -- Na zalost se zgodi isto :(
@ ender -- hvala za namig, bom poskusil to pot :)
Sem se prijavil na forum in videl, da je ze pred casom nekdo poslal tocno isto napako, pa ni bilo odgovora. Sem se pofockal, a kaj veliko upanja nimam. Zaenkrat :)
@ ender -- hvala za namig, bom poskusil to pot :)
Sem se prijavil na forum in videl, da je ze pred casom nekdo poslal tocno isto napako, pa ni bilo odgovora. Sem se pofockal, a kaj veliko upanja nimam. Zaenkrat :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue screen - zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1610 (1310) | BlackCaiman |
» | Težave s brskalnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 754 (581) | Quantum |
» | Blue ScreenOddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1144) | Cold1 |
» | PC tezava, ki se ponavlja (vzrok neznan), sumim diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (1001) | bobi1992 |
» | Stalni Bluescreen in pad sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1533 (1424) | SLO_Matej |