Forum » Operacijski sistemi » win xp in vgrajeni firewall
win xp in vgrajeni firewall
jeb ::
Vztrajanja pri Win98 je pocasi konec, na vrsti so torej xp-ji. Zadeva laufa v redu, zanima pa me, koliko je kaj vreden vgrajeni firewall. Namrec, programcek, ki sem ga v Win98 imel doslej, je za vsak poskus pretoka podatkov odprl okno, opisal aplikacijo, ki ji je namenjen prispeli paketek, itd... Pri xp je za internet povezavo firewall vkljucen default, ampak mi ni jasno, kaj stvar pocne, ce sploh kaj.
Druga stvar pa je, kateri program bi mi lahko priporocili, ce se odlocim izklopit vgrajenega, in ce je kateri od zastonjskih programov zadovoljiv?
Hvala vnaprej!
Druga stvar pa je, kateri program bi mi lahko priporocili, ce se odlocim izklopit vgrajenega, in ce je kateri od zastonjskih programov zadovoljiv?
Hvala vnaprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po resartu računalnika "spremenjene nastavitve" nekaterih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3600 (3045) | Rias Gremory |
» | programi za windows 7Oddelek: Programska oprema | 2917 (2576) | opeter |
» | free-ware zaščita po fejst hudem napaduOddelek: Pomoč in nasveti | 2759 (1655) | Domini |
» | obstaja alternativa win98?Oddelek: Operacijski sistemi | 1359 (1157) | christooss |
» | težave v domačem omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1193) | romario |