» »

lokalno --> pomoč

lokalno --> pomoč

slycer ::

OK sej tale stvar sicer najbolj ne paše v tale del, ampak vseeno rabim pomoč. Zanima me, kje se vklopi tisti lokalno, da lahko vidiš kakšne zvezdice ima uporabnik lokalno (pri ustanovitvi novega topica). Zanima me tudi, če si ta lokalno zvišuješ s pisanjem postov, ali pa je odvisen od softwara inštaliranega na računalniku. Upam da vas nisem preveč zamoril s tem postom:D

lp

ChiefThunder ::

Tiste srebrne zvezde se pojavljajo samo v nekaterih delih foruma: loža, internet, programiranje... vsak oddelek ima svoje nazive. Število le- teh pa je odvisno od tvoje aktivnosti v tistem delu foruma.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Huey P ::

lokalno je podobno kot globalno, le da pri globalno se gleda aktivnost pisanja na FORUMU, pri lokalno pa le v določeni sekciji (LOŽA; ISP, INTERNET,...). Za vse sekcije pa še ni imen. Vzdevek pa ne dobiš takoj, najprej moraš napisati post al dva pa bo...

..::DOOM III: The Legacy::..

Tomi ::

Slycer, ti si pa že drugi, ki ga skrbi, kako lahko ima naziv glede na stanje svojega softwara|O
Vse na Slo-techu je samo posledica aktivnosti na celi strani ( ja, tudi članki, javljene napake ). Sicer pa, tole spet izrabljam kot povabilo:
Če ima kdo pametne predloge za lokalne nazive, naj jih pošlje Primozu, in če bo dobre volje, bo primaknil kakšno točko...
metrodusa.blogspot.com

slycer ::

Hja no hvala za pomoč! Če nebi bil precej nov član foruma, vam nebi težil. Aja mam pa en predlog. Lahko bi dodali naziv, kateri browser folk uporablja. Npr. Netscape user ali Explorer user. Sicer pa analiza brskalnikov le ni tako zakomplicirana, tako da bi se tudi to dalo uštimat. Ajd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mogoce neumno vprasanje... ampak

Oddelek: Slo-Tech
261368 (1022) tejo
»

Zakaj sem zdaj globalno Gnutella user če gnutele še nisem nikoli zagnal ?

51170 (1065) Tomi
»

(po)hvala slo-techa

312082 (1714) jRk0
»

zvezdice

371922 (1450) OZZY

Več podobnih tem