Forum » Slo-Tech » Zakaj sem zdaj globalno Gnutella user če gnutele še nisem nikoli zagnal ?
Zakaj sem zdaj globalno Gnutella user če gnutele še nisem nikoli zagnal ?
whatson ::
emm
to ni odvisno od tega.. to je samo naziv.. ki ga dobiš ob pošiljanju postov... lokalen naziv pač
to ni odvisno od tega.. to je samo naziv.. ki ga dobiš ob pošiljanju postov... lokalen naziv pač
whatson ::
nop... saj prej si tudi bil..
maš lokalne in globalne nazive... lokalni so odvisni od pošiljanja v posamezen forum (Loža, Strojna oprema,... ) globalni pa od vseh pošiljanj skupaj... sam eni še nimajo lokalnih nazivov določenih...
maš lokalne in globalne nazive... lokalni so odvisni od pošiljanja v posamezen forum (Loža, Strojna oprema,... ) globalni pa od vseh pošiljanj skupaj... sam eni še nimajo lokalnih nazivov določenih...
OZZY ::
Tko kot je rekel whatson. Samo dej mi nekaj povej capitanoss. A so te zvezdice in nazivi tako zrajcali da ne moreš spat ali kaj, ko te toliko zanimajo.
Go with the flow.
Tomi ::
Capitanoss: glede na tvoje pisanje, moram to nujno poslati Primožu, ker ne poznam nikogar, ki bi bil globalno Gnutella user. Seveda je to možno lokalno.
Sicer je pa tvoja vnema res velika. Glej, da ne boš še presegel Lunija, ker če ti pa to uspe, potem si pa res dober. In kot sem ti dal nasvet v drugi temi, ne ženi se za zvezdicami. Se lahko maščuje.
Kar pa se nazivov tiče, jaz tudi nisem Shell owner
Sicer je pa tvoja vnema res velika. Glej, da ne boš še presegel Lunija, ker če ti pa to uspe, potem si pa res dober. In kot sem ti dal nasvet v drugi temi, ne ženi se za zvezdicami. Se lahko maščuje.
Kar pa se nazivov tiče, jaz tudi nisem Shell owner
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ***** (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4890 (4035) | Tomi |
» | (po)hvala slo-techaOddelek: Slo-Tech | 2078 (1710) | jRk0 |
» | lokalne zvezdiceOddelek: Slo-Tech | 1309 (1094) | Zipper |
» | Predlagajte vaše ideje za lokalne nazive!Oddelek: Slo-Tech | 1759 (1412) | Primoz |
» | Lokalni naziviOddelek: Loža | 2120 (1979) | OrlyTM |