Forum » Igre » Labirint...?
Labirint...?
Avenger ::
Torej, tole sem postu ze na Mnenjalniku, pa noben nč ne ve...
Nekaj let nazaj je bla ena po svoje zanimiva igra, v kateri je imel igralec le en cilj: priti ven iz labirinta. Problem je v tem, da sem pozabil naslov. Igra je izgledala tko nekak k Doom recimo, stezice po katerih si hodil so bli kot nekaksni trakovi in so bli v eni barvi, ter so se vzpenjali, spuščali, zavijali, se razcepljali... A kdo ve naslov in mogoce kje jo dobit?
Nekaj let nazaj je bla ena po svoje zanimiva igra, v kateri je imel igralec le en cilj: priti ven iz labirinta. Problem je v tem, da sem pozabil naslov. Igra je izgledala tko nekak k Doom recimo, stezice po katerih si hodil so bli kot nekaksni trakovi in so bli v eni barvi, ter so se vzpenjali, spuščali, zavijali, se razcepljali... A kdo ve naslov in mogoce kje jo dobit?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | DOS igra -pomočOddelek: Igre | 1225 (1054) | Mesar |
» | Nov članek: Kaloričen zajtrk: milijarde trikotnikov in sodobni GPU-jiOddelek: Novice / Nova vsebina | 12125 (9024) | RibicRupert |
⊘ | Pozna kdo ta film?Oddelek: Sedem umetnosti | 6153 (4962) | STASI |
» | V razvoju je igra ki jo razvija slovenski razvijalec, vendar to ni Arxel Tribe! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4588 (3262) | Vesoljc |
» | Filmi naše in vaše mladostiOddelek: Sedem umetnosti | 5814 (5577) | Spajky |