Forum » Igre » Labirint...?
Labirint...?
Avenger ::
Torej, tole sem postu ze na Mnenjalniku, pa noben nč ne ve...
Nekaj let nazaj je bla ena po svoje zanimiva igra, v kateri je imel igralec le en cilj: priti ven iz labirinta. Problem je v tem, da sem pozabil naslov. Igra je izgledala tko nekak k Doom recimo, stezice po katerih si hodil so bli kot nekaksni trakovi in so bli v eni barvi, ter so se vzpenjali, spuščali, zavijali, se razcepljali... A kdo ve naslov in mogoce kje jo dobit?
Nekaj let nazaj je bla ena po svoje zanimiva igra, v kateri je imel igralec le en cilj: priti ven iz labirinta. Problem je v tem, da sem pozabil naslov. Igra je izgledala tko nekak k Doom recimo, stezice po katerih si hodil so bli kot nekaksni trakovi in so bli v eni barvi, ter so se vzpenjali, spuščali, zavijali, se razcepljali... A kdo ve naslov in mogoce kje jo dobit?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | DOS igra -pomočOddelek: Igre | 1364 (1193) | Mesar |
| » | Nov članek: Kaloričen zajtrk: milijarde trikotnikov in sodobni GPU-jiOddelek: Novice / Nova vsebina | 13246 (10145) | RibicRupert |
| ⊘ | Pozna kdo ta film?Oddelek: Sedem umetnosti | 6413 (5222) | STASI |
| » | V razvoju je igra ki jo razvija slovenski razvijalec, vendar to ni Arxel Tribe! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5002 (3676) | Vesoljc |
| » | Filmi naše in vaše mladostiOddelek: Sedem umetnosti | 6022 (5785) | Spajky |