Forum » Pomoč in nasveti » Mozilla Vprašanje
Mozilla Vprašanje
Pro2Type ::
Imam Mozillo 1.4 pa me zanima zakaj ne morem uporabljati java aplikacij. Sem probal tud z Mozilla Freebird, pa imam kodek nameščen, sam mi ne gre.
Pa zanima me še kje ima Mozilla 1.4 shranjene pribljubljene, ker sem jih hotel prenest na Mozillo Freebird pa mi ni ratal ker jih nism najdu. Od internet Explorerja vem kje so od Mozille pa ne
hVALA
Pa zanima me še kje ima Mozilla 1.4 shranjene pribljubljene, ker sem jih hotel prenest na Mozillo Freebird pa mi ni ratal ker jih nism najdu. Od internet Explorerja vem kje so od Mozille pa ne
hVALA
roscha ::
Bookmarki so v /home/ime-uporabnika/.mozilla/default/random-ime.slt/bookmarks.html
Java: Če uporabljaš gcc 3.2 ali višji bo treba namestit blackdown java plugin, ter v /usr/lib/mozilla/plugins narediti sym. link do javaplugin_oji.so
Preprosto, ane?
Saj te je zanimalo za Linux platformo ane?
Aja za Wintendo pa ne vem. Verjetno malo poklikaš pa bo
Java: Če uporabljaš gcc 3.2 ali višji bo treba namestit blackdown java plugin, ter v /usr/lib/mozilla/plugins narediti sym. link do javaplugin_oji.so
Preprosto, ane?
Saj te je zanimalo za Linux platformo ane?
Aja za Wintendo pa ne vem. Verjetno malo poklikaš pa bo
hruske ::
Java VM, ki pride z windows, deluje samo z IE, zato moras J2RE potegnit z neta.
Profil se pa nahaja bodisi tam, kjer je roscha povedal, lahko pa tudi v mapi Application Data\mozilla oz. Application Data\Phoenix za firebira. Preišči disk, pa bo.
Profil se pa nahaja bodisi tam, kjer je roscha povedal, lahko pa tudi v mapi Application Data\mozilla oz. Application Data\Phoenix za firebira. Preišči disk, pa bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MozillaOddelek: Pomoč in nasveti | 26640 (26600) | kezoj |
» | Zaznamki so izginili!!!!!Oddelek: Programska oprema | 2041 (1855) | GupeM |
» | Kako naj naložim program v linux-u (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 6488 (5417) | CCfly |
» | e-dohodninaOddelek: Omrežja in internet | 6589 (4572) | romci |