» »

Zvocna nagaja prosim pomagajte!

Zvocna nagaja prosim pomagajte!

Viro ::

no sm dobu hp amd 2800+ racunalnik za nastelat in mi napise v dodajanje strojne opreme da naprave ni bilo mogoce zagnati (koda 10) kaj pomeni ta koda 10???in sej je na maticni zvocna je pa ena od c-media? v biosih je przgana... tko da help!!!


Viro

Tilen ::

predvidevam da niso tole bli win XP ti pa v primeru da to sestavljas za nekoga ki si ni znal sam ... da kr das wim XP gor in bos videl kaksno je stanje malo pa se poglej za nove driverje za tvoj chipset oz ktero integrirano imas.

Viro ::

ja win xp sm nalozu pa najnovejse driverje sm dal dol pa nc...tut ene fulll stare sm dal dol...nc... ne vem kaj al bo bols da kup model novo zvocno al pa naj se se ubadam s tem...

LP Viro

Tilen ::

ne vem zakaj bi v WIN xp sploh moral dodajat strojno opremo? Zadevo samo zazna potem pa sam cd not butneš ki si ga dobil zraven in je to to. Jaz sm imel probleme z zvocno ko sta se kregala integrirana kartica in pa SB live v skatli pa je blo v biosu tut Sound on board disabled in te fore tak da malo probaj ne... pa vcasih ne dela zvok ce je PC navit. A si kaj mu navijal?:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Viro ::

ej ne!!! nism naviju kr ni moja masina...ampak sm jo dubu da nastimam...sam v win xp je ne nastima sama in tut k dam not cd z driverji in instaliram driverje mi jo napise v upravitelju naprav sam je na slikci klicaj!!!un ta rumen ... pol pa grem v dodajanje strojne opreme in mi jo napise ont in ko jo tm izberem mi napise da naprave ni bilo mogoce zagnati (koda 10) !tko zdj da ne vem kaj nj nardim in nism ga naviju aja pa masina je prsla pred 1 tednom iz austrije in je od hp... :D


LP viro

Tilen ::

torej ta zvocna ni "on board" mogoce je PCI sf.. probaj vtaknit v eno drugo PCI režo

ali je pac tale kartica zanič?:)

lp Tilen

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Viro ::

kartica je onboard!!! zihr sm 100% ja pa vsen sej je ze novo nabavu in sm jo dal not... tko da se ne ubadam s tem vec... tnx za odg.!!!


LP Viro

polde66 ::

če si inštaliral cd za matilčno ploščo kk si ga dobu zraven pol je gor tud drajver za media , še tega inštaliraj pa bo. Sem zdele v kratkem času tkole skup vrgu par kompjutrov pa je vse delalo ok. ČE ti pa to ne dela pol pa nes nazaj

Tilen ::

sj je reko da je instaliral vse zadeve iz tistega cdja pa je imel se vedno "klicajcek" tako da je bla tista zvocna malo za uho prvlecena :) pa se z interneta je sal po nove drajverje za kartico .

No ce je ze kupo zdaj novo pa ce dela ql je itk ok.



lp Tilen


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ni zvoka ASUS prenosnik WIN 10

Oddelek: Pomoč in nasveti
61222 (1028) Riff
»

Driver za zvočno

Oddelek: Programska oprema
9595 (502) goxy
»

Problem z namestitvijo mrezne kartice

Oddelek: Strojna oprema
263320 (3141) Jakka
»

X1950pro problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
9970 (825) Good Guy
»

Ne dela zvok

Oddelek: Pomoč in nasveti
61079 (1036) R33D3M33R

Več podobnih tem