Forum » Zvok in slika » Zajemanje žive slike
Zajemanje žive slike
chato ::
Pozdravljeni!
Rad bi priklopil digitalno kamero na PC in nato na PCju zajemal trenutno sliko ki jo kaže kamera! V živo! Ne že vnaprej posnete na kaseto! Kateri program mi to omogoča! Drugače delam z Pinnaclom 8.
Zanima pa me še, kateri program za snemanje audio CD-jev podpira avtomatsko snemanje iz .ogg zapisa!
SREČNO 2004
Chato
Rad bi priklopil digitalno kamero na PC in nato na PCju zajemal trenutno sliko ki jo kaže kamera! V živo! Ne že vnaprej posnete na kaseto! Kateri program mi to omogoča! Drugače delam z Pinnaclom 8.
Zanima pa me še, kateri program za snemanje audio CD-jev podpira avtomatsko snemanje iz .ogg zapisa!
SREČNO 2004
Chato
CaqKa ::
vsak program ki podpira snemanje iz dv kamere podpira tudi "live snemanje"
za drugo vprašanje pa verjetno nero z kakim ogg pluginom...
morda tudi kakšen manj znan pekalec...
med drugim kolikor se še spomnim je bil pred časom en zelo dober prog za audio cdje..
"feurio!" se je reklo programu. bil je pa namenjen samo peki audio cdjev.. ce se obstaja pa nevem.
za drugo vprašanje pa verjetno nero z kakim ogg pluginom...
morda tudi kakšen manj znan pekalec...
med drugim kolikor se še spomnim je bil pred časom en zelo dober prog za audio cdje..
"feurio!" se je reklo programu. bil je pa namenjen samo peki audio cdjev.. ce se obstaja pa nevem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konvert video (VHS) posnetka v DVD-Video formatOddelek: Pomoč in nasveti | 2251 (1914) | Robert |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6057 (5745) | zavajon |
» | Iz CD v MP3 format (Help)Oddelek: Zvok in slika | 1686 (1503) | Hammer123 |
» | Rabm zvočnike,volan in tv tunerOddelek: Kaj kupiti | 1382 (1261) | nornaigre |
» | Nakup MP3Oddelek: Kaj kupiti | 2950 (2052) | G@MER |