Forum » Programska oprema » Več namizij-delovnih površin v Win XP
Več namizij-delovnih površin v Win XP
DanKick ::
Verjetno je to bilo že večkrat napisano, vendar pod "iskanje" nisem našel nič pametnega.
Torej, rabim dober program, ki mi bo v Win XP omogočal več namizij-delovnih površin (po možnosti v različnih resolucijah).
Torej, rabim dober program, ki mi bo v Win XP omogočal več namizij-delovnih površin (po možnosti v različnih resolucijah).
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
DanKick ::
Uf, zdaj bom pa kar sam sebi odgovoril. Dobil sem tole stvar in je odlična. Predvsem je zanimivo to, da podpira namizja v različnih resolucijah.
Evo linka za vse interesente
MultiDesktop2003
Evo linka za vse interesente
MultiDesktop2003
Ashrack ::
Kok pa kej memorije pobere? Upam da je kej bolj stabilna kot tista WinCrap zadevca v PowerToysih!
Ima kdo izkusnje=
Ima kdo izkusnje=
....
sajmon ::
Poglej še Multidesk
http://www.techsuperior.com/
Sicer ne podpira različnih ločljivosti, je pa majhen in nezahteven program.
http://www.techsuperior.com/
Sicer ne podpira različnih ločljivosti, je pa majhen in nezahteven program.
kadivn46 ::
Tud jaz imam XP in dobim veliko namizij brez težav. (imam GF4);nastavitve preko nwiew; na namizju kliknem desno miško in lahko dodajam namizja , sam mene pa matra, kako ustvariti gledanje vsakega namizja extra.
Npr. na PC bi delala nek program, na TV pa bi gledala divx. A imaš mogoče ti kakšno idejo - mogoče ima kdo kakšno izkušnjo/nasvet. Sedaj pa imam označeno, da se obnaša kot klon.
Če ima kdo kakšno idejo ?!
Npr. na PC bi delala nek program, na TV pa bi gledala divx. A imaš mogoče ti kakšno idejo - mogoče ima kdo kakšno izkušnjo/nasvet. Sedaj pa imam označeno, da se obnaša kot klon.
Če ima kdo kakšno idejo ?!
Iztok Smolic ::
No tili programi so meni kr veliko tezav naprtili ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Iztok Smolic ()
BigWhale ::
Virtual desktops, tisti, ki pridejo z powertoys od MSja so tako bebavo stupidni, da je prav neverjetno, da en tak gigant kot je microsoft se ni pogruntal uporabnosti virtualnih desktopov. Jaz jih uporabljam ze deset let, vec... bleeh pod windowsi pa se nobene pametne verzije te zadeve ni bilo. Pa sem jih sprobal ze vsaj dvajset. Se za Linux niso nardili nekaj kar bi bilo podobno in tako uporabno kot fvvmPager... ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3576 (2264) | SasoS |
» | več namizijOddelek: Pomoč in nasveti | 1345 (1148) | karafeka |
» | Pipin odprti termin: Odprto-kodne grafične aplikacijeOddelek: Novice / Kiberpipa | 3652 (2836) | ender |
» | NApaka Windows explorerjaOddelek: Operacijski sistemi | 850 (750) | ToniT |
» | Katiro miš imate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4763 (4204) | g0Run7 |