Forum » Pomoč in nasveti » Zaščiteni audio CD; nekaj "težav"...
Zaščiteni audio CD; nekaj "težav"...
Microsoft ::
Kot prvo, s to temo ne bom posrednos praševal, kak nej pretentam zaščito, da bi lahka pol to še drugi kopirali,...
Kpil sm CD od Dido, pa mam sej dva problemčka. Njene pesmi nikakor ne morem zagnat v Winampu 2.81. Predvidevam, da je z ostalimi verzijami isti problem. Sedaj morem poslušati to v nekem Playerju, ki mi ni všeč, nima equalizerje, tipke, kot so z,x,c,v,b ne "primejo", pa še kaj bi se našlo. Ja, tudi to, da je kvaliteta 128 kbps, 44kHz. Jaz sem kupil CD kvaliteto, zato bi to tudi rad poslušal.
Kot drugo še nisem probal, sam ali bi lahko to nekako prekopiral v MP3 datoteko, da bi lahka potem poslušal na več koncih? Recimo, ko študiram ne morem poslušati, pa mp3 bi rad mel tudi zato, da bi to bilo nekot kompatibilno z Winampom... Hm, sem sploh upravičen, da si naredim varnostno kopijo?
by Miha
Kpil sm CD od Dido, pa mam sej dva problemčka. Njene pesmi nikakor ne morem zagnat v Winampu 2.81. Predvidevam, da je z ostalimi verzijami isti problem. Sedaj morem poslušati to v nekem Playerju, ki mi ni všeč, nima equalizerje, tipke, kot so z,x,c,v,b ne "primejo", pa še kaj bi se našlo. Ja, tudi to, da je kvaliteta 128 kbps, 44kHz. Jaz sem kupil CD kvaliteto, zato bi to tudi rad poslušal.
Kot drugo še nisem probal, sam ali bi lahko to nekako prekopiral v MP3 datoteko, da bi lahka potem poslušal na več koncih? Recimo, ko študiram ne morem poslušati, pa mp3 bi rad mel tudi zato, da bi to bilo nekot kompatibilno z Winampom... Hm, sem sploh upravičen, da si naredim varnostno kopijo?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Dead_Eye ::
hmm, nasty problem... ker varnostno kopijo si lahko narediš, mp3-je tudi (za poslušanje v svojem portable mp3-playerju) provaj na google
The one and only
Microsoft ::
In s čim naj probam na googlu? Nimam ideje...
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MagnatuneOddelek: Novice / Ostale najave | 4288 (3067) | gzibret |
» | TCG širi svoje lovke na nova področja: mobilne telefoneOddelek: Novice / Ostale najave | 3731 (2688) | christooss |
» | Odpira se največja spletna glasbena trgovina pri nas...Oddelek: Loža | 3645 (2123) | Gandalfar |
» | Predsednik vlade podpira piratstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5151 (4064) | Caligula |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13040 (7557) | Geronimo11 |