Forum » Operacijski sistemi » Kateri OS podpira?
Kateri OS podpira?
marky2005 ::
Zdravo!
Rad bi naredil prehod na linux.V polavi takšnih in drugačnih distribucij (nekaj sem jih že preskusil med drugim pingo 2.0) bi rad izbral distribucijo za začetnika oziroma dokaj enostavno.Vendar imam problem,dostopam do interneta preko isdn-ja z modem eicon diva 852.Tu pa nastane problem,tako suse kot pingo 2.0 ne podpirata tega modema.Ali to pomeni da moram kupiti nov modem ali mogoče kak druga distribucija linuxa podpira ta modem?
Hvala za odgovor
Marko.
Rad bi naredil prehod na linux.V polavi takšnih in drugačnih distribucij (nekaj sem jih že preskusil med drugim pingo 2.0) bi rad izbral distribucijo za začetnika oziroma dokaj enostavno.Vendar imam problem,dostopam do interneta preko isdn-ja z modem eicon diva 852.Tu pa nastane problem,tako suse kot pingo 2.0 ne podpirata tega modema.Ali to pomeni da moram kupiti nov modem ali mogoče kak druga distribucija linuxa podpira ta modem?
Hvala za odgovor
Marko.
moj_nick ::
V jedru je podpora za Eicon modeme, zato ti preostane le to, ali pa da počakaš na nekoga, ki mu je to uspelo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1200 (928) | c0dehunter |
» | SuSE ne vidi FAT32 particijOddelek: Operacijski sistemi | 1115 (1046) | root |
» | Red hat 6Oddelek: Operacijski sistemi | 1313 (1212) | drola |
» | Problem: Linux in kabelski modemOddelek: Operacijski sistemi | 941 (847) | SasoS |
⊘ | LINUX(spet)Oddelek: Operacijski sistemi | 716 (686) | moj_nick |