Forum » Operacijski sistemi » Problem: Linux in kabelski modem
Problem: Linux in kabelski modem
Braindead ::
Sem začetnik z linuxi... v bistvu sem si jih posnel pred dvema urama....
Mi lahko kdo pove, kako naj usposobim internetno povezavo? Imam kabelski modem Thomson RCA TCM290, ki je na računalnik priključen z USB priključkom.
Mi lahko kdo pove, kako naj usposobim internetno povezavo? Imam kabelski modem Thomson RCA TCM290, ki je na računalnik priključen z USB priključkom.
Še to poližemo pa gremo...
Yohan del Sud ::
Imam isto konfiguracijo in ClarkConnect. Ta je, ko je bilo vse pravilno vklopljeno in nastavljeno s strani ponudnika (mac adressa ipd) sam pravilno nastavil z moje strani in je že laufalo. Pingo ima verjetno kaki grafičen vmesnik? KDE? Če ja, potem pomoje ne more biti kakšen kunšt.
EjTi ::
Uporabi Ethernet priključek. Ker verjetno driverja za USB za Linux ni (vseeno poglej na CD).
BigWhale ::
ZDRAAVOOO LJUUUUUUBLJANAAAAAA!
*publika se dere*
KAAAKOOO STEEEEEE???
*publika rjove*
A STE ZA AKCIJOOOOOO??
*JAAAAAAA*
EN LINUX!
DVA LINUXA!
TRIJE LINUXI!
*rjovenje mnozice*
Dejmo vsi skupej!
*en linux*
*dva linuxa*
*trije linuxi*
*Kitare zagajo*
*publika se dere*
KAAAKOOO STEEEEEE???
*publika rjove*
A STE ZA AKCIJOOOOOO??
*JAAAAAAA*
EN LINUX!
DVA LINUXA!
TRIJE LINUXI!
*rjovenje mnozice*
Dejmo vsi skupej!
*en linux*
*dva linuxa*
*trije linuxi*
*Kitare zagajo*
Braindead ::
Uporabi Ethernet priključek. Ker verjetno driverja za USB za Linux ni (vseeno poglej na CD).
Na CD-ju od modema ni driverja a linux... če povežem prek mrežne kartice pa to pomeni, da ne morem imeti več povezanega računalnika s cimrom...
Še to poližemo pa gremo...
SasoS ::
Probaj z CDCEther modulom. Rabiš imet USB support in USB Communication Class Ethernet device support kompajlano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC - ni zvoka (zvok je "izginil")Oddelek: Pomoč in nasveti | 1535 (1394) | satfinder |
» | Driverji za grafično-ubuntu kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1222 (1045) | 'FireSTORM' |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97427 (25084) | Skrat |
» | linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1020 (898) | Bakunin |
» | Canon i350 v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1110 (1036) | BigWhale |