Forum » Igre » Enemy territory
Enemy territory
mich ::
Se mi dogaja da mi po priključitvi na katerikoli server avtomatsko začne snemati... Pol pa zmeraj /stoprecord..
Kje in kako se da to odstranit? Baje nekje v ctg. File?
Kje in kako se da to odstranit? Baje nekje v ctg. File?
- polepsal: Gandalfar ()
/stoprecord
ma sej vem.vprasanje je ali se da to kje drugje nastavit,al moram to zmerjaj pisat??Bojda se da to nastavit rocno v enem fajku .ctg al neki tazga........
ma sej vem.vprasanje je ali se da to kje drugje nastavit,al moram to zmerjaj pisat??Bojda se da to nastavit rocno v enem fajku .ctg al neki tazga........
[Eraser] ::
/bind x stoprecord
x je neka tipka , ki jo pol samo stisnes za stop ..sam moras zbrat neko ki jo mas prosto
x je neka tipka , ki jo pol samo stisnes za stop ..sam moras zbrat neko ki jo mas prosto
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: [Eraser] ()
kihc ::
poskusi tole - options --> game --> avuto-actions (3ja stvar od odspodaj navzgor) daj na none.
ja opstaja program ET loader, s katerim se načelomaodpravi ta problem, prav tako ti ne spreminja nastavljene resolucije...
imam pa drugi problem HUNK_allocatedtempmemory error....kljub temu da sem naložil novo verzijo mi stalno po vsaki (med igro ne) vrže ven...memorije v winsih imam 1200MB, karkoli spreminjam enak drek........resolucijo in ostale bombončke imam na toliko kot prej ko tega ni bilo..kaj naredit?
sistem P4 2.6
512 RAM
RADEON 9700 pro
XP
imam pa drugi problem HUNK_allocatedtempmemory error....kljub temu da sem naložil novo verzijo mi stalno po vsaki (med igro ne) vrže ven...memorije v winsih imam 1200MB, karkoli spreminjam enak drek........resolucijo in ostale bombončke imam na toliko kot prej ko tega ni bilo..kaj naredit?
sistem P4 2.6
512 RAM
RADEON 9700 pro
XP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProgramOddelek: Igre | 890 (735) | VARD1x |
» | video iz igreOddelek: Igre | 1154 (922) | Bato|\| |
» | ET pro mod in cedegaOddelek: Igre | 1496 (1407) | PARTyZAN |
» | FPS pri quake3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1386) | Enzo77 |