Forum » Operacijski sistemi » red hat 7.1
red hat 7.1
Shershen ::
Ve kdo mogoče kje dobiti Red Hat 7.1 (ali novejšo verzijo, če obstaja) oziroma če mi lahko to gdo presname (plačam največ 1000 SIT ).
zetko ::
Ce mas kabl ga lohka tut instaleras prek neta sam disketo rabs zagonsko
Living it another way.....
bastadu ::
A ga že ma kdo gor, pa je mel prej 7.0? Kaj je kej boljšega? Se splača iti iz 7.0 na 7.1?
PaJo ::
Iz 7.0 na 7.1 mas novo jedro pa nove KDE-je, skok se recimo spalca, ceprav sem od nekod slisal da stvar ne dela glih najbolj ok, ker recimo nekumu je zacelo errorje ven metat ko se je povezal preko dial-up-a na net, drugace pa sem jaz doma sporabal 7.1beta pa je bil kar cool.
Verjetn pa je najboljse da sam probas v praksi pa bos videl, en popoldan gor ali dol verjetno lahko raskiras
Verjetn pa je najboljse da sam probas v praksi pa bos videl, en popoldan gor ali dol verjetno lahko raskiras
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
simon ::
Jaz sem ga pred petimi minutami nalozil in moram reci da je precej dodelana zadeva, se posebej kar se tice podpore slovenscini. Tudi dialup dela b.p. Vsekakor se ga splaca poiskusiti
footprint ::
Na Linux fest v Novo Mesto bi prišel, dobil bi dva CDja za 500 sit.
Drugač' pa lahko dovnoldaš z neta oz. mail me
pošta
Drugač' pa lahko dovnoldaš z neta oz. mail me
pošta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone 4 16GB posodobitevOddelek: Pomoč in nasveti | 2180 (1812) | zee |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5660 (4886) | marsovec gugu |
» | Opera in bookmarksOddelek: Programska oprema | 723 (688) | .smidge. |
» | HOW TO: Poleg WIN2k se RedHat?Oddelek: Operacijski sistemi | 1965 (1791) | twosocks |