Forum » Pomoč in nasveti » SB Live & MSI K7T Turbo R ???? Help...
SB Live & MSI K7T Turbo R ???? Help...
primozn ::
Zanima me kako pripraviti SB Live, da bo delal na tej plošči. Ko inštaliram driverje za SB in resetiram mašino se mi windowsi več ne zaženejo. Ustavi se pri prepoznavanju strojne opreme in sicer ko nalaka gonilnik Creative SB16 Emulator.
Help !!!
Bandit...
Help !!!
Bandit...
MaX ::
Problem je zaradi nesoglasij med 686b southbridge čipom in zvočno kartico SBlive. popravk naj bi bil na viahardware
Nalozil sem driver, ki bi naj bil popravljen:
AC 97 Audio Drivers
1.20a - Updated AC97 driver. For use only with 686A/686B southbridge motherboards
Napaka je ostala enaka. Problem je kot zgleda drugje.
Bandit
AC 97 Audio Drivers
1.20a - Updated AC97 driver. For use only with 686A/686B southbridge motherboards
Napaka je ostala enaka. Problem je kot zgleda drugje.
Bandit
Ups... pa res.
No, zdaj sem nasel popravek in ga instaliral. Vendar problem ostaja enak. Čisto nič se ni spremenilo. SB 16 Emulator noče in noče delati.
???
Bandit
No, zdaj sem nasel popravek in ga instaliral. Vendar problem ostaja enak. Čisto nič se ni spremenilo. SB 16 Emulator noče in noče delati.
???
Bandit
BlackHole ::
Zakaj je sploh ta SB16 emulator, jaz sem ga na moji plati onemogočil, čeprav ne vem da bi mi prej povzročal kake težave. Imam pa MSI K7T Pro 2A in SB Live player.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5875 (4641) | Enron x86 |
» | Star računalnik MS-DOS igre v Windows 98 SEOddelek: Igre | 5842 (4330) | opeter |
» | Nova anketa: zvočna kartica, da ali ne?Oddelek: Novice / Ankete | 3957 (3366) | sidd |
» | Nasveti pri nakupu racunalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1419 (1184) | Tommy |
» | Popravek za VIA 686B southbridgeOddelek: Novice / Matične plošče | 1609 (1609) | Pretorijanec |