Forum » Igre » problem z tiberian sun-om
problem z tiberian sun-om
tha pek ::
Po instalaciji igre, sem jo hotel zangati, in mi je napisalo da manjka nekaj DLL datotek, ki so bile poskodovane ali izbrisane pri instalaciji, in da naj za to ponovno instaliram.
Po ponovni instalaciji, se je problem ponovil. spet se je pojavil napis da nekaj DLL datotek majka. Zato sem prosil se mojega administratorja, naj mi instalira, in spet je bilo enako.
Naslednji dan sem igrico instaliral pri prijatelju, in mu je cisto normalno delala.
imam pa: Win2000 proffesional, voodoo 3 2000, 512 rama in 2Ghz procesor.
plz ce lahka pomagate
Po ponovni instalaciji, se je problem ponovil. spet se je pojavil napis da nekaj DLL datotek majka. Zato sem prosil se mojega administratorja, naj mi instalira, in spet je bilo enako.
Naslednji dan sem igrico instaliral pri prijatelju, in mu je cisto normalno delala.
imam pa: Win2000 proffesional, voodoo 3 2000, 512 rama in 2Ghz procesor.
plz ce lahka pomagate
ovdje kokoš ::
najbrz mas poskodovane winse, al pa ti manka ksna zadeva, ala direct x (katerega igra ne rabi ker je narjena z voxli), mal bol opis kere dll datoteke mankajo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | fsazz.exeOddelek: Informacijska varnost | 2407 (1490) | zcetrt |
» | Missing dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (875) | xtrat |
» | Program za registerOddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1196) | bluefish |
» | [VB.NET] - Kako registrirati DLL-je ob inštalaciji?Oddelek: Programiranje | 1156 (1052) | darkolord |
» | Kaj naredite po namestvi xpOddelek: Operacijski sistemi | 1890 (1445) | bojsi |