Forum » Slo-Tech » V kateri forum pisem tole temo?
V kateri forum pisem tole temo?
BigWhale ::
Tocno tako se glasi moje vprasanje. In sicer, ko pritisnem reply ali pa new post, ne vem kam bom pisal mojo temo.
Saj imena foruma,
a) ni nikjer na ekranu,
b) zaradi moje bebavosti enostavno ne vidim?
Mogoce se to se nikomur ni zgodilo ampak, meni je to PRECEJ nadlezno, ker dostikrat pozabim kje sem ostal in kam pisem... :)
Saj imena foruma,
a) ni nikjer na ekranu,
b) zaradi moje bebavosti enostavno ne vidim?
Mogoce se to se nikomur ni zgodilo ampak, meni je to PRECEJ nadlezno, ker dostikrat pozabim kje sem ostal in kam pisem... :)
Brane2 ::
Jaz pa ne. Mogoče bi blo dobro, da bi se nekam na stran, kjer pišeš odgovor našel prostor za naslov teme in foruma, kamor bo "padel" odgovor...
> jst vse vidim
Kje ?!??!
Zakaj hudica ste tako skopi z odgovori, ce vidis povej kje! Al te moram se extra prosit? :P
Mile, vljudno te naprosam, da mi poves kje vidis naslov foruma v katerega bos poslal odgovor/sporocilo?
S spostovanjem,
Kje ?!??!
Zakaj hudica ste tako skopi z odgovori, ce vidis povej kje! Al te moram se extra prosit? :P
Mile, vljudno te naprosam, da mi poves kje vidis naslov foruma v katerega bos poslal odgovor/sporocilo?
S spostovanjem,
iskra ::
Pod gumbi 'Predogled' 'Osveži' 'Pošlji 'Prekliči' 'Briši' piše ime teme, ... Res pa je, da nikjer ne piše kateri del foruma je to ...
slawc ::
Jaz bi pa rad videl se post na katerega odgovarjam, to je pa sploh nadlezno. Ampak to vse spada (verjetno) pod predlogi.
LP,
Slawc
ali3n ::
slawc - to si lahko nastaviš v tvojih nastavitvah -> Forum -> "Število prikazanih sporočil pri odgovarjanju nanje:" [vnesi cifro]
in v povezavi s tem še:
"Pri dodajanju sporočil prikažem najprej:"
in v povezavi s tem še:
"Pri dodajanju sporočil prikažem najprej:"
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Iskra, tam pise avtor in naslov teme. :) In ker imas teme o vojni v iraku v lozi in v problemih clovestva recimo, potem ne vem kam odgovarjam... :)
Sploh pa, ker so uporabniki tako pametni in dajejo naslove tem v stilu 'I need help'.... :) Ti naslov teme nic ne koristi pri lociranju, kam spada kaka tema :)
Sploh pa, ker so uporabniki tako pametni in dajejo naslove tem v stilu 'I need help'.... :) Ti naslov teme nic ne koristi pri lociranju, kam spada kaka tema :)
Primoz ::
Bom še ime oddelka nekam vtaknil.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
ali3n: hm hm ... rad bi videl tocno tisti post na katerega odgovarjam, ni nujno da je zadnji in ni nujno da je prvi, lahko je nekje v sredini, tocno kateri je od zadaj ali spredaj tudi ne morem vedeti zato je stevilka bolj nekoristna. Sedaj sem recimo kliknik na odgovori pri tvojem postu, pokazan je bil pa zadnji. Tole je sicer mogoce ze offtopic ampak vseeno, mogoce bo pa upostevano. Nekako se mi zdi da spada v isti kos: da vidis komu, kam in kje tipkas odgovor.
LP,
Slawc
meni bi se oci orosile, ce bi dobil moznost citiranja... pri odgovarjanju...
Saj mozno da je kje samo nisem se nasel ;> pa tud gledal nisem prevec..
Saj mozno da je kje samo nisem se nasel ;> pa tud gledal nisem prevec..
hm, nevem tocno kako je pri mobisuxu... cak grem pogledat :)) ja, tako ja, pa se thread view ima, ampak to sem dal pod predloge ze takoj na zacetku.
frenk: BigWhale je verjetno mislil, da se mu avtomatsko pojavi citirano besedilo v odgovoru
frenk: BigWhale je verjetno mislil, da se mu avtomatsko pojavi citirano besedilo v odgovoru
LP,
Slawc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 527072 (4617) | bastadu |
» | Nov oddelek - Anonimni eksperiment (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 9945 (6062) | R33D3M33R |
» | Forumi!Oddelek: Omrežja in internet | 2635 (2258) | Primoz |