Forum » Hlajenje in modifikacije » Barvanje miške
Barvanje miške
para! ::
Torej, zaradi odstopanja barve na MX700 miški, sem se odločil, da jo pobarvam.
Kot veste je miška črna, pokrov (ki služi kot tipke) pa je srebrn. Ta pokrov bi jaz želel pobarvati na črno.
Rad bi pobarval ta del:
Pomembno je, da je barva obstojna, da se ne lepi na roko in da se ne zbriše.
Zanima me naslednje:
- kakšno barvo naj uporabim,
- kakšen način barvanja,
- ali je potrebno originalno (srebrno) barvo odstraniti in s čim naj to naredim;
Hvala in LP
Kot veste je miška črna, pokrov (ki služi kot tipke) pa je srebrn. Ta pokrov bi jaz želel pobarvati na črno.
Rad bi pobarval ta del:
Pomembno je, da je barva obstojna, da se ne lepi na roko in da se ne zbriše.
Zanima me naslednje:
- kakšno barvo naj uporabim,
- kakšen način barvanja,
- ali je potrebno originalno (srebrno) barvo odstraniti in s čim naj to naredim;
Hvala in LP
Death before dishonor!
kuglvinkl ::
Če ti je barva odstopla jo reklamiraj. Sicer pa, ali3n je expert za barvanje.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Misliš, da lahko reklamiram samo zaradi tega, ker barva odstopa? Koliko let garancije sploh imajo te miške?
Sicer pa bi jo prav rad pobarval, ker se ta srebrni pokrov ne ujema s črnino vseh ostalih komponent.
LP
Sicer pa bi jo prav rad pobarval, ker se ta srebrni pokrov ne ujema s črnino vseh ostalih komponent.
LP
Death before dishonor!
kuglvinkl ::
Sori, če si miško normalno uporabljal, nima v roku kej barva odstopit.
Your focus determines your reallity
Ne vem, ker ni važno koliko mi je dala trgovina. Če mi da Logitech 5 let, potem je 5 let in basta .
Kakorkoli, hvala za pomoč, ampak jaz zi kljub vsemu želim barvat.
LP
Kakorkoli, hvala za pomoč, ampak jaz zi kljub vsemu želim barvat.
LP
Death before dishonor!
Jux ::
glede na to da stane mx700 kar nekaj tolarjev (okoli 20k sit mora bit?), se mi zdi neumno porabit garancijo. Namreč mišak je potrošno blago, ki se hitro kvari in najbolj neumno bi bilo ukinit svojo garancijo.
Miško lepo nesi zamenjat, ker se ti lušči barva - dosti bolj pametna odločitev, ker boš po dveh letih ko se ti bo mišak pokvaril enostavno uveljavljal garancijo!
Miško lepo nesi zamenjat, ker se ti lušči barva - dosti bolj pametna odločitev, ker boš po dveh letih ko se ti bo mišak pokvaril enostavno uveljavljal garancijo!
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8169 (5530) | SnakeBite |
» | nakup miskeOddelek: Kaj kupiti | 1227 (953) | ddeben |
» | S čim pofarbat ohišje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3224 (2849) | nikonezna |
» | Modifikacija monitorja by TiCkOOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2347 (1948) | TICKO |