Forum » Elektrotehnika in elektronika » Dig.termometer prek gameporta
Dig.termometer prek gameporta
TgT ::
Pozdrav!
Včeraj sm najdu simple schematic za dig. temp. termometer ki ga priklopiš na Gameport in sicer od enga do štiri senzorje. Komponent ni veliko. Vse kar nucaš je 15 polni SUB D vtikač, 1 ali več senzorjev (max 4 - SMT 160-30), trižilni kabel
in F0-F3 100mA (to mi zdele ni jasno kaj je tocno, mi lahko kdo pove? :) ) Zdaj pa kje bi lahko dobil SMTp 160-30 po najugodnejši ceni. Pri Conradu prodajajo to okol 3.5k sit . Na eni Češki strani pa prodajajo po 4? + 8? poštnine :) Anyone?
lp, TGT
p.s. Slikca
Včeraj sm najdu simple schematic za dig. temp. termometer ki ga priklopiš na Gameport in sicer od enga do štiri senzorje. Komponent ni veliko. Vse kar nucaš je 15 polni SUB D vtikač, 1 ali več senzorjev (max 4 - SMT 160-30), trižilni kabel
in F0-F3 100mA (to mi zdele ni jasno kaj je tocno, mi lahko kdo pove? :) ) Zdaj pa kje bi lahko dobil SMTp 160-30 po najugodnejši ceni. Pri Conradu prodajajo to okol 3.5k sit . Na eni Češki strani pa prodajajo po 4? + 8? poštnine :) Anyone?
lp, TGT
p.s. Slikca
Azrael ::
F0 do F3 so cevne varovalke 100mA 250V. Na game port pride 5V direktno iz napajalnika in bi lahko imel kakšne specialne efekte v primeru kratkega stika, če nebi bilo varovalk.
Glede senzorja in njegove cene pa vprašaj v HTE, IC, Just, Delko... Konrad (pri nas) je obupno predrag.
LP, Azrael
Glede senzorja in njegove cene pa vprašaj v HTE, IC, Just, Delko... Konrad (pri nas) je obupno predrag.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklop fida med nevihto (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 18131 (15638) | lovro535v2 |
» | Popravilo adapterja - pokvarjen transformator?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2009 (1836) | XeonAdvanced |
» | Avtomobilski akumulator + multimeterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 31383 (28997) | Newholland |
» | Račun porabe transformatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1708 (1432) | energetik |
» | TermoregulatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5031 (5031) | Azrael |