Forum » Elektrotehnika in elektronika » " Zracni Lan "
" Zracni Lan "
frosch ::
Med frendi smo se zanimal za zracni lan, pa so zadeve predrage, pa se je moj fotr oglasu da bi to on sam zlotu , naredu, karkol ze ..
Zanima me , kje dobiti kako tako shemo, oz. ce kdo pozna , prosim ce mi jo posreduje :)
Zanima me , kje dobiti kako tako shemo, oz. ce kdo pozna , prosim ce mi jo posreduje :)
LP [FroscH]
Azrael ::
Nekoč sem nekaj na to temo zasledil v glasilu naših radioamaterjev CQ ZRS, ne vem katera številka, samo zadeva je zahtevala radioamatersko postajo (dovoljenja, izpiti...), LAN kartico, pa poseben modem... in hitrost prenosa je bila le okoli 1Mb/s, tako, da na sedanjo ceno Wi-fi (Wireless Local Area Network) kartic, ki je že pod 15k SIT, homemade alternative niso več aktualne, razen kakšne modifikacije anten. Če že misliš resno, potem je bolje, da tu na forumo prebereš teme o Wi-fi, mogoče kaj vprašaš in poiščeš najboljšega ponudnika opreme.
LP, Azrael
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enaka wireless sticka na enem omrežju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5164 (4197) | solatko |
» | 'Crknil' Wifi AdapterOddelek: Strojna oprema | 2930 (2276) | Likalnik |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5343 (4024) | Mikec17 |
» | kateri router priporočateOddelek: Omrežja in internet | 4115 (2540) | Mesar |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23011 (13838) | umexteacher |