Forum » Pomoč in nasveti » Rockwell 56k modem in XP!
Rockwell 56k modem in XP!
ficko1 ::
Zanima me, ali je možno, da ni mogoče inštalirati tega (56k Rockwell) modema na XP windowse? Nikakor ne uspem. Na inštalacijskem CD-ju mi pač piše da podpira win 95, win 98 ter win NT...
Se kje mogoče da dobit driverje? Pozna kdo kakšno dobro stran (poizkusil sem www.modemsite.com pa ni blo nič - ne dela).
Hvala!
Se kje mogoče da dobit driverje? Pozna kdo kakšno dobro stran (poizkusil sem www.modemsite.com pa ni blo nič - ne dela).
Hvala!
freserovski ::
Gonilniki za ta modem so že vdelani v windows xp, malo poglej ad hardware..., se mi zdi, da je treba naredit ročno. Jaz mam ta modem pa dela b.p.
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
ficko1 ::
Šel sem na to stran in sem nekaj dol snel. Modem sem zdaj lahko inštaliral, problem pa mam z PCI controlerji (?). Tko da mi še ne dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux in modemOddelek: Operacijski sistemi | 1797 (1558) | |_CoBrA_| |
» | Kateri interni 56k modem za P200 mašino?Oddelek: Strojna oprema | 1329 (1110) | AtaStrumf |
» | Dobro podprt modem za Mandrake linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1018 (878) | jaBo |
» | Modem - Planet - DRIVER ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1259 (1198) | maticm |
» | 56k Voice faxmodem v.90 standard v linux red hat 9Oddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1209) | Lee |