Forum » Strojna oprema » Krmiljenje LTP
Krmiljenje LTP
Dj-m4N´ ::
Lp!
Mene pa zanima če ma kdo kak program, mogoč tud kodo s katerim bi lahko spreminjal vrednosti posameznega pina na kablu... torej naprimer jaz bi dal v pin#3 žičko od ledDiode na maso pa drugo žičko.. in pol bi jo lahka krmilo preko računalnika!
Hvala
Mene pa zanima če ma kdo kak program, mogoč tud kodo s katerim bi lahko spreminjal vrednosti posameznega pina na kablu... torej naprimer jaz bi dal v pin#3 žičko od ledDiode na maso pa drugo žičko.. in pol bi jo lahka krmilo preko računalnika!
Hvala
blondi ::
Ali bi lahko meni tudi poslal source za program, ki dostopa do ltp? Sam imam majhen problemček - o VB nimam pojma. Če se da, bi ga imel v c-ju A bi šlo? (rok.usen@gmail.com)
FRI rules
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč pri LPT kablu za printerOddelek: Strojna oprema | 1236 (992) | jonynho |
» | tiskana vezja - elektro - problemiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1681 (1255) | T0RN4D0 |
» | Lcd misterij od HTOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1502 (1336) | zcetrt |
» | Spajky - rabim tvojo pomoc ( BX + Tualatin)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1753 (1371) | Spajky |
» | Šaltrji (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4185 (3377) | segi |