Forum » Loža » Kaj hoce Musk in beseda ali dve, zakaj ti gre vedno slabše
Kaj hoce Musk in beseda ali dve, zakaj ti gre vedno slabše
delavec44 ::
Nimam fake računov. Imam pa tehnični faks.
Ne vem pa zakaj jokaš modom, da ti drugi uničujejo teme, če sam nisi sposoben komunicirati brez laži.
Ja, to pa priznam, tudi fakulteta za kmetijstvo je tehnicni faks. Ampak le besedici, vesel sem vsake tvoje/Utk objave.
Kmetijstvo je naravoslovni, ne tehnični. Verjetno nimaš ne enega ne drugega in tako ne poznaš razlike.

razor1911 ::
Ne vem pa zakaj jokaš modom, da ti drugi uničujejo teme, če sam nisi sposoben komunicirati brez laži.
Ja, to pa priznam, tudi fakulteta za kmetijstvo je tehnicni faks. Ampak le besedici, vesel sem vsake tvoje/Utk objave.
Kmetijstvo je naravoslovni, ne tehnični. Verjetno nimaš ne enega ne drugega in tako ne poznaš razlike.
Zate je popolnoma tehnicni in prakticni. Sicer ti priznam fachidiotovstvo, ki je dostikrat sticna tocka, ampak samo iz agrarnih strok, je
pa res, da te malo sumim na faliranega FDVjevca. Po poti Fuhrerja.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()
Zate je popolnoma tehnicni in prakticni. Sicer ti priznam fachidiotovstvo, ki je dostikrat sticna tocka, ampak samo iz agrarnih strok.
Seveda, ko govoriš neumnosti, so drugi fachidioti. Samo da lažje spiš.
Drugače pa osebno bi bil ponosen, če bi bil kmet. Pa žal nisem. Ne vem kaj ti tako slabega vidiš v tem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Zate je popolnoma tehnicni in prakticni. Sicer ti priznam fachidiotovstvo, ki je dostikrat sticna tocka, ampak samo iz agrarnih strok.
Seveda, ko govoriš neumnosti, so drugi fachidioti. Samo da lažje spiš.
Drugače pa osebno bi bil ponosen, če bi bil kmet. Pa žal nisem. Ne vem kaj ti tako slabega vidiš v tem.
Ne. Ko izkazujes nesposobnost dojemanja druzboslovja, hkrati pa se ne dokazujes v naravoslovju, si fachidiot v upanju, da imas vsaj nekaj na kar se spoznas. Ne samo SDSovski blebetac.
Ampak dejansko, si samo SDSovski blebetac. In niti ne najboljsi, podobno kot tvoja sopomenka Utk. Z kvantiteto probas nadoknadit kvaliteto.
Zgodovina sprememb…
Utk ::
Ja, nekdo, ki bi kar plenil ljudem, pa ful razume družboslovje.
Ti nisi fachidiot, ampak idiot.

Ja, nekdo, ki bi kar plenil ljudem, pa ful razume družboslovje.
Saj lahko gres pod delavec44 racun, ni neke fore, kdor ima dva nevrona je ze davno ugotovil, da sta ista oseba.
Zgodovina sprememb…
enavlaka ::
kow ::
Haha. Skrajna levica misli, da je problem Musk, ne pa nekaj 10k ljudi v Sloveniji, ki "delajo" za drzavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
gozdar1 ::
V svetu že lep čas poteka takma proti dnu, kar je sicer blagodejno za del azije,.. ampak katastrofa za zahodni srednji sloj,ki se mu standard zardi tega niža.
Sicer pa mit meritokracije, dejansko je pedrigre velikokrat bolj pomemben.
Sicer pa mit meritokracije, dejansko je pedrigre velikokrat bolj pomemben.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gozdar1 ()
garamond ::
[...]Se k-NN se pri vama ujemajo, ko gledam statistiko vajinega besedicenja, je pribljizno tako, kot bi se ti sam gledal v ogledalo in si govoril, da to nisi ti.[...]
[...]Saj lahko gres pod delavec44 racun, ni neke fore, kdor ima dva nevrona je ze davno ugotovil, da sta ista oseba.Najprej iskrene čestitke, da odgovarjam na tole. Tipično se ne pritožujem o uporabnikih z večimi accounti. To "čast" si je do zdaj zaslužil le Lakotnik29 s svojimi alter accounti. Ki, btw, še vedno sodeluje na forumu in "le" občasno žali souporabnike, kljub temu, da se je Samuel zadnjič pohvalil, da je pa ta problem zdaj rešen.
V kontrastu z delavcem44, ki včasih napiše kateri vsi uporabniki so ring0ruin / razor1911, dodajam enega manj očitnega: arato. Ki je postal trenutno neaktiven, je pa nastal nov uporabnik Zcall, ki bo brez dvoma okrepil svojo dejavnost v temi Rusija vs Ukrajina. (Jih je vsaj še par več neomenjenih v zadnjih letih, nisem pa zadosti prepričan, da bi jih omenil.)
In to je postanje praktično vsak dan, in v čisto nepolitičnih oziroma nepovezanih temah se začno pojavljati termini kot je "fašist", "SDS" (to je bilo pri prejšnji iteraciji ring0ruina-a) in zdaj "sockpuppet".
Če misliš, da nihče nikoli ni implementiral kNN za ugotavljanje istih uporabniških računov na tem forumu ali česa podobnega, se motiš. Sem že enkrat popravljal soforumaše glede tega. To je bilo še pred LLMji. Heck, še LLM-jev ne potrebujem. Lahko si zapomnim kaj je nek uporabnik izjavil 1x LETA nazaj in mu to omenim, ko izjavi 2x... (računam, bilo je 5+ let razlike med izjavama). Verjemi, da podobno velja tudi za tvoje izjave, če sem jih prebral.
Še vedno čakamo tvoje skripte, ki bodo razkrile uporabnike med različnimi portali. Čeprav verjetno ne bo nič iz tega. Se je Aleš78 hvalil s tem, potem pa je account postal neaktiven.
"sampovem", nekoliko ali pa precej v razmislek!
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.
johnnyyy ::
Omejitev premozenja so lepe pravljice ja. In potem ko dosežeš limito zapreš firmo in zauriš fabriko. Jaz imam dovolj, več ne morem imeti, ker sem dosegel limito, dobro fabriko sem pa uniil, ker se mi ne splača več delati. Zaposlene pa na cesto.
Zakaj bi sploh dosegal limito? Že prej se ustaviš. Recimo jaz sem normiranec, nezavezanec za DDV in delam toliko, da ne prekoračim 60k. Letos sem tako bil 2 meseca na dopustu, po tem ko sem si dopust 100% samoobdavčil.