Forum » Problemi človeštva » Lokalne volitve v Nemčiji
Lokalne volitve v Nemčiji
Temo vidijo: vsi
johnnyyy ::
Danes je pomik političnega diskurza tako izrazito v desno, da se ideologijo sovraštva, izključevanja in nestrpnosti, ki jo mnogi tukaj zagovarjate, vse pogosteje predstavlja kot "zdrava kmečka pamet". Hkrati pa se vse, kar je zmerno, sredinsko ali pa zgolj temelji na osnovnem sočutju do sočloveka, hitro označi za skrajno levo.
To je en precej nevaren premik perspektive. Solidarnost, empatija, dostojanstvo, skrb za druge, itd... so postali praktično sinonim za skrajnost, medtem ko sta sovražnost in izključevanje predstavljena kot nekaj normalnega - tudi na tem forumu.
Jaz dobim kar ošpice, ko se te dni raznorazni internetni primitivci z močnimi mnenji brez pravega razumevanja človeka, družbenih pojavov in kompleksnosti sveta, ki hkrati zanikajo znanost in ne vidijo dlje od svojih trenutnih lastnih interesov, tako radi sklicujejo na zdravo kmečko pamet. Please don't.
Če si na sredini ali malo levo/desno, si za levičarje desničar, za desničarje pa levičar.
Če me spomin ne vara, je bil slo-tech včasih precej bolj levičarski - bolj so bile neke leve teme (ali se samo meni zdi). Zadnja leta, pa so debate precej bolj desne. Torej kaj se je spremenilo, da se je to zgodilo?

razor1911 ::
Danes je pomik političnega diskurza tako izrazito v desno, da se ideologijo sovraštva, izključevanja in nestrpnosti, ki jo mnogi tukaj zagovarjate, vse pogosteje predstavlja kot "zdrava kmečka pamet". Hkrati pa se vse, kar je zmerno, sredinsko ali pa zgolj temelji na osnovnem sočutju do sočloveka, hitro označi za skrajno levo.
To je en precej nevaren premik perspektive. Solidarnost, empatija, dostojanstvo, skrb za druge, itd... so postali praktično sinonim za skrajnost, medtem ko sta sovražnost in izključevanje predstavljena kot nekaj normalnega - tudi na tem forumu.
Jaz dobim kar ošpice, ko se te dni raznorazni internetni primitivci z močnimi mnenji brez pravega razumevanja človeka, družbenih pojavov in kompleksnosti sveta, ki hkrati zanikajo znanost in ne vidijo dlje od svojih trenutnih lastnih interesov, tako radi sklicujejo na zdravo kmečko pamet. Please don't.
Če si na sredini ali malo levo/desno, si za levičarje desničar, za desničarje pa levičar.
Če me spomin ne vara, je bil slo-tech včasih precej bolj levičarski - bolj so bile neke leve teme (ali se samo meni zdi). Zadnja leta, pa so debate precej bolj desne. Torej kaj se je spremenilo, da se je to zgodilo?
Utk je del armade sockpuppetov, ki se gredo astroturfing po slo-techu in naredijo ogromno šuma, večini pa se
sploh ne da več ukvarjati z njegovimi neumnostmi. Zdaj je malo potihnilo, pred županskimi volitvami pa bo
spet samo še desničarska propaganda "teme zadnjih 24ur" in to 24/7. In gre za fake accounte, ki so bili kreirani
že desetletje in več nazaj in pridno polnjeni z neumnostmi, tako, da izgledajo legit, čeprav niso, sproti pa
nastajajo še novi in jih spet polni.
Skratka ne, da je slo-tech zdaj desen, ampak je debat, ki jo ustvarjajo desni sockpuppeti, glede na volumen
debat, ogromno.
Ne Utk je tudi sam samo sockpuppet account, ne vem kdo je dejansko lastnik, tudi ne vem ali gre za podjetniški
model ali je zadaj samo res hud iztirjenec.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()

Miki N ::
Utk je del armade sockpuppetov, ki se gredo astroturfing po slo-techu in naredijo ogromno šuma, večini pa se
sploh ne da več ukvarjati z njegovimi neumnostmi. Zdaj je malo potihnilo, pred županskimi volitvami pa bo
spet samo še desničarska propaganda "teme zadnjih 24ur" in to 24/7. In gre za fake accounte, ki so bili kreirani
že desetletje in več nazaj in pridno polnjeni z neumnostmi, tako, da izgledajo legit, čeprav niso, sproti pa
Skratka ne, da je slo-tech zdaj desen, ampak je debat, ki jo ustvarjajo desni sockpuppeti, glede na volumen
debat, ogromno.
Ne Utk je tudi sam samo sockpuppet account, ne vem kdo je dejansko lastnik, tudi ne vem ali gre za podjetniški
Jaz se s tem ne bi ravno strinjal, saj ko so potem volitve in nek SDS dobi +20% glasov, se potem ljudje sprašujejo, od kje toliko glasov? Ja pa saj imaš te ljudi okrog sebe - tudi na forumu. In enako velja tudi za levo usmeritev.
Pa da se vrnem nazaj k Nemčiji. Zanimivo mi je, ne toliko da je AfD zmagala, ampak s kakšnimi % je zmagala. Mar so se ljudje potegnili precej desno, ali jim klasične stranke niso ponudile kar trigga?

kriptobog ::
debat, ogromno.
Komentira drugi sockpuppet account
feryz ::
A res kdo misli, da bodo karkoli spremenili, če pridejo na oblast?
Ok, bodo. Svoje nastavili k koritu. To je pa tudi vse.

.
Zgodovina sprememb…

deepsick ::

Komentira drugi sockpuppet account![]()
Ja, sockpuppeti ves čas krivite druge za svoje početje.
Jaz se s tem ne bi ravno strinjal, saj ko so potem volitve in nek SDS dobi +20% glasov, se potem ljudje sprašujejo, od kje toliko glasov?
SDS je vedno imel 25%. Zdaj mi pa ti razloži, po kateri logiki vodi s 25% vlado?
Pa še en detajl, zdaj si si lahko ogledal, kako so se sockpuppeti zgrnili name, če boš malo koreliral njihova pisanja, boš videl,
da so vsi v istem časovnem oknu in vsi pridejo "hkrati", z nekaj minut zamika. Naslednja faza bo blebetanje kratkih neumnosti, da
napisano izgine na naslednjo stran.
Kar je samael povedal in je družboslovno pravilno, je, da se je dojemanje sredine premaknilo na desno. Tako, da je
danes že nekdo, ki se ima za center, dejansko desničar. Recimo, v času razcveta ZDA, nekje 1950 je najvišja dohodninska
stopnja, pod republikanskim Eisenhowerjem, znašala 91%. Si predstavljaš, da to danes uvedemo? No, tako zelo desno je
šel center.
Zgodovina sprememb…
gozdar1 ::

Glede na program, bodo sesuli eu, se povezali z rusi,..kaj sledi ni treba ugibat.
Eno je program, drugo je realnost. Sicer pa, ti konci (in jasno, tudi moderatorsko podprti sockpuppeti), vključujoč državne MSM - prisilno financirane, podpirajo Rusijo bolj kot bi bilo primerno. To ni problem?
feryz ::
Aha. A jo ni že melonijeva?
So jo bila še večja usta.
Lahko nemci blebetajo kar hočejo, ampak ko bodo začeli računati, bodo številke v napačno stran.
Vsak rad krade. In če se da ukrasti več, tega ne bo spregledal.
So jo bila še večja usta.
Lahko nemci blebetajo kar hočejo, ampak ko bodo začeli računati, bodo številke v napačno stran.
Vsak rad krade. In če se da ukrasti več, tega ne bo spregledal.

nadaljujem naj bi izjavil:
Kar je samael povedal in je družboslovno pravilno, je, da se je dojemanje sredine premaknilo na desno. Tako, da je
danes že nekdo, ki se ima za center, dejansko desničar. Recimo, v času razcveta ZDA, nekje 1950 je najvišja dohodninska
stopnja, pod republikanskim Eisenhowerjem, znašala 91%. Si predstavljaš, da to danes uvedemo? No, tako zelo desno je
šel center.
No in še toliko, da pripomnem, kar je v 50. letih prejšnjega stoletja za desnosredinskega predsednika veljalo za normalno,
stabilno in gospodarsko uspešno politiko, danes v političnem prostoru velja za ekstremno levico.
Danes ima ZDA za zgornjo dohodninsko davčno stopnjo 37%.
Utk ::
Obstajali so številni odbitki in druge možnosti, da se dohodek ni znašel pod 91-odstotno stopnjo. Kapitalski dobički so bili prav tako obravnavani ugodneje kot navaden dohodek.
Zato raziskave pokažejo precej drugačne številke:
najvišja zakonska stopnja: 91 %
povprečna efektivna dohodninska stopnja za najbogatejši 1 % v 50. letih: približno 16,9 %
če se vštejejo vsi davki - zvezni, državni, lokalni, davek na nepremičnine, podjetja, zapuščine itd. - je bilo skupno davčno breme zgornjega 1 % približno 42 % dohodka.
Pri še bogatejšem zgornjem 0,1 % ena zgodovinska ocena kaže povprečno efektivno dohodninsko stopnjo približno 21 % v 50. letih.
povprečna efektivna dohodninska stopnja za najbogatejši 1 % v 50. letih: približno 16,9 %
če se vštejejo vsi davki - zvezni, državni, lokalni, davek na nepremičnine, podjetja, zapuščine itd. - je bilo skupno davčno breme zgornjega 1 % približno 42 % dohodka.
Pri še bogatejšem zgornjem 0,1 % ena zgodovinska ocena kaže povprečno efektivno dohodninsko stopnjo približno 21 % v 50. letih.

Obstajali so številni odbitki in druge možnosti, da se dohodek ni znašel pod 91-odstotno stopnjo. Kapitalski dobički so bili prav tako obravnavani ugodneje kot navaden dohodek.
Predvidevam, da nimaš nič proti, da uvedemo 91% najvišjo davčno stopnjo in potem definiramo kup olajšav, recimo humanitarne
akcije itd.?
Zgodovina sprememb…
Utk je del armade sockpuppetov, ki se gredo astroturfing po slo-techu in naredijo ogromno šuma,
Si našel novo besedno tedna, sockpuppet?
Jaz se oglašam še v kakih drugih temah, ti pa ne, ti si tu samo zarad politike.

Utk je del armade sockpuppetov, ki se gredo astroturfing po slo-techu in naredijo ogromno šuma,
Si našel novo besedno tedna, sockpuppet?
Jaz se oglašam še v kakih drugih temah, ti pa ne, ti si tu samo zarad politike.
To ti ponavljam že najmanj en mesec, tako, da ni nič novega in to tudi veš.
račune z neumnostmi po drugih temah. Kjer se mu hitro pridruži še kak od drugih sockpuppet računov, da napolniš še njih.
Zgodovina sprememb…
Predvidevam, da nimaš nič proti, da uvedemo 91% najvišjo davčno stopnjo in potem definiramo kup odbitkov, recimo humanitarne
akcije itd.?
Seveda imam proti, ker olajšave si zrihtajo bogati, da navidez zgleda da plačujejo veliko, v realnosti pa še zmeraj ne. In če oni plačujejo 91, lahko tudi "mi" 60, samo da mi bomo res 60, oni pa ne bojo 91.

kriptobog ::
Komentira drugi sockpuppet account![]()
Ja, sockpuppeti ves čas krivite druge za svoje početje.
Jaz se s tem ne bi ravno strinjal, saj ko so potem volitve in nek SDS dobi +20% glasov, se potem ljudje sprašujejo, od kje toliko glasov?
SDS je vedno imel 25%. Zdaj mi pa ti razloži, po kateri logiki vodi s 25% vlado?
Pa še en detajl, zdaj si si lahko ogledal, kako so se sockpuppeti zgrnili name, če boš malo koreliral njihova pisanja, boš videl,
da so vsi v istem časovnem oknu in vsi pridejo "hkrati", z nekaj minut zamika. Naslednja faza bo blebetanje kratkih neumnosti, da
napisano izgine na naslednjo stran.
šel center.
Profil ustvarjen dan po volitvah označuje druge za sockpuppete
pangro ::
zahvala gre nesposobnim levakarjem ki so na podlagi svoje nesposobnosti izdaje lastnega naroda in gospodarstva omogočili vzpon skrajnim desničarjem. hmmm...kje smo to že videli, aja Hitler je tako na oblast prišel. Zgodovina se ponavlja in 3. sv vojna tudi kot zgleda.
Kot ti je razložil Jure, pa se ti ni usedlo, so v Švabiji levakarji nazadnje bili na oblasti leta '99.
Tole sranje za celo EU ste kar lepo svečkarji uštimali.
Nope. Scholz ni desnicar. Govora ni o Svabiji, ampak o Sachsen-Anhalt-uIma pa res pri vzponu AfD precej prstov vmes Mutti Merkel in njena Refugees Willkommen politika.
Kazanje s prstom je itak populistična klasika sploh ko si v opoziciji.

Predvidevam, da nimaš nič proti, da uvedemo 91% najvišjo davčno stopnjo in potem definiramo kup odbitkov, recimo humanitarne
akcije itd.?
Seveda imam proti, ker olajšave si zrihtajo bogati, da navidez zgleda da plačujejo veliko, v realnosti pa še zmeraj ne. In če oni plačujejo 91, lahko tudi "mi" 60, samo da mi bomo res 60, oni pa ne bojo 91.
No, torej ne dajaj neumnih protiargumentov. Dejstvo je, da se je družba premaknila, v desetletjih od takrat
mnogo bolj desno in propada, zaradi pretiranega povdarka na kapitalu in uničevanja mehanizmov države, ki
so mu je edina protiutež.
Profil ustvarjen...
No tole recimo je klasičen primer, kaj t.i. Utk (oziroma lastnik obeh računov) napiše pod drugim profilom, če greste pogledati
besedne zveze jih boste našli tudi pri Utkju. Nisem citiral vsega, ker je cilj zabasati stran z neumnostmi, poglejte zgoraj.
Zgodovina sprememb…
Glede na program, bodo sesuli eu, se povezali z rusi,..kaj sledi ni treba ugibat.
Pač nerealen program za ovce strižt. Z Rusijo si neki ne morejo ponagat ker si z njimi bistveno ne boš dvignil volume izražen v denarju seveda. Medtem ko demolirsnje eu pa v sebi nosi potencial kjer se volume lahko bistveno zmanjša pa saj to lezbača in ljubiteljica migrantk kot bivša goldman sachsovka to dobro ve ampak pač populistično nabijanje je najlažja pot kjer konkuriraš establišmentu. S programom kjer se dejansko strokovno lotevaš zadev si pač nezanimiv in na politčni sceni nekonkurenčen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pangro ()
Zdaj mi pa ti razloži, po kateri logiki vodi s 25% vlado?
Pri nas vlado sestavlja stranka, ki je dobila največ glasov na volitvah. Če se uspe uskladiti z drugimi strankami, da skupaj tvorijo parlamentarno večino, potem bodo vladali, drugače ne.
Oprosti, ampak ti si precej slaba referenca. Profil ustvarjen pol leta nazaj in še PNG. To ni ravno dober znak.

Pri nas vlado sestavlja stranka, ki je dobila največ glasov na volitvah. Če se uspe uskladiti z drugimi strankami, da skupaj tvorijo parlamentarno večino, potem bodo vladali, drugače ne.
Ja, ampak glasovi koliko % slovencev dejansko tvorijo to vlado? Četudi odštejem nateg z resni.ca in demokrati?
Oprosti, ampak ti si precej slaba referenca. Profil ustvarjen pol leta nazaj in še PNG. To ni ravno dober znak.
Druga slaba referenca pa je, da se začnejo sockpuppeti zgovarjati na čas registracije in PNG. Tudi ni ravno dober znak.
Zgodovina sprememb…

Ne, res ni, mene poglej in to samo zato, ker sem slo-tech.com moderatorjem prikazal uradno državno statistiko, ki je v svojem besnilu niso hoteli razumeti. Z veliko verjetnostjo se da domnevati, da so povezani s tvojim socketpuppet mojstrom, prisotnim na forumu že zelo dolgo, nekateri ga povezujejo celo z jype :D
MojsterX ::
Hehe, razor1911 ne pozna demokracije in demokratičnega sistema volitev, misli da tisti ki zmaga ima absolutno oblast in vlada...je pač komunist, ki pozna samo 1 partijski sistem
Reagan in Thatcher sta naredila kar sta naredila, ker je stvar šla zu grund. Model ni bil vzdržen, ni deloval. Rečt da je šlo zarad njih na slabše je isto kot da bi rekel, da je nekdo umrl, ker mu zdravnik ni mogel rešit življenja. Ne, človek je umiral, zdravnik je naredil kar je mogel in lahko, potem pa kar je je.

Reagan in Thatcher sta naredila kar sta naredila, ker je stvar šla zu grund. Model ni bil vzdržen, ni deloval. Rečt da je šlo zarad njih na slabše je isto kot da bi rekel, da je nekdo umrl, ker mu zdravnik ni mogel rešit življenja. Ne, človek je umiral, zdravnik je naredil kar je mogel in lahko, potem pa kar je je.
Ne, omogočiti bankam tiskanje denarja (dajanje kreditov brez podlage bančnih vlog) ni rešitev, je milosten strel.
Pa je samo najbolj v nebo vpijoč primer.
Da o tem, da sta povzročila globalizacijo, ko sta odpravila nadzor nad kapitalom in njegovim prelivanjem v tujino, sploh ne govorimo.
Zu grund je začelo iti, ko so začeli zniževati obdavčitev kapitala in mu širili pravice, zaradi česar danes poslušamo, kako
bodo šli podjetniki na hrvaško (scaremontering desnice).
Zgodovina sprememb…
Afd je tipična populstična stranka ki meji že na parodijo. mešanica naci sovjeto nostalgizma vse skupaj pa začinjeno z vsemi sodobnimi populizmi in teorijami zarote,( migranti so seveda top topic) ki jo vodi lezbijka poročena z migrantko. Če bi slovenska skupina laibach delovala v nemčiji bi namesto glasbene skupine ustanovila afd kot svoj največji umetniški performans.
Alternative fűr ovce.
Zgodovina sprememb…

Afd je tipična populstična stranka ki meji že na parodijo. mešanica naci sovjeto nostalgizma vse skupaj pa začinjeno z vsemi sodobnimi populizmi in teorijami zarote,( migranti so seveda top topic) ki jo vodi lezbijka poročena z migrantko. Če bi slovenska skupina laibach delovala v nemčiji bi namesto glasbene skupine ustanovila afd kot svoj največji umetniški performans.
Alternative fűr ovce.
Alternative für Dummköpfe.
Bivša zunanja ministrica Tanja Fajon je sporočila, da ima novo službo. Na omrežju Linkedin je objavila, da je s septembrom postala višja svetovalka v podjetju von Beust & Coll. Beratungsgesellschaft mbH & Co. KG. Gre za nemško podjetje, ki se ukvarja s strateškim, komunikacijskim in gospodarskim sodelovanjem. Družba deluje predvsem na področju odnosov z javnostmi in politiko ter pomaga podjetjem, združenjem in korporacijam pri umeščanju in zastopanju njihovih interesov v političnem in gospodarskem prostoru.
Tako delajo slovenski borci proti izkoriščevalskim turbokapitalistom. Pridružijo se jim in jih uničujejo od znotraj. Enako kot naše krepalce, samo da on noče razkrit katero tujo korporacijo uničuje od znotraj.
Tako delajo slovenski borci proti izkoriščevalskim turbokapitalistom. Pridružijo se jim in jih uničujejo od znotraj. Enako kot naše krepalce, samo da on noče razkrit katero tujo korporacijo uničuje od znotraj.

Bivša zunanja ...
In spet sockpuppetovo blebetanje o nečem tretjem, ko nima argumentov.
To ni tretje, to je ista stvar. Borci proti globalizacijskim velekapitalistom delate za njih. Zakaj se ni zaposlila v NVO, ki pomaga Palestincem, na primer?
Ker nazadnje ste isti kot mi, samo da mi se ne sprenevedamo da smo nekaj več.
Ker nazadnje ste isti kot mi, samo da mi se ne sprenevedamo da smo nekaj več.
Poldi112 ::
Zanimivo mi je, ne toliko da je AfD zmagala, ampak s kakšnimi % je zmagala. Mar so se ljudje potegnili precej desno, ali jim klasične stranke niso ponudile kar trigga?
Isto kot v ameriki. Ko ti demokrati zagovarjajo menjavo spola in trdijo, da se to staršev ne tiče, boš pač volil Trumpa, kljub temu, da boš označen za šovinista, ker voliš "grab them by the pussy" kandidata. Itak si že šovinist, ker ti gredo v nos ženske, ki prevzamejo gasilce in ti razlagajo, da si je nekdo, ki je v požaru obtičal v hiši, sam kriv, da je tam, ne pa pa ona ni primerna za gasilko, ker ga ni sposobna odnesti ven. Ali ko te zmerjajo z rasistom, ker si proti miljonom ilegalcev, ki jih namenoma spuščajo v državo.
AdF je reakcija. Tudi sam bi raje volil njih kot establishment, in to izključno zato, ker so proti militarizmu in vojni z rusi. Kaj mi pa drugega ostane, če so vse kvazi leve stranke za imperij in neoliberalizem?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Reagan in Thatcher sta naredila kar sta naredila, ker je stvar šla zu grund. Model ni bil vzdržen, ni deloval.
Zanimivo, da kitajcem deluje.
Reagan in Thatcher sta naredila, kar sta, ker je kapital zmagal in uveljavil svojo voljo.

AdF je kakšna (verjetno slabšalna) črkovna igra - ali samo za to, da se izmuzne pod radarjem? :D
Jao to to da so oni proti militarizmu in vojni z rusijo je samo performns-parodija. Alternativa za bedake kot je rekel razor.

To ni tretje...
Čisto preusmerjanje pozornosti.
Vi ste kot župniki, delajte kaj vam govorimo, ne kar mi delamo.
Tole je bila zadnja debata, preden si začel z preusmerjanje pozornosti:
Ne, omogočiti bankam tiskanje denarja (dajanje kreditov brez podlage bančnih vlog) ni rešitev, je milosten strel.
Pa je samo najbolj v nebo vpijoč primer.
Da o tem, da sta povzročila globalizacijo, ko sta odpravila nadzor nad kapitalom in njegovim prelivanjem v tujino, sploh ne govorimo.
Zu grund je začelo iti, ko so začeli zniževati obdavčitev kapitala in mu širili pravice, zaradi česar danes poslušamo, kako
bodo šli podjetniki na hrvaško (scaremontering desnice).
Alternative fűr ovce.
Alternative für Dummköpfe.
To je tisti del programa, ki ga v uradni brošuri alice weasel pozabi omeniti.
Reagan in Thatcher sta naredila kar sta naredila, ker je stvar šla zu grund. Model ni bil vzdržen, ni deloval.
Zanimivo, da kitajcem deluje.
Reagan in Thatcher sta naredila, kar sta, ker je kapital zmagal in uveljavil svojo voljo.
Kapital vedno zmaga tudi v komunizmu samo da ga je tam bistveno manj.
Zgodovina sprememb…
Globalizacija je zmeraj bila in zmeraj bo, to nima veze z levimi in desnimi. To je naravno stanje stvari. Sploh če se hočemo it neko svobodo.
Zu grund je začelo iti, ko so začeli zniževati obdavčitev kapitala in mu širili pravice
Ne, to so morali naredit, ker je šlo zu grund že prej in to je bila rešitev. Skupaj s tiskanjem denarja.
Zanimivo mi je, ne toliko da je AfD zmagala, ampak s kakšnimi % je zmagala. Mar so se ljudje potegnili precej desno, ali jim klasične stranke niso ponudile kar trigga?
Isto kot v ameriki. Ko ti demokrati zagovarjajo menjavo spola in trdijo, da se to staršev ne tiče, boš pač volil Trumpa, kljub temu, da boš označen za šovinista, ker voliš "grab them by the pussy" kandidata. Itak si že šovinist, ker ti gredo v nos ženske, ki prevzamejo gasilce in ti razlagajo, da si je nekdo, ki je v požaru obtičal v hiši, sam kriv, da je tam, ne pa pa ona ni primerna za gasilko, ker ga ni sposobna odnesti ven. Ali ko te zmerjajo z rasistom, ker si proti miljonom ilegalcev, ki jih namenoma spuščajo v državo.
AdF je reakcija. Tudi sam bi raje volil njih kot establishment, in to izključno zato, ker so proti militarizmu in vojni z rusi. Kaj mi pa drugega ostane, če so vse kvazi leve stranke za imperij in neoliberalizem?
Seveda tebi ki redno konzumiraš parodijo in jo dojemaš kot nek merodajni pogled na ustroj države iz katerega se naprej gradi bi volil afd. Namen afd ni da so resna sila ampak eksperiment koliko je folk glup. Cmon poveličevanje sovjetizma, nacizma in to vse vodi lezbača ki je bila zaposlena v goldman sachs? Tipični brivnik za ovce. Na državni ravni bodo verjetno ineli velike težave sestavit vlado tako kot pri nas janša ker s parodijo težko vodiš državo.
Nisem rekel, da bi jih volil - rekel sem, da bi jih volil raje, kot trenutno kliko, ki je obsedena z moraliziranjem in vojno z rusi, hkrati pa ploska Izraelu na Evroviziji. AdF bi volil, če bi volil "taktično" - kar ne. Moj glas gre tipično strankam, ki ne prilezejo čez prag za vstop v parlametnt.
Sicer pa čestitke Sahra Wagenknecht Alliance, ki je prvič prilezla čez prag.
Sicer pa čestitke Sahra Wagenknecht Alliance, ki je prvič prilezla čez prag.
Jazon ::
Vzpon AfD je problem zgolj za latentne fašistke in zblojence, ki podpirajo trenutno kliko v EU.
Nemčija ima sistem, kjer vlada nadzoruje varnostno službo, varnostna služba pa nadzoruje opozicijo. Nadzor je prikrit, "dokazi" so tajni, vse je na nivoju rekla - kazala. Skrajno desno oznako so dobili pod vlado Angele Merkel CDU in zunanjega ministra Horst Seehoferja iz paketa CDU/CSU + SPD. BfV (notranja obveščevalna služba) je pod Seehoferja pričela prikrito spremljati AfD in ko se je Angelci in ostalim zblojencem zazdelo, da izgubljajo tla pod nogami, so začeli postopek. Dokončali pa so pod t.i. levo vlado Scholza (SPD, Zeleni, FDP), kjer je Faeser podpisala odločbe, ki so bile podlaga za razširitev nadzora. In pozor, vse na nivoju verbalnega delikta. V Nemčiji namreč velja, da če si na vladi, lahko lažeš kot pes teče in trosiš vse živo. Če si pa v opoziciji, te pa sodno preganjajo za vsako izrečeno besedo, še posebej če si povedal kaj po resnici, kar ni po volji vladajoči kliki. Enako velja za navadne ljudi - kritika vladnih odločitev je strogo sankcionirana. Ta oblika "demokracije" - wehrhafte Demokratie, je mogoče imela smisel po drugi vojni.
Zdaj je pa zgolj orodje zblojencev za utišanje nasprotnih strank in drugače mislečih.
PAZITE PA TO: Na istih volitvah je preko 5 % dobila nova skrajno leva stranka BSW, katere pripadniki naj bi izhajali iz Levice (Die Linke), krovno pa iz SPD-ja in KPD-ja in glede na wiki zasleduje sledeče ideologije:
- levi populizem
- levi nacionalizem
- socializem
- levi konzervatizem
- kulturni konzervatizem
- evroskepticizem
Glede na to, da že gojijo kult vodje, jim manjka samo še transformacija....
in imamo fašiste. S kom se bodo pa povezali?
Nemčija ima sistem, kjer vlada nadzoruje varnostno službo, varnostna služba pa nadzoruje opozicijo. Nadzor je prikrit, "dokazi" so tajni, vse je na nivoju rekla - kazala. Skrajno desno oznako so dobili pod vlado Angele Merkel CDU in zunanjega ministra Horst Seehoferja iz paketa CDU/CSU + SPD. BfV (notranja obveščevalna služba) je pod Seehoferja pričela prikrito spremljati AfD in ko se je Angelci in ostalim zblojencem zazdelo, da izgubljajo tla pod nogami, so začeli postopek. Dokončali pa so pod t.i. levo vlado Scholza (SPD, Zeleni, FDP), kjer je Faeser podpisala odločbe, ki so bile podlaga za razširitev nadzora. In pozor, vse na nivoju verbalnega delikta. V Nemčiji namreč velja, da če si na vladi, lahko lažeš kot pes teče in trosiš vse živo. Če si pa v opoziciji, te pa sodno preganjajo za vsako izrečeno besedo, še posebej če si povedal kaj po resnici, kar ni po volji vladajoči kliki. Enako velja za navadne ljudi - kritika vladnih odločitev je strogo sankcionirana. Ta oblika "demokracije" - wehrhafte Demokratie, je mogoče imela smisel po drugi vojni.
Zdaj je pa zgolj orodje zblojencev za utišanje nasprotnih strank in drugače mislečih.
PAZITE PA TO: Na istih volitvah je preko 5 % dobila nova skrajno leva stranka BSW, katere pripadniki naj bi izhajali iz Levice (Die Linke), krovno pa iz SPD-ja in KPD-ja in glede na wiki zasleduje sledeče ideologije:
- levi populizem
- levi nacionalizem
- socializem
- levi konzervatizem
- kulturni konzervatizem
- evroskepticizem
Glede na to, da že gojijo kult vodje, jim manjka samo še transformacija....
in imamo fašiste. S kom se bodo pa povezali?
Ko sem na prejšnjih volitvah bral program BSW, se ji je zdel povsem normalen za levico. Znaš povedati kaj več o njih? Kaj naj bi bil levi konzervatizem in nacionalizem? To, da so proti woke/trans ideologiji in masovnim migracijam? Ter zakaj bi bilo to skrajno?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nova nemška vlada (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 10947 (703) | Jarno |
| ⊘ | Volitve v Nemčiji končane (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 90318 (75953) | AndrejO |