Forum » Problemi človeštva » Nova nemška vlada
Nova nemška vlada

mtosev ::
Bundestag bo danes znova glasoval o Merzu: "Vsa Evropa in ves svet spremlja te volitve"
Merz potrebuje vsaj 316 glasov v 630-članskem bundestagu
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/bunde...
Merz potrebuje vsaj 316 glasov v 630-članskem bundestagu
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/bunde...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Scaramouche3 ::
Ekstremna levica, ki se jo ne prizna kot ekstremno je spet dvignila ekstremno desnico...
Za vse ki podpirate AFD ker so proti Woke, so oni proti EU in hočejo svoj exit!
Za vse ki podpirate AFD ker so proti Woke, so oni proti EU in hočejo svoj exit!

bm1973 ::
Nemci ne bodo naredili Exita, imajo preveč premoženja izven Nemčije...
Dostop katerega bi se z DE-EXITom bistveno zakompliciral.
Itak je potem konec EU, kar mogoče niti ni najslabša opcija.
Boljša kot pošiljanje EU vojakov v Ukrajino...
Dostop katerega bi se z DE-EXITom bistveno zakompliciral.
Itak je potem konec EU, kar mogoče niti ni najslabša opcija.
Boljša kot pošiljanje EU vojakov v Ukrajino...

lynxslo5 ::
Merklova je uničila CDU in ustvarila Afd.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Dobil je dovolj glasov.

endelin ::
Dobil je dovolj glasov.![]()
To bo ful uspešna vlada

Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Jarno ::
Ta vlada ima interno boljši potencial od prejšnje. Če bodo ob glasovanjih uspešni, potem toliko bolje.
Načeloma je čas, da zmerna struja naredi korak k pridobivanju zaupanja volilcev s potezami brez nekih brezveznih fint.
Načeloma je čas, da zmerna struja naredi korak k pridobivanju zaupanja volilcev s potezami brez nekih brezveznih fint.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

Kayzon ::

Ker v vladi ni zelenih in ostalih kekcev.
#65W!
#65W!

Jaz Merzu želim veliko uspeha pri vodenju nove vlade.

Telbanc ::
Ta vlada ma res velik potencijal, da bo nekje po dveh letih razpadla in bo AFD takrat gladko pokasiral 45%.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Mah, to so ene škodoželjne projekcije. Ne vem, kako jim je uspelo, ampak aktualne struje CDU+SPD so bolj razumne od predhodnjih iteracij.
Sploh CDU...če to vnovčijo in sodišče AfD nekajm pošlje, potem bo bolje za Nemčijo.
Sploh CDU...če to vnovčijo in sodišče AfD nekajm pošlje, potem bo bolje za Nemčijo.
#65W!
#65W!

Kayzon ::
Hm bere se ze solidno to kar obljubljajo:
Strožja migrantska politika, poenostavitev davčnega sistema, odprava nadomestila za brezposelne, ki niso pripravljeni delati. To so bile volilne obljube Merza, ki je leta 2022 prevzel vodenje CDU, jo premaknil bolj v desno in prekinil s politično usmeritvijo Angele Merkel.

Kresnik ::
Brez panike - v demokraciji se glasuje do pravilnega izida.
Jasno, zate je pravilen izid tisti, ki ga ti osebno hoces...
Ta vlada ma res velik potencijal, da bo nekje po dveh letih razpadla in bo AFD takrat gladko pokasiral 45%.
In potem pokazal da je nesposoben in da so bile obljube samo nakladanje.
Strožja migrantska politika, poenostavitev davčnega sistema, odprava nadomestila za brezposelne, ki niso pripravljeni delati. To so bile volilne obljube Merza, ki je leta 2022 prevzel vodenje CDU, jo premaknil bolj v desno in prekinil s politično usmeritvijo Angele Merkel.
Ideje niso slabe, ampak da ne bo po tem na koncu jok, kako da nic ne deluje.
Saj tudi v Sloveniji v teoriji podpora ne pripada tistim, ki niso pripravljeni delat, v praksi pa se to izigrava na vse strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kresnik ()

asda ::
Tole o strožji migrantski politiki je tak BS da brezveze...To lapa samo da pobere glasove AFDju..a ni on tudi nekaj bluzil o tem kako je nemčija država migrantov?

tony1 ::
Scaramouche3 je izjavil:
Ko bi te za tele klicaje vsaj kdo plačeval... Potem bi te lahko razumel.
Razumeš ti dobro, mogoče tebe plačujejo za dodatne pike, jih unovčiš v Mercatorju?
Ne morem razumeti, kako je lahko nekdo tak easily impressed simpleton, da tako obupno potrebuje gospodarja, ki mu nalaga, kako tuliti skupaj s čredo. Tako kot piha veter, pa pišete. Bolj ko je neumno, raje imate klicaje.
Točno takih vas je bilo na tone v temi o Ryznu pred leti, pa se je veter obrnil, Ryzen ni več eksotika, pa ste se nekam poskrili.
In spet, tudi tukaj se enkrat bo, spet boste glasni na eni čisto tretji fronti, na tejle vas pa ne bo več. Skrili se boste v mišje luknje. In nimate niti kapacitet, da bi vam bilo nerodno. Ne štekam, normalni ljudje tega ne počnejo.

Velki ::
Naivneži, Janezek se tudi vedno joče nad številom zaposlenih v JS, nad migranti tudi in nad vsem možnim. Nakoncu pa je lasten narod zapiral!
Merz je pač dobil navodila od stricov iz odzadja da je potrebno kaj reči tudi čez migrante ker je že preveč ljudi poštekalo da se evropi z takšnimi migranti slabo piše. Nakoncu jasno iz teh volilnih obljub ne bo nič. Pes laja karavana gre dalje.
Merz je pač dobil navodila od stricov iz odzadja da je potrebno kaj reči tudi čez migrante ker je že preveč ljudi poštekalo da se evropi z takšnimi migranti slabo piše. Nakoncu jasno iz teh volilnih obljub ne bo nič. Pes laja karavana gre dalje.

Scaramouche3 je izjavil:
Ko bi te za tele klicaje vsaj kdo plačeval... Potem bi te lahko razumel.
Razumeš ti dobro, mogoče tebe plačujejo za dodatne pike, jih unovčiš v Mercatorju?
Ne morem razumeti, kako je lahko nekdo tak easily impressed simpleton, da tako obupno potrebuje gospodarja, ki mu nalaga, kako tuliti skupaj s čredo. Tako kot piha veter, pa pišete. Bolj ko je neumno, raje imate klicaje.
Točno takih vas je bilo na tone v temi o Ryznu pred leti, pa se je veter obrnil, Ryzen ni več eksotika, pa ste se nekam poskrili.
In spet, tudi tukaj se enkrat bo, spet boste glasni na eni čisto tretji fronti, na tejle vas pa ne bo več. Skrili se boste v mišje luknje. In nimate niti kapacitet, da bi vam bilo nerodno. Ne štekam, normalni ljudje tega ne počnejo.
Ne vem kaj hočeš povedati?
Jaz ti govorim,da smo vsi zavedeni, levičarji hočejo migracije ker so vsi posrani z krivico nacizma in white guilt v evropskih vele državah. Desni pa hočejo migrante na višjih funkcijah, ker nočejo tebi dobro plačati delo!
Nisem levak, vem pa da večina desno obrnjenih avtohtonih nočete delati težkih in umazanih del, hočete pa da drugi avtohtoni delajo,takih pa ni veliko...

"Desni pa hočejo migrante na višjih funkcijah, ker nočejo tebi dobro plačati delo!"
Que?
Vsi, ki vodijo firme in so lastniki očitno niso komunajzerji, hočejo pa poceni delovno silo, enako kot pri nas.
Vsak, ki ima gradbeno firmo hoče manjše davke,ki jih levaki hočejo zvišati in lastnik hoče plačati delavce čim manj, zato pa iz Bosne raje uvažajo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()

bm1973 ::
Scaramouche3 je izjavil:
Vsak, ki ima gradbeno firmo hoče manjše davke,ki jih levaki hočejo zvišati in lastnik hoče plačati delavce čim manj, zato pa iz Bosne raje uvažajo...
Mladi Bosanci nočejo več delati v Sloveniji. Gredo severneje. Sam še stari so ostali...
Gradbena stroka so danes samo še Albanci...

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/merz-...
Merz pozval k zagotovitvi humanitarne pomoči v Gazi
Merz se odpravlja na prvo pot v tujino v novi vlogi, mudil se bo v Parizu in Varšavi
Merz pozval k zagotovitvi humanitarne pomoči v Gazi
Merz se odpravlja na prvo pot v tujino v novi vlogi, mudil se bo v Parizu in Varšavi

D3m ::
Zabavno, če ne bo dobil dovolj glasov.
A bo potem mandatar AfD?
AfD-ju niso dodelili nobenega resorja.
Pa so 2 najmočenjši v parlamentu.
So pa dodelili Die Linke 2 resorja.
|HP EliteBook|R7 8840U|

m0LN4r ::
Meni je to ful fascninantno, 81% ljudi, ki lahko volijo na volitvah niso volili to stranko sploh in zdaj je se kanzler od tam.
Po drugi strani, bodo zdaj Merzi in njegovi buddiji pospravljali se vecje profite z vojaskimi delnicami.
What a time to be alive, naslednje volitve znajo biti crazy.
Po drugi strani, bodo zdaj Merzi in njegovi buddiji pospravljali se vecje profite z vojaskimi delnicami.
What a time to be alive, naslednje volitve znajo biti crazy.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kardinalne napake nemškega in s tem evropskega ter tudi slovenskega gospodarstva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 4545 (1783) | Mr.B |
» | Merklova se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8302 (5425) | Invictus |
» | Hekerji udarili po nemških politikih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15282 (12352) | jype |
⊘ | Volitve v Nemčiji končane (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 68678 (54313) | AndrejO |