Forum » Kaj kupiti » Sestava PC-ja do 800 €
Sestava PC-ja do 800 €
Jože_001 ::
Živjo!
Kupujem nov igralni računalnik z budgetom okoli 800 €. Računalnik bo namenjen igranju pri 1080p ter vsakodnevni uporabi.
Zanimajo me predlogi za najboljšo kombinacijo komponent za ta denar (nekaj v stilu Ryzen 5 5600 + RTX 4060 ali ustrezna AMD alternativa).
Komponente bi najraje kupil v slovenskih trgovinah (Funtech, EnaA ipd.) ali pa v EU (Amazon.de, Mindfactory, Caseking).
Hvala za pomoč in predloge!
Kupujem nov igralni računalnik z budgetom okoli 800 €. Računalnik bo namenjen igranju pri 1080p ter vsakodnevni uporabi.
Zanimajo me predlogi za najboljšo kombinacijo komponent za ta denar (nekaj v stilu Ryzen 5 5600 + RTX 4060 ali ustrezna AMD alternativa).
Komponente bi najraje kupil v slovenskih trgovinah (Funtech, EnaA ipd.) ali pa v EU (Amazon.de, Mindfactory, Caseking).
Magic1 ::
Me je presenetilo da modri sestavil znotraj 800EUR. Samo potem sem gledal kje je SSD in ohišje.
Dodatnih 150-220EUR. Boljši GPU bo nemogoče dobit, trenutno je vse novejše 400EUR+ (8BG). Zdaj se zagrebe za zadnje 9070 za 600EUR dokler še so. Samo to ni domena OPja. Je že s obstoječim 300EUR čez mejo.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
scipascapa ::
Živjo!
tole vzem https://www.facebook.com/share/1BipStoK...
pa dodaš GPU po potrebi.....cena je TOP.
PacificBlue ::
Me je presenetilo da modri sestavil znotraj 800EUR. Samo potem sem gledal kje je SSD in ohišje.Dodatnih 150-220EUR. Boljši GPU bo nemogoče dobit, trenutno je vse novejše 400EUR+ (8BG). Zdaj se zagrebe za zadnje 9070 za 600EUR dokler še so. Samo to ni domena OPja. Je že s obstoječim 300EUR čez mejo.
Ne vem kako sem to spregledal xD
Nore cene :/
I'm not even white, I'm off-white. It's a new race.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nadgradnja računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1384 (977) | bemfa |
| » | Raspberry Pi 5, ki ni poceniOddelek: Novice / Ostale najave | 8525 (5356) | iloveboobz |
| » | rx5600xt ali dodaten RAM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1421 (1056) | filip007 |
| » | Gaming PC za 700€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8081 (7087) | theBill |
| » | Gigabytova Mini-ITX Fusion plošča v slikiOddelek: Novice / Matične plošče | 8093 (7023) | TechStreme |