Forum » Loža » 16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)
16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)
Temo vidijo: vsi
feryz ::
Itak da sem jih jaz pozabil.
Važno da minister glupi davki zdaj vodi gen in bo vse uredil, a ne?
MojsterX ::
Mene ne zanima kdo vodi Gen-i, ampak kaj so delali vsa ta leta da niso raziskali kraje denarja iz Gen-ija, in ali se bo to sedaj končno raziskalo, kam je izginil davkoplačevalski denar. Imamo posnetke izjave priče? Če je to kar je rekel laž, bi ga Gen-i lahko tožil ukrnjenega dobrega imena, vendar tega niso naredili. Zakaj že?
Kradli so, kaj le? Včeraj, danes, jutri.
Ne mi reči, da tega ne veš? Bi rekel da si dovolj star, da bi moral vedeti.
Kradli so, kaj le? Včeraj, danes, jutri.
torej opavičuješ krajo, povej mi svoj naslov in bomo potem šli ti vse pokrast in ker pač po tvoje je to ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MojsterX ()
floyd1 ::
Itak je nov položaj gospoda "glupi davki" največje možno norčevanje iz naroda.
In kaže, kako indoktriniran je folk, ki še vedno voli janezkovo sekto. Ampak ja, vse za zadnji SLO branik pred komunisti
Na drugi strani tudi golobček žal ni naredil izpita, z nekaterimi "janezkovimi prijemi" je to jasno pokazal. Se je vsaj na zadnjih volitvah pokazalo, da "brezmadežnih" strank že dolgo ni več in pač voliš za najmanjše zlo. Ampak po vsem tem volit sds ali svobodo... Ne vem no.
A take zaključke si sposoben narediti?Kradli so, kaj le? Včeraj, danes, jutri.
torej opavičuješ krajo, povej mi svoj naslov in bomo potem šli ti vse pokrast in ker pač po tvoje je to ok.
Pravzaprav je logično. Nekdo, ki od ultra lopovov pričakuje da bodo razrešili lopovščine, drugačnih niti ni sposoben narediti.
fikus_ ::
Vidim veliko pisarjenja kot odgovore na kritike kadrovanja gospoda "glupi davki".
Če je sposoben, bo prejšnja nezakonita dejanja in njihove izvajalce spravil za zapahe, sam pa delal bolje in transparentno.....
Ampak mislim, glede na njegove sposobnosti iz preteklosti, je to čisto polotikantsko kadrovanje, ker "naše" je potrebno nekam dati, denar bodo pa še naprej cuzali iz sistema. To opletanje, kaj je bilo narobe je samo za preusmerjanje pozornosti in ne za rešitev preteklih nečednosti (saj jih bodo sedaj novi počeli naprej).
Tako da Feryz ima popolnoma prav.
Če je sposoben, bo prejšnja nezakonita dejanja in njihove izvajalce spravil za zapahe, sam pa delal bolje in transparentno.....
Ampak mislim, glede na njegove sposobnosti iz preteklosti, je to čisto polotikantsko kadrovanje, ker "naše" je potrebno nekam dati, denar bodo pa še naprej cuzali iz sistema. To opletanje, kaj je bilo narobe je samo za preusmerjanje pozornosti in ne za rešitev preteklih nečednosti (saj jih bodo sedaj novi počeli naprej).
Tako da Feryz ima popolnoma prav.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Seveda ima prav.
Ampak ko gre za politiko se (tudi pri sicer povsem razumnih ljudeh) velikokrat vse konča s plašnicami tipa "naši-vaši", ostalo pa ni pomembno.
Hecno je, koliko je logar pred volitvami govoril o boju proti takim lopovom, zdaj pa ...
Ampak ko gre za politiko se (tudi pri sicer povsem razumnih ljudeh) velikokrat vse konča s plašnicami tipa "naši-vaši", ostalo pa ni pomembno.
Hecno je, koliko je logar pred volitvami govoril o boju proti takim lopovom, zdaj pa ...
fikus_ ::
Če se pridružiš volčjemu krdelu, se moraš obnašati enako in podrejeno, sicer te ne sprejmejo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
Pri meni ni naših in vaših.
Popolnoma vsi so isti, od prvega do zadnjega.
Kraja je edini razlog, da se podaš v politiko.
Popolnoma vsi so isti, od prvega do zadnjega.
Kraja je edini razlog, da se podaš v politiko.
Telbanc ::
https://www.rtvslo.si/slovenija/prvi-da...
"Sindikalne centrale sporočajo, da so v podporo razpisu naknadnega zakonodajnega referenduma o interventnem zakonu prvi dan zbrale več kot desetino potrebnih podpisov. Na portalu eUprava, kjer je mogoče podpis oddati elektronsko, so sicer tehnične težave."
Glasovi za referendum se nabirajo zlo hitro. Kot po navadi spet "težave" pri delovanju e-uprave.....
Podpisov je zaj že okoli 8000 in zgleda da je folku potegnilo zakaj gre pri tej stvari.
"Sindikalne centrale sporočajo, da so v podporo razpisu naknadnega zakonodajnega referenduma o interventnem zakonu prvi dan zbrale več kot desetino potrebnih podpisov. Na portalu eUprava, kjer je mogoče podpis oddati elektronsko, so sicer tehnične težave."
Glasovi za referendum se nabirajo zlo hitro. Kot po navadi spet "težave" pri delovanju e-uprave.....
Podpisov je zaj že okoli 8000 in zgleda da je folku potegnilo zakaj gre pri tej stvari.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

Miki N ::
Je Jajo sabotiral eUpravo? To so Slotech veze še iz Special časov!!
Gambino ::
Je Jajo sabotiral eUpravo? To so Slotech veze še iz Special časov!!
Res je, hočem oddati glas, pa ne gre. Že nagajajo!
Lah nagajajo res, sam ne bo pomagalo. Na e-upravi trenutno 8900 glasov, popoldne je bil tud podatek o 4600 pisnih podpisov (zaj jih je verjetno še več)...kar zaj znese okol 15.000 podpisov v dveh dneh. Če vzamemo še v račun fake podpise in smo res pesimisti. Drugače zna bit tole že okoli 17.000.
Zadeva je zdivjala, Jajčko je znerviral levi pol in zaj bo to do konca tedna zbrano. Če bojo na e-upravi "dali mir in ne bojo spet nagajali".
Če ne pa u ponedeljek, najkasneje u torek drugi teden.
Zadeva je zdivjala, Jajčko je znerviral levi pol in zaj bo to do konca tedna zbrano. Če bojo na e-upravi "dali mir in ne bojo spet nagajali".
Če ne pa u ponedeljek, najkasneje u torek drugi teden.
otago ::
Poskušam oddati podporo. Zadeva se osvežuje "v tri krasne".
Nekje je bil pripis, da je število oddanih vlog, lahko le število poizkusov za podpis... Sploh če te med procesom ven vrže. Kar bi pomenilo, da je število uspešno oddanih vlog nižje, kot prej omenjeno.
Edit. Uspešno oddano. Na koncu je številka vloge xx-xx-15xxx/2026. Morebiti je to tistih 15k.
Nekje je bil pripis, da je število oddanih vlog, lahko le število poizkusov za podpis... Sploh če te med procesom ven vrže. Kar bi pomenilo, da je število uspešno oddanih vlog nižje, kot prej omenjeno.
Edit. Uspešno oddano. Na koncu je številka vloge xx-xx-15xxx/2026. Morebiti je to tistih 15k.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()
T440 ::
Jeeeej, referendum.
Pol bodo pa levi spet presenečeni ... 'je b'lo lepo vreme pa so šli naši volivci na Krk'...
Halo, z razlogom je od volitev 2022 podpora Golobu in Mesecu upadla, kaj vam ni jasno?
Pol bodo pa levi spet presenečeni ... 'je b'lo lepo vreme pa so šli naši volivci na Krk'...
Halo, z razlogom je od volitev 2022 podpora Golobu in Mesecu upadla, kaj vam ni jasno?
Taubiju ene stvari niso jasne. Njegovi volilci bodo razne (pa četudi majhne) laži, omalovaževanje institucij kot je KPK in podobne stvari hitro kaznovali, jajotova sekta pa na take "pobalinščine" na volitvah ne odreagira.
Odkrito me je ta volilni rezultat svobode precej presenetil, sam sem pričakoval precej manj glasov. Nakazuje pa, da je polarizacija vedno hujša.
Odkrito me je ta volilni rezultat svobode precej presenetil, sam sem pričakoval precej manj glasov. Nakazuje pa, da je polarizacija vedno hujša.
Jeeeej, referendum.
Novembra bo referendum o interventnem. Takrat slovenčki ne silijo na hrvaško.
V bistvu bo to neka slika, kako stoji politična situacija, dosti bolj jasna kot bojo to nakazale lokalne volitve. Golob in Mesec sta naredila nekaj napak, prvič pustili so Prerod, da gre sam na volitve, pustili so Kordiša, sam tle je 5% glasov.........Medtem ko je desnica z združitvijo unih treh malih strankih postrgala po dnu volilnega desnega bazena. Oni so na oblasti u bistvu čist slučajno.
Zgodovina sprememb…

endelin ::
Po treh mesecih pouličarji že zahtevajo odstop vlade. Vedno iste kolovodje. Keber, Jenull in podobni. Classy
Samo to bom rekel, da sreča da smo v EU
Vladati vsakemu drugemu kot "našim" ni dovoljeno
Še slaba 4 leta je mandat. Se bo treba sprijazniti da smo v demokraciji kjer se (pri nas na žalost bolj redko) lahko menja na volitvah!
Torej volitve samo če naši zmagajo haha.
Še slaba 4 leta je mandat. Se bo treba sprijazniti da smo v demokraciji kjer se (pri nas na žalost bolj redko) lahko menja na volitvah!
Po treh mesecih pouličarji že zahtevajo odstop vlade. Vedno iste kolovodje. Keber, Jenull in podobni. Classy
V bistvu so malo nastavili ogledalo vladi (in tistim, ki jim držijo tazadnjo), ker se je pač že kar precej sranja nabralo v razmeroma kratkem času.
Se bo treba sprijazniti da smo v demokraciji kjer se (pri nas na žalost še preveč redko) taki protesti dogajajo in v tem ne vidim nič slabega.
Za nekatere je pa demokracija očitno samo kimanje, hehe.
To je problem, noben več ne odstopi. Včasih je odstopil že zarad sendviča, zdaj pa nič. Povsod po zahodnem svetu je tako, politiki so postali nedotakljivi. Celoten sistem je propadel. Sodniki nedotakljvi, Politiki nedotakljivi, policisti in sodniki pa z roko v roki podkupljeni s strani elite in politikov. Demokracija je že zdavnaj umrla in 3 ločeni stebri demokracije (policija, politki in sodniki), ki naj bi varovali pred korupcijo so že zdavnaj propadli, saj so vsi med seboj povezani.
Demokracija deluje le dokler so te tri veje ločene, vendar niso več. Torej v bistvu nismo več v demokraciji, ampak v večpartijskem sistemu. V bistvu mamo mini kitajske partijske sisteme. Torej komunisti spet.
karafeka ::
Odnos politikov je isti kot pa večine posameznikov, drugi me hočejo potunkat, jaz nič kriv. Ker so pa le na javnih funkcijah, se da hitro kaj najt o njih, še posebej o ta novih, ki svojih mutnih poslov še ne znajo tako dobro skrivati.
https://www.rtvslo.si/slovenija/golob-r...
"Golob: Referendum je glas proti celotni prevarantski koaliciji"
"Predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob je pozval k podpisu pobude za referendum o zakonu o interventnih ukrepih za razvoj Slovenije. Poslanka Svobode Sara Žibrat pa želi pojasnila, zakaj imajo nekateri težave pri oddaji podpisa prek eUprave."
Zakaj imajo nekateri težave pri oddaji podpisa preko e-uprave. Naj povedo, kdo se vtika v inf. sistem, al naj pa mali Matozek odstopi.
Pravo domoljubi so za Slovenijo in Luko Meseca.
"Golob: Referendum je glas proti celotni prevarantski koaliciji"
"Predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob je pozval k podpisu pobude za referendum o zakonu o interventnih ukrepih za razvoj Slovenije. Poslanka Svobode Sara Žibrat pa želi pojasnila, zakaj imajo nekateri težave pri oddaji podpisa prek eUprave."
Zakaj imajo nekateri težave pri oddaji podpisa preko e-uprave. Naj povedo, kdo se vtika v inf. sistem, al naj pa mali Matozek odstopi.
Pravo domoljubi so za Slovenijo in Luko Meseca.
Tudi danes ni mogoče oddati glasu preko eUprave, bo kdo odgovarjal, ker tole pa že smrdi!
Gledam Odmeve, kjer izvem, da je minister za notranje zadeve izdal novodilo upravnim enotam, naj jim ni nujno spoštovati 48. člen gradbenega zakona, kjer piše, da se lahko sosed pritoži na gradnjo nekega objekta. Res, da se je pri nas večkrat zlorabljalo to pravico, a to se ne rešuje z odlokom oziroma navodilom, temveč s spremembo zakona. A to se ni zgodilo. Zakaj? Ker se mudi. Komu? Notranjenu ministru Matozu.Njegova soseda, podjetnica Mihaela Krenk je namreč vložila tožbo, s katero je dosegla vpis plombe na luksuzno vilo ministra za notranje zadeve in javno upravo Francija Matoza v Ankaranu.
To je vlada, ki vse dela iz osebnih interesov. Davčne olajšave dajejo sebi, ministrstva selijo v mesta, kjer živita pristojna ministra, gradbeništvo nezakonito spreminjajo, da bi sami lažje gradili, vmes pa si še ponovno in potihem višajo plače. V posmeh vsem nam in tudi svojim volivcem.
To je vlada, ki vse dela iz osebnih interesov. Davčne olajšave dajejo sebi, ministrstva selijo v mesta, kjer živita pristojna ministra, gradbeništvo nezakonito spreminjajo, da bi sami lažje gradili, vmes pa si še ponovno in potihem višajo plače. V posmeh vsem nam in tudi svojim volivcem.
bosto ::
Gledam Odmeve, kjer izvem, da je minister za notranje zadeve izdal novodilo upravnim enotam, naj jim ni nujno spoštovati 48. člen gradbenega zakona, kjer piše, da se lahko sosed pritoži na gradnjo nekega objekta. Res, da se je pri nas večkrat zlorabljalo to pravico, a to se ne rešuje z odlokom oziroma navodilom, temveč s spremembo zakona. A to se ni zgodilo. Zakaj? Ker se mudi. Komu? Notranjenu ministru Matozu.Njegova soseda, podjetnica Mihaela Krenk je namreč vložila tožbo, s katero je dosegla vpis plombe na luksuzno vilo ministra za notranje zadeve in javno upravo Francija Matoza v Ankaranu.
Gradbena dovoljenja in lajšanje pogojev legalizacije je edino s čimer se vse vlade dejansko ukvarjajo. Pa ne za dejansko pohitritev postopkov za navadne državljane:
Čeprav so hišo brata premierja Janše označili za črno gradnjo, še vedno stoji
Se spomnite Türkove črnograditeljske vile? Zdaj je legalizirana
To itak ja, sam je teba povedat. da mamo od tega veliko korist tud državljani, ko so politiki lumpi in gradijo na črno. Tko levi ko desni.
Golob je recimo legalizral vse bajte, do 95, ki so vpisane v kataster in majo zaj uporabno in gradbeno sicer domnevno...ampak bolje "domnevno" ko nobeno. No bajta ne sme bit v postopku in veljajo podobni pogoji ko so prej za bajte do l.67.
Tale pohitritev bo zgleda dobra tud za navadne državljane. Gradbeno no. Sicer je simptomatično, da desnica naredi nekoliko več za ljudi na gradbenem področju, vasj do zaj so, k levi oziroma pred njimi Golob. (beri zase, pamti za ljudi).
Ukinejo naj še RTV, tale vlada, pol smo pa počas končali. Avtoceste itak niso sposobni spelat še en pas, torej bojo kmal dobili brco u rito, če se tega ne lotijo hitr. K drug let bojo spet kolone in zgovarjanje na Golobčka "ne bo več prijemalo". Folku bo kmal "prišlo", tud najbolj butastim desničarjem, da Golob ne more bit kriv za vse, tud tud za slabo vreme, kot bi radi zaj nam prikazali desničarji. Ki zaj veselo kadrujejo po državnih podjetjih.
Golob je recimo legalizral vse bajte, do 95, ki so vpisane v kataster in majo zaj uporabno in gradbeno sicer domnevno...ampak bolje "domnevno" ko nobeno. No bajta ne sme bit v postopku in veljajo podobni pogoji ko so prej za bajte do l.67.
Tale pohitritev bo zgleda dobra tud za navadne državljane. Gradbeno no. Sicer je simptomatično, da desnica naredi nekoliko več za ljudi na gradbenem področju, vasj do zaj so, k levi oziroma pred njimi Golob. (beri zase, pamti za ljudi).
Ukinejo naj še RTV, tale vlada, pol smo pa počas končali. Avtoceste itak niso sposobni spelat še en pas, torej bojo kmal dobili brco u rito, če se tega ne lotijo hitr. K drug let bojo spet kolone in zgovarjanje na Golobčka "ne bo več prijemalo". Folku bo kmal "prišlo", tud najbolj butastim desničarjem, da Golob ne more bit kriv za vse, tud tud za slabo vreme, kot bi radi zaj nam prikazali desničarji. Ki zaj veselo kadrujejo po državnih podjetjih.

D3m ::
Odlično.
Tudi jaz sem imel problem s sosedom, ko smo gradili.
|HP EliteBook|R7 8840U|
mirator ::
Tudi jaz sem imel problem s sosedom, ko smo gradili.Že drži, vendar tudi marsikdo ima kot sosed probleme z graditeljem.
Problem pri dolgih rokih tiči povsem drugje, ki ga pa nihče noče povedati na glas. Prvi največji je ravno pri uslužbencih v JU, ki za vsako napačno vejico zahtevajo popravek in za vsako pritožbo, ne glede ali je utemeljena ali ne, odmerijo nov rok. Drugi je, da nihče ne upa prevzeti odgovornosti za svoje delo.
Jaz mislim takole. Pritožbe sosedov ne bi smele podaljšati izdaje gradbenega dovoljenja, če je dokumentacija bila ustrezno pripravljena. Sosed se seveda lahko pritoži, vendar se na pritožbo lahko pritoži tudi graditelj. Potem pa tega ne bi smela več reševati JU ampak avtomatsko sodišče, kar pa bi eventualno neupravičenega nasprotovanja soseda, precej udarilo po žepu.
Mislim, da bi v takem primeru, oba soseda krepko premislila.
enavlaka ::
Vsi drugi so krivi, da hočete črno gradnjo spravit čez in vam ne rata.
Problem je izključno v vas in vašem projektu
Problem je izključno v vas in vašem projektu
https://slovenskenovice.delo.si/novice/...
".........so spomnili na Financah. Po njihovem izračunu se bo tako v torek bencin na bencinskih servisih izven avtocest in hitrih cest podražil, kot omenjeno, za približno pet centov na okoli 1,67 evra za liter. Dizel bi se medtem lahko podražil na okoli 1,95 evra za liter. S tem bi padel rekord iz prejšnjega tedna, ko je cena dizla dosegla 1,903 evra. Liter kurilnega olja bi lahko s torkom stal 1,55 evra."
Dizel po 1,95 evra litrček, že vidim, kako bo gospodarstvo kmalu zadihalo s polnimi pljuči.
Rad bi se še enkrat dotaknil interventnega brez političnih štosov.... Problem interventnega zakona je prvič, da ni interventen, že samo ime je zgrešeno.
Avtorji zakona so zmešali skup jabolka, hruške in slive. Mislim na davčne člene, med ostalo. Torej kaj pri celi zadevi manjka? Nismo dobili pravega pojasnila, kje je tista sinergija, ki bo potegnila naše gospodarstvo naprej, ko bo uvedena socijalna kapica 7500 evrov. Pojasnila ni, zakaj je to nujno narediti? Čim jim je kdo to omenil, začne Logar najedat z protivprašanji; A vi ste proti višjim plačam, nižjim najemninam, nižjem DDV za hrano......in podobno. Kar se kaže da desnica nima odgovora na vprašaanje; Kaj je tisto, ki bo pognalo Slovenijo naprej, Če bo olajšava bazirana na 7500 evrov.
Odgovor ni, da majo tud drugje tud tako urejeno. To je prvič. Drugič je jasno, da bo navrtana nova luknja v pokojninsko blagajno, (ki jo je zaćel vrtati Drnovšek, ko je znižal prispevek delodajalcev l. 96 in nam povzročil tisto milijardo ki nam zaj majnka vsako leto), v zdravstveno in zaj se ve da bi bil približen izplen za 900 milijonov do milijarde majnši. Torej poleg tega da desnica, ki je omenjeni zakon spravila skoz, ne ve kakšen učinek, pozitivni, bo mela uvedba socialne kapice na 7500 evrov, nimajo pojma o pojmu, ne vedo niti kako bojo nadomestili izpad v blagajni. Oziroma tega zaj "še ne vedo".
Gospodarska rast je dost velika, (gospodarske investicije so v porastu),v naslednjih letih jo bo verjetno poganjala domača poraba in velikanske investicije v avtocestni križ in podhranjeni stanovanjski fond. Kjer se zaj že vidi, da je bil stanovanjski program, ki ga pognala Golbova vlada veliko premalo ambiciozen in 3 leta prepozen.
Torej vse kaže da bo Slovenija še naprej gospodarsko uspešna, na to računajo tud na desnici, ki bi zaj razdeli kolač, kajti zelo verjetno imajo neke projekcije o razvoju in uspešnosti države. Zato zaj v isti sapi jamrajo kak je vse zavoženo, takoj nato pa bi delili nekaj kar sicer še ni ustvarjeno, bo pa po projekcijah zelo verjetno. In kaj bo mela navadna raja od tega?. Nič, ker bo šlo več al manj v žep bogatih, torej blaginja ne bo vsesplošna. Raja pa pride prekleto prav ko je treba pokrivat milijarde propadlih bank.
".........so spomnili na Financah. Po njihovem izračunu se bo tako v torek bencin na bencinskih servisih izven avtocest in hitrih cest podražil, kot omenjeno, za približno pet centov na okoli 1,67 evra za liter. Dizel bi se medtem lahko podražil na okoli 1,95 evra za liter. S tem bi padel rekord iz prejšnjega tedna, ko je cena dizla dosegla 1,903 evra. Liter kurilnega olja bi lahko s torkom stal 1,55 evra."
Dizel po 1,95 evra litrček, že vidim, kako bo gospodarstvo kmalu zadihalo s polnimi pljuči.
Rad bi se še enkrat dotaknil interventnega brez političnih štosov.... Problem interventnega zakona je prvič, da ni interventen, že samo ime je zgrešeno.
Avtorji zakona so zmešali skup jabolka, hruške in slive. Mislim na davčne člene, med ostalo. Torej kaj pri celi zadevi manjka? Nismo dobili pravega pojasnila, kje je tista sinergija, ki bo potegnila naše gospodarstvo naprej, ko bo uvedena socijalna kapica 7500 evrov. Pojasnila ni, zakaj je to nujno narediti? Čim jim je kdo to omenil, začne Logar najedat z protivprašanji; A vi ste proti višjim plačam, nižjim najemninam, nižjem DDV za hrano......in podobno. Kar se kaže da desnica nima odgovora na vprašaanje; Kaj je tisto, ki bo pognalo Slovenijo naprej, Če bo olajšava bazirana na 7500 evrov.
Odgovor ni, da majo tud drugje tud tako urejeno. To je prvič. Drugič je jasno, da bo navrtana nova luknja v pokojninsko blagajno, (ki jo je zaćel vrtati Drnovšek, ko je znižal prispevek delodajalcev l. 96 in nam povzročil tisto milijardo ki nam zaj majnka vsako leto), v zdravstveno in zaj se ve da bi bil približen izplen za 900 milijonov do milijarde majnši. Torej poleg tega da desnica, ki je omenjeni zakon spravila skoz, ne ve kakšen učinek, pozitivni, bo mela uvedba socialne kapice na 7500 evrov, nimajo pojma o pojmu, ne vedo niti kako bojo nadomestili izpad v blagajni. Oziroma tega zaj "še ne vedo".
Gospodarska rast je dost velika, (gospodarske investicije so v porastu),v naslednjih letih jo bo verjetno poganjala domača poraba in velikanske investicije v avtocestni križ in podhranjeni stanovanjski fond. Kjer se zaj že vidi, da je bil stanovanjski program, ki ga pognala Golbova vlada veliko premalo ambiciozen in 3 leta prepozen.
Torej vse kaže da bo Slovenija še naprej gospodarsko uspešna, na to računajo tud na desnici, ki bi zaj razdeli kolač, kajti zelo verjetno imajo neke projekcije o razvoju in uspešnosti države. Zato zaj v isti sapi jamrajo kak je vse zavoženo, takoj nato pa bi delili nekaj kar sicer še ni ustvarjeno, bo pa po projekcijah zelo verjetno. In kaj bo mela navadna raja od tega?. Nič, ker bo šlo več al manj v žep bogatih, torej blaginja ne bo vsesplošna. Raja pa pride prekleto prav ko je treba pokrivat milijarde propadlih bank.
Zgodovina sprememb…
Ganon ::
Vsak dan bolj šokantno ozadje največjega prevaranta.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/r...
https://www.24ur.com/novice/slovenija/r...
Ne dvakrat, Zoran Stevanović je bil pravnomočno obsojen najmanj trikrat. Razkrivamo sodbo, ki ga je leta 2011 dokončno obremenila goljufije. Prej policist, danes pa šef parlamenta si je izposodil denar, kot garancijo pa oškodovanki ponudil avto, ki sploh ni bil njegov. Obsojen je bil na pol leta pogojne zaporne kazni in vračilo prigoljufanega denarja. Stevanović medtem "starih, zaključenih in izbrisanih zadev" ne želi komentirati.
mirator ::
Ja res irelevantno v luči, da je črna kronika polna opisov razno raznih storilcev, kot starih znancev policije.
Torej, naredi kaznivo dejanje, odsluži kazen in je posledično nekaznovana oseba. Vse to nekajkrat ponovi.
A ni Janša obljubil, da nam bo pri tej vladi dolgčas?
Torej, naredi kaznivo dejanje, odsluži kazen in je posledično nekaznovana oseba. Vse to nekajkrat ponovi.
A ni Janša obljubil, da nam bo pri tej vladi dolgčas?
Polda ::
Sploh ne opazim razlike med to vlado in Golobovo.
Janša ne ista seronja kot Golob.
Janša je samo glasen naredi nič.
Golob lezel Palestini v rit Janša leze Izraelu v rit Slovenija jima ni bila i je optimalna opcija.
Golob je odiral podjetnike Janša je imel šanso narediti temu ko ec pa ni so raje forsirali nek omnibus zakon s figo v žepu vedoč, da bo US to vrglo na referendum. Sedaj še referendum izgubijo 1 leto ne morejo nič.
Potem razne obljube o zapira ju pipic. Zaprte nobe e še vedno se financira motcpod Golobom.
Janša glasen glede migracij a dela isto kot Golobova vlada še vedno vsak dan po trije polni avtobusi ilegalcev iz državne meje v notranjost Slovenije.
Janša in Golob sploh ni razlike dve velike posrane seronje katerima Slovenija ni pomembna.
Janša ne ista seronja kot Golob.
Janša je samo glasen naredi nič.
Golob lezel Palestini v rit Janša leze Izraelu v rit Slovenija jima ni bila i je optimalna opcija.
Golob je odiral podjetnike Janša je imel šanso narediti temu ko ec pa ni so raje forsirali nek omnibus zakon s figo v žepu vedoč, da bo US to vrglo na referendum. Sedaj še referendum izgubijo 1 leto ne morejo nič.
Potem razne obljube o zapira ju pipic. Zaprte nobe e še vedno se financira motcpod Golobom.
Janša glasen glede migracij a dela isto kot Golobova vlada še vedno vsak dan po trije polni avtobusi ilegalcev iz državne meje v notranjost Slovenije.
Janša in Golob sploh ni razlike dve velike posrane seronje katerima Slovenija ni pomembna.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Vlada v senci in delovanje opozicije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 5599 (123) | FireSnake |