» »

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

««
6 / 6
»
»»

Miki N ::

Prioritete? Jajo jih ima!

Utk ::

Kako se "SDS" s tem ukvarja? A nimamo ministra, sekretarje in nižje, ki se s tem "ukvarjajo"? Naj jih prerazporedijo na gradbišča avtocest? Niso vse stranke in vlade kot prejšna, kjer ni nihče nič delal, vse je pa govoril samo Golob, ki je pa še bolj len kot zaposleni tam.

FireSnake ::

Telbanc je izjavil:

Za stanje na avtocestah so objektivno odgovorne vse vlade od l. 2012.

To ti je menda jasno. Tko da pozivanje na odgovornost vključuje celotno obdobje. Škoda ki se sedaj dela je ogromna, neumosti pa se delajo naprej. Namesto, da bi "maržo" preusmerili v gradnjo avtocest, stanovanj....gre u privat roke. Če dam za primer. Isto interventni. Namesto da bi sredstva usmerili v avtoceste, v sistem, ki nam razpada pred očmi. Že dve leti nazaj je bla kolona v treh vrstah od Logatca do Ljublane. To ni normalno. Letos bo razpad sistema.

No, zdaj sva pa na isti valovni dolžini. Končno nekaj konkretnega in se strinjam.

Ko pa pogledava nazaj tole meglo, kaj si pisal:
- klik
- klik
je pa tako, kot tega ne bi pisal isti uporabnik.

Da bo letos razpad sistema: tukaj pa pričakujemo od ministra, da to izpelje po svojih najboljših močeh.
Imamo drek na cesti, ki so nam ga pripravili drugi. On je pa nastavljen, da to čim bolje uredi.
Ponovil sem dejansko isto, kot si rekel ti. Se zdaj strinjava?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

Telbanc je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-p...

"Janša podpira prepoved tujih zastav, v himno bi dodal drugo kitico Zdravljice
Katere zastave bodo lahko visele na javnih ustanovah? Bomo himni morali ploskati?"

Torej namesto, da bi v okviru infrastrukturnega ministrstva zbrala ekipa, ki bi reševala problem, ki nas potaplja, Vlada našla dodatna sredstva za avtoceste...je zaj u fokosu,

-Prepoved tujih zastav
-Kaj bi še dodali u Himno
-Bo treba ploskati ko bomo zaslišali himno...

Ne ve človek ali bi se smejal al bi jokal. Lani sem pa na morje šel cez Pokojišče, Cerknico....8-)

Tist, ki kaj dela, ima čas za vse. Tist, ki ne, skače iz enga problema v drugega in ne reši nobenga.

+1. Več kot Gospod Janša dela, več časa ima, tudi za ukvarjanje s plani za ustavne spremembame v odlični manjšinjski vladi. Poleg tega pa še več piše na X-u kot jaz na slo-techu, pa sem že sam izredno dejaven domoljub, neverjetna požtvovalnost in aktivnost, bravo meni, še bolj pa Gospodu Janši!

Telbanc je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-p...

"Janša podpira prepoved tujih zastav, v himno bi dodal drugo kitico Zdravljice
Katere zastave bodo lahko visele na javnih ustanovah? Bomo himni morali ploskati?"

Torej namesto, da bi v okviru infrastrukturnega ministrstva zbrala ekipa, ki bi reševala problem, ki nas potaplja, Vlada našla dodatna sredstva za avtoceste...je zaj u fokosu,

-Prepoved tujih zastav
-Kaj bi še dodali u Himno
-Bo treba ploskati ko bomo zaslišali himno...

Ne ve človek ali bi se smejal al bi jokal. Lani sem pa na morje šel cez Pokojišče, Cerknico....8-)

Končno gre stanje v normalo. Smo v Sloveniji in EU. Povsem jasno je, kaj lahko visi.
Podpora se pokaže drugače. Kje kak kos bombaža visi je nepomembno. Pomembno pa je, da vemo, kdo smo.
Tako, da skrbimo zase (v prvi vrsti) in za druge.

Utk je izjavil:

Kako se "SDS" s tem ukvarja? A nimamo ministra, sekretarje in nižje, ki se s tem "ukvarjajo"? Naj jih prerazporedijo na gradbišča avtocest? Niso vse stranke in vlade kot prejšna, kjer ni nihče nič delal, vse je pa govoril samo Golob, ki je pa še bolj len kot zaposleni tam.

:)) Dobra!
In, na našo žalost, resnična.

Zgodovina sprememb…

krepelce ::

Utk je izjavil:

Če bi kdorkoli od teh skrajno desničarskih ministrov karkoli delal s svojo glavo, brez povelj furerja, ne bi bil minister.

Tako, da ne sanjaj, Jajo je totalitarnež. Komunistični totalitarnež. Oz. mar ni bolje, da se oddaljimo od tega Jajo gor in dol,
saj ima lepo udbaško ime Sava. Mar ne gre lepše iz jezika?
ENSO will fuck you up... 1877, here we come.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

krepelce je izjavil:

Jajo je totalitarnež. Komunistični totalitarnež.

No ja, saj komunistični je - sicer bi bil pravi pravcati HITLA!

Utk ::

krepelce je izjavil:

Utk je izjavil:

Če bi kdorkoli od teh skrajno desničarskih ministrov karkoli delal s svojo glavo, brez povelj furerja, ne bi bil minister.

Tako, da ne sanjaj, Jajo je totalitarnež. Komunistični totalitarnež. Oz. mar ni bolje, da se oddaljimo od tega Jajo gor in dol,

In, sej da lahko jajo povelje da se da dodatna kitica v himno. Ne rabi pa osebno napisat vseh papirjev za to.

Utk je izjavil:

krepelce je izjavil:

Utk je izjavil:

In, sej da lahko jajo povelje da se da dodatna kitica v himno. Ne rabi pa osebno napisat vseh papirjev za to.

Tako si celo zadevo samo ti razumel.

krepelce je izjavil:

Utk je izjavil:

cigler kralj, kot minister, je delal po svoje.
Pa mu ni noben težil.
In delal je dobro.

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

Utk je izjavil:

cigler kralj, kot minister, je delal po svoje.
Pa mu ni noben težil.
In delal je dobro.

To samo ti sanjaš.

Telbanc ::

FireSnake je izjavil:

Da bo letos razpad sistema: tukaj pa pričakujemo od ministra, da to izpelje po svojih najboljših močeh.
Imamo drek na cesti, ki so nam ga pripravili drugi. On je pa nastavljen, da to čim bolje uredi.
Ponovil sem dejansko isto, kot si rekel ti. Se zdaj strinjava?

Narejeno ni bilo nič konkretnga, razen fotofiniša na avtocesti, in uvedba nočne izmene ki je "odprtje podaljšala še za 9 dni".

Konretno kaj je blo do zaj narejenega , čista nula. Razen jokcanja, kako so Golobovi vse blokirali in da bo moral nekdo odgovarjat za to. Ne pomislijo pa, da so sami lih tko svirali k, ko je blo treba zadevo uredit.

Ker smo tri velika gradbena podjetja uničili med zadno krizo, podjetja ki bi bila z svojo veliko operativo edina zmožna tole speljat na hiter način nimamo. Bo treba zaj drugače. Jasno je, da albančkov za jurja neto v Balkanskem bazenu delovne sile ne bojo na Darsu dobli. Ker se ta ""poslovni model počas končuje". Tko da je treba aktivirat tujo operativo.

Torej namesto da so desničarji sprejemali omnibus in ostale bedarije in obdavčenje cuckov, s katerimi so navrtali proračun, bi lahko bila prva prioriteta gradnja tretjega pasu avtoceste po Slovenije. Ki je zaj urgentna.

Torej namesto da bi se del denarja iz cene derivatov prelil v naše ceste, se bo v žepe kapitalistov. Namesto, da bi se takoj rezerviral del sredstev za pospešitev gradnje avtoceste, tretjega pasu, iskalo tuje izvajalce, spreminjalo gradbeno zakonodajo, če bi bilo potrebno, da se zadevo pospeši, bomo zaj podučeni, najprej, da je treba ploskat ko svira himna, to je zaj prioriteta. Jaz vidim zadevo tko, da bo šlo po starem, vmes bo dost jokcaja in kazanja na Golobove, pa sami niso sposobni narest ni več. Sploh zaj ne, ko so že navrtali 2% luknjo v proračun.

Zadeva je tragikomična in spominja na norčka, ki gre mimo prometne nesreče in namesto, da bi pomagal udeležencem nesreče, začne kositi travo na bižnjem polju.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

bm1973 ::

Ne pozabi, da je Pahor, skupaj z Lahovnikom, uničil gradbena podjetja...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

enavlaka ::

Ne sam gradbena podjetja

krepelce je izjavil:

To samo ti sanjaš.

Ne, to so celo levaki, skozi zobe, priznali.
Zgleda, da ti nisi sinhroniziran ;)

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

To samo ti sanjaš.

Kot, da mi je pomembno, kaj druga stran segnite medalje pravi. Prasci so in eni in drugi, koruptivni tudi.

Razlika je samo, da je desnica za povrh še popolnoma nesposobna. Z "levaki" pa verjetno misliš SDSovo vodstvo bivših partijcev in udbašev.

O katolibanih pa sploh ne bi, edino kar je hujše od nesposobnosti in ideološke gnilosti SDS, je pa RKC. Mlinski kamen okrog vratu razvoja.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Pa pojdi ti v politiko, ko so vsi ostali tako nesposobni in pokvarjeni. Čas imaš zgleda.

nejc_nejc ::

Kar se tice AC, se zahvalite čričkoljubcem ter raznim samooklicanim navravovarstvenikom ter kretenom, ki tolmačijo teorijo vec cest vec prometa in za seboj povlečejo ves poslanski vrtec.

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

To samo ti sanjaš.

Kot, da mi je pomembno, kaj druga stran segnite medalje pravi. Prasci so in eni in drugi, koruptivni tudi.

Razlika je samo, da je desnica za povrh še popolnoma nesposobna. Z "levaki" pa verjetno misliš SDSovo vodstvo bivših partijcev in udbašev.

O katolibanih pa sploh ne bi, edino kar je hujše od nesposobnosti in ideološke gnilosti SDS, je pa RKC. Mlinski kamen okrog vratu razvoja.

Zanimivo je, da rečeš, da so praci tako eni, kot drugi.
Potem pa polno sovraštva in diskriminacij takoj za tem natrosiš.
Ŝe bolj zanimivo pa je, da za golobjo hunto najdeš izgovor za vsako neumnost, ki so jo naredili.
Čisto možno, da je trentutna vlada nesposobna in ne bo naredila nič.
Ampak, hudičevo slabi bi morali biti, da bi bili slabši od golobje hunte.
3 mesece preden je perati zmagal sem tukaj večkrat napisal, da bo golobja hunta katastrofa. In nikoli nisem rekel, da so desni super. Sem pa napisal, da so manjše zlo. Kar pa drži.
4 leta destrukcije golobje hunte to potrdi.

Pa še nekaj: v svoji sovražnosti ne boš priznal, pa četudi trenutna vlada naredi kaj dobrega.

Jaz pa upam, da bo tega dobrega čim več.

In državo spravit nazaj v normalo.

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

To samo ti sanjaš.

Ŝe bolj zanimivo pa je, da za golobjo hunto najdeš izgovor za vsako neumnost, ki so jo naredili.
3 mesece preden je perati zmagal sem tukaj večkrat napisal, da bo golobja hunta katastrofa. In nikoli nisem rekel, da so desni super. Sem pa napisal, da so manjše zlo. Kar pa drži.

Pa še nekaj: v svoji sovražnosti ne boš priznal, pa četudi trenutna vlada naredi kaj dobrega.

Nič dobrega ne bo, še za nobeno SDSovo vlado ni bilo nikoli nič dobrega. Samo žepe so si napolnili.

In tukaj ni nobene sovražnosti, pač izvolili ste maksimalne lopove, ki jih vsi že 30 let poznamo, pa nekateri še kar sanjate, da bo kaj drugače kot vsa ostala vladanja.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

To samo ti sanjaš.

+1. Cigler Kralj je bil tako dober minister, da ga je Gospod Janša oz. Nsi dal ponovno za istega ministra na drugem ministrstvu. S kvalitetno FSPN izobrazbo se spozna na praktično vsako področje, podobno kot Gospod Janša, še posebej na kmetijstvo. Ne pa kot levaki, ki prvega lojalnega FDVjevca postavijo kamorkoli.

delavec44 ::

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

To samo ti sanjaš.

Nič dobrega ne bo, še za nobeno SDSovo vlado ni bilo nikoli nič dobrega. Samo žepe so si napolnili.

In tukaj ni nobene sovražnosti, pač izvolili ste maksimalne lopove, ki jih vsi že 30 let poznamo, pa nekateri še kar sanjate, da bo kaj drugače kot vsa ostala vladanja.

Če se 100x zlažeš, da so lopovi (oz. kaj večji od leve vlade), to še ne postane čudežno res.

Dokazov pa itak nimaš, oz. so vsi procesi na sodiščih padli. Le zakaj.

FireSnake je izjavil:

v svoji sovražnosti ne boš priznal, pa četudi trenutna vlada naredi kaj dobrega.

+1. Levaki že nepošteno in sovražno pljuvajo po odlični domoljubni vladi, pa še prav delat ni začela, ker so polni sovraštva

FireSnake je izjavil:

3 mesece preden je perati zmagal sem tukaj večkrat napisal, da bo golobja hunta katastrofa.

Tudi jaz sem to takoj napovedal še pred pernatim mandatom in moram reči, da sem po lastnih domoljubnih kriterijih imel prav, pernata krota je bila katastrofalna in to napišem čisto objektivno, brez sovraštva kot levaki.

EU_zamašek- ::

Res niso začeli delati, mogoče samo Vrtovec kaj miga ...
Neke zastave, himne, muzej novejše zgodovine in ostale drugorazredne teme.

EU_zamašek- je izjavil:

Res niso začeli delati, mogoče samo Vrtovec kaj miga ...
Neke zastave, himne, muzej novejše zgodovine in ostale drugorazredne teme.

Na polno delajo, zdaj pripravljajo celo strategijo, kaj vse bodo pokradli in kako bodo vmes naredili kakšno krizo, vzpodbudili ksenofobijo, sprli dva pola, skratka
vrgli svoj "smoke and mirrors", da bo cela država gledala v napačno smer, tačas, ko si bodo polnili žepe. Recimo tile heci z državno proslavo, kostmi in muzejem
so že priprava terena.
««
6 / 6
»
»»