» »

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

FireSnake ::

Telbanc je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Dela si sledijo po terminskem planu. Vidi se, da nisi nikoli delal kaj konkretnega ampak si navaden trol.

Učit te ne mislim, kako to gre. Trolček. :D

Isto si pametan ko Vrto.

Kaj bi se naj učili? Kako se za en drek planira, da imaš na avtocesti nepregledne kolone?
Ti torej to podpiraš, drži? In prav tako podpiraš, da se zadeve slabo vodi.

Kaj ti veš o planiranju ob upoštevanju pretočnosti? Nič ne veš. To je dejstvo. Si čista nula.

Ko ti neizobražen folk začne o nulah :))
Kaj jaz vem ali ne vem je popolnoma nepomembno. Kaj se napihuješ, kot neka žaba?
Ti se sekiraj za tvojo ljubico šiviljo, ki je naredila to sranje. Manjko njenega znanja je privedlo do te situacije.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Telbanc ::

FireSnake je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Je pa dejstvo, da gradbenih delavcev ni, in je nočno delo ki ga je forsiral Vrtovec upočasnilo delo na drugih odsekih. Sam tam se niso slikali.

Vir za tole blodnjo je pa?

V času, ko je Vrto sproduciral nočno delo, ni bilo mogoče zaposlit 30 delavcev. Seveda ti in Vrto ne vesta, da delavca ne zaposliš v 24 urah, ampak gre za postopek. Včasih mi deluješ, da si iz kake gorske vasice, kjer so se v glavnem ženili v eni vasi.....med seboj. 8-)

Sranje se vleče od leta 2012 ko se je končal avtocestni križ. Takrat je bil ljubi čas, da bi začeli z širitvijo avtocest. Zaj se bo lah izbiralo samo med slabimi možnostmi. Spalo se je tud lepo med corono. Torej majo desni konvertiti isto maslo na glavi.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Človeka preko agencije dobiš v parih urah, če je potrebno.
Kaj tebi ni jasno? :))

Vir, fant, vir nam daj. Za vir sem vprašal: ne še za več smetenja in nakladanja.
Ker zdaj ne sežeš niti do šank debate.
Tale vir ni OK: trust me bro >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Telbanc je izjavil:

Problem je, ker niti ti niti minister Vrto ne vesta zakaj je odprtih 10 gradbišč in ne samo dva. Pa tolko ste pametni.

Nihče od nas nima pojma.
Samo ti, ki si požrl vso pamet tega sveta, veš vse. Čemu ne predlagaš rešitev?

FireSnake je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Problem je, ker niti ti niti minister Vrto ne vesta zakaj je odprtih 10 gradbišč in ne samo dva. Pa tolko ste pametni.

Nihče od nas nima pojma.

Vsak ki se je kdaj ukvarjal s projektnim vodenjem, se lah sam smeji tebi in "nočnemu delu" Vrtovca. :D

Squirrel ::

FireSnake je izjavil:

Človeka preko agencije dobiš v parih urah, če je potrebno.
Kaj tebi ni jasno? :))

Trust me bro? Pa celo gradbišče so nafilali z njimi? Prej so pa ob vsesplošnem pomanjkanju gradbenih delavcev v nizkem štartu čakali, da jih minister pokliče?
Tebi tudi dogaja...

Očitno se le da, če se bo eno gradbišče 30 dni prej zaprlo.
Šivilja tega ni znala.

Kako to, da za vas velja trust me bro vir, zame pa ne? Čemu dvojna merila?

FireSnake je izjavil:

Šivilja tega ni znala.

Gradbišče se bo zaprlo prej, ker so že zaj itak 30 dni pred rokom. In ne zato, ker so delali 3 dni nočne. Rešitev sem že nakazal in to zastojn. Treba je navlečt gradbeno operativo iz Kitajske ali Turčije. Da se ne bo širitev pri Domžalah delala še leto in pol.

Zgodovina sprememb…

ššš ::

Simple Jack Pusarca je na drzavno proslavo, upam da po pomoti, prnesla govor za miss Slovenije.

Telbanc je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Šivilja tega ni znala.

Gradbišče se bo zaprlo prej, ker so že zaj itak 30 dni pred rokom. In ne zato, ker so delali 3 dni nočne. Rešitev sem že nakazal in to zastojn. Treba je navlečt gradbeno operativo iz Kitajske ali Turčije. Da se ne bo širitev pri Domžalah delala še leto in pol.

Imaš rešitev za vse. Čemu ne predlagaš?

Telbanc je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Nihče od nas nima pojma.

Vsak ki se je kdaj ukvarjal s projektnim vodenjem, se lah sam smeji tebi in "nočnemu delu" Vrtovca. :D

Neizobraženi o projektnem vodenju :))
Komedije se pišejo kar same.

Zgodovina sprememb…

Squirrel ::

krepelce ::

FireSnake je izjavil:

So pa zanimivo: golobarji za moratorij na širjenje avtocest. Nato šivilja zaserje, kar se zasrat da.
Pol je pa nova vlada kriva :)

Seveda je nova vlada kriva. Enako, kot je bila Golobova kriva za vse grehe SDSove vlade, posledice UA/RU vojne,... si že pozabil, kakšne si nabijal takrat?
ENSO will fuck you up... 1877, here we come.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

FireSnake je izjavil:

Neizobraženi o projektnem vodenju :))
Komedije se pišejo kar same.

Itak da se, na FB in instagramu že pišejo, da je intervencijsko nočno vodenje pri Postojni povzročilo da bo zapora pri Postojni bla še 9 dni več kot bi sicer bila brez teološko-Projektnega vodenja Vrtovca. Včeraj je namreč bilo sporočeno z ministrstva za infrastrukturo, da se bo zapora premaknila na drugo stran namesto 15. julija šele 24. julija.:))

Keri kekci, teli desničarji. Zgodbe Alan Forda se pišejo kar same.

kodiak ::

Proslava ob 35 letnici v režiji bankrotiranega dolžnika in neuspešnega igralca Končarja in nadsposobnega samoklicanega nagrajenca, scenarista Prirkovića je bila v duhu tipične slovenske veselice z veliko harmonike in tako se je tudi končala - z bruhanjem udeležencev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kodiak ()

kodiak je izjavil:

Proslava ob 35 letnici v režiji bankrotiranega dolžnika in neuspešnega igralca Končarja in nadsposobnega samoklicanega nagrajenca, scenarista Prirkovića je bila v duhu tipične slovenske veselice z veliko harmonike in tako se je tudi končala - z bruhanjem udeležencev.

Pa saj je bilo za pričakovati, kako bo stranka, ki zaničuje kulturo spacala skupaj nekoga "zaslužnega", da ji bo delal kulturno prireditev.

Naredili so vse, do kamor kmečka kultura seže, čudim se samo, da niso pripeljali še Atomik Harmonik v malo starejših letih.

https://slovenskenovice.delo.si/novice/...

"Počilo v stranki Resnica! Vidni član javnosti: >>Po tehtnem premisleku sporočam, da sem se umaknil iz delovanja v stranki<<"

" Namreč, vodja organizacije stranke Samo Juršič je objavil zapis, v katerem je razkril, da stranko zapušča. "

Borba za politično preživetje se je že začela. Kot smo napovedali, pripadniki strank, Resni.ca in Demokrati, ki imajo karierne politične ambicije, bojo prej ali slej odšli, preden bojo dobili etiketo, da so držali štango Jajotu. :D

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

https://slovenskenovice.delo.si/novice/...

"Počilo v stranki Resnica! Vidni član javnosti: >>Po tehtnem premisleku sporočam, da sem se umaknil iz delovanja v stranki"

" Namreč, vodja organizacije stranke Samo Juršič je objavil zapis, v katerem je razkril, da stranko zapušča. "

Borba za politično preživetje se je že začela. Kot smo napovedali, pripadniki strank, Resni.ca in Demokrati, ki imajo karierne politične ambicije, bojo prej ali slej odšli, preden bojo dobili etiketo, da so držali štango Jajotu. :D

Samo Juršič je odlično povedal:

A vedno bolj sem ugotavljal, da zgolj dobre ideje niso dovolj.
Potrebna so dejanja.
Potrebno je spoštovanje ljudi.
Potrebno je spoštovanje dogovorov.
Potrebna je korektnost in odgovornost.
In predvsem je potrebno, da človek ostane zvest vrednotam tudi takrat, ko ni več odvisen od podpore ljudi, ki so mu pomagali priti do cilja.

Pove vse o Stevanoviću.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

MrStein ::

Pove vse o 99% politikov.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

no comment ::

Če ga serjejo "naši", hitro pohitimo povedat, da so vsi isti.

Ganon ::

Juršič brez obotavljanja pove, da je naivno verjel lažnivemu Stevanoviću, ki vse počne ravno obratno, kot je govoril in da odhaja iz stranke. Stevanovićev odziv je bil, da so ga v resnici iz stranke odslovili oni in da podrobnosti ne bo komentiral.

Slovenska politika je bila deležna lepega števila prevarantov, ampak tale se je povzpel na najvišjo stopničko. Rad bi videl obraze, ki jih volijo.

kamiKaZaA ::

Ganon je izjavil:

Slovenska politika je bila deležna lepega števila prevarantov, ampak tale se je povzpel na najvišjo stopničko. Rad bi videl obraze, ki jih volijo.

Osebno poznam 3 ljudi od katerih sem direkt slišal, da več ne bi volili Resni.ce in da so se lepo nasankali, ko so volili njih. No tudi sam več ne bi volil Demokrate. Če bi jutri bile volitve bi volil NSi razen, če bi se kaj bolj pametenega prikazalo in bilo malo bolj desno od sredine pozicionirano. Levo več nikoli ne volim. Drago šolo smo dali skozi s temi levimi vladami.

blink ::

kodiak je izjavil:

Tema dvema se je cas ustavil v filmu Cvetje v jeseni.

kamiKaZaA je izjavil:

Osebno poznam 3 ljudi od katerih sem direkt slišal, da več ne bi volili Resni.ce...

Moje sožalje. Mora bit "zanimivo" osebno poznat človeka, ki voli Resnico.

EU_zamašek- ::

Hmm, mogoče pa SDS konec koncev le ni tako slab.

Dejansko najboljša izbira na tako imenovani desnici.

Zgodovina sprememb…

To vam ekstremnim levičarjem ne bo nikoli jasno, da se ljudje z različnimi nazori med seboj normalno družijo in funkcionirajo brez pametovanja o politiki. Ker smo normalni in nismo ekstremni radikalni levičarji.

Jaz sem v naši družbi samih "ekstremnih levičarjev" prosto priznal, da sem volil Demokrate. Seveda si sedaj kar sam povem kakšen kreten sem bil, da sem padel na foro, ampak "ekstremni levičarji" me (še?) niso izobčili.

Ampak v naši družbi "ekstremnih levičarjev" pa ni nobenega, ki bi se zmotil z glasom za Resnico. Ali pa si ne upajo priznati. Kar pomeni, da tudi sami vejo kakšni debili so zbrani v Resnici.

mtosev ::

Jaz sem tudi volil demokrate. Mi je sedaj žal, ko je šel z Janšo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

harmonkar9 ::

kamiKaZaA je izjavil:

Ganon je izjavil:

Osebno poznam 3 ljudi od katerih sem direkt slišal, da več ne bi volili Resni.ce in da so se lepo nasankali, ko so volili njih. No tudi sam več ne bi volil Demokrate. Če bi jutri bile volitve bi volil NSi razen, če bi se kaj bolj pametenega prikazalo in bilo malo bolj desno od sredine pozicionirano. Levo več nikoli ne volim. Drago šolo smo dali skozi s temi levimi vladami.

Čeprav niso slabi, jaz kot pravi domoljub Nsi ne priporočam, ker je vseeno 0,01 % možnosti, da kdaj ne bi šli v koalicijo z Gospodom Janšo, riskantna zadeva, si lahko opeharjen kot volivec, tako kot si z Logarjem riskiral 0,011 % te možnosti, zdaj pa se zavedaš, kako si po robu hodil z njimi. Gospod Janša - varno, zanesljivo, domoljubno.

EU_zamašek- je izjavil:

Hmm, mogoče pa SDS konec koncev le ni tako slab.

Dejansko najboljša izbira na t̶a̶k̶o̶ ̶i̶m̶e̶n̶o̶v̶a̶n̶i̶ desnici.

+1

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Kdor je hotel levo vlado, naj bi volil Goloba, kdor desno, naj bi volil Janšo. To je bilo jasno pred in po volitvah da sta edini realni opciji. Če se ne zmorete odločit katera opcija je manj slaba, ste pač neodločne pičke, softiči, nezmožni razumet kako funkcionira svet.

Pretiravaš.
Tudi če voliš kake satelite, je rezultat enak.
Je pa bil jeziček na tehtnici zgleda Prebilič letos - za ostale je bilo skoraj kristalno jasno, kam spadajo.

Utk je izjavil:

Kdor je hotel levo vlado, naj bi volil Goloba, kdor desno, naj bi volil Janšo. To je bilo jasno pred in po volitvah da sta edini realni opciji. Če se ne zmorete odločit katera opcija je manj slaba, ste pač neodločne pičke, softiči, nezmožni razumet kako funkcionira svet.

Se strinjam, levaki so taki že od nekdaj. Poglejte, koliko različnih premierjev so imeli zadnjih 20 let, pa nobenega dvakrat, z vsakim razočarani. Mi, pravi močni trdni domoljubi, smo vedno za Gospoda Janšo in nikoli nas ni razočaral, vedno smo prav volili, to je tista prava domoljubna intelegenca. Ni pa najbolj pošteno do gospoda Logarja in gospoda Stevanoviča, da so nekateri njuni volivci razočarani že po manj kot mesecu (jaz kot domoljub sem nad njima navdušen). Pa naboljša domoljubna koalicija po letu 2022 še sploh prav delati ni začela.

Zgodovina sprememb…

T440 ::

kamiKaZaA je izjavil:

Ganon je izjavil:

4 zelo pravilne izjave:
- Nikoli ne voli Resni.ce
- Demokrati - niso operativni , za pozabit
- NSI je v SLo najboljsa izbira (ne prevec dobra, drzi, a se vedno z naskokom najboljsa od alternativ)
- nikoli (ampak res nikoli) več levo

- ceprav bi sam dodal se, nikoli, ampak res nikoli tudi ne SDS

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T440 ()

Utk je izjavil:

Kdor je hotel levo vlado, naj bi volil Goloba, kdor desno, naj bi volil Janšo.

To bi moral biti slogan Demokratov!

T440 je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Ganon je izjavil:

4 zelo pravilne izjave:
- Nikoli ne voli Resni.ce
- Demokrati - niso operativni , za pozabit
- NSI je v SLo najboljsa izbira (ne prevec dobra, drzi, a se vedno z naskokom najboljsa od alternativ)
- nikoli (ampak res nikoli) več levo

Se kar strinjam. Vse 4 izjave so tako pravilne, da bi težko bile bolj pravilne in manj nepravilne, v prispevku manjka edino Gospod Janša. Edini problem Demokratov, Resnice in Nsi je to, da so 0,1 % premalo domoljubni. To nišo pa lahko zapolni samo Gospod Janša.

T440 je izjavil:

- ceprav bi sam dodal se, nikoli, ampak res nikoli tudi ne SDS

Aha, si dodal in se razgalil! Točno zaradi tega ste Nsi-jevci problematični. 0,1 % neracionalnega levakarskega sovraštva do SDS in Gospoda Janše. Uničujete domoljubno koalicijo od znotraj!

Zgodovina sprememb…

Mogoče je zadnja alineja nepotrebna.
SDS je med drugim tudi leva stranka. V osnovi.

Ko Gospoda Janše ne morete premagati, mu pa nesramno podtaknete, da je levak. Tipična levakarska poteza! Naslednje mu boste verjetno podtaknili, da je FDVjevec, bivši komunist in uvaža migrante.

Zgodovina sprememb…

no comment je izjavil:

Utk je izjavil:

Jaz bi volil Logarja, če bi prilezel vsaj na nekih 15%. S tistimi 5 do 10 kot je bil nazadnje razpon pa realno ne more vodit vlade. Zakaj bi potem riskiral kam se bo obrnil? In to velja za njegove tudi zdaj razočarane, ki so mislili da bo podprl Goloba. Če so hoteli Goloba, zakaj so volili Logarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

harmonkar9 je izjavil:

Ko Gospoda Janše ne morete premagati, mu pa nesramno podtaknete, da je levak. Tipična levakarska poteza! Naslednje mu boste verjetno podtaknili, da je FDVjevec, bivši komunist in uvaža migrante.

Pač je bivši levak, tega ne moreš zanikati. Desen je tako tako, je bolj populist (za politika je to normalno, ne menim da je to slabo). Je tudi s FDV in bivši komunist. Migrante itak uvažajo vsi pod diktatom kapitala.

Sicer vse to vemo. Med drugim poleg planinarjenja rad šahira, in odsvetuje prekomerno pitje alkohola in igre na srečo.

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA je izjavil:

Ganon je izjavil:

Jaz sem pa vesel, da sem podprl N.Si.
Smešno mi je bilo, da so levaki jokcali, da mora N.Si it skupaj z perjadjo, da dokažejo, da niso jajotovi. Hkrati pa bi imeli manj ministrov, kot jih imajo zdaj. Ampak, perjad je sama sebe paralizirala. Po parih dneh se je pokazalo, da bo pernati pokadil. Niti nikoli ni resno pristopil k sestavljanju vlade.

logarja si volil: ne se sekirat tako hitro. Daj mu malo časa. Jaz menim, da zna biti v redu in kaj dobrega pokazati.
Pusti času čas.

Glede predsednika parlamenta: jaz sem vseskozi pravil, da je 2x pravnomočno obsojen kriminalec. Pa so me eni čudno gledali. Celo skušali lagati, da to ni res :)

Vlada je šele zalaufala. Počakajmo, pa bomo videli. Glede na golobje skropucalo, ki smo mu bili priča zadnja 4 leta vračajo umirjen ton in normalo.

mtosev je izjavil:

Jaz sem tudi volil demokrate. Mi je sedaj žal, ko je šel z Janšo.

Naj bi šel s pernatim, ki sestavljanje vlade nikoli ni resno vzel in je imel nekaj nakracano na dveh straneh?

EU_zamašek- je izjavil:

Pretiravaš.
Tudi če voliš kake satelite, je rezultat enak.
Je pa bil jeziček na tehtnici zgleda Prebilič letos - za ostale je bilo skoraj kristalno jasno, kam spadajo.

Preblič bi se takoj zlizal s pernatim. To je bilo tudi jasno.

Utk je izjavil:

no comment je izjavil:

Utk je izjavil:

Jaz bi volil Logarja, če bi prilezel vsaj na nekih 15%. S tistimi 5 do 10 kot je bil nazadnje razpon pa realno ne more vodit vlade. Zakaj bi potem riskiral kam se bo obrnil? In to velja za njegove tudi zdaj razočarane, ki so mislili da bo podprl Goloba. Če so hoteli Goloba, zakaj so volili Logarja.

To zadnje: je tudi meni neznanka.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Vlada je šele zalaufala. Počakajmo, pa bomo videli. Glede na golobje skropucalo, ki smo mu bili priča zadnja 4 leta vračajo umirjen ton in normalo.

https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...

"Nova nesreča v delovni zapori. Na primorski avtocesti se je v dopoldanskem času zgodilo verižno trčenje šestih vozil med Uncem in Postojno v smeri proti Kopru. Zaprt je bil levi vozni pas, zaradi česar je nastal zastoj."

Hovv jes noo. Itak da se vračamo u normalo. Vsak dan bolj, sploh na avtocesti pri Postojni, ki jo zaj "šlihta Vrto". :))

Prebilič, Jankovič in uni iz Mi socijaisti so preprečili še eno vlado Goloba. Prvi je mel prevelik ego, da bi šel k kaki stranki, drugi je uničil glasove Goloba v Ljubljani, Kordiš je začel pretiravati, bil zlo pameten, in zaj je kar je. Torej rešitev je, da se Prebilič prikopi k eni od levih strank. Pozabil sem še SD in njihovega tajnika z Litostrojske. Namesto, da bi se takoj distancirali in mu dali brco u rito. Je šel v drugi fotelj. Jankoviča naj čim prej spravijo iz Svobode, Kordiša pa nekam na levo.

Zgodovina sprememb…

Zgodila se je prometna nesreča: za to je, po tvoje, kriva politika. Ali prav razumem?

Zgodovina sprememb…

Tko je blo zaj tebe za razumet, prejšnja 4 leta.

Ko je Triglav zadela strela, je bla kriva "Golobja hunta". :D

PS: verjetno je "Vrto dal specijalna navodila za delovno zaporo"? Kot priznani operativec. Ali pa tud ne. :D

Zgodovina sprememb…

Nisi odgovoril na zelo preprosto vprašanje: ali za nesrečo kriviš politiko?

Za stanje na avtocestah so objektivno odgovorne vse vlade od l. 2012.

To ti je menda jasno. Tko da pozivanje na odgovornost vključuje celotno obdobje. Škoda ki se sedaj dela je ogromna, neumosti pa se delajo naprej. Namesto, da bi "maržo" preusmerili v gradnjo avtocest, stanovanj....gre u privat roke. Če dam za primer. Isto interventni. Namesto da bi sredstva usmerili v avtoceste, v sistem, ki nam razpada pred očmi. Že dve leti nazaj je bla kolona v treh vrstah od Logatca do Ljublane. To ni normalno. Letos bo razpad sistema.

Zgodovina sprememb…

https://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-p...

"Janša podpira prepoved tujih zastav, v himno bi dodal drugo kitico Zdravljice
Katere zastave bodo lahko visele na javnih ustanovah? Bomo himni morali ploskati?"

Torej namesto, da bi v okviru infrastrukturnega ministrstva zbrala ekipa, ki bi reševala problem, ki nas potaplja, Vlada našla dodatna sredstva za avtoceste...je zaj u fokosu,

-Prepoved tujih zastav
-Kaj bi še dodali u Himno
-Bo treba ploskati ko bomo zaslišali himno...

Ne ve človek ali bi se smejal al bi jokal. Lani sem pa na morje šel cez Pokojišče, Cerknico....8-)

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Janša podpira prepoved tujih zastav, v himno bi dodal drugo kitico Zdravljice

To so realni in razvojni cilji, če to slučajno ne bo doseženo, bo takoj jasno, da so levaki krivi, da niso prispevali še 8 glasov, da bi lahko spremenili ustavo in dodali najbolj domoljubno kitico.

jernejl ::

Očitno so dobili državo, kjer so vsi realni problemi že rešeni, oziroma so jih rešili z interventnim zakonom, zdaj pa jim je ostal čas, da se ukvarjajo s tem, kje bodo visele kakšne zastave in kakšni simboli bodo na praporih ter z ustanavljanjem muzejev. Zdaj, ko je prihodnost rešena, je čas, da se orientiramo v preteklost.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jernejl ()

Telbanc je izjavil:

Katere zastave bodo lahko visele na javnih ustanovah? Bomo himni morali ploskati?"

Torej namesto, da bi v okviru infrastrukturnega ministrstva zbrala ekipa, ki bi reševala problem, ki nas potaplja, Vlada našla dodatna sredstva za avtoceste...je zaj u fokosu,

-Prepoved tujih zastav

Ne ve človek ali bi se smejal al bi jokal. Lani sem pa na morje šel cez Pokojišče, Cerknico....8-)

Tist, ki kaj dela, ima čas za vse. Tist, ki ne, skače iz enga problema v drugega in ne reši nobenga.

tzpods ::

kamiKaZaA je izjavil:

No tudi sam več ne bi volil Demokrate. Če bi jutri bile volitve bi volil NSi razen, če bi se kaj bolj pametenega prikazalo in bilo malo bolj desno od sredine pozicionirano. Levo več nikoli ne volim. Drago šolo smo dali skozi s temi levimi vladami.

Tocno to, povsem enako.
Zaenkrat Nsi pomoje bi dobili se konkretno vec glasov.

Utk je izjavil:

Telbanc je izjavil:

-Prepoved tujih zastav

Tist, ki kaj dela, ima čas za vse. Tist, ki ne, skače iz enga problema v drugega in ne reši nobenga.

In SDS se ukvarja s pesmaricami, državnimi razstavami in kostmi, kot pesek v oči za idiote. Dejansko, pa gre samo za prikrivanje popolne nesposobnosti.

Samo čakam, kako bodo spet zrežirali spet neko fake sovraštvo s Hrvati, zaradi meje ali česa drugega, zato, da bo javnost gledala stran, tačas, ko bodo
sami neovirano kradli, tako kot so naredili v svoji 2. vladi.

Zgodovina sprememb…