Forum » Operacijski sistemi » explorer.exe??
explorer.exe??
jl ::
Dostikrat se mi dogaja, da ko pogledam na task managerju, je prosecor 100% obremenjen - karkoli počnem, dela počasi. Aplikacija, ki mi obremenjuje procesor je explorer.exe (zgleda, da je nekaj v zvezi z namizjem, ker če jo diableam namizje izgine). Poskušal sem z različnimi programi za iskanje virusov, črvov,trojancev,...pa nič ne najdejo. A morda kdo ve za rešitev?
Hvala
Hvala
BigWhale ::
explorer na nek nacin JE namizje... ;) eplorer je task bar spodaj in so okna... :)
precejkrat pa se zgodi, da malo zdivja...
Takrat ga ubijes in se enkrat pozenes. :)
precejkrat pa se zgodi, da malo zdivja...
Takrat ga ubijes in se enkrat pozenes. :)
Groovy ::
ja, meni se tudi to dogaja...
Najbolj preprosta metoda je, da daš end process, se odlogiraš in ponovno logiraš...
Najbolj preprosta metoda je, da daš end process, se odlogiraš in ponovno logiraš...
I am the captain of my soul
darkolord ::
lahko pa uporabis kak alternativen Shell (desktop, taskbar, tray, ....) namesto Explorerja
freserovski ::
da nebom odpiral nove teme bom vprašal kar tukaj...
Meni na podoben način naredi z iexplorer.exe, a kdo ve kaj bi to lahko bilo narobe? To se mi je začelo dogajt po namestitvi SP1 (vsaj zdi se mi tako) a je to krivo?
Meni na podoben način naredi z iexplorer.exe, a kdo ve kaj bi to lahko bilo narobe? To se mi je začelo dogajt po namestitvi SP1 (vsaj zdi se mi tako) a je to krivo?
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
freserovski ::
ja, to vem, da se gre za internet explorer...
Zanima me pa, če kdo ve, zakaj se zadeva zacikla in 100% obremeni procesor?
Zanima me pa, če kdo ve, zakaj se zadeva zacikla in 100% obremeni procesor?
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spy programi ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1178) | Gutjerez |
» | Težava: RAM se zapolni VistaOddelek: Strojna oprema | 1031 (962) | ABX |
» | problem z iexplorer.exeOddelek: Programska oprema | 1024 (887) | egnosx |
» | nLite (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6551 (6507) | OmegaBlue |
» | kako spremenit ime programa, ki ga WIN prikažejo v TaskManagerjuOddelek: Programska oprema | 886 (754) | gzibret |