Forum » Problemi človeštva » Volitve na Madžarskem
Volitve na Madžarskem
Temo vidijo: vsi

mtosev ::
Lepa zmaga tisze.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Goran10 ::
Putinisti in Orbanisti zadnje čase po socialnih omrežjih Orbanov poraz spinajo v smeri 5d šaha kjer je Orban oblast prepustil Magjaru sam bo pa postal leta 2029 predsednik Evropske komisije
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Goran10 ()
Gregor P ::
Po pravici povedano sem pri Orbanu tudi sam pomislil, da če ni to vse le igra za javnost. Sicer pa glede na to, da je 16 let akumuliral moč in v državi postavil vse tako kot je sam hotel, čaka Magyara kar veliko dela, predvsem pa pasti.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Velika verjetnost je da bodo Madžari samo nadaljevali svoj trend in gravitirali k podpovprečnemu blatu z Magjarom pa upajo da ne bo to rusko blato.
Glede na madžarsko zgodovino je bil ta obrat Orbana k Putinu kar huda za prežvečiti najbrž tudi za Madžare.
harmonkar9 ::
Levaki spet podtikajo Orbana nam domoljubom in domoljubnim televizijam. Mi nimamo z njim nič!
DeeJay ::
Kaj nam bo janez zgradil z EU denarjem?
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Naftovod Družba je danes znova začel delovati, potem ko je Ukrajina v torek oznanila zaključek popravil. Nafta je po naftovodu Družba znova stekla okrog 12.30 po lokalnem oziroma 11.30 po srednjeevropskem času, je za francosko tiskovno agencijo AFP povedal vir v ukrajinski energetski industriji.
Ukrajina je pred tem v torek oznanila, da je končala popravilo naftovoda Družba, ki je bil januarja poškodovan v ruskem napadu, zaradi česar je Kijev prekinil tranzit nafte na Madžarsko in Slovaško.
https://www.rtvslo.si/evropska-unija/eu...

Super, da so to rešili. Ukrajinci pa bodo sedaj dobili obljubljene miljone.
karafeka ::
Super, in sedaj bodo lahko brez problema vozili te milijarde v gotovini skozi Madžarsko.
KBraneK007 ::
Kako naj pride gotovina v državo, če je zračni prostor zaprt? Plus kako bi ti trošil finančna sredstva v času vojne, Z kartico ali bi imel rajši gotovino v štunfah oz. kako bi si rajši kupoval plenice, ker mi deluješ poakan!
Naftovod Družba je danes znova začel delovati, potem ko je Ukrajina v torek oznanila zaključek popravil. Nafta je po naftovodu Družba znova stekla okrog 12.30 po lokalnem oziroma 11.30 po srednjeevropskem času, je za francosko tiskovno agencijo AFP povedal vir v ukrajinski energetski industriji.
Ukrajina je pred tem v torek oznanila, da je končala popravilo naftovoda Družba, ki je bil januarja poškodovan v ruskem napadu, zaradi česar je Kijev prekinil tranzit nafte na Madžarsko in Slovaško.
https://www.rtvslo.si/evropska-unija/eu...
Do naslednje poškodbe. Od Orcov nima smisla kupovat saj so v vojni in vsa njihova infrastruktura je vsak dan v nevarnosti.
Tisto krožišče sredi ničesar pa zmaga. Definitivno simbol Orbanizma. Ko naprej poskrbiš za ruske interese potem pa za svoje in interese svojih buddyjev. Magjar verjetno kaj boljši ne bo. Še en nategun več. Madžari so kot volilci pač podpovprečna kanta.
Zgodovina sprememb…
vke4XC ::
KBraneK007 je izjavil:
Kako naj pride gotovina v državo, če je zračni prostor zaprt? Plus kako bi ti trošil finančna sredstva v času vojne, Z kartico ali bi imel rajši gotovino v štunfah oz. kako bi si rajši kupoval plenice, ker mi deluješ poakan!
Ne razumem, potem sploh ni pregleda, komu in kako se to troši teh 90 milijard? Odokativno je to nekje 1000 ton papirja (a 100€ bankovcev) - 10 km2 površine - kocke z robom 10m?! A bi kdo drug izračunal za vse to, koliko oklepljenih kamionov s spremstvom je potrebno za to? Koliko je skupaj vseh nakazil od 2022? Ene ~500€ mrd (5600 ton, a=18m) od 500M prebivalcev? Nice...
Ja a ni postopek jasen. Von der Lajdrova gotovino osebno naloži na kombije potem se pa pretvori v zlate skrete ki potem dežujejo osvoboditeljem ruske manjšine na glavo.
Jaz resno sprašujem, FFS! Če že, to lahko ene 100 chinookov s spremstvom prepelje na zahod Ukrajine, ni potrebno, da gre po cesti - potem pa se dalje 'razpre' po državi. Ampak za gotovino imam že jaz - en navaden slo-techar - zelo kreativne ideje, če bi koga tiščala, naj kar pove, da pomagamo zmanjšati bolečino.
karafeka ::
Ne samo gotovino, tudi zlato gre kar skozi Madžarsko
https://www.24ur.com/novice/tujina/zase...
Zdaj po volitvah verjetno še toliko bolj.
Saj drugače bi se kamot lahko izsledilo, za kaj oz. koga se te milijarde porabljajo.
https://www.24ur.com/novice/tujina/zase...
Zdaj po volitvah verjetno še toliko bolj.
Saj drugače bi se kamot lahko izsledilo, za kaj oz. koga se te milijarde porabljajo.
Zdaj smo malo iztirili, drži - ni pa tako hudo, samo na glas se razmišlja o praktičnosti scenarijev, verjetno bi se dalo lepše napisati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vke4XC ()
Zmajc ::
Skratka, kakršen koli Magyar je, že to da bo razmontiral Orbanovo mašinerijo in ne bo Putinov agent znotraj EU je napredek. Že to, da nazaj vzpostavijo demokratično državo bi bil napredek.
Osebno nisem verjel da bo Orban tako hitro klenil, sem bil kar šokirna moram reči.
Osebno nisem verjel da bo Orban tako hitro klenil, sem bil kar šokirna moram reči.

Se strinjam. Magyarju želim veliko sreče in lepo je da se madžarska vrača na EU pot.
Skratka, kakršen koli Magyar je, že to da bo razmontiral Orbanovo mašinerijo in ne bo Putinov agent znotraj EU je napredek. Že to, da nazaj vzpostavijo demokratično državo bi bil napredek.
Tip že joka za tistim naftovodom namesto da bi se soočil z realnostjo da je velika verjetnost da ga bo dokončno rasfukal in se temu primerno zavaroval. Isti je pa Fico. Ruski naftovod naj si nabijejo na sliko ali pa naj si maketo naredijo iz njega in naj si ga dajo v ruzak da bo vedno z njimi.
Fico in Magjar družno objokujeta Družba pajpalajn. Jebot te Družba pajplajn. Eno lajno zategni in si razprši tveganje in si najdi alternative.
Zgodovina sprememb…
Zmajc ::
Jaz bi na mestu Ukrajine instatno razminiral ta naftovod po tem ko se ratificira teh 90 mrd. In to do te mere da bi popravilo trajalo 5 let.
Slovaki in Madžari in ostali vzhodno Evropski retardiranci se bodo morali odločiti ali Eu ali pa Družba pajplajn ki jo pa itak lahko Ua vsak moment predela v raketomete. Mislim da je odločitev lahka.
bm1973 ::
Jaz bi na mestu Ukrajine instatno razminiral ta naftovod po tem ko se ratificira teh 90 mrd. In to do te mere da bi popravilo trajalo 5 let.
Saj Rusi po 1.maju ne bodo več pošiljali goriva po Družba naftovodu, tako da tu ni panike...
Super, naj Ukrajinci zajebejo EU do konca... Pol pa hočejo še biti člani...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
In z veseljem jih bomo sprejeli v EU. To je velik trg za nas in je v našem interesu, da poslujemo z njimi.

Jaz se strinjam. Se veselim, da bo Ukrajina prej ali slej v EU
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Saj Rusi po 1.maju ne bodo več pošiljali goriva po Družba naftovodu, tako da tu ni panike...
Super, naj Ukrajinci zajebejo EU do konca... Pol pa hočejo še biti člani...
Takih naznanitev bo iz strani velestratega vedno več. Pa ne zato da bi on uvajal sankcije Evropi ampak ker so mu in mu bodo še Ukrajinci razbijali infrastrukturo. Putko se bo samo prilagajal realnosti in počasi ukinjal izvoz bencina in nafte.
sbawe64 ::
Nemška verzija
Der reale Irrsinn
https://youtube.com/playlist?list=PLVRM...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Nemška verzija
Der reale Irrsinn
https://youtube.com/playlist?list=PLVRM...
Nesnmiselni mostovi v Nemčiji zadnje upanje Putinistov in Orbanistov
Ganon ::
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/orban...
MMC kot prvega takoj odobril komentar proruskega trola. Običajen dan na nacionalki.
MMC kot prvega takoj odobril komentar proruskega trola. Običajen dan na nacionalki.

Dobro.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Izredne razmere na Madžarskem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12103 (8459) | gruntfürmich |
| ⊘ | Volitve po Evropi (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 201804 (172570) | Truga |