Forum » Loža » motokultivator
motokultivator
jobers2 ::
zdravo
sem v kupovanju motokultivatorja rabil bi predvsem priključek za prekopavanje tam 25 cm globinelahko tudi več če obstaja in da ni pregrešno drago.
in pa priključek frezo.
Nekaj sem že gledal že grilo pa HECHT ipd. novo ali rabljeno? ne vem kaj je boljše. ima kdo kakšno mnenje? rabim za površino 150m2
"
sem v kupovanju motokultivatorja rabil bi predvsem priključek za prekopavanje tam 25 cm globinelahko tudi več če obstaja in da ni pregrešno drago.
in pa priključek frezo.
Nekaj sem že gledal že grilo pa HECHT ipd. novo ali rabljeno? ne vem kaj je boljše. ima kdo kakšno mnenje? rabim za površino 150m2
"
mtošev ::
Najbolj važna je servisna mreža ter obstoj rezervnih delov, ko kaj škripne. Ostalo pa je seveda stvar budgeta.
Poglej tudi Muta Maestral, ogibaj se Ramde in Villagerjev.
Ne kupiti dizla, ker zadeve pozimi ne boš užgal.
Poglej tudi Muta Maestral, ogibaj se Ramde in Villagerjev.
Ne kupiti dizla, ker zadeve pozimi ne boš užgal.

Blinder ::
So res diesli težji za užgat pozimi?
Ramda ni uredu? Slovenska firma, verjetno made in China ampak vseeno
Ramda ni uredu? Slovenska firma, verjetno made in China ampak vseeno
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
kaj se priporoča? po izkušnjah.
rabim zraven priključek frezo in pa prekopalnik globina 30 cm lahk tud več. rabljeno sem gledal sam je preveč tega.
rabim zraven priključek frezo in pa prekopalnik globina 30 cm lahk tud več. rabljeno sem gledal sam je preveč tega.
al pa da ne grem z glavo v zid bi vprašal novo mesto z okolico ali bela krajina če ima kdo sposojevalnico teh strojev. da si vsaj za letos zrihtam za sajenje. na netu nič konkretnega ne najdem
val46 ::
Moj oče ravnokar prodaja. Piši ZS če te zanima, ti več povem oz. dam kontakt od očeta, pa se z njim zmeniš vse.
fikus_ ::
Avtor, kupi rabljeno Muto s priključki. Paziti moraš, ker "prastare" mute in novejše priključki ne pašejo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

cvalsr ::
Khm, kaj ti razumeš pod 'prekopalnik' in kaj pod 'freza' - pripopaj sliko.
Khm khm, 25 oziroma kar 30 cm je v kmetijstvu edina obdelava globoko oranje ali pa rigolanje, s traktorjem malo manjšim od povprečnega kozolca.
Khm khm, 25 oziroma kar 30 cm je v kmetijstvu edina obdelava globoko oranje ali pa rigolanje, s traktorjem malo manjšim od povprečnega kozolca.
fikus_ ::
Z rotacijskim plugom in mehko "vrtičkarsko" zemljo gre okrog 20 cm v globino.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Malajlo ::
Villager je menda čisto ok. Vsaj servis v Pražanju je imel vse, punca kot da bi jo izza pulta v železnini v Zalogu potegnil (THE železnina, kjer si našel iskan del po celem dnevu lutanja po Ljubljani in okolici)
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Vrtna kosilnica (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 138290 (4269) | Borut15 |
| » | Kateri prekopalnik?Oddelek: Loža | 7334 (6050) | Magic1 |
| » | Osutje,okopavanje kromprijaOddelek: Loža | 5766 (4750) | Zimonem |
| » | snežna freza - za cca 800 eurOddelek: Loža | 18003 (2511) | Spajky |
| » | Katero kosilnico kupiti?Oddelek: Loža | 9411 (9112) | SkIDiver |