Forum » Loža » Panika na bencinskih črpalkah
Panika na bencinskih črpalkah
Temo vidijo: vsi
LeQuack ::
Ko gredo cene nepremičnin gor x2, noben nič, ko gre hrana x3, noben nič Potem gre pa bencin par centov gor in takoj panika, oh ne, država pomagaj nam!
Quack !
ššš ::
Zadeva je bistveno širša kot se zdi. Če folk čredno dere na pumpe zarad 3h evrov, potem to pomen edin to, da folk enostavno nima. To je slika revščine v Sloveniji. To in nič drucga.

CharlieKK ::
LeQuack ::
Zadeva je bistveno širša kot se zdi. Če folk čredno dere na pumpe zarad 3h evrov, potem to pomen edin to, da folk enostavno nima. To je slika revščine v Sloveniji. To in nič drucga.
Folk ima 30 milijard na računih in 300 milijard v nepremičninah. Tako da to je laž da nimajo, majo, sam so škrti to je vir problema.
Quack !
kixs ::
Ce ne bi bili skrtuhi, potem bi imeli prazne racune in vprasanje, ce sploh svojo nepremicnino.

CharlieKK ::
Folk ima 30 milijard na računih in 300 milijard v nepremičninah. Tako da to je laž da nimajo, majo, sam so škrti to je vir problema.
Cegli niso likvidni iz danes na jutri, tudi denar ne leži kar na računih vsaj pri sposobnih ne. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
Telbanc ::
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ple...
"Plenković nakon hitnog sastanka Vlade: "Krećemo s novim mjerama". Javio se i Šušnjar"
Tud hrvati so panični, majo sednico u nedelja.
"Plenković nakon hitnog sastanka Vlade: "Krećemo s novim mjerama". Javio se i Šušnjar"
Tud hrvati so panični, majo sednico u nedelja.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Ganon ::
Na 3/3 nisi našel goriva in praviš, da po nepotrebnem sejejo paniko. Kdaj pa naj jo začnejo?
Plašnice so ti namontirali ob rojstvu? Pomanjkanje je nastalo zaradi nekajkrat večjega navala praznoglavih ljudi na bencinske servise. In ti bi še dodatno paničaril, da bi se jim do konca zmešalo?
Telbanc ::
Problem ni cena, ker tankerji enostavno ne prihajajo.
To se bo videlo čist jasno ta teden.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Ganon ::

IL_DIAVOLO ::
Sparanje na gumah in gorivu, avto pa nov :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
T440 ::
Ma ne boš verjel, eni smo šli tankat pa zato, ker je rezervoar v avtu bil v resnici prazen, jutri je pa nekako treba v službo (in res se ne bi zgodaj zjutraj on vsej gužvi na cestah zafrkaval se s tem, kje lahko tankam, kje pa pač ne.
nejc_nejc ::
Ocitno bodo rešitev res BONI.
A se bo zaposleni na pumpi kregal s folkom glede količine.
A se bo zaposleni na pumpi kregal s folkom glede količine.
blink ::
EU dobi vecino goriv iz Norveske, ZDA, Kazahstana, Libije, Savdske Arabije, Nigerije.
Vir: https://ec.europa.eu/eurostat/statistic...
karafeka ::
Ma ne, to je čista laž. Cisterne ne vozijo. In to samo Petrolove ne.
/S
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()

Ma ne boš verjel, eni smo šli tankat pa zato, ker je rezervoar v avtu bil v resnici prazen, jutri je pa nekako treba v službo (in res se ne bi zgodaj zjutraj on vsej gužvi na cestah zafrkaval se s tem, kje lahko tankam, kje pa pač ne.
Filozofija skrtih ljudi. Vozit do rezerve in se potem cakat na nedeljo, 2 dni blizje do naslednje place.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
tetriandoch ::
No danes se je dizel čudežno pojavil na MOL-vih pumpah. Le židje iz Petrola se še vedno ne dajo.
UkrFTW!! ::
Nekateri, ne pa vsi. Poenostavljanje in posloševanje na vse je vir problema. Ali pa laž, kar hočeš. Mekateri imajo in nekateri, ja, nimajo. Tudi če je 300 milijard v nepremičninah, nimajo vsi.
Problem ni dvig za par centov, po moje folk špekulira, da bo enostavno zmanjkalo.
karafeka ::
Js sem tolk špekuliral, da bom čakal s polnim tankom dizla, dokler ne bo 3€/l, potem pa avto prodal. Bom dobil takoj 3x več za njega. Trump, pošlji že une marince.

Kot je folk spekuliral da bo pekarnam zmanjkalo moke, zato so si jo preventivno sami kupili in zaceli kruh pect doma. Samo da ga sosed ne bo imel 
Zmanjkalo ne bo nicesar, samo drazje bo. Nehajte poslušat dinozavre iz juge.
Zmanjkalo ne bo nicesar, samo drazje bo. Nehajte poslušat dinozavre iz juge.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Gregor P ::
Pesem dneva
A ella le gusta la gasolina" (Ona ima rada bencin)
A ella le gusta la gasolina" (Ona ima rada bencin)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
SasoS ::
Danes skoraj vse Petrolove črpalke v LJ z rumenimi trakovi.
Na MOL-u se je pumpa ustavila pri 27 litrov (95).
Banda pokvarjena.
Banda pokvarjena.
Gregor P ::
Ampak tale z vojaškimi cisternami je pa kar huda
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
energetik ::
Banke nimajo denarja niti če samo 30% in še manj komitentov pride, pa ne po gotovino, tudi če si hoče samo prenakazat. Ne okrog govorit, ker bodo takoj zaprta vrata in obvestila na bankah. Poglejte si primer Cipra pred leti.Na 3/3 nisi našel goriva in praviš, da po nepotrebnem sejejo paniko. Kdaj pa naj jo začnejo?
Še nekdo, ki ne razume. Čakam kaj bo, ko isti folk izve, da banke nimajo dovolj denarja, če si gremo vsi izpraznit račune.
Danes skoraj vse Petrolove črpalke v LJ z rumenimi trakovi.To je ravno toliko, kot itak max natankam v mojem hibridu
Ma ne boš verjel, eni smo šli tankat pa zato, ker je rezervoar v avtu bil v resnici prazen, jutri je pa nekako treba v službo (in res se ne bi zgodaj zjutraj on vsej gužvi na cestah zafrkaval se s tem, kje lahko tankam, kje pa pač ne.Nikoli nisem razumel folka, ki gre tankat šele ob praznem tanku. Vedno je dobro imeti vsaj 1/3 not, pa če je "kriza" ali normalno stanje. Nikoli ne veš, kdaj boš 8h stal na zaprti AC pred nesrečo. Sploh to velja za poletje in zimo, ko tako stanje na rezervi postane lahko peklensko.
Jaz sem šel tankat sredi prejšnjega tedna, čeprav sem imel še 50% tanka, ker se mi je dozdevalo, kakšno štalo bodo spet naredile ovce.
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
SasoS ::
Wrop ::
Jest bom mogu 2x v vrsto. Kestel je za 80l.
Zakaj 2x, natočiš, greš plačat, prideš ven in točiš še 1x.
Ce ni za tabo "gorila" v vrsti![]()
Danes bi jih eden skoraj fasal zaradi tega. Ne se hecat.
Zdaj še ni take panike, samo marsikdo pa tega ne bo trpel, če bo zagustilo.

WizzardOfOZ ::
V črnučah so danes ob 19h pripeljal cisterno goriva. Zdaj majo dizel in bencin 95. 100 oktanca še kar ni.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
DeeJay ::
https://www.facebook.com/reel/127488071...
če ma kdo cajt nej komad nardi iz tega
če ma kdo cajt nej komad nardi iz tega
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
DamijanD ::
A kdo ve kaj je razlika med https://kje-je-gorivo.com/ in https://kjejegorivo.si/ - zanimivo, da tudi tukaj rabimo konkurenco...

Pithlit ::
Sicer pa nič bat, jutri bo goriva za vse dovolj.
Slavne zadnje besede?![]()
Zakaj? Peljala sem se mimo 7 pump. Nobene gužve nikjer. Nobenih rumenih zastavic tud ni blo videt (kolikor sem lahko seveda dala pažnje).
Life is as complicated as we make it...
vke4XC ::
Še čakamo na ladjo (in verjetno bomo še eno, kolikor izgleda) ampak do takrat tule (včasih sicer kaj vpišejo z enotedensko zamudo).
jest10 ::
Zakaj? Peljala sem se mimo 7 pump. Nobene gužve nikjer. Nobenih rumenih zastavic tud ni blo videt (kolikor sem lahko seveda dala pažnje).
V mojem koncu je poliman "boljši" dizl in 100 oktanc. Dizl in 95 je večinoma na voljo, gužve pa še ni. Ta bo zvečer
OutOfTheBox ::
A kdo ve kaj je razlika med https://kje-je-gorivo.com/ in https://kjejegorivo.si/ - zanimivo, da tudi tukaj rabimo konkurenco...
unga tadrugega bi za jajca obesil, ker dela zmedo in deli trg, posledično manj reportov na original strani kar znatno niža kvaliteto storitve.
pizda je folk požrešen. Kater talent se je zjutraj zbudil in si rekel, "jap,.. tole odlična ideja?" loool
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

Horas ::
eni pa res nasedate, petrol to nalašč dela. kako lahko na ini in mol normalno tankamo, če že je pa mogoče ena ročka rumena na eni postaji, na petrolu pa kar povečini vse??? jutri bopa čudežno možno normalno tankat ko bojo višje cene
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
feryz ::
Seveda to nalašč dela.
Vsaki firmi je cilj, da čim manj proda. Le tako imajo lahko vodilni čim večje plače.
Logika kapitalizma.
Lahko da bo jutri dovolj goriva. Navsezadnje mora lakomnim ljudem enkrat tudi kantic zmanjkati. Ne moreš jih v nedogled kupovati in filati.
Vsaki firmi je cilj, da čim manj proda. Le tako imajo lahko vodilni čim večje plače.
Logika kapitalizma.
Lahko da bo jutri dovolj goriva. Navsezadnje mora lakomnim ljudem enkrat tudi kantic zmanjkati. Ne moreš jih v nedogled kupovati in filati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
OutOfTheBox je izjavil:
pizda je folk požrešen. Kater talent se je zjutraj zbudil in si rekel, "jap,.. tole odlična ideja?" loool
'demokratizacija razvoja' FFS
OutOfTheBox ::
eni pa res nasedate, petrol to nalašč dela. kako lahko na ini in mol normalno tankamo, če že je pa mogoče ena ročka rumena na eni postaji, na petrolu pa kar povečini vse??? jutri bopa čudežno možno normalno tankat ko bojo višje cene
Smo ugotovili, da načrtno delajo zmedo. Zato pač ne tankaš na servisu ki se gre take igrice in greš h konkurenci.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
Daniel ::
OutOfTheBox je izjavil:
Smo ugotovili, da načrtno delajo zmedo. Zato pač ne tankaš na servisu ki se gre take igrice in greš h konkurenci.
Kar je seveda podkrepljeno s temi dokazi, pa temi dokazi in onimi dokazi. Mar ne vidite?

WizzardOfOZ ::
Niša, ki se je pojavila in vibe coding.
Naslednjih 14 dni je ključnih.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
fikus_ ::
"Kmečki" dizel je kar kurilno olje, ki ima neko čudno rdeče rjavo barvo. In zakaj bi kupoval dizel za ~1,5EUR, ce je kurilc za 1,15EUR.
Kakšne so posledice, če tankaš kurilca? Oz. ali na pumpi preverjajo kake dokumente?
Če imaš kmetijo in si pavšalist, potem dobiš of FURSa dokument, s katerim dokazuješ da si upravičen do tankanja kurilca v kmetijske stroje. Na dokumentu je QR koda, ki jo prikažeš na črpalki ali pa poveš DŠ+zadnje tri EMŠO (ali nekaj takšnega).
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
delavec44 ::
V mojem koncu je poliman "boljši" dizl in 100 oktanc. Dizl in 95 je večinoma na voljo, gužve pa še ni. Ta bo zvečer![]()
Enako na mojem koncu, po tem ko 3 dni ni bilo "navadnih" goriv in je bil 100 oktanec edini. Je pa omejitev na 50l ali nekaj takega. Pa ne na dan, kot so eni pisali, lahko večkrat zakrožiš.

Pithlit ::
Me je Petrol pošolal nazaj grede. 4 od 7. so imele stotko pokrito, 2 'novi' sta pa imele vse na voljo. Vse Petrol.
Life is as complicated as we make it...
Če ne daste svojega pickupa s porabo 150l/10km iz svojih mrzlih/trdih rok, je vseeno. Drobna 'twičica' je povedala, da so upravičene domneve, da se bo bonus za Tesla standard 3 podaljšal za 3 mesece - kar pomeni maksimalno ev subvencijo v Sloveniji, če bi se slučajno bali, da bo zmanjkalo - ker pač rado zmanjkuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vke4XC ()
Ne bo globalno zmanjkalo dizla. Sončna elektrarna pa tudi včasih prav pride, četudi je potrebno eksternalizirati kakšno baterijo. Če pa bo zmanjkalo dizla, pa pač kakšno mačetko roke, malo se zrelaksiramo v smislu civilizacijskih vrednost, kar se na novo premešejo, zgodovina tudi :D
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kvaliteta goriva pri SLO trgovcih (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 26468 (10914) | eEdbM |
| » | Cena goriva (strani: 1 2 3 4 … 97 98 99 100 )Oddelek: Problemi človeštva | 620123 (267296) | hbgqzR |
| » | Točenje goriva na Petrolu(LJ) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41895 (39080) | Zheegec |