» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

Temo vidijo: vsi
««
72 / 79
»»

DeeJay ::

TheTrick je izjavil:

Mi je pa zanimiva taktika Stevota. On bi rad bil kokr na "sredini" in kao ne bo šel v vlado, katero bo pač podpru (Janeza). Torej v teoriji bi Janez imel manjšinsko vlado in bi moral usluge kupovat pri Stevotu. Vsaj tko si Stevo to predstavlja. S tem bi se tudi kao opral tega, da z Janezom v ni v kompaniji, čeprav ga v resnici omogoča. Pretkana posla.

Edino stvar katero Stevo pozablja je, da Janez ni nek naivnež tipa Luka Mesec. Janez si bo enostavno kupil čas, in počasi razgradil Resnico od znotraj. Za veliko stvari pa niti be bo rabil parlamenta, saj se le uči od velikega Trumpa, da pač narediš pa ko jebe ostale veje oblasti. Torej Janez v štartu rabi samo da ga potrdijo potem bo pa že poharal in si utrdil oblast. Stevo bo to dojel pomoje šele čez leto dve, ker najprej bodo letel kufrčki € pa bo super, potem bo pa ugotovil, da ga v resnici Janez od zadaj brez vazelina ampak bo takra že prepozno.

Mimogrede tak scenarij smo do zdaj vidli že vsaj 3x. Vprašanje je koliko bolj bo brutalen Janez tokrat glede na prejšnje obdobje. Glede na to da najbrž sluti da gre to za eno zadnjih šans bo pomoje šel na vse ali nič. Popolno uničenje pravne države torej v upanju na Orbanizacijo Slovenije.

Točno tako se bo tudi zgodilo. Kdorkoli temu ne verjame, si že močno potiska kazalca v svoje oči. Verjetno še ne boli dovolj, zelo kmalu pa bo.
Don't f with me.

asdf_jklc ::

Predstavnik okupatorja zavzame polozaj v vladi. Ce nebi bilo res, bi si pisec zasluzil nominacijo za oskarja.

pujsekpepe ::

asdf_jklc je izjavil:

Predstavnik okupatorja zavzame polozaj v vladi. Ce nebi bilo res, bi si pisec zasluzil nominacijo za oskarja.

?

fur80 ::

lynxslo5 je izjavil:

Mislim pa, da Janša dela napako, če bo sestavil manjšinsko vlado, ki bo odvisna od glasov Resnice. To bo šibka vlada in za vsako pomembno stvar se bo moral Janša cenkati s Stevanovićem. Pred volitvami je Janša govoril, da ne bo sestavljal šibke vlade, danes pa počne ravno to.

Kaj več od tega Janša težko dobi, zato je več kot očitno, da to vzame in začne vladat. ;)

Squirrel ::

lynxslo5 je izjavil:

Mislim pa, da Janša dela napako, če bo sestavil manjšinsko vlado, ki bo odvisna od glasov Resnice. To bo šibka vlada in za vsako pomembno stvar se bo moral Janša cenkati s Stevanovićem.

Ne nujno. Po mojem bodo kar poglihani in gre bolj za manever, ki bo obšel tisti overjen podpis pri notarju, ki mu je tudi prinesel nekaj glasov, zdaj ga pa ovira.

Potpis je bil overjen leta 2021 to je ze poteklo

lynxslo5 ::

Sem malo preletel 24 ur komentarje pa mi je smešno, da neslovenska narodnost pri Stevanoviću najbolj moti levičarje.

Golobisti v DZ so bili danes največje dno. Stevanoviću pred dananšnjo sejo ponujajo koalicijo. Ko pa so ga predlagali za predsednika parlamenta pa se je pokazalo, da ga v resnici ne podpirajo ampak ga zelijo le izkoristiti.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

p1nky ::

S stevotom imajo premalo, jim ne pomaga. Rabijo demokrate

Edin za predcasne bi jim pomagal sam ne vem koliko bodo za to moznost vsi izvoljeni

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: p1nky ()

feryz ::

Ne, bo kar vlada izvoljena.
In šef bo, nihče drug kot, stevo. Dobra. Sicer pa je bilo pričakovano.

FireSnake ::

lynxslo5 je izjavil:

Sem malo preletel 24 ur komentarje pa mi je smešno, da neslovenska narodnost pri Stevanoviću najbolj moti levičarje.

Golobisti v DZ so bili danes največje dno. Stevanoviću pred dananšnjo sejo ponujajo koalicijo. Ko pa so ga predlagali za predsednika parlamenta pa se je pokazalo, da ga v resnici ne podpirajo ampak ga zelijo le izkoristiti.

Enako, kot so se levaki obnašali do N.Si.
Poden od podna obnašanje!
Spomnimo se kače sukićke kako jih je obkladala z nazadnjaki.
Zdaj bi jih pa želeli v levi vladi!

Levaki: če ste tako povezovalni: kako to, da vam ni uspelo povezati? Mogoče zato, ker ste povezovalni samo z jezikom?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

feryz je izjavil:

Stevo je bil najmanj pricakovan. Se v parlament smo tu naslogal da ne bo prisel.

@firesnake
Ja, povezovalnost in vljudnost ter omika in kulturna komunikacija je na desni zelo ocitna

feryz ::

pujsekpepe je izjavil:

feryz je izjavil:

Stevo je bil najmanj pricakovan. Se v parlament smo tu naslogal da ne bo prisel.
Zdaj bo pa pleškota šofiral.

Utk ::

Ljudje so volili, izvoljeni poslanci so volili, Levica in Golob se pa penijo.

Demokracija po levo. Velja samo dokler imaš ti večino. Ko bo naslednjič sestanek "demokratičnih strank" tam Svoboda in Levica nimata kaj delat.

FireSnake je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Enako, kot so se levaki obnašali do N.Si.
Poden od podna obnašanje!
Spomnimo se kače sukićke kako jih je obkladala z nazadnjaki.
Zdaj bi jih pa želeli v levi vladi!

Levaki: če ste tako povezovalni: kako to, da vam ni uspelo povezati? Mogoče zato, ker ste povezovalni samo z jezikom?

Poleg tega je Golobov režim tik pred volitvami proti poslancem NSi zrihtal kazensko ovadbo in obtožni predlog. Zdaj pa ta isti Golobov režim pričakuje, da bo šel NSi v koalicijo z njim.

Kurzweil ::

So pa takšni topici gold, dejansko zares spoznaš folk iz ST-ja... da me ne razumete napak, ne manjka klovnov iz obeh strani...

Peni se tudi sds. Saj penijo se lahko, drzavnega udara ne smejo delati

Zakaj se pa ne mormo objet pa razumet?

Ce bi bli normalni bi slo. Sicer je pa 2026, ce gre v tem stilu naprej, bo marsikje se dosti sokov

p1nky je izjavil:

@firesnake
Ja, povezovalnost in vljudnost ter omika in kulturna komunikacija je na desni zelo ocitna

Levi to povezovanje, strpnost in vključenost vseskozi ponavljajo.
Nisi opazil?

Sem opazila, torej desni se lahko obnasajo nekulturno, levi pa naj to zrejo ves cas? Enkrat pac poci in je dosti
Se vedno pa veliko zaostajajo za sds

Utk je izjavil:

Demokracija po levo. Velja samo dokler imaš ti večino. Ko bo naslednjič sestanek "demokratičnih strank" tam Svoboda in Levica nimata kaj delat.

Kakor koli obračamo: tvoje pisnaje drži.
In tudi na forumu je zavrešalo ... in to zelo.
Pa niso tako strpni, kot pravijo, da so.

Sicer pa: kje sploh piše, da gre jajo v sedlo? Nič ni dorečenega.

p1nky je izjavil:

Sem opazila, torej desni se lahko obnasajo nekulturno, levi pa naj to zrejo ves cas? Enkrat pac poci in je dosti

Pokalao je zadnja 4 leta. Predvsem po N.Si. Iz strani levih. Se strinjava?
Zdaj je prišel pa račun za vso to pljuvanje vam pa ne paše.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Po moje zal gre. Stevo se prevec smeji z logarjem pa vrtovcem. Jj ima tudi tisti zadovoljni nasmesek. Bom zelo vesela, ce se motim

@firesnake
Po levih poka skoz, teli pa niso bli vec tiho. Raven vsesplosne nekulture se je seveda se povecala

Cerar je bil tiho pa kulturen, pa je bil oznacen za cagavca ki ne zna udarit po mizi. Ewo zdj vsi tolcejo sej to smo hotli

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: p1nky ()

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

p1nky je izjavil:

No dej, ne blebeči. Tole https://www.dnevnik.si/novice/slovenija... počnete fašisti.
Jaz tud če se ne strinjam s teboj in menim, da je tvoja retorika poden od podna, te ne bi prepovedoval, kot bi vi opozicijske stranke.

p1nky je izjavil:

@firesnake
Po levih poka skoz, teli pa niso bli vec tiho. Raven vsesplosne nekulture se je seveda se povecala

Levaki so v tem mandatu spustili vse zavore.
Tako, da jih ne opravičuj.
Spomnimo se malo sukićke (iz N.Si jih je Cigler Kralj nekaj lepo vprašal nazaj pa dobil žalitve). In one igralke, ki je potem zapustila levico.
Podn od podna!

EDIT:
No, imamo že dokaz. Imamo že fašiste.
Take pajace bi dal jaz živeti v čas 2. svetovne vojne, da bi malo preizkusili to, o čemer blebečejo.
Verjetno bi potem govorili malo drugače.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

p1nky je izjavil:

@firesnake

Spomnimo se malo sukićke (iz N.Si jih je Cigler Kralj nekaj lepo vprašal nazaj pa dobil žalitve). In one igralke, ki je potem zapustila levico.
Podn od podna!

Sorry, ampak v nekem demokratičnem političnem prostoru ne more bitti večji poden od tega: https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...
Vi ste edini, ki bi prepovedovali čist legitimo izvoljene opozicijske stranke. Kot so počeli fašisti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

@firesnake
Prosim, ne me silit, da grem poiskat seznam desnih nesramnosti. Bo prevec dela in predolg seznam

p1nky je izjavil:

Po moje zal gre. Stevo se prevec smeji z logarjem pa vrtovcem. Jj ima tudi tisti zadovoljni nasmesek. Bom zelo vesela, ce se motim

Slabše ne bo.
Govoimo o manjšem zlu.
Enako sem govoril preden je pernati narcis sedel v sedlo. Enako pravim danes.

Saj pravim, ce se ne vidis, bos kmalu spregledal

FireSnake je izjavil:

p1nky je izjavil:

@firesnake

Podn od podna!

EDIT:
No, imamo že dokaz. Imamo že fašiste.
Take pajace bi dal jaz živeti v čas 2. svetovne vojne, da bi malo preizkusili to, o čemer blebečejo.
Verjetno bi potem govorili malo drugače.

Jaz tudi menim, da si fašist. Tista najbolj skrajna, nevarna sorta. Še linkal si potrdilo. Mislim, kako neumen moraš biti, da linkaš https://www.dnevnik.si/novice/slovenija... pa potem v drugih iščeš fašiste?
Jaz nisem nikoli podpiral, da bi se ukinjalo opozicijske stranke, ti pa očitno tako kot tile tvoji to podpiraš.

No, s tem obkladanjem si lepo nastavljate ogledalo (razdor, mržnja, izključevanje, ....).
Ste tudi odraz tega, kar je v politiki na levi.
In pol se še čudite, da ste pokadili? :)

p1nky je izjavil:

Sem že!
Nikoli, ampak nikoli nisem pokvarjene politike na svojem žepu občutil tako, kot sem občutil pernatega.
Ko je bila bera polna nas je pa še na normiranih SPjih nategnil, da smo morali imeti zadvo odprto.
In je bilo dodatnih 160EUR stroškov na mesec.
Jaz nisem folgal denarja domov dovolj hitro nosti, kako nam je prenati uspel krasti preko davkov.

Smrt golobizmu!
(tega nikoli ne bi rekel, da so levaki red štirimi leti trdili, da je "smrt janšizmu" politično čisto korektno)
Saj imamo iste vatlje za vse, drži?
Tako, da je reči "smrt golobizmu" povsem OK? Se strinjava?

Zgodovina sprememb…

floyd1 ::

Vse to okrog stevota je sicer danes malo odvrnilo pozornost od glavnega štosa dneva: janezkovega govora na primčevem shodu proti korupciji.
Iz zaupnih virov se je slišalo, da se je g. janša sicer najprej hotel javiti samo na daljavo iz jahte g. Marčiča a so mu menda svetovalci prišepnili, da (vsaj danes) to še ne bi bilo nabolj primerno.

Squirrel je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

p1nky je izjavil:

No dej, ne blebeči. Tole https://www.dnevnik.si/novice/slovenija... počnete fašisti.
Jaz tud če se ne strinjam s teboj in menim, da je tvoja retorika poden od podna, te ne bi prepovedoval, kot bi vi opozicijske stranke.

Levica ima v svojem statutu neustaven program, ker se zavzema za nacionalizacijo zasebne lastnine. Slovenska ustava v 34. členu ščiti zasebno lastnino. Če pa si ti tak mazohist, da si želiš, da ti nek brezveznik kot je Luka Mesec nacionalizira hišo ali stanovanje, je pa to tvoj problem.

FireSnake je izjavil:

No, s tem obkladanjem si lepo nastavljate ogledalo (razdor, mržnja, izključevanje, ....).

p1nky je izjavil:

Sem že!
Nikoli, ampak nikoli nisem pokvarjene politike na svojem žepu občutil tako, kot sem občutil pernatega.
Ko je bila bera polna nas je pa še na normiranih SPjih nategnil, da smo morali imeti zadvo odprto.
In je bilo dodatnih 160EUR stroškov na mesec.
Jaz nisem folgal denarja domov dovolj hitro nosti, kako nam je prenati uspel krasti preko davkov.

Smrt golobizmu!
(tega nikoli ne bi rekel, da so levaki red štirimi leti trdili, da je "smrt janšizmu" politično čisto korektno)
Saj imamo iste vatlje za vse, drži?
Tako, da je reči "smrt golobizmu" povsem OK? Se strinjava?

Meni bi bilo fino, ce bi odgovoril tudi na kaksna taka moja vprasanja, ki ti niso vsec. Samo potem samo spet zacnes isto pisat kot vedno, kot pokvarjena lajna

Utk ::

Meni bi bilo fino, ce bi odgovoril tudi na kaksna taka moja vprasanja, ki ti niso vsec. Samo potem samo spet zacnes isto pisat kot vedno, kot pokvarjena lajna

Tebi smo odgovorili na vsa vprašanja, samo ti odgovori niso všeč in jih ignoriraš. Kaj se zgodi ko se boriš proti zdravi pameti...lahko jo premagaš, jasno, ampak potem se naenkrat čudiš kako so v Avstriji 2x večje plače, dohiteva te pa Hrvaška in Romunija.

FireSnake je izjavil:

Ti kar neki tretjega razlagaš, ko ti človek nekaj linka. Kot bi se ti povsme pomračilo in ne bi bil več zmožen razbirati pomena besed.

A se vrneva k fašističnim metodam izklučevanja: https://www.dnevnik.si/novice/slovenija... ?
Nekaj, kar jaz če prav vem, da si neuravnovešen fašist, ne bi nikoli prepovedoval, ti pa prepoved opozicijskih strank zagovarjaš in hkrati, kot najbolj žaljiv član tega foruma potem očitaš to drugim.

lynxslo5 je izjavil:

Squirrel je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

p1nky je izjavil:

Levica ima v svojem statutu neustaven program, ker se zavzema za nacionalizacijo zasebne lastnine. Slovenska ustava v 34. členu ščiti zasebno lastnino. Če pa si ti tak mazohist, da si želiš, da ti nek brezveznik kot je Luka Mesec nacionalizira hišo ali stanovanje, je pa to tvoj problem.

Ne pa nima. Zlagal si se.
Evo ti statut lažnivec: https://www.levica.si/statut/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Bom ponovil to, kar sem že večkrat: han na levi je edini, ki ima še nekaj integritete in pameti.
Vse ostalo je pa eno samo izključevanje, sovraštvo in razdor (takoj, ko ni po njihovo).
Samo poglejte izjave, pa je vse jasno.

Zgodovina sprememb…

VelkBla ::

Kako se bo Orbanu in JD Vanceu smejalo, hja. Prej so bile volitve ukradene, DVK je ukraden, za otroke/vnuke gre, da bodo lahko poslušali/peli slovenske pesmi, ampak itak bo to čez noč pozabljeno saj je demokracija (za nekatere) ponovno zmagala.

Aja, ker nekatere desne stranke skrbi, da Slovenija ne bo več slovenska:

https://siol.net/novice/svet/stevanovic...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: VelkBla ()

Utk je izjavil:

Tebi smo odgovorili na vsa vprašanja, samo ti odgovori niso všeč in jih ignoriraš. Kaj se zgodi ko se boriš proti zdravi pameti...lahko jo premagaš, jasno, ampak potem se naenkrat čudiš kako so v Avstriji 2x večje plače, dohiteva te pa Hrvaška in Romunija.

Aja, povej pol, zakaj je privatno zdravstvo boljse. Usa da najvec za zdravstvo, pa je najmanj dostopno

Daniel ::

In kljub temu še zmeraj ni pojasnjeno zakaj so bila predčasna volišča drugje kot bi morala biti po zakonodaji. Nek izgovor je bil sicer podan, da zaradi dostopa invalidov. Verjetno je ivalidu veliko lažje, če se mora vozit do stožic, kot pa če voli lokalno...

FireSnake je izjavil:

Bom ponovil to, kar sem že večkrat: han na levi je edini, ki ima še nekaj integritete in pameti.
Vse ostalo je pa eno samo izključevanje, sovraštvo in razdor (takoj, ko ni po njihovo).

Fajn, da kot najbolj žaljiv član foruma omenjaš izključevanje, sovraštvo in razdor.
A se strinjaš, da so tole v najbolj primarnem pomenu fašistične metode prepovedati demokratično izvoljeno stranko https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...
A se?

VelkBla je izjavil:

Kako se bo Orbanu in JD Vanceu smejalo, hja. Prej so bile volitve ukradene, DVK je ukraden, za otroke/vnuke gre, da bodo lahko poslušali/peli slovenske pesmi, ampak itak bo to čez noč pozabljeno saj je demokracija (za nekatere) ponovno zmagala.

Aja, ker nekatere desne stranke skrbi, da Slovenija ne bo več slovenska:

https://siol.net/novice/svet/stevanovic...

Nikoli ne bi bili vsi zadovoljni.
Pernati nas je zdaj lupil kot banane, pa nam enim tudi ni pasalo.
Požreti te davke smo pa vseeno morali.

FireSnake je izjavil:

Han je pa res un taprav glumac, od vseh na levi pol lih njega najdes

Telbanc ::

floyd1 je izjavil:

Vse to okrog stevota je sicer danes malo odvrnilo pozornost od glavnega štosa dneva: janezkovega govora na primčevem shodu proti korupciji.
Iz zaupnih virov se je slišalo, da se je g. janša sicer najprej hotel javiti samo na daljavo iz jahte g. Marčiča a so mu menda svetovalci prišepnili, da (vsaj danes) to še ne bi bilo nabolj primerno.

Stevo še ni v vladi. Ne vemm zakaj taka panika. Treba mu je čestitat, da je predsednik DZ. Vsaj škode ne bo mogel delat s kakimi izleti v Rusijo.... Nikjer ni rečeno, da bo Jajotova vlada potrjena,
Da bojo vsi iz Resnice glasovali za SDS vlado. No. Lah bo prišlo do razdora v Resnici.....lah pa da ne takoj, ampak čez nekaj časa.
Videli smo, kako je bila Drnovškova vlada potrjena, ko so poslanci "glasovali po svoji vesti".
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

DeeJay ::

mene boli kurac tud, če desni vodijo vlado, dokler je ne sestavlja človek, ki krade Sloveniji že 30 let, jo hoče spravit na Orbanove tire in razdira pravno državo. Dejte Ciglerja za PM, takoj podpišem. Rajš njega kot Mesca definitivno.
Don't f with me.

Squirrel je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Fajn, da kot najbolj žaljiv član foruma omenjaš izključevanje, sovraštvo in razdor.
A se strinjaš, da so tole v najbolj primarnem pomenu fašistične metode prepovedati demokratično izvoljeno stranko https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...
A se?

Ne se ne!
Najbolj pritlehne, žaljive, primitivne in fašistične metode so tole.

Daniel ::

Zanimivo, da te ne moti, če krade kakšen župan, ki se tudi požvižga na pravno državo...

krepelce ::

FireSnake je izjavil:

Squirrel je izjavil:

FireSnake je izjavil:

A se?

Ne se ne!
Najbolj pritlehne, žaljive, primitivne in fašistične metode so tole.

Mislim, da ti manjka malo teorije, uporabljaš besedo, ki je ne razumeš:
Ur-Fascism @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

DeeJay je izjavil:

mene boli kurac tud, če desni vodijo vlado, dokler je ne sestavlja človek, ki krade Sloveniji že 30 let, jo hoče spravit na Orbanove tire in razdira pravno državo. Dejte Ciglerja za PM, takoj podpišem. Rajš njega kot Mesca definitivno.

Kako za vraga zdaj N.Si vsepovsod vidite in bi jo želeli?
Pred volitvami ste jo pa vsi pljuvali.
Pljuvali so jo tudi levaki v paramentu.

Tudi pod okrilje pernatega lažnivca bi jo želeli.

Od kje zdaj ta preobrat?
««
72 / 79
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16026787 (25048) Samael

Več podobnih tem