Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030
Temo vidijo: vsi
FireSnake ::
Koliko časa bomo čakali na novo vlado?
Hja, če bi pernati blefer opravil svojo nalogo bi bilo danes vse jasno.
Tako pa ne vemo ravno, kje njegova barka tava. Še manj vemo, če je varna.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
driftwood ::
In kaj naj bi bila "njegova naloga"?
Povezati ljudi in sestaviti vlado.
O tem je gobcal tale naš pernati narcis.
Živi bili in videli, kaj bo zaključek tega "povezovanja".
Ne bi bilo prvič, da bi nas nategnil na suho.
O tem je gobcal tale naš pernati narcis.
Živi bili in videli, kaj bo zaključek tega "povezovanja".
Ne bi bilo prvič, da bi nas nategnil na suho.
karafeka ::
Podobna kot Šarčeva. Odstopit pred prihajajočo krizo. In potunkat naivneža, ki bo moral v takih razmerah prevzet vlado, hkrati pa mu pod noge metat interpelacije in kolesarje.
skumpl ::
kzzzz ::
Lol SDS in NSi se ne upajo oglasiti, zakaj podpirajo Stevata za predsednika. Strahopetci.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kzzzz ()
link_up ::
kaj ces, bit pameten stiri leta nazaj, ko unicis tradicijo za predsednika drzavnega zbora, potem pac pozanjes kar si posejal. Zakaj torej ni bila predsednica iz opozicije? Ker je bila jansistka bo verjetno kar pravilen odgovor.
In and Out
Lol SDS in NSi se ne upajo oglasiti, zakaj podpirajo Stevata za predsednika. Strahopetci.
In kdo jih je pozval, da naj se oglasijo?
Kje? Čakamo.
In kakšen je namen tega oglašanja?
Nadalje: čemu poskus diskreditiranja? Pa ne slučajno zato, ker N.Si noče tuliti v isti rog s pernatim?
A ne, da ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
TheTrick ::
3 opcije so:
Logar gre z Golobom
Stevo se proda Janezu
Predčasne volitve
Mislim da bo 2 opcija. When money talks BS walks.
Stevo dobi notranje ministrstvo. Logar zunanje. Stevo je kompatibilen s Trump Putin navezo. Za izrel mu dol vesi dokler bodo €. Janez pa Dodik Vucic so pa tak bestiči tak da all good. Edin iz nata ne bo slo ampak dobr to se skompenzira.
To je realna slika pa ne da navijam za to opcijo ampak vem kako spreten je Janez ko je treba prepricat nekoga da proda duso. Smo to videl ze vsaj 3x in zdaj bomo se 4ic.
Evo ga se uresnicuje :)
kzzzz ::
In kdo jih je pozval, da naj se oglasijo?
Kje? Čakamo.
In kakšen je namen tega oglašanja?
Nadalje: čemu poskus diskreditiranja? Pa ne slučajno zato, ker N.Si noče tuliti v isti rog s pernatim?
A ne, da ne?
Procedura v DZ pozove k utemeljitvi podpore kandidature. SDS in NSi, ki so Stevatu kandidaturo dali, so se ji izognili.
krepelce ::
3 opcije so:
Logar gre z Golobom
Stevo se proda Janezu
Predčasne volitve
Mislim da bo 2 opcija. When money talks BS walks.
Stevo dobi notranje ministrstvo. Logar zunanje. Stevo je kompatibilen s Trump Putin navezo. Za izrel mu dol vesi dokler bodo EUR. Janez pa Dodik Vucic so pa tak bestiči tak da all good. Edin iz nata ne bo slo ampak dobr to se skompenzira.
To je realna slika pa ne da navijam za to opcijo ampak vem kako spreten je Janez ko je treba prepricat nekoga da proda duso. Smo to videl ze vsaj 3x in zdaj bomo se 4ic.
Evo ga se uresnicuje :)
Ne bo prislo do tega, predčasne volitve predstavljajo prevelik stres za pezdete v parlamentu, tako, da vlada bo.
Če bo desna, sta Logar in Resni.ca politično mrtva in si lahko začneta iskati službe drugje. Ne enega ne drugega skrajna desnica ni volila, veliko večino glasov sta dobila od zblojencev na levi strani.
Če bo leva, je Logar skoraj politično mrtev, a si lahko opomore, Resni.ca ravno tako.
Zdaj je samo odvisno, kako zelo sta dovzetna za korupcijo in podkupnine, in kako neumni so njuni poslanci, ki jih bo Janša zagotovo poizkusil podkupiti.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
floyd1 ::
Zdaj je samo odvisno, kako zelo sta dovzetna za korupcijo in podkupnine, in kako neumni so njuni poslanci, ki jih bo Janša zagotovo poizkusil podkupiti.
Po mojem so se jih ker z obeh strani lotili. Janezek je itak že stari maček, golobček pa tudi ni več čisto "zelen" tu.
nejc_nejc ::
Ne razumem netaktičnemu pljuvanju poslancev svobodnjakov, levice in sd po stevotu.
On jim manjka za sestavo vlade.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Golob ima pri teh poslih tezavo z imenom Levica, SDS teh težav nima. Stevota bodo obrnil ko odojka na raznju, njemu bo to slastno disalo pa ne bo dojel da ga ze pečejo lol. Za ene 2-3 leta vladanja Janeza bo potem bo pa vse skupaj implodiralo.
primoz4p ::
Seveda se tvoje vprašanje nanaša na Triglav, tik pred novim letom posodobljenim našim ponosom, bojno ladjo.
Odgovor je jasen odkar smo tik pred volitvami pristali v koaliciji voljnih.
https://x.com/mofauae/status/2035326341...
Seveda je v akciji odpiranja Hormuške ožine. Zakaj pa misliš, da je zavladalo premirje?
Točne koordinate so pa vojaška skrivnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primoz4p ()
Ne razumem netaktičnemu pljuvanju poslancev svobodnjakov, levice in sd po stevotu.
Stevo je jasen. Anticepilec. Janša je direkten nasprotnik. Če bo šel v vlado z Janšo, je izdal celotno idejo anticepilstva.
Skratka nekaj na nivoju, si veganska stranka, greš v koalicijo z mesarji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krepelce ()

mtosev ::
Veliko sreče mu želim. Nisem pa nek ljubitelj Stevanovića.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Evo pa je Stevanovič novi predsednik DZ.
Seveda, pa Janša bo vodil vlado. Na naslednjih volitvah pa bosta koalicijo sestavljala Mesec in Kordiš. In nihče drug, temu se reče SDSov učinek.
Kar ste želeli, to boste dobili. In boste tudi izgubili precej več, kot, če ne bi bili taki pohlepni kreteni.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
Na tajnem glasovanju ga je podprlo 48 poslancev, 29 jih je glasovalo proti.
Mesec potrdil, da poslanci Levice in Vesne ne bodo prevzeli glasovnic
https://n1info.si/volitve-2026/bo-posla...
Ima mogoče kdo 29 poslancev? Katera stranka?
PacificBlue je izjavil:
Ne mi jokat, ko bo še slabše..in ulica in vodni topovi..
Ja, pod SDSom je bilo v vseh vladah, za vse, veliko slabše. Razen za kapital.
Tradicija in tudi pravilo je, da je predsednik državnega zbora iz vladne stranke.
Resni.ca je vladna stranka.
Resni.ca je vladna stranka.
PacificBlue ::
Stevo se ze fugira.
https://www.reddit.com/r/Slovenia/s/yjx...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
pujsekpepe ::
PacificBlue je izjavil:
Ja, pod SDSom je bilo v vseh vladah, za vse, veliko slabše. Razen za kapital.
Nah sploh nevem kje bi zacel. Upam da prvo rtv ukinijo kot so obljubil pol pa davek za najemojadalce nazaj na 15 in ne 25%. Pricakujem tudi ukinitev retardiranega ministrstva za solidarno prihodnost. Mesecnjak naj pa kar vn hod pa zunaj ostane.
PacificBlue je izjavil:
Stevo se ze fugira.
In? Fuge niso nelegakne. Poglej zadrogiranega in pjanega Jonasa. Kva je tip delu pa kasne ma na xu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
jan_g ::
Boštjančič: Interventni zakon sredinskega trojčka je neizvedljiv
za tega bedaka vsekakor!
Pobral je več davkov, nas rekordno zadolžil in in obenem naredil rekordno proračunsko luknjo. To je njegov domet in to je zanj bilo izvedljivo.
In, kot tak, sploh ni primeren, da bi kar koli komentiral!
Neizvedljiv, haha. Dvig plač javnemu sektorju za 30%, funkcionarjem za 50%, božičnica, razne panda obveznice in ostalo zadolževanje, ... to je pa vse izvedljivo. Toliko škode za javne finance kot jo je naredil on v teh štirih letih bo težko sanirati. Rabimo človeka, ki razume, da denar ne raste na drevesih. Najprej je treba proizvesti, da lahko jemlješ. Preprosto dejstvo, ki ga on in ostali v odhajajoči vladi ne razumejo. Še sreča, da so dobili premalo glasov za nov mandat.
DeeJay ::
Kristalna kugla mi pravi, da bo Orban spet velik na kavi pri janezu. Gremo po poti velike madžarske, verjetno mu bo za en posel prodal tud prekmurje.
Don't f with me.
Miha K. je že v akciji
1,2,3,4,5 ... Levica je fašisoidna stranka. Se kar strinjam z Miho glede tega.
Fino to glasovanje za "manjše zlo," ki je proizvedlo pet fašistoidnih parlamentarnih strank in norega Stevota za predsednika DZ, a? Nič, grem namazat ketno na biciklu
https://www.facebook.com/miha.kordis/po...
1,2,3,4,5 ... Levica je fašisoidna stranka. Se kar strinjam z Miho glede tega.
Fino to glasovanje za "manjše zlo," ki je proizvedlo pet fašistoidnih parlamentarnih strank in norega Stevota za predsednika DZ, a? Nič, grem namazat ketno na biciklu
https://www.facebook.com/miha.kordis/po...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primoz4p ()
Stevo se je ujel ko k ha na drek zdej pa še sam ne ve. Zdaj bo moral v koalicijo ali pa bo zgubil stolček in vrjemte da ga ne bo. Me pa zanima palamudenje kako nikoli ne bo sel v vlado z Janezom ter istocasno glasoval zanj
. Naj bo malo burlesk. Amapk dobr ce Trump uspe s svojimi bedastocami prepricat folk stevotu ne bo problem, vseeno vsaj govori v povezanih stavkih za razliko od Dona.
c3p0 ::
Seveda, pa Janša bo vodil vlado. Na naslednjih volitvah pa bosta koalicijo sestavljala Mesec in Kordiš. In nihče drug, temu se reče SDSov učinek.
Kar ste želeli, to boste dobili. In boste tudi izgubili precej več, kot, če ne bi bili taki pohlepni kreteni.
Sure. Kar ta dva, v tandemu.
PacificBlue je izjavil:
Seveda bo ulica, bicikli se bojda že svetijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
p1nky ::
Tadesni za privatizacijo zdravstva lahko mimogrede razlozite, kako da imajo usa najdrazje zdravstvo na svetu, pa najmanj ljudi ima dostop
Sej vam ne bom odgovarjala ker me je groza prihodnjih 4 let, pa se naprej bodo posledice, samo vam v razmislek, samim pri sebi, ce ste seveda tega zmozni
Sej vam ne bom odgovarjala ker me je groza prihodnjih 4 let, pa se naprej bodo posledice, samo vam v razmislek, samim pri sebi, ce ste seveda tega zmozni
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()
c3p0 ::
pujsekpepe je izjavil:
In? Fuge niso nelegakne. Poglej zadrogiranega in pjanega Jonasa. Kva je tip delu pa kasne ma na xu.
Osebnostni propad človeka, v živo. Žalostno.
SDS je naredil veliko škode ja.
golobja hunta pa ne?
Ne vem, čemu jokate?
Jajota že 4 leta ni, pa cvilite jajo, jajo.
Saj je golobja hunta zmagala. Sestavijo vlado, pa je! Kje je problem? Saj pa so zmagovalci!
sej se lepo vid kako smo zabredli.... pred parlamentom imaš hordo ljudi, ki protestirajo proti korupciji, volijo pa človeka vpletenega v največ korupcijskih afer v zgodovini Slovenije. Res težko najdeš večji oksimoron.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Tadesni za privatizacijo zdravstva lahko mimogrede razlozite, kako da imajo usa najdrazje zdravstvo na svetu, pa najmanj ljudi ima dostop
Zdravstvo je uničila golobja hunta v tem mandatu, ki se je pravkar končal.
O čem ti to?
Ti pac nisi eden od tistih, ki bi znali iskreno pri sebi premisliti, kar sem pravkar napisala. Slabse bo sicer za vse, tudi za vas
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()

kriptobog ::
sej se lepo vid kako smo zabredli.... pred parlamentom imaš hordo ljudi, ki protestirajo proti korupciji, volijo pa človeka vpletenega v največ korupcijskih afer v zgodovini Slovenije
Ostali pa volijo človeka, ki na veliko obsoja razkritje korupcije, samo korupcijo pa ignorira. Super država smo

mtosev ::
sej se lepo vid kako smo zabredli.... pred parlamentom imaš hordo ljudi, ki protestirajo proti korupciji, volijo pa človeka vpletenega v največ korupcijskih afer v zgodovini Slovenije
Tole si prav napisal. Se strinjam.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Pac sindrom vseh neumnosti, ki se jih promovira zadnja leta, folk pa k na avtopilotu, brez osnovnega razmisleka
Ne bo nam dobro se nekaj casa
Ne bo nam dobro se nekaj casa
SDS je naredil veliko škode ja.
golobja hunta pa ne?
Ne vem, čemu jokate?
Jajota že 4 leta ni, pa cvilite jajo, jajo.
Saj je golobja hunta zmagala. Sestavijo vlado, pa je! Kje je problem? Saj pa so zmagovalci!
Za vse je kriv Luka Mesec, ki ne zna spremljati kompromisov.
Nagnal je iz zavzništva Levice Violeto in Miho.
Pred volitvami ni stopil korak nazaj in ponudil roko sprave, diktator pač.
Posledično je levica izgubila 3 (z beseo TRI) poslanska mesta. In poraz je tu.
- ali bomo imeli z janšo manjše davke? nekatere da, druge ne
- od kje bo denar za manjše davke? z velikim zadolževanjem
- bomo imeli lažji in cenejši dostop do zdravstva? hitrejši ne, bo pa dražji
- ali bomo spet padli po korupcijski lestvici? Da
- ali bomo spet padli po lestvici vladavine prava? Da
- ali nas bo EU spet opozarjal, da se izgublja svoboda govora? Da
- bodo mediji spet tarča napadov in cenzure? Da
- bodo Madžarska podjetja dobila večje privilegije, cenejše prevzeme in nakupe? Da
- nas čaka ponovno obvezno vojaško služenje? Da
- bo Slovenija nastopala kritično do EU in podpirala ameriške in izraelske napade in poboje po svetu? Da
- bomo imeli vsaj dve veliki korupcijski aferi? Da
To nas čaka z janezovo vlado. Prlepte si tole nekam in delite kljukice v naslednjih 4 letih.
- od kje bo denar za manjše davke? z velikim zadolževanjem
- bomo imeli lažji in cenejši dostop do zdravstva? hitrejši ne, bo pa dražji
- ali bomo spet padli po korupcijski lestvici? Da
- ali bomo spet padli po lestvici vladavine prava? Da
- ali nas bo EU spet opozarjal, da se izgublja svoboda govora? Da
- bodo mediji spet tarča napadov in cenzure? Da
- bodo Madžarska podjetja dobila večje privilegije, cenejše prevzeme in nakupe? Da
- nas čaka ponovno obvezno vojaško služenje? Da
- bo Slovenija nastopala kritično do EU in podpirala ameriške in izraelske napade in poboje po svetu? Da
- bomo imeli vsaj dve veliki korupcijski aferi? Da
To nas čaka z janezovo vlado. Prlepte si tole nekam in delite kljukice v naslednjih 4 letih.
Don't f with me.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26770 (25031) | Samael |