» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

Temo vidijo: vsi
««
62 / 63
»»

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

Aja, ti misliš da je zadnje 4 leta vladal Golob, še pred Janšo pa Šarec in Cerar?

Ha, dobra fora...

Od kod ti te neumnosti? Sem kar jasno domoljubno napisal, da je vladal vedno isti levak pod različnimi navideznimi novimi obrazi, razen Gospod Janša ga je prekinil 2x v zadnjih 15 letih. Gospod Janša je tisti edini pravi sveži pomladni obraz v slovenski politiki, čeprav nekateri levaki nesramno namigujejo, da še njega kontrolirajo levaki iz ozadja. Za kar pa močno upam, da ne drži. Si predstavljate, da bi bili vsi največji slovenski domoljubi samo uporabni idioti levakov?

Zgodovina sprememb…

karafeka ::

DeeJay je izjavil:

Zakaj ne seciraš na ta način janeza? aja, ker ti je on vse to povedal.
Kokr sem reku, ideološko oprani ljudje ne bodo nikol spregledal in vedno najdl opravičila za dejanja svojega vodje. Nalažje s prstom kazat na drugega in iskat whataboutizme.

Upam, da je bil moj prispevek vsaj za ostale dovolj jasen, da je čisto vseeno ali so desni ali levi ali neki tretji, končni rezultat je vedno enak.
V Sloveniji smo pač večinoma imeli leve vlade, zato so druge državne instance preveč pod njihovimi vplivi. Če bi bila stvar zamenjana in bi bili desni oz. Janša tako dolgo na oblasti, bi bilo morda še mnogo huje.

Ampak elita hoče točno to. Da se prepiramo in ločujemo na leve in desne. Divide and Conquer. Znano že tisoče let...

enavlaka ::

Ne vem, če smo kdaj sploh imeli vlado, ki je naredila nekaj za narod, zmanjšala korupcijo, znižala davke, zrihtala ceste in zdravstvo.
Vsaka samo brca žogo naprej, dela pa isto.

chucki ::

enavlaka je izjavil:

Ne vem, če smo kdaj sploh imeli vlado, ki je naredila nekaj za narod, zmanjšala korupcijo, znižala davke, zrihtala ceste in zdravstvo.

Babica mi je vedno govorila, da brez dela ni jela. Če se bomo delali in ne mešali meglo, potem bodo krožniki polni.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Daniel ::

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

matematika ti ne gre očitno, probi še enkrat.

Vsaj tako dobro kot tebi.

No pa dejva obnovit osnovnošolsko matematiko, ker po statistiki SDS volilcev, več kot te stopnje nimaš.

Vseh volilcev v sloveniji je 1.695.249.
Za janeza je glasovalo 328.923.

Ker vemo, da za njega vedno glasuje 100% volilcev in nihče ne ostane doma, ker jim organizirajo prevoz na volišča ter prehrano, to pomeni, da je dobil:

328.923/1.695.249*100 = 19,4%

Se pravi 19,4% zaokroženo na 20% kot sem omenil prej.
Ni za kej.

A kar v štartu na blodnje, kar se ti kot kaže dogaja večkrat? Izmišljanje nekaterih stvari in predstavljanje le teh kot dejstva (brez, da bi lahko predstavil kakršenkoli dokaz za blodnje), te ne bo naredilo pametnejšega, kvečjemu bomo vsi tukaj vedeli s kakšnim "genijem" imamo opravka. To, da moraš zraven na vsak način ostale prikazati kot neke neizobražence pa samo kaže na hudo pomanjkanje samozavesti na tvoji strani, potem pa kompenziraš. Ne gre ti.

krepelce je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

krepelce je izjavil:

janezov blueprint, sam na srečo Slovenci še nismo tolk zaplankani kot Madžari, da bi mu to dopustil.

Gladko ignoriraš dejatvo, da pri nas Golob izvaja povsem isto kajne... Janez janez janez, ampak janez, but jajo...

Za janeza imamo en kup dokazov, da deluje avtokratsko in si želi podredit vse samo da ugodi svoji psihopatsko narcisoidni osebnosti enako kot Orban in Trump. Ne deluje državotvorno v nobenem primeru besede.

Glede goloba se pa strinjam s čiščenjem ščurkov iz raznoraznih kanalov in rezanjem njihovih nožic. To pa ne pomen, da hoče uvest diktaturo, ampak hoče zaščitit Slovenijo, da do tega ne pride.

Janez dokazuje iz dneva v dan, da deluje potidržavno in samo za svoj interes. Njega boli kurac za ljudi, še posebi za njegove volilce. Njih rabi samo za doseg svoje agende, potem jih bo pa vrgel pod prvi vlak, tako kot to počnejo vsi njegovega kova. Problem pa je, da so njegovi volilci tako ideološko oprani, da tega nikol ne bodo priznal.

Če pa že imamo na voljo dva kriminalca, pa raje volim za nekoga, ki ni nateguje slovenije že 30 let in je bil vpleten že v najmanj 10 afer. Žalostno pa je, da smo sploh prišli do te točke.

Ja ja, kup dokazov (ki jih ne predstaviš), spet samo na eni strani, ostale ignoriraš... Ok, levičar.

Če pa rabiš seznam afer na levi pa ima ognjena kača lep seznam, kar poglobi se.

Ne rabim nič dokazovati, kdorkoli ima dva nevrona cela, vidi, da si en navaden desničarki idiot, ki podpira korupcijo, če je le sam zraven.

In ne, če ti ne podajaš tehtnih dokazov, jih tudi jaz ne bom, kdo pa misliš, da si?

Ovreči vsako tvojo laž zahteva bistveno več časa, kot rabiš, da si izmisliš novo. Pač, če so ljudje tako veliki kreteni, da ti nasedajo, pa naj ti.

Kar nas spet pripelje do dejstva, da so volilci SDS najbolj neizobražena skupina volilcev, katerekoli stranke.

Odgovarjal sem drugemu trolu ampak ti kot ti, ne zmoreš, da ne bi še 500tič napisal istih izmišljotin in laži. Na zahodu nič novega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

DeeJay ::

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

matematika ti ne gre očitno, probi še enkrat.

Vsaj tako dobro kot tebi.

No pa dejva obnovit osnovnošolsko matematiko, ker po statistiki SDS volilcev, več kot te stopnje nimaš.

Vseh volilcev v sloveniji je 1.695.249.
Za janeza je glasovalo 328.923.

Ker vemo, da za njega vedno glasuje 100% volilcev in nihče ne ostane doma, ker jim organizirajo prevoz na volišča ter prehrano, to pomeni, da je dobil:

328.923/1.695.249*100 = 19,4%

Se pravi 19,4% zaokroženo na 20% kot sem omenil prej.
Ni za kej.

A kar v štartu na blodnje, kar se ti kot kaže dogaja večkrat? Izmišljanje nekaterih stvari in predstavljanje le teh kot dejstva (brez, da bi lahko predstavil kakršenkoli dokaz za blodnje), te ne bo naredilo pametnejšega, kvečjemu bomo vsi tukaj vedeli s kakšnim "genijem" imamo opravka. To, da moraš zraven na vsak način ostale prikazati kot neke neizobražence pa samo kaže na hudo pomanjkanje samozavesti na tvoji strani, potem pa kompenziraš. Ne gre ti.

krepelce je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Daniel je izjavil:

DeeJay je izjavil:

krepelce je izjavil:

janezov blueprint, sam na srečo Slovenci še nismo tolk zaplankani kot Madžari, da bi mu to dopustil.

Gladko ignoriraš dejatvo, da pri nas Golob izvaja povsem isto kajne... Janez janez janez, ampak janez, but jajo...

Za janeza imamo en kup dokazov, da deluje avtokratsko in si želi podredit vse samo da ugodi svoji psihopatsko narcisoidni osebnosti enako kot Orban in Trump. Ne deluje državotvorno v nobenem primeru besede.

Glede goloba se pa strinjam s čiščenjem ščurkov iz raznoraznih kanalov in rezanjem njihovih nožic. To pa ne pomen, da hoče uvest diktaturo, ampak hoče zaščitit Slovenijo, da do tega ne pride.

Janez dokazuje iz dneva v dan, da deluje potidržavno in samo za svoj interes. Njega boli kurac za ljudi, še posebi za njegove volilce. Njih rabi samo za doseg svoje agende, potem jih bo pa vrgel pod prvi vlak, tako kot to počnejo vsi njegovega kova. Problem pa je, da so njegovi volilci tako ideološko oprani, da tega nikol ne bodo priznal.

Če pa že imamo na voljo dva kriminalca, pa raje volim za nekoga, ki ni nateguje slovenije že 30 let in je bil vpleten že v najmanj 10 afer. Žalostno pa je, da smo sploh prišli do te točke.

Ja ja, kup dokazov (ki jih ne predstaviš), spet samo na eni strani, ostale ignoriraš... Ok, levičar.

Če pa rabiš seznam afer na levi pa ima ognjena kača lep seznam, kar poglobi se.

Ne rabim nič dokazovati, kdorkoli ima dva nevrona cela, vidi, da si en navaden desničarki idiot, ki podpira korupcijo, če je le sam zraven.

In ne, če ti ne podajaš tehtnih dokazov, jih tudi jaz ne bom, kdo pa misliš, da si?

Ovreči vsako tvojo laž zahteva bistveno več časa, kot rabiš, da si izmisliš novo. Pač, če so ljudje tako veliki kreteni, da ti nasedajo, pa naj ti.

Kar nas spet pripelje do dejstva, da so volilci SDS najbolj neizobražena skupina volilcev, katerekoli stranke.

Odgovarjal sem drugemu trolu ampak ti kot ti, ne zmoreš, da ne bi še 500tič napisal istih izmišljotin in laži. Na zahodu nič novega.

janez si to ti?
Don't f with me.

Gregor P ::

enavlaka je izjavil:

… najmanj kar je, smo imeli vlado, ki je imela presežek v proračunu; a to je bilo zgleda za naše volivce premalo …

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/cera...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Kaj bom js s presežkom v proračunu bogami :O

krepelce ::

enavlaka je izjavil:

Ne vem, ko enkrat razumeš kaj je proračun, marsikaj.

No razloži še ostalim soforumašem, kako lahko ti osebno pokoristiš ta presežek. Me prov zanima :D

enavlaka je izjavil:

No razloži še ostalim soforumašem, kako lahko ti osebno pokoristiš ta presežek. Me prov zanima :D

Ne rabim nič razlagat, mar ni to bistvo debate z SDSovcem? Da nič ne razlaga ali dokazuje ampak samo laže in šprica gnojnico?

Zakaj bi bil sam podvržen drugačnim kriterijem? Da boš sam lagal, jaz bom pa porabil 10x več časa, da ovržem tvoje laži, vmes boš pa natresel še 5 novih?

Na-a.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

Praviš, da ne znaš :D

enavlaka je izjavil:

Ne rabim nič razlagat, mar ni to bistvo debate z SDSovcem? Da nič ne razlaga ali dokazuje ampak samo laže in šprica gnojnico?

Zakaj bi bil sam podvržen drugačnim kriterijem? Da boš sam lagal, jaz bom pa porabil 10x več časa, da ovržem tvoje laži, vmes boš pa natresel še 5 novih?

Na-a.

Če maš čas za pisat take odstavke, maš tudi za razlago

pujsekpepe ::

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

In on zdaj opozarja in bi bil povezovalen in ne vem kaj vse še. A vseskozi so politike iz desne zmerjali, češ, kako so konzervativni. Kot, da je s tem kaj narobe.

Levaki so tako nesposobni, da nas domoljubov še zmerjat ne znajo, ampak nas opišejo tako, kot se tudi sami opišemo (z izrazi, s katerimi nič ni narobe). Ampak mi smo vseeno užaljeni.

Zanimivo je dejstvo da omenjajo Madzare. Se je kdo vozil po njihovih cestah? Vinjete pocen njihove ceste pa bols kot v Avstriji. V Budimpesti clo tropasovnive medtem pa v sloveniji sam zamaski, odstavnih pasov ponekod sploh ni, avtoceste ozke in dotrajne dostikrat delo na cesti a noben tam ne dela. Pogledas njihovo glavno postajo v Budimipesti ali pa ce gres cez samo mesto, je urejeno, moderno uber in bolt delata…pac ko ze primerjate slovenijo in madzarsko. Verjetno pa se nihce ni bil na Madzarskem da upa tako pluvat sklzi njih medtem pa gre slovenija v srednji vek
Sem dostkrat na madzarskem pa ce bi imel izbiro Ljubljana al Budimpesta izberem stokrat rajs budimpesto za zvet kot Ljubljano kjer je vse zabit in drago

Zgodovina sprememb…

enavlaka je izjavil:

Če maš čas za pisat take odstavke, maš tudi za razlago

Na-a.

pujsekpepe je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

In on zdaj opozarja in bi bil povezovalen in ne vem kaj vse še. A vseskozi so politike iz desne zmerjali, češ, kako so konzervativni. Kot, da je s tem kaj narobe.

Levaki so tako nesposobni, da nas domoljubov še zmerjat ne znajo, ampak nas opišejo tako, kot se tudi sami opišemo (z izrazi, s katerimi nič ni narobe). Ampak mi smo vseeno užaljeni.

Zanimivo je dejstvo da omenjajo Madzare. Se je kdo vozil po njihovih cestah? Vinjete pocen njihove ceste pa bols kot v Avstriji. V Budimpesti clo tropasovnive medtem pa v sloveniji sam zamaski, odstavnih pasov ponekod sploh ni, avtoceste ozke in dotrajne dostikrat delo na cesti a noben tam ne dela. Pogledas njihovo glavno postajo v Budimipesti ali pa ce gres cez samo mesto, je urejeno, moderno uber in bolt delata…pac ko ze primerjate slovenijo in madzarsko. Verjetno pa se nihce ni bil na Madzarskem da upa tako pluvat sklzi njih medtem pa gre slovenija v srednji vek
Sem dostkrat na madzarskem pa ce bi imel izbiro Ljubljana al Budimpesta izberem stokrat rajs budimpesto za zvet kot Ljubljano kjer je vse zabit in drago

Si se kdaj vozil po Etiopijskih cestah? Skoraj prazne, vinjet ni,... pa še vse je precej ceneje kot v Mariboru ali Budimpešti. Mogoče bi si pa raje izbral Adis Abebo, pa še precej bolj moderna izgleda in ne živijo v diktaturi kot Madžarska?

(prišli smo do novega dna, skrajni desničarji bi, za potrebe zagovarjanja diktature Janeza, raje živeli v manj razvitih državah...)

Zgodovina sprememb…

pujsekpepe je izjavil:

izberem stokrat rajs budimpesto za zvet kot Ljubljano kjer je vse zabit in drago

Ja, če nimaš denarja, greš na cenejše, ampak mi je pa zanimivo, da kljub temu, da si reven zagovarjaš desnico. Verjetno nisi najbolj pameten.

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

izberem stokrat rajs budimpesto za zvet kot Ljubljano kjer je vse zabit in drago

Ja, če nimaš denarja, greš na cenejše, ampak mi je pa zanimivo, da kljub temu, da si reven zagovarjaš desnico. Verjetno nisi najbolj pameten.

Ah ne levicarji se niste bli nikol zunej vse kar ste vidl je zgornja kungota pa prek interneta berete o o zlobnem orbanu. Sem dal tud Sebijo cez pa mi je tam tud ok.
Keyboard trolcki

Zgodovina sprememb…

EjTi ::

krepelce je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Odločitev revnega, ali podpirati leve ali desne ni tako črno-bela in enostavna. Desni obljubljajo manjšo obdavčitev vseh, da tudi revnemu več ostane. A se na koncu lahko izkaže, da večino obdrži kapitalist. Če podpre leve, ki obljubljajo večjo obdavčitev bogatih, pa se lahko na koncu izkaže, da večja obdavčitev doleti pretežno njega, ki je reven (primer z znižanjem davčne olajšave ali popravkom razreda ob začetku mandata aktualne vlade). Ali pa da mu zaradi manjše gospodarske rasti plača ne raste dovolj hitro.
Nekateri volijo glede na to kaj politika dela in ne kaj politika govori (ideologija).
Tako da je tudi tale dodatna dohodnina pri minimalnih plačah lahko pretehtala, da podprejo desno vlado.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EjTi ()

pujsekpepe je izjavil:

krepelce je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Ah ne levicarji se niste bli nikol zunej vse kar ste vidl je zgornja kungota pa prek interneta berete o o zlobnem orbanu. Sem dal tud Sebijo cez pa mi je tam tud ok.
Keyboard trolcki

Ahjej, radikalizirani pubertetnik, ki je bil celo v Srbiji (!!! bravo on !!!) bi se rad pohvalil.

Zgodovina sprememb…

EjTi je izjavil:

krepelce je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Odločitev revnega, ali podpirati leve ali desne ni tako črno-bela in enostavna. Desni obljubljajo manjšo obdavčitev vseh, da tudi revnemu več ostane. A se na koncu lahko izkaže, da večino obdrži kapitalist. Če podpre leve, ki obljubljajo večjo obdavčitev bogatih, pa se lahko na koncu izkaže, da večja obdavčitev doleti pretežno njega, ki je reven (primer z znižanjem davčne olajšave ali popravkom razreda ob začetku mandata aktualne vlade). Ali pa da mu zaradi manjše gospodarske rasti plača ne raste dovolj hitro.
Tako da je tudi tale dodatna dohodnina pri minimalnih plačah lahko pretehtala, da podprejo desno vlado.

Govoriš o tem?

+-----------------------+--------------+--------------+----------------------+
| Bruto plača (mesečno) | Koliko dobi | Koliko dobi | Kaj si lahko |
| | (mesečno)* | (letno)** | privošči? |
| Minimalna plača (2020)| 940,58 EUR | 1,60 EUR | 1x kava |
| Povprečna plača | 1.721,12 EUR | 146,82 EUR | 4x dopolnilno |
| | | | zavarovanje |
| Visok drž. uradnik | 3.442,24 EUR | 643,46 EUR | Električni skiro |
| (2x povprečna) | | | |
| Menedžer | 10.326,72 EUR | 1.988,51 EUR | All inclusive |
| (6x povprečna) | | | počitnice na Bahamih |

Kaj, za eno kavo na leto bi se radi prodali kapitalu in osiromašili državno blagajno iz katere dobivajo socialno pomoč?

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

krepelce je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Keyboard trolcki

Ahjej, radikalizirani pubertetnik, ki je bil celo v Srbiji (!!! bravo on !!!) bi se rad pohvalil.

Tebe bo pa moderator dal na dopust ker neumnosti pises

pujsekpepe je izjavil:

krepelce je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

krepelce je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Keyboard trolcki

Tebe bo pa moderator dal na dopust ker neumnosti pises

Čemu, saj sem samo povedal, tako kot je.

Le poglej si prispevek, kjer anglež, ki živi v ZDA in še nikoli ni bil naprej od zgornje kungote, lepo povzame Orbana. Verjetno tudi še ni videl Madžarskih avtocest, da bi lahko imel bolj prizanesljiv ton do njega.

Zgodovina sprememb…

Ne, govorim, o tem, da si reven lahko kupi hrano, da niso on in njegovi otroci lačni konec meseca.
https://www.delo.si/lokalno/ljubljana-i...
https://www.stat.si/StatWeb/News/Index/...

EjTi je izjavil:

Ne, govorim, o tem, da si reven lahko kupi hrano, da niso on in njegovi otroci lačni konec meseca.

To je pa golobova vlada že uredila, imajo revni precej več na koncu leta kot eno kavo iz SDSove davčne olajšave, ki je namenjena razbremenitvi najbolj bogatih.

Zgodovina sprememb…

Madžare se nikoli ne sme pustiti pri miru, ker so ogledalo naše družbe, če pride na oblast janez
Don't f with me.

Ogledalo madžarske smo že sedaj. S tem, da se naši politiki hodijo še malo prilizovat in jokat v bruselj, madžarski pa ne.

Da bi imel se avtoceste Madzarske bi blo super

Daniel je izjavil:

Ogledalo madžarske smo že sedaj. S tem, da se naši politiki hodijo še malo prilizovat in jokat v bruselj, madžarski pa ne.

Nismo še, ker smo skrajne desničarje držali stran od vladanja.

Realno bi si lahko orban pri naših levičarjih pogledal kako se stvarem streže, da preko medijev, ki jih sam plačuješ diskreditiraš vse kar nisi sam.

Razlika je edino, da on da velik poudarek na nataliteti države, pri nas smo pa raje ubrali bližnjico z uvozom vseh, ki želijo v državo.

Daniel je izjavil:

Realno bi si lahko orban pri naših levičarjih pogledal kako se stvarem streže, da preko medijev, ki jih sam plačuješ diskreditiraš vse kar nisi sam.

Razlika je edino, da on da velik poudarek na nataliteti države, pri nas smo pa raje ubrali bližnjico z uvozom vseh, ki želijo v državo.

Ne pozabi avtocest

nataliteta ti nič ne pomaga, če so vsi prefini za delat nižja sistemska dela.
Maš lahk še tolk novih otrok, pa če vsi visijo na tiktoku in instagramu ter sanjarijo, da bodo miljonarji, ti nič ne pomaga. Frajle se prej začnejo slačt, kokr da bi šle za čistilko ali medicinsko sestro, tipi pa iščejo hitre zaslužke z nategi in "trejdanjem", oboji pa visijo doma pri starših. Pol je treba pa to delovno silo uvažat, da država sploh lahko funkcionira.
Don't f with me.

pujsekpepe je izjavil:

Daniel je izjavil:

Ne pozabi avtocest

Avtocest ne rabimo, mogoče od Ljubljane do Brnika. Na štajersko se pa tako ali tako nihče ne vozi, niti na izlet ne.

Daniel, če bi pogledal video, bi videl, da je z Orbanom nataliteta padla, njegovim drastičnim ukrepom navkljub.

A veš, moraš iti dlje od zgornje kungote, ali pa vsaj video pogledat, da boš kaj vedel o Orbanu:

Zgodovina sprememb…

Politiki pa odpirajo nove in nove fikuse v javni sektor. Ni čudno, da rabmo uvažat čistilke in smetarje, da za njimi pucajo.

Don't f with me.

DeeJay je izjavil:

Politiki pa odpirajo nove in nove fikuse v javni sektor. Ni čudno, da rabmo uvažat čistilke in smetarje, da za njimi pucajo.

Tista črta pri Janšini zadnji vladi je napačna, jih skoraj toliko kot Cerar zaposlil

DeeJay je izjavil:

nataliteta ti nič ne pomaga, če so vsi prefini za delat nižja sistemska dela.
Maš lahk še tolk novih otrok, pa če vsi visijo na tiktoku in instagramu ter sanjarijo, da bodo miljonarji, ti nič ne pomaga. Frajle se prej začnejo slačt, kokr da bi šle za čistilko ali medicinsko sestro, tipi pa iščejo hitre zaslužke z nategi in "trejdanjem", oboji pa visijo doma pri starših. Pol je treba pa to delovno silo uvažat, da država sploh lahko funkcionira.

Tole je problem vzgoje. Marsikomu je prelepo in ta sistem prenaša še na svoje otroke.

krepelce je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Daniel je izjavil:

Ne pozabi avtocest

Avtocest ne rabimo, mogoče od Ljubljane do Brnika. Na štajersko se pa tako ali tako nihče ne vozi, niti na izlet ne.

Daniel, če bi pogledal video, bi videl, da je z Orbanom nataliteta padla, njegovim drastičnim ukrepom navkljub.

A veš, moraš iti dlje od zgornje kungote, ali pa vsaj video pogledat, da boš kaj vedel o Orbanu:

Verjetno ne rabiva odpirati debate koliko je nataliteta padla pri nas tudi brez teh ukrepov. Ampak to razlagati nekomu, ki morda niti nima otrok in je skrit med betonom...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Nataliteta nima nobene veze z barvo politike, ampak izključno z napačno vzgojo staršev glede socialnih omrežij, ker se tud sami niso mogli zavedat in se še vedno ne zavedajo nevarnosti in vplivov.
Socialna omrežja so povzdignila feminizem in povzročila instant odnose, kjer je vsak problem en swipe do novega partnerja. Noben se ne trudi več. Rezultat je pa vedno več samskih in depresivnih ljudi.
Nataliteta ne pada samo pri nam, ampak je dejansko svetovni problem.

Mogoče bo zdej, ko se vedno več ljudi o temu izobražuje + prepovedjo omrežij za najmlajše, počasi tud spremenilo trend. Na rezultate bo pa potrebno počakat še neki časa.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

fur80 ::

pujsekpepe je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Madžari gradijo avtoceste z koncesijo. Privat firme, povezane z politiko prevzamejo gradnjo avtocest, potem jih pa država odkupi v določenem času, se mi zdi, da imajo na 30 ali 40 let. Ker država ne dobi kredita ali nima keša, za razliko od Avstrije in Slovenije, če hočeš. To je podobno kot Črnogorcem gradijo avtoceste Kitajci, če pa ne bodo mogli odplačat, pa bo tista zemlja postala Kitajska, tako imajo v pogodbi. Ko zagusti lahko gredo plačila Madžarske države za avtocesto v nebo. Ne more privat firma dobiti bolj ugodnega kredita kot avstrijsak državna firma. Kdo pa ne bi tako gradil pri nas, kot gradijo Madžari + dobiček, + garancije+....? :D Zakaj pa misliš, da je Madžarska najrevnejša država v EU, saj v S Koreji imajo tudi lepo poštimano na glavnem trgu!?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

fur80 ::

Poglej samo za finto, kdo je nabogatejši Madžar, misliš, da bi bil, če ne bi imela Madžarska takega modela financiranja vsega. :D

Lőrinc Mészáros - najbogatejši Madžar

premoženja: 1.749,1 milijarde HUF (Forbes 2025)
Globalno tudi v 2026 kot milijarder: 4,85 milijarde USD (Goodreturns)
Posli: energetika, gradbeništvo, finance (MBH Bank), hotelski in infrastrukturni holdingi.

Velja za najvplivnejšega poslovneža, povezanega z vladajočimi strukturami.

Deljenje na desni, levi je počasi passe; zdaj se stranke delijo na ali so proti establišmentu (običajno so to proruski skrajneži) ali za. Pri nas je to začela Resnica, v tujini pa podobne ekstremne stranke (Trump, Georgescu itd.).

krepelce je izjavil:

EjTi je izjavil:

To je pa golobova vlada že uredila, imajo revni precej več na koncu leta kot eno kavo iz SDSove davčne olajšave, ki je namenjena razbremenitvi najbolj bogatih.

Pa saj ti na drugem linku piše, da to ni res.

Naslov: Kazalniki dohodka, revščine in socialne izključenosti, 2025
Prvi odstavek: Prag tveganja revščine je lani znašal 1.021 EUR/mesec. Tveganju revščine je bilo izpostavljenih 14,3 % oseb, dolgotrajnemu tveganju revščine 8,6 %, tveganju socialne izključenosti pa 15,5 % – vsi deleži so bili večji kot leto prej.
Ne govorim, da je to (izključno) krivda vlade. In da bi višja minimalna plača to rešila. Samo iz lačnih pa se res ni potrebno norca delat oz. njihovega problema marginalizirat.

EjTi je izjavil:

krepelce je izjavil:

EjTi je izjavil:

Pa saj ti na drugem linku piše, da to ni res.

Naslov: Kazalniki dohodka, revščine in socialne izključenosti, 2025
Prvi odstavek: Prag tveganja revščine je lani znašal 1.021 EUR/mesec. Tveganju revščine je bilo izpostavljenih 14,3 % oseb, dolgotrajnemu tveganju revščine 8,6 %, tveganju socialne izključenosti pa 15,5 % – vsi deleži so bili večji kot leto prej.
Ne govorim, da je to (izključno) krivda vlade. In da bi višja minimalna plača to rešila. Samo iz lačnih pa se res ni potrebno norca delat oz. njihovega problema marginalizirat.

Nima to nobene veze, od tiste SDSove kave na leto ne bi bili nič na boljšem. Bi bili pa brez golobove vlade precej na slabšem.

Mimogrede, saj nisi samo slikice gledal, ne?

Stopnja tveganja revščine ni kazalnik absolutne, pač pa t. i. relativne revščine. Ta temelji na porazdelitvi (neto) razpoložljivega dohodka med gospodinjstvi in pokaže, koliko oseb je v slabšem dohodkovnem položaju v primerjavi z drugimi. Ni pa mogoče trditi, da so vse osebe pod pragom tveganja revščine tudi v resnici (absolutno) revne. V izračunih ne upoštevamo gibanja cen, stanovanjskih razmer, premoženja (nepremičnin, vrednostnih papirjev, depozitov na bankah itd.), kreditov in drugih dejavnikov, ki prav tako vplivajo na življenjski standard.

Zgodovina sprememb…

Sam sem tudi opazil npr. za Romunijo, kako je ta država izjemno napredovala odkar je v EU; a vendar tam ljudje vedno bolj glasujejo za proti establišment skrajneže, ki kričijo, da je Bruselj vsega kriv in da je treba izstopiti iz EU - jaz tega ne razumem :8)

Gregor P je izjavil:

Sam sem tudi opazil npr. za Romunijo, kako je ta država izjemno napredovala odkar je v EU; a vendar tam ljudje vedno bolj glasujejo za proti establišment skrajneže, ki kričijo, da je Bruselj vsega kriv in da je treba izstopiti iz EU - jaz tega ne razumem :8)

Saj tudi Slovenija pod levimi vladami stalno napreduje, pa še vedno stalno volite konzervativno skrajno desnico, ki samo zavira razvoj in vodi v diktaturo.

Ne samo to, za SDS recimo glasujejo kmetje, ki jim je s prodajo Merkatorja Hrvaški, naredila ogromno konkurenco s hrvaškimi izdelki (probaj najti slovenski fižol v konzervah v Merkatorju - slučajno vem, ker sem ga načrtno iskal, edina izbira je Podravka) in jim vzela platformo za distribucijo slovenskih izdelkov. Človek, bi pričakoval, da bodo SDS odjebali, ampak ne, še kar glasujejo za SDS, čeprav jim je naredil fantastično škodo.

Naprej, mladi glasujejo za SDSove konzervativce, čeprav so diametralno nasproti njihovim interesom in samo zagotavljajo vzdrževanje trenutnega stanja, za katerega sami vidijo, da je izrazito v nasprotju njihovim lastnim interesom.

Najbolj revni predeli Slovenije, izrazito glasujejo za SDS in NSi, čeprav se obe stranki borita za dobrobiti kapitala in bogatih.

Pač ljudje so zabiti in mislijo, da so volitve nogometna tekma.

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

enavlaka je izjavil:

Tudi sam čakam na razlago od @krepelce že cel dan, ampak ker jo ne bom dočakal že tudi imamo odgovor na tvoje vprašanje oz. si že sam podal odgovor:

enavlaka je izjavil:

Bingo!

@krepelce - podaj odgovor na zgornje vprašanje in se ne izmotavaj kot tipični levičarski politik, kateri mlati samo prazno slamo!

Smeha polna skleda. Zna pa fant obračat besede, to pa.

kamiKaZaA je izjavil:

enavlaka je izjavil:

Tudi sam čakam na razlago od @krepelce že cel dan, ampak ker jo ne bom dočakal že tudi imamo odgovor na tvoje vprašanje oz. si že sam podal odgovor:

enavlaka je izjavil:

Bingo!

@krepelce - podaj odgovor na zgornje vprašanje in se ne izmotavaj kot tipični levičarski politik, kateri mlati samo prazno slamo!

Oh trol, si se napačno prijavil in dokazal, da sta butasti FireSnake in butasti Kamikazaa ena in ista oseba, dejansko je pa zadaj Daniel? ;)

No pa ti dam še za ta nick, enak odgovor, ker si očitno preneumen, da bi si ga v prvo zapomnil:

Na-a.

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

Ne rabim nič razlagat

Torej ne znaš, hvala za to potrditev še enkrat, ker točno to si s tem odgovoril in mlatiš prazno slamo. Smo vedeli. In trolaj (mlati) prazno slamo še naprej. Lahko pa razložiš v kolikor znaš:

krepelce je izjavil:

enavlaka je izjavil:

Ne vem, ko enkrat razumeš kaj je proračun, marsikaj.

enavlaka je izjavil:

Seveda potrjeno ne znaš. Si doakazal s vpisom zgoraj.

kamiKaZaA je izjavil:

Torej ne znaš, hvala za to potrditev še enkrat, ker točno to si s tem odgovoril in mlatiš prazno slamo. Smo vedeli. In trolaj (mlati) prazno slamo še naprej. Lahko pa razložiš v kolikor znaš:

S takim lažnjivim sekretom kot si sam pa res ne mislim imeti nobene debate. Dokazal, da uporabljaš dva nicka, to je bilo več kot sem rabil od tebe.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

krepelce je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

S takim lažnJivim sekretom kot si sam pa res ne mislim imeti nobene debate. Dokazal, da uporabljaš dva nicka, to je bilo več kot sem rabil od tebe.

Samo en nick imam in ne preusmerjaj pozornosti. Napiši odgovor, ker v nasprotnem mlatiš prazno slamo. Pa ti imaš 100 nickov, pa še kar pišeš lažnJivi (napiše se lažnivi brez J, besedo J dostikrat vstavljajo v besede oni iz Albanije, kateri ne znajo pravilno slovensko govoriti - sladolJed :D).
««
62 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16026553 (24814) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662159068 (100299) T440

Več podobnih tem