Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030
Squirrel ::
bbbbbb2024 je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Pa čisto tako... Praktično. Če bi bil jaz Izraelec. Zakaj bi bila ena stranka (ali nekaj strank) bad guys, nekateri pa so good guys pa se bomo bratili z njimi? To nima logike. Za Izraelce je sovražna Republika Slovenija. Jaz bi, na njihovem mestu, stingiral vse, tudi sds. Več posnetkov dobim, bolj jih imam v šahu. Seveda Izraelci ne marajo ne Fajonke, ne Goloba. Sevea želijo, da čim prej Golob odide z oblasti. Ampak, četudi bi Janša hipotetično prišel na oblast, bi lahko Izraelci potegnili vun posnetke. Da še njega malo držijo v šahu.
Ja, kako? Če je Janša uradno hodil v Izrael in tekom konflikta ves čas javno podpiral Izrael, ti, ki so trenutno pri nas na oblasti, pa ne. Ali ni povsem logično, da Izraelu bolj ustreza, da so pri nas na oblasti ljudje, ki jih na mednarodni ravni podpirajo, jih že imajo v žepu itd., kot pa tisti nedisciplinirani, ki jih posledično skušajo zamenjati ali pa disciplinirati?
Ne vem kaj tle nima logike? Pa zakaj ne bi ob takšni razvejanosti obveščevalnih služb skušal zjebati te, ki te oklicujejo za genocidnega zločinca?
Vse do Fajonkinega brezveznega feminističnega žokanja, kar je ona imenovala zunanja politika, se Izraelci niso vtikali v nas. Niso imeli razloga. Janša je korektno rekel, da smo dosti orožja kupili od njih, oni so pomagali prenoviti tanke T-55. Zdaj, če so nas Izraleci imeli za prijateljsko državo, bom težko rekel. Vsaj sovražni in nevarni jim nismo bili. Ne mi, ne Janša osebno.
S Fajonko se je to vse spremenilo. Vsi s(m)o sovražniki Izraela. Tudi jaz, čeprav imam kar nekaj poznanih iz Izraela.
Malo poglej dokumentarce o Mossadu. Oni ne rečejo, Ja eni Egipčani so good guys, eni so bad guys. Te good guys bomo pustili pri miru, samo bad guysev se bom lotili. Mah kje pa. Oni stingirajo vse v Egiptu. Sovražniki so vsi.
Ah, to si zdaj tako malo pavšalno zaključil. Čisto neresno. Ker ravno oni pa sploh ne uveljavljajo svoji interesov preko politike, manipulacij...
Povsem prepričan sem, da oni vedo bolje kot ti.
bbbbbb2024 ::
Ne vem zakaj se mormo sploh vtikat v zunanjo politiko velikih in se postavljat na katerokoli stran. Če se tko radi primerjamo s Švico pol bodmo švicarski: tiho in izkoristimo dane priložnosti.
Pa ti si car.
Neverjetno, da si to ugotovil. Prosim, pusti mi svoje osebne podatke na ZS. Te bom predlagal mogoče ne za Nobelovo nagrado, ampak ne vem, Prešernovo. Bomo našli nekaj. Pa magari kupim medaljo jaz v trgovini s športno opremo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
Ah, to si zdaj tako malo pavšalno zaključil. Čisto neresno. Ker ravno oni pa sploh ne uveljavljajo svoji interesov preko politike, manipulacij...
Povsem prepričan sem, da oni vedo bolje kot ti.
Ja, ker ti ne morem povedati vsega na forumu. Lahko se zaneseš na to, da ko se bo Janša sestal s kakšnim Izraelcem, bo moral malo paziti na telefon ali laptop, da mu ne podtaknejo kaj. Njemu je to (po moje) jasno. Pač nismo več prijatli z Izraelci. Ampak sovražniki.
Za brezveze, bi dodal jaz, ker haska iz podpore Fajonke (Slovenije) Palestini ni bilo nobenega, niti v smislu, da bi bilo Palestincem kaj bolje zaradi tega. Točno zato Plenković ni ploskal butasti Musarici, ki je tudi nekaj osirala Izraelce. Njej je mogoče po teh prisluhih kapnilo, koga je osirala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
DeeJay ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Ne vem zakaj se mormo sploh vtikat v zunanjo politiko velikih in se postavljat na katerokoli stran. Če se tko radi primerjamo s Švico pol bodmo švicarski: tiho in izkoristimo dane priložnosti.
Pa ti si car.
Neverjetno, da si to ugotovil. Prosim, pusti mi svoje osebne podatke na ZS. Te bom predlagal mogoče ne za Nobelovo nagrado, ampak ne vem, Prešernovo. Bomo našli nekaj. Pa magari kupim medaljo jaz v trgovini s športno opremo.
Vem da sem car, tvoj point?
Tega nisem ugotovil, to vem že od nekdaj in se mi vedno obrača ko se naši politiki vtikajo v zunanjo politiko in konflikte ostalih. Od Rusije, Ukrajine, Izraela, Kitajcev, Amerike itd. To nej bo domena EU in izvoljenih poslancev. Domača politika naj pa dela za ljudi v državi. Vloga zunanjega ministra nej bo za vzpodbujanje gospodarstva, odpiranje vrat ne pa za zapiranje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
krepelce ::
bbbbbb2024 je izjavil:
To je možno z nekim SKOKom
O, to sem pa pozabil povedat, da ko je sluzavec od Logarja začel govoriti o SKOKu, je bila prva misel GESTAPO.
In se tudi odlično sklada z duhom časa, politiko skrajne desnice in konec koncev tudi lepo prikazuje, kam bi skrajna desnica rada prišla.
Tajni prisluhi vsem in vsakomur, sting operacije, kjer je to, da prisluškovani ustvari situacijo za kriminal čisto ok, končalo se bo
pa s puljem nohtov, mar ne bbbb.
Zgodovina je še vedno najboljša učiteljica, in vse to nam je že enkrat pokazala.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Daniel ()
fur80 ::
bbbbbb2024 je izjavil:
O, to sem pa pozabil povedat, da ko je sluzavec od Logarja začel govoriti o SKOKu, je bila prva misel GESTAPO.
In se tudi odlično sklada z duhom časa, politiko skrajne desnice in konec koncev tudi lepo prikazuje, kam bi skrajna desnica rada prišla.
Tajni prisluhi vsem in vsakomur, sting operacije, kjer je to, da prisluškovani ustvari situacijo za kriminal čisto ok, končalo se bo
Zgodovina je še vedno najboljša učiteljica, in vse to nam je že enkrat pokazala.
A ko je ven prišla afera glupi davki z Vizjakom na čelu, pa ni bilo nobenega problema. Malo si poglej kaj je takratna opozicija govorila. Kje je bila takrat Nika Kovač z svojo vrhunsko vohunsko ekipo! ;)
bbbbbb2024 je izjavil:
A ko je ven prišla afera glupi davki z Vizjakom na čelu, pa ni bilo nobenega problema. Malo si poglej kaj je takratna opozicija govorila. Kje je bila takrat Nika Kovač z svojo vrhunsko vohunsko ekipo! ;)
Kakšna afera? Malo rumenega tista se je obrnilo, to je pa vse.
Tule si lahko pa pogledaš, kaj pride ven iz takega načina delovanja, je imel Last Week Tonight ravno nazadnje oddajo posvečeno policijskim sting operacijam v ZDA, kjer je čisto ok, če se policistka preobleče v prostitutko, zapeljuje nekoga, ko pa jo najame, ga aretirajo. Ali ko internetni prijatelj nadleguje svojega "avtističnega" prijatelja, da naj mu kupi travo, nato pa ga aretirajo, internetni prijatelj pa se izkaže, da je policist.
Ker seveda vem, da najbolj nerazgledani v družbi absolutno ne razumejo, kaj je s tem narobe, priporočam ogled, bo hitro jasno kako se bo GESTA... pardon SKOK izrodil:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krepelce ()
nejclp ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Pa ti si car.
Tega nisem ugotovil, to vem že od nekdaj in se mi vedno obrača ko se naši politiki vtikajo v zunanjo politiko in konflikte ostalih. Od Rusije, Ukrajine, Izraela, Kitajcev, Amerike itd. To nej bo domena EU in izvoljenih poslancev. Domača politika naj pa dela za ljudi v državi. Vloga zunanjega ministra nej bo za vzpodbujanje gospodarstva, odpiranje vrat ne pa za zapiranje.
Slovenska ustava zapoveduje načelno držo kar se tiče spoštovanje mednarodnega prava in človekovih pravic, tudi v zunanji politiki. Izjava sluzavca, da je mednarodno pravo mrtvo in da se moramo kot cucki prilagajati velikim je hlapčevska in v nasprotju z vrednotami, ki jih zapoveduje ustava. Svet je na civilizacijskem prelomu, zna se zgoditi, da se Slovenija ne bo izmazala. Mednarodno pravo je treba braniti, ker je za Slovenijo kot majhno državo temelj njenega obstoja, zato nas to zavezuje k fanatizmu v njegovi dosledni in načelni obrambi. V vsakem primeru pa, potonimo s plapolajočimi zastavami in ne kot ene hlapčevske pičkice.
Ne samo to, Zoki je skupaj z Bavcarjem in Janšo včasih fuzbal špilal enkrat na teden. Toliko o tem.
Seveda, ti si jih videl, slikal. Dokazno gradivo hraniš doma...
To je Janković rekel v intervjuju. Sam sta bla na nasprotnih straneh, baje,
https://youtube.com/shorts/ef1OIN9EbgI?...
primoz4p ::
https://www.facebook.com/reel/222070442...

Miki N ::
Recimo, kaj Člani menijo glede možnosti posameznih strank v primeru neuspeha sestave parlamenta in ponovnih volitev?
Kdo bi popušil? Kdo profitiral? Bi bilo spet isto?
Jaz osebno teoretiziram, da bi Jajo (rahlo?) izgubil, samo Golob bi ohranil pbl isti procent stolov, ker bi mu "tamali" odškrtnili še kak zic.
Debatirajte.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
bbbbbb2024 je izjavil:
Tule si lahko pa pogledaš, kaj pride ven iz takega načina delovanja, je imel Last Week Tonight ravno nazadnje oddajo posvečeno policijskim sting operacijam v ZDA, kjer je čisto ok, če se policistka preobleče v prostitutko, zapeljuje nekoga, ko pa jo najame, ga aretirajo. Ali ko internetni prijatelj nadleguje svojega "avtističnega" prijatelja, da naj mu kupi travo, nato pa ga aretirajo, internetni prijatelj pa se izkaže, da je policist.
Ker seveda vem, da najbolj nerazgledani v družbi absolutno ne razumejo, kaj je s tem narobe, priporočam ogled, bo hitro jasno kako se bo GESTA... pardon SKOK izrodil:
Tole se s tabo strinjam, samo tisti ljudje o katerih ti pišeš in govori video niso nedotakljivi! Za nedotakljive je pač treba malo več napora in znanja, da se jih "odpre".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
bbbbbb2024 je izjavil:
Tole se s tabo strinjam, samo tisti ljudje o katerih ti pišeš niso nedotakljivi! Za nedotakljive je pač treba malo več napora in znanja, da se jih "odpre".
Seveda, kriterij, da se prepreči vsesplošno nadlegovanje kogarkoli oz. uporaba v politične namene, kot strankarska tajna policija, je pa kaj?
FireSnake ::
Pa dajmo se raje vrniti k teoretiziranju .. praksa je tako dolgočasna trenutno.
Recimo, kaj Člani menijo glede možnosti posameznih strank v primeru neuspeha sestave parlamenta in ponovnih volitev?
Jaz osebno teoretiziram, da bi Jajo (rahlo?) izgubil, samo Golob bi ohranil pbl isti procent stolov, ker bi mu "tamali" odškrtnili še kak zic.
Debatirajte.![]()
Jaz pa mislim, da bi pernati lažnivec izgubil nekje 5%.
Ljudje so bili šokirani, ko je zmagal.
Logar bi znal pridobiti.
Pleško tudi par procentov izgubiti.

Debatirajte.![]()
Logar bi znal pridobiti.
No saj - se pravi če prav razumem, bi Jajo in Pernati oba imela kak stol manj, na račun ostalih? To bi bila tudi moja Polymarket stava. Pa saj poznamo psihologijo množic naših rojakov - če Logi in Stevo odjebeta vse skupaj in mogoče še kako cinično prijavita je to v očeh raje kar velik plus.
Drug moment bi bil, da marsikateri Lukčev fan, ki je taktično volil Goloba (SDNJ), se je zdaj kar malo prestrašil da redkodlakega brkota sploh ne bo več notri in bi zdaj raje spet volil "ortodoksno".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
bbbbbb2024 je izjavil:
Tole se s tabo strinjam, samo tisti ljudje o katerih ti pišeš niso nedotakljivi! Za nedotakljive je pač treba malo več napora in znanja, da se jih "odpre".
Seveda, kriterij, da se prepreči vsesplošno nadlegovanje kogarkoli oz. uporaba v politične namene, kot strankarska tajna policija, je pa kaj?
Se pravi, da tebe ne skrbi, da bivša ministrica pravi, da je nekdo nedotakljiv in da ji je čudno, da nič ne gre skozi, tebe sedaj skrbi, da bi to postala praksa? A ne bi bilo bolj higjenično, da pove kje in kaj ji je čudno in zakaj ne gre nič skozi na sodišču in da takratna žena takratnega priskovalca KPK pravi, da pač daš teh 10%?
Kje se da to nedotakljivost registrirat, kupit,... verjetno si želi veliko ljudi, domačih firm in lastnikov imeti ta status. Prijatelj invalid ni plačal 270EUR stanovanjske 1 leto in je prišel rubežnik za stanovanje!
Zgodovina sprememb…
kanarin ::
bbbbbb2024 je izjavil:
To je predvsem Golobovo maslo, ker če bi igral fer do NSI, bi se NSI pogovarjala z njim. Tako se pa noče pogovarjati z njim.
Lahko prosim razložiš kaj konkretnega je bilo "ne-fer" ? NSI je s to zavrnitvijo (že na pogovor) jasno pokazal, da je samo satelit SDS. To je izjemno nedržavotvorno početje. Po polgem času imamo namreč priložnost preseči delitve levo-desno, da bi sestavili šriško koaliciji (Svoboda, SD, Demokrati, NSI) - zdaj pa se jasno vidi da tudi tak kompromis desnici dejansko ni v interesu. Želijo izključno ali Janševa vladio ali nič (to je razmišljanje v stilu "čim slabše za državo, tem bolje za nas").
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kanarin ()
harmonkar9 ::
Debatirajte.![]()
Logar bi znal pridobiti.
Potrjujem, da smo pravi domoljubi bili šokirani, koliko glasov so si pernati prigoljufali. Na najbolj realni anketi jim je kazalo 5 %. Ker imamo domoljubi dokazano odlične analitične sposobnosti, bi osebno pernatemu napovedal padec za 15 % v primeru ponovljenih volitev
bbbbbb2024 je izjavil:
To je predvsem Golobovo maslo, ker če bi igral fer do NSI, bi se NSI pogovarjala z njim. Tako se pa noče pogovarjati z njim.
Lahko prosim razložiš kaj konkretnega je bilo "ne-fer" ? NSI je s to zavrnitvijo (že na pogovor) jasno pokazal, da je samo satelit SDS. To je izjemno nedržavotvorno početje. Po polgem času imamo namreč priložnost preseči delitve levo-desno, da bi sestavili šriško koaliciji (Svoboda, SD, Demokrati, NSI) - zdaj pa se jasno vidi da tudi tak kompromis desnici dejansko ni v interesu. Želijo izključno ali Janševa vladio ali nič (s tem bodo vztrajali tudi tudi v škodo države).
bbbbbb2024 je izjavil:
Lahko prosim razložiš kaj konkretnega je bilo "ne-fer" ? NSI je s to zavrnitvijo (že na pogovor) jasno pokazal, da je samo satelit SDS. To je izjemno nedržavotvorno početje. Po polgem času imamo namreč priložnost preseči delitve levo-desno, da bi sestavili šriško koaliciji (Svoboda, SD, Demokrati, NSI) - zdaj pa se jasno vidi da tudi tak kompromis desnici dejansko ni v interesu. Želijo izključno ali Janševa vlado ali nič (to je razmišljanje v stilu "čim slabše za državo, tem bolje za nas").
Saj to se zajebavaš ali kako? :D
bbbbbb2024 je izjavil:
Pa ti si car.
Slovenska ustava zapoveduje načelno držo kar se tiče spoštovanje mednarodnega prava in človekovih pravic, tudi v zunanji politiki. Izjava sluzavca, da je mednarodno pravo mrtvo in da se moramo kot cucki prilagajati velikim je hlapčevska in v nasprotju z vrednotami, ki jih zapoveduje ustava. Svet je na civilizacijskem prelomu, zna se zgoditi, da se Slovenija ne bo izmazala. Mednarodno pravo je treba braniti, ker je za Slovenijo kot majhno državo temelj njenega obstoja, zato nas to zavezuje k fanatizmu v njegovi dosledni in načelni obrambi. V vsakem primeru pa, potonimo s plapolajočimi zastavami in ne kot ene hlapčevske pičkice.
Ni samo sluzavstvo ampak popoln zlom hrbtenice.
Potop brez zastav ...
3. 3. 2026
S soloakcijo si Slovenija dela več škode kot koristi
"Slovenija z zaskrbljenostjo spremlja poročila o izraelsko-ameriškem napadu na Iran. Pozivamo k takojšnji deeskalaciji, zadržanosti in spoštovanju mednarodnega prava. Diplomacija ostaja edina pot k stabilnosti. Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve je v stikih z veleposlaništvoma v Teheranu in Tel Avivu," je v prvem odzivu na ameriško posredovanje v Iranu navedla ministrica za zunanje in evropske zadeve Tanja Fajon.
"Članica Nata očitno podpira Iran," je na omrežju X navedel nekdanji ameriški veleposlanik v Berlinu Richard Grenell. Ne le, da slovenski odziv ni ostal neopažen, ampak je glede na odziv Grenella mogoče reči, da je bil zelo opažen, je za Domovino pojasnil nekdanji slovenski veleposlanik v ZDA in na Danskem Tone Kajzer.
"Ponavadi se takšne stvari med zavezniki urejajo za zaprtimi vrati, mislim pa, da je to zdaj šlo čez rob," je ocenil Kajzer. Da Grenell napiše, da država članica zavezništva Nato na neki način podpira iranski režim, ni več zanemarljivo za slovensko nacionalno varnost. Osnovni postulat slovenske odvračalne drže je vendarle zavezništvo Nato.
21. 3. 2026
Pristanemo v Koaliciji voljnih
bbbbbb2024 je izjavil:
Lahko prosim razložiš kaj konkretnega je bilo "ne-fer" ? NSI je s to zavrnitvijo (že na pogovor) jasno pokazal, da je samo satelit SDS. To je izjemno nedržavotvorno početje. Po polgem času imamo namreč priložnost preseči delitve levo-desno, da bi sestavili šriško koaliciji (Svoboda, SD, Demokrati, NSI) - zdaj pa se jasno vidi da tudi tak kompromis desnici dejansko ni v interesu. Želijo izključno ali Janševa vladio ali nič (to je razmišljanje v stilu "čim slabše za državo, tem bolje za nas").
Če želimo preseči delitve na "levo"-"desno" oziroma tako imenovano Vlado narodne enotnosti, potem je edino smiselna vlada GD + SDS.
Ampak "Vlada narodne enotnosti" je samo krilatica dr Goloba
- Svoboda bo dobila več, ker so se ljudje dejansko zavedli, da lahko spet nastopi SDSova diktatura in bodo tisti, ki so ostali doma šli volit.
- SDS bo dobil enako, kot dobi vedno, pripadnikov kulta je omejeno število in gre vedno volit, čeprav se trudi kult razširiti z zlorabljanje naivnosti mladih po internetu.
- Logar, bo izgubil vse glasove, ki jih je pridobil iz leve strani in sredine, če ne bo šel v koalicijo z Golobom.
- Resni.ca bo doživela zelo verjetno padec, v kolikor zaradi njih ne bo nastala leva vlada - ni za pozabit, da gre za anticepilce.
- Levica bo zelo verjetno ne enakem.
- NSi bo zelo verjetno na enakem.
Summa summarum, od ponovnih volitev bo profitirala samo Svoboda, zato jih bo Janez poizkusil preprečiti na vsak način (ostali grelci stolčkov pa tudi niso navdušeni nad njimi).
Zgodovina sprememb…
ripmork ::
NSI je s to zavrnitvijo (že na pogovor) jasno pokazal, da je samo satelit SDS. To je izjemno nedržavotvorno početje. Po polgem času imamo namreč priložnost preseči delitve levo-desno, da bi sestavili šriško koaliciji (Svoboda, SD, Demokrati, NSI) - zdaj pa se jasno vidi da tudi tak kompromis desnici dejansko ni v interesu. Želijo izključno ali Janševa vladio ali nič (to je razmišljanje v stilu "čim slabše za državo, tem bolje za nas").
Da NSI noče s skorumpiranim Golobom sestavit vlade je edino pravilno. Če bi bila možna koalicija Demokrati / NSI / Prebilič, bi to bil recimo nek nov poskus za državo, sam očitno take zgodbe ne bo. Do takrat je pa karkoli, kar ni Svoboda / Levica, manjše zlo za državljane.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
Lahko prosim razložiš kaj konkretnega je bilo "ne-fer" ? NSI je s to zavrnitvijo (že na pogovor) jasno pokazal, da je samo satelit SDS
Zelo naiven komentar, ki z realnostjo nima popolnoma nič.
Si sposoben razumeti kaj je to program stranke? Kaj gre skupaj in kaj ne?
Trditev v smislu: je oblačni in ne vidim sonca: zato je noč.
N.Si ste pred volitvami (skoraj) vsi špukali, zdaj pa na vse pretege želite, da bi stopili skupaj s pernatim lažnivcem. Ne gre to tako.
Izvolili smo levo vladi. Naj se leva vlada sestavi in naj davčni bič poka še naprej. Ker to želimo.
bbbbbb2024 je izjavil:
Pa ti si car.
Ni samo sluzavstvo ampak popoln zlom hrbtenice.
Potop brez zastav ...
3. 3. 2026
S soloakcijo si Slovenija dela več škode kot koristi
"Slovenija z zaskrbljenostjo spremlja poročila o izraelsko-ameriškem napadu na Iran. Pozivamo k takojšnji deeskalaciji, zadržanosti in spoštovanju mednarodnega prava. Diplomacija ostaja edina pot k stabilnosti. Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve je v stikih z veleposlaništvoma v Teheranu in Tel Avivu," je v prvem odzivu na ameriško posredovanje v Iranu navedla ministrica za zunanje in evropske zadeve Tanja Fajon.
"Članica Nata očitno podpira Iran," je na omrežju X navedel nekdanji ameriški veleposlanik v Berlinu Richard Grenell. Ne le, da slovenski odziv ni ostal neopažen, ampak je glede na odziv Grenella mogoče reči, da je bil zelo opažen, je za Domovino pojasnil nekdanji slovenski veleposlanik v ZDA in na Danskem Tone Kajzer.
"Ponavadi se takšne stvari med zavezniki urejajo za zaprtimi vrati, mislim pa, da je to zdaj šlo čez rob," je ocenil Kajzer. Da Grenell napiše, da država članica zavezništva Nato na neki način podpira iranski režim, ni več zanemarljivo za slovensko nacionalno varnost. Osnovni postulat slovenske odvračalne drže je vendarle zavezništvo Nato.
21. 3. 2026
Pristanemo v Koaliciji voljnih
Upam, da tale polom ne bo ostal neopažen.
Tudi zavoljo (male) možnosti ponovnih volitev.
Ali raja sploh ve, kaj si je izvolila?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Utk ::
Očitno je Golob dal komando, da se Levico zminira, da bo lahko vzel not Logarja in Resnico.
Moja 2 centa.
Ne, desnica oz predvsem Janša že 30 let zajebava celotno državo.
Večino časa so na oblasti levičarji.
O čem bi ti, torej, rad lagal?
Kdo je zafural državo? Opozicija?
Summa summarum, od ponovnih volitev bo profitirala samo Svoboda, zato jih bo Janez poizkusil preprečiti na vsak način (ostali grelci stolčkov pa tudi niso navdušeni nad njimi).
Kake blodnje
Spomni me: kdo izpodbija glasove? pernati?
Zanimivo kako je naenkrat po volitvah dolgotrajna oskrba na X-u eksplodirala. Celo Radio Slovenija je objavil kritičen prispevek.
Očitno je Golob dal komando, da se Levico zminira, da bo lahko vzel not Logarja in Resnico.
Moja 2 centa.
prej so pa rimmerju držali štango.
Prav je, da se podgane pogrizejo med sabo.
logar z brco v rit levici.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Zanimivo kako je naenkrat po volitvah dolgotrajna oskrba na X-u eksplodirala. Celo Radio Slovenija je objavil kritičen prispevek.
Moja 2 centa.
Se strinjam, pernati kontrolira X in je sprožil kanone proti mesečnikom, je pa tudi pred volitvami zapovedal depolitiziranim kritično poročanje o dolgotrajni oskrbi, zato da se lahko zdaj izgovarja, da ni pred volitvami bremzal in cenzuriral. Ampak nas domoljubov ne bo pretental s takimi poceni triki!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Utk ::
Da imamo znotraj koalcije vseeno neke ljudi, ki bojo kontrolirali en drugega.
Če ne bojo bo pa stvar itak v pol leta razpadla.
harmonkar9 je izjavil:
Moja 2 centa.
Se strinjam, pernati kontrolira X in je sprožil kanone proti mesečnikom, je pa tudi pred volitvami zapovedal depolitiziranim kritično poročanje o dolgotrajni oskrbi, zato da se lahko zdaj izgovarja, da ni pred volitvami bremzal in cenzuriral. Ampak nas domoljubov ne bo pretental s takimi poceni triki!
To ni bilo kritično, ampak božanje. Boš videl kakšno Tarčo v naslednjih tednih...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Ne, desnica oz predvsem Janša že 30 let zajebava celotno državo. Nikakor ne dobijo take podpore ki so jo tako želijo, vseeno pa mislijo da so kot od boga poslani da nam morajo vladat. Janša je uspel doseči tudi zamenajvo vodstav NSI - da je tam nastavil svojo marioneto. Natavil je še trojanskega konja Logarja , aktiviral Izraelce - pa mu vseeno spet ni uspelo. Tega človeka prav nič ne izuči.
Saj jih pa Golob (SDS-a) niti na sestanek ni povabil, rekel je naj pridejo vsi razen SDS-a!!! Bi pa imel vlado narodne enotnosti, čeprav ima samo 40 glasov! :D Ravno to je čar demokracije in ne diktatur, da moraš malo paziti kaj lajaš, ker mogoče čez 14 pa se vse obrne. :D
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 je izjavil:
Celo Tarčo je pernati dal nazaj, da bi pretental nas domoljube.
Aljoša, ne bomo pozabili kaj se je s Tarčo dogajalo pred volitvami.
Pa lahko trolaš kolikor te je volja.
harmonkar9 je izjavil:
Celo Tarčo je pernati dal nazaj, da bi pretental nas domoljube.
Aljoša, ne bomo pozabili kaj se je s Tarčo dogajalo pred volitvami.
Pa lahko trolaš kolikor te je volja.
pernati jo je ukinil za dober mesec pred volitvami. Tako kot so že leta 2022 pod vlado Gospoda Janše levaki pred volitvami izvedli isto cenzuro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()

Debatirajte.![]()
Logar bi znal pridobiti.
Pernatega so volili, menda, predvsem penzionisti. Če bi bile ponovne volitve, bi Pernati izgubil več kot 5%.
Dejansko sedaj imamo simulacijo, koloiko politiki stojijo za besedami (izrečenimi pred volitvami). Tukaj vidim, da je Logar edini, ki se drži tega, kar je rekel. Pa NSI, recimo tudi. Pa Stevo mah, tudi, recimo.
Zanimivo kako je naenkrat po volitvah dolgotrajna oskrba na X-u eksplodirala. Celo Radio Slovenija je objavil kritičen prispevek.Zna bit res. Glede na to, da sta Logar in Resnica zavrnila sodelovanje z Levico, dve muhi na en mah.
Moja 2 centa.
Od vseh slabih in kolk tolk realnih opcij, dobre in realne ne vidim nobene, je ta GS, Logar, SD in Resnica morda najmanj slaba.
Da imamo znotraj koalcije vseeno neke ljudi, ki bojo kontrolirali en drugega.
+1
bbbbbb2024 je izjavil:
Pernatega so volili, menda, predvsem penzionisti. Če bi bile ponovne volitve, bi Pernati izgubil več kot 5%.
Zakaj neki, kaj je realna podlaga za tako izjavo ? Penzionisti so ja najbolj zvesti volilci, pridejo že zgodaj zjutraj najprej volit oz opraviti svojo državljansko pravico/dolžnost.
bbbbbb2024 je izjavil:
Zakaj neki, kaj je realna podlaga za tako izjavo ? Penzionisti so ja najbolj zvesti volilci, pridejo že zgodaj zjutraj najprej volit oz opraviti svojo državljansko pravico/dolžnost.
Ne vem, verjetno imajo desničarji navijaško mentaliteto in naredijo jato okrog tistega, za katerega se govori, da bo zmagal, zdaj bi pa radi pomagali še ostalim z navijaško mentaliteto vnaprej odločiti.
Ali pa bi radi zahojeno konzervativno stranko SDS mladim naivcem predstavili kot napredno liberalno stranko?
Si sposoben razumeti kaj je to program stranke? Kaj gre skupaj in kaj ne?
Program stranke, a to je tisto, kar vsi ven vlečejo, razen Levice pa nihče nič ne uresniči? Sploh SDS ne, ki so fleksibilni: karkoli, samo, da zmagamo.
Zgodovina sprememb…
Malidelničar ::
Po mojem bi dobili manj, ker bi glasovi šli k Levici.
SD bi tudi izgubil.
SDS zdaj vprašanje, na nek način so outperformali že na teh volitvah. Vprašanje kaj bi se zgodilo na predčasnih, kaj bi vplivalo na njihov potek in tu je vprašanje ali lahko dobijo še več.
NSi s trojčkom se zdi da pridobiva ne vem pa ali bi v finišu prišlo do prelivanja k SDS-u?
Logar je v šibki poziciji in bi izgubil - izpad?
Resni.ca lahko še pridobi in pride na 8%.
Vstop Prebiliča v DZ? Možno.
Pirati kot večni osmoljenci :)
bbbbbb2024 je izjavil:
Realna podlaga: informacije iz vzporednih volitev (vir). SD pa Svoboda s praktično isto starostno strukturo (največ penzionistov).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()

Malidelničar je izjavil:
Pirati kot večni osmoljenci :)
Zakaj se Gusarji ne razpustijo je tudi misterij. Razne "Spaghetti Monster" fore iz leta 2000-neki delujejo že kar malo preveč retro. To je fora izpred 20 let.
Malidelničar je izjavil:
Od kje vaša predvidevanja, da bi GS na volitvah dobili še več?
Po mojem bi dobili manj, ker bi glasovi šli k Levici.
Motiš se, zdaj je v igri dejanska nevarnost SDSove diktatura. Zdaj se bodo volilci strnili okrog Svobode, da ne pride na oblast SDS.
Večina ne-desničarskih volilcev voli proti SDSu, ne za določeno stranko, in ker je Svoboda najmočnejša bodo volili njih.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Daniel ()
Malidelničar ::
Malidelničar je izjavil:
krepelce: se pravi med neudeleženci volitev bi vseh preostalih 30% elektorata šlo kar avtomatsko na levo?
Ne, število neudeležencev bo hudo padlo, ker gre zdaj za grožnjo še ene SDSove vlade. Pač, v 30 letih je SDS prevečkrat pokazal, kakšni bastardi so, desnica bi imela največje možnosti, za vodit vlado, če bi se znebila celotne SDSove garniture in se spravila narediti neko normalno stranko.
Zgodovina sprememb…
mirator ::
Če je Logar res nekakšen trojanski konj JJ, potem je tudi mogoče, da pride Janša preko Logarja do Resnice. Stevanoviću pač ne gre verjeti v kakšno državnotvorst in mu gre predvsem za svojo korist.
Tako bi dobili dokaj stabilno vlado, ki pa bi ne bila desno sredinjska ampak, če že ne skrajno desna pa vsekakor povsem desna.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26142 (24403) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 158139 (99370) | T440 |