Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030
Temo vidijo: vsi
pujsekpepe ::
višji davki ali dodatni prispevki sploh niso problem, če je vse ostalo v dobrem stanju in da ti kljub povišanju konc leta ostane več ali vsaj enako, kot prejšnje leto. More it z roko v roki.
Ne morš pa bremzat gospodarstva, tolčt po podjetnikih, in pol še folku nabijat nove davke in prispevke, tko da je kvaliteta življenja vsak let slabša, vse ostalo vedno dražje, sistem pa počas propada. Kmal bomo vsi na socialki, k se bo to ša najbolj splačal. Zakaj bi se sploh še jebal in skušal neki ustvart, če ti pa na konc država večino pobere in onemogoča razvoj. Ni čudno, da vsi seljo firme v tujino.
Jasno. Mi bi mel norveski sistem davkov a storitve na nivoju zimbabveja skupaj z avtocestam.

endelin ::
Nacisti in sovjeti so tudi izkoriščali obvešcevalno represivne organe za boj z nasprotniki. Tako kot svoboda
Demokracija v slo je končana. Samo še to manjka da ubijejo člana opozicije.
Pujsek: raje gledam stevota kot železničarko
Demokracija v slo je končana. Samo še to manjka da ubijejo člana opozicije.
Pujsek: raje gledam stevota kot železničarko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Miki N ::
Upam da Stevo rata notranji minister. Ali morda za zunanje zadeve![]()
Ja samo mogoče ne v tej rundi.
https://www.rtvslo.si/slovenija/parlame...
Jaz mislim, da oba Stevo in Logi kalkulirata da s ponovnimi volitvami ne moreta kaj dosti izgubiti - lahko pa ogromno pridobita, če zdaj odjebeta Goloba. Tvegana stava? Gotovo, samo ni pa spet tako noro. Je povsem možno, da bi se jima obrestovalo.
bm1973 ::
Super, 2x obsojenega plus Srba boš dal za notranjega ministra.
Kaj gre lahko narobe...
Stevo ima zelo všečno nakladanje, ampak samo dokler se ne priklopi na joške države...
In pri folku ima zdaj nekaj pik, ker drži anti-Golob, anti-Janša politiko...
V bistvu ga pa boli k***c, ker je prišel v parlament.
Je pa prepričal precej folka s to kvazi anti-korupcija držo...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()

Miki N ::
Logi in Stevo BFF?
Že kofetkata! Ponovitev karnevala se bliža.
Že kofetkata! Ponovitev karnevala se bliža.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Super, 2x obsojenega plus Srba boš dal za notranjega ministra.
Kaj gre lahko narobe...
Stevo ima zelo všečno nakladanje, ampak samo dokler se ne priklopi na joške države...
In pri folku ima zdaj nekaj pik, ker drži anti-Golob, anti-Janša politiko...
V bistvu ga pa boli k***c, ker je prišel v parlament.
Je pa prepričal precej folka s to kvazi anti-korupcija držo...
Folku ze dol visi. Ce imas na izbiro siviljo ki krade al srbskega kriminalca ki dobro zgleda je izbira vec kot ocitna
Eh ocitno sem se zmotil:
https://www.facebook.com/share/18LK9gDV...
Jbga. Kokice vzet pa gledat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
Malidelničar ::
Malidelničar je izjavil:
Stranka Levica je nama z mojo konkretno znižala neto prejemke, ker nama na koncu zaradi višjih davkov, overall stroškov in inflatornih pritiskov ostane manj.
Vse to vpliva na lifestyle, šparanje povsod, drage cene benza pomenijo, da sva omejena v mobilnosti, nič več si ne privoščiva.
Negotovost v gospodarstvu zaradi Levice pomeni, da se bojiva za službe - slab mood v privat sektorju jenže od nastopa Golobove vlade 2022.
Stranka Levica je mene in mojo iz nekega nižjega middle class spremenila v pauperizirano radničko klaso!
Hvala lepa!
Pol si pa ti res zelooooo mejhen delničar![]()
Ja sej, imam delnice kot dopolnilni cashflow da dobim še nekaj dividend. Čisto legit zadeva, prijavljeno FURS-u, za razliko od številnih, ki si mesečni cashflow izboljšujejo preko dela na črno.
Jaz nisem IT-normiranec, STEM, tech kader da bi lahko to delal in imam tu omejene možnosti za ekstra dodaten zaslužek.
Pa tudi to pot mi hoče Levica onemogočiti: povišanje obdavčitve kapitalskih dobičkov, povišanje obdavčitve dividend.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
FireSnake ::
- štemplanje
Kaj je narobe s štemplanjem? Ni naredilo nič drugega, samo zagotovilo je, da se delavcem plača za ure dela, ki so jih oddelali.
Kaj si nasprotnega mnenja? Misliš, da je prav, da zaposleni delajo več kot 8 ur in ob nemogočih urah (ostali, poznate besedo on-call?), za to pa ne dobijo nadomestila in morajo delati zastonj? Kaj si pa ti v življenju naredil zastonj, zato, da je nekdo drug imel več denarja?
- dolgotrajna oskrba
Kaj je narobe z dolgotrajno oskrbo? Populacija se stara, domov ni dovolj, cene bivanja v njih pa so nenormalno visoke.
Si nasprotnega mnenja? Privoščiš penzionistom, da crkujejo na lastnih domovih, brez pomoči, ki jo zaradi starosti potrebujejo?
Kar čaka tudi tebe, čeprav si verjetno, star 15. Si Mato?
----
No le daj povej še kaj kar so naredili narobe, me prav zanima? Boš sprevidel, da si poln sranja, ki ga ne moreš utemeljiti in bil raje tiho?
Štemplanje: blodnja zafiksanega mesečnika, ki je povzročila ogromno stroškov. na koncu se je pa ukinilo
Oskrba: daj, ne pribijaj! Dolgotrajna oskrba je bila še preden je rimmer pogrnil na celi črti.
Ti pa še kar butali naprej.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Jih je pa Logar zabil. Kako se levi pizdijo ko so mislil da bo Logar kar skocil z golobom in mescem notr. Priznam, priznam tudi sam se napacno razmisljal.
Zgodovina sprememb…
kamiKaZaA ::
pujsekpepe je izjavil:
Pa se za finance in pravosodje. Ce imas na izbiro Alenko Bratusek in Stevota koga raje gledas?
Stevota. 100x rajši. Bolj škodoželjne, kradljive in nesposobne od Bratuškove težko najdeš.
Malidelničar ::
Stevo baje tudi zavrnil koalicijo z Levico?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
kamiKaZaA ::
Malidelničar je izjavil:
Tako je. Resni.ca in Demokrati so zavrnili. Dobra kava je bila včeraj.
Ne Logar ne Stevanović se ne vidita v koaliciji s stranko Levica
Samael ::
Ta ping-pong treh ali štirih ne vodi nikamor. Ukvarjajte se s temo, z argumenti, ne pa eden z drugim.
Da ne bo potem spet: "moderator ne prenese mojega argumenta ...".
Nikogar razen vas samih ne zanima, kaj si mislite eden o drugem. In še manj kreativnost, kako to povedati iz posta v post na 101 način. Če ne zmorete debatirati o temi pogovora, se pač ugriznite v jezik in pustite temo tistim, ki želijo debatirati.
Da ne bo potem spet: "moderator ne prenese mojega argumenta ...".
Nikogar razen vas samih ne zanima, kaj si mislite eden o drugem. In še manj kreativnost, kako to povedati iz posta v post na 101 način. Če ne zmorete debatirati o temi pogovora, se pač ugriznite v jezik in pustite temo tistim, ki želijo debatirati.
Samael != Samuel
bbbbbb2024 ::
Malidelničar je izjavil:
Pa to je rekel že večkrat. Pa rekel je, da pogovorov ne bo zavrnil zaradi skrbi za Slovenijo.
To Stevo navija špulico, da Golob naklada repete na krožnik.

Kayzon ::
Mene zanima ce lahko tisti ki ste volili ponovno goloba,utemeljite zakaj si je v vasih oceh zasluzil ponovni mandat.
Vball ::
p1nky ::
Nisem penzioner. Ker se vsaj trudijo nekaj izboljsati, sicer zraven tudi falivajo, pa vseeno.
Alternativa sds je groza. Aja, se to, ko sem prvic imela volilno pravico in sem bila mlada in neumna, sem tudi volila sds. Sicer nisem imela pojma, kaj zagovarjajo, kaksen program imajo, se mi je pa zdelo fajn, da en vladi skoz pove, kaj dela narobe. Saj ne da v resnici itak nisem spremljala in sploh imela pojma, kaj naj bi takratna vlada delala narobe. Ampak to napako sem naredila samo 1x, sem cutila poslabsanje zivljenja, ko je bil dejansko na vladi.
Nikoli vec
Alternativa sds je groza. Aja, se to, ko sem prvic imela volilno pravico in sem bila mlada in neumna, sem tudi volila sds. Sicer nisem imela pojma, kaj zagovarjajo, kaksen program imajo, se mi je pa zdelo fajn, da en vladi skoz pove, kaj dela narobe. Saj ne da v resnici itak nisem spremljala in sploh imela pojma, kaj naj bi takratna vlada delala narobe. Ampak to napako sem naredila samo 1x, sem cutila poslabsanje zivljenja, ko je bil dejansko na vladi.
Nikoli vec
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Magic1 ::
V trenutni koaliciji se mi zdi da je bila not levica x2. Verjetno gre temu pripisati napredni boljši Golobovi polovici.
Magic
StarMafijec je izjavil:
Vsaj protestov ni ...
Sej zdj jih tud ne bo k ne bo benza pa protesta ne bodo mogl izvajat
Ali v zadnjih 4 letih se pa je stanje izboljšalo?
Ja. Lahko pridem do zdravnika bp. Takrat sem mogla od svoje zdravnice, ki me ni hotela obravnavati, na urgenco, kjer so povedali, da ker ni sveza poskodba, da me ne morejo obravnavati. K sreci je bila moznost, da cakas se par ur in prides na "navaden" oddelek in te pregleda eden od zdravnikov, kar sem tudi naredila (cudno, tam povsem nabiti hodniki z ljudmi, ki jih osebni zdravniki niso hoteli sprejeti, ni bil problem).
Ukc je bil nabit, nas zd prazen. Lepo.
Javljali se niso.
Samo ena od stvari.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Utk ::
Ali v zadnjih 4 letih se pa je stanje izboljšalo?
Da. Resno, preboli že.
Zdravstvo je slabše, stanovanja so dražja, davki so višji, gužve na AC večje, ker so 2 leti fantazirali o javnem prevozu in da širjenje pomeni več prometa.
Katera stvar je po zaslugi vlade boljša?
Dimnik ::
Ne vem, moja mtka je vse dobila zelo hitro. Jaz tudi, razen fizioterapije. Tam morajo pa res nekaj urediti, na ta nacin delajo kriplje, ce si sam ne mores placati, in se povecujejo stroske. Je bil pa problem s fizio ze davno pred to vlado
Pa zobozdravstvo je katastrofa, ze dolgo
Samo se za primerjavo, o tem imam info iz prve roke, se je prijateljica preselila v avstrijo. Je tam glede zdravstva dosti slabe - sicer ni cakalnih dob, ampak saj ni cudno, ko te kar odslovijo haha
Osebno sem bila sokirana nad ureditvijo, lahko tudi vec napisem o tem. Sem pricakovala, da imajo to tam urejeno boljse, ne pa slabse, kot mi
Pa zobozdravstvo je katastrofa, ze dolgo
Samo se za primerjavo, o tem imam info iz prve roke, se je prijateljica preselila v avstrijo. Je tam glede zdravstva dosti slabe - sicer ni cakalnih dob, ampak saj ni cudno, ko te kar odslovijo haha
Osebno sem bila sokirana nad ureditvijo, lahko tudi vec napisem o tem. Sem pricakovala, da imajo to tam urejeno boljse, ne pa slabse, kot mi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()
nejclp ::
https://n1info.si/volitve-2026/trojcek-...
NSI je out
Golob je itak napovedal vlado narodne enotnosti, kaj bolje reprezentira nacijo kot koalicija SD, GS, Demokrati in Resni.ca? Koruptivneži, bleferji, hinavci, sluzavci, kriminalci in proruski antivakserji? Čista zmaga.
Ganon ::
NSI je out
To je samoumevno in nevredno novice. Oni poljubljajo podplate Ivanu in tam se zgodba tudi konča.
NSI je out
Golob pa po današnji seji sveta za nacionalno varnost poudarja, da Slovenija potrebuje vlado narodne enotnosti.
Mesa se jim
NSI je out
Golob je itak napovedal vlado narodne enotnosti, kaj bolje reprezentira nacijo kot koalicija SD, GS, Demokrati in Resni.ca? Koruptivneži, bleferji, hinavci, sluzavci, kriminalci in proruski antivakserji? Čista zmaga.
Prenehaj. To ste izvolili
Zgodovina sprememb…
Dimnik ::
Lažnivi holob...vlado narodne enotnosti..
Seveda bo lagal, obljubljal na polno, samo, da sestavi vlado....mogoče ga bo bumerang efekt doletel
Seveda bo lagal, obljubljal na polno, samo, da sestavi vlado....mogoče ga bo bumerang efekt doletel
kzzzz ::
NSI je out
SD so rekli, da ne grejo z Resnico v koalicijo, piše v članku.
fur80 ::
Lažnivi holob...vlado narodne enotnosti..
Kaj pa če druga reči, če je Gotof! Vlado on lahko sedaj samo sanja še. Sedaj je ali Janša ali gremo na ponovne volitve oz. Golob nikakor več ne more biti mandatar. Verjetno jim je tudi jasno, da je tale politika, ki je sedaj bila odšla za vsaj 4 leta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Jansa naj bo. Pa da bo mir. Js ne morem skoz gor pa dol na volitve skakat
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: Samael ()
DeeJay ::
Nove volitve so malo verjetne. Poslanci glasujejo tajno in bodo glasoval v uno smer katera jim bo ohranila stolček in visoko mesečno plačo.... kaj bo pa drugač nekdo z osnovno šolo počel drugač?
Don't f with me.
fur80 ::
pujsekpepe je izjavil:
Janša mora v takem požreti ponos in sedeti v vladi in za mizo, kjer se bo ven metal Stevo, ki pa ima seveda svoj ego, ki ga pa Janez kolikor ga poznamo ne prenese?!
Zgodovina sprememb…
pegasus ::
pujsekpepe je izjavil:
Js ne morem skoz gor pa dol na volitve skakatTorej se še nisi uradno odselil? Še vedno plačuješ slo davke?
Ker če si uradno izseljen, ni treba nič skakat, dobiš glasovnico na dom.
Zgodovina sprememb…
pujsekpepe je izjavil:
Janša mora v takem požreti ponos in sedeti v vladi in za mizo, kjer se bo ven metal Stevo, ki pa ima seveda svoj ego, ki ga pa Janez kolikor ga poznamo ne prenese?!
Vse bo vredu.
Zgodovina sprememb…
Zgleda anekdotičnih ne brišejo, brišejo samo anegdotične.
Pri vas levičarjih od nekdaj najbolj cenim kako znate prepoznat zares bistveno stvar in se osredotočit na njo. Tu zdaj in kdo je snemal prisluhe, ne pa banaljnosti kot so kaj je na posnetkih in če je tisto res.
In ja, tist j sem dodal nalašč.
Veleizdaja odtehta korupcijo. V prisluhih nismo izvedeli nič novega, vse je bilo že 100 krat v medijih, veleizdaja, to je pa nekaj novega, celo pri Jajotu.
Edini dokaz za to "veleizdajo", tudi če bi to bila, so pa pričanja tistih, ki so jih prisluhi "prizadeli". Kot da bi ropar kričal zaprite policaja, čike mi je ukradel.
Sicer to ni nobena veleizdaja, tudi če bi bilo vse točno tako kot pravi Golob. Fizične osebe so snemale druge fizične osebe. Če so te druge slučajno združene v kriminalu z oblastjo, jebiga.
Veleizdaja je to kar se gre oblast. Vplivanje na policijo in sodišča, da lahko nemoteno naprej pobirajo 10%. Ampak o tem se ne sme nič govorit.
Še to mi bo izbrisal.
Res ste zatirani, bogi desnjaki. Verjetno policija preiskuje s kom so se dobili, če osebe, ki so jih snemale poznajo, če se jih da povezati s kakšno tujo organizacijo in ostale okoliščine, vsebina pa tudi, vsaj morala bi se, če imajo lobisti take dobre veze v politiki, lahko rečejo, da so samo lagali zaradi biznisa, ali pa natančno opišejo odkod jim smelost njihovih trditev. Itak je Janša rekel, da je bilo na SNAVu "kot da bi poslušal konferenco Nike Kovač", tako da so verjeno povedali enako. Zdaj naj to razišče državno tožilstvo in policija, Sova pa jim bo asistirala z zbranim materialom, saj je to njihovo delo.
Plus, To je definicija veleizdaje. Veleizdaja je sodelovanje s tujimi silami proti državi, Black Cube prodaja podatke, zagotovo tudi Izraelu, sami tukaj nabijate, da so Izraelci ostali pri appendixu 5, ker izsiljujejo predsednika vlade Slovenije, temu celo ploskate.
pujsekpepe je izjavil:
Js ne morem skoz gor pa dol na volitve skakatTorej se še nisi uradno odselil? Še vedno plačuješ slo davke?
Ker če si uradno izseljen, ni treba nič skakat, dobiš glasovnico na dom.
Uradno ne sam fiskalno sem zamenjal. Davkov ne placujem v slo. Glasovnice pa nisem dobil nevem zakaj ne
Zgodovina sprememb…
NSI je out
Jah, pol pa ne vem. Ponovne volitve, ane? A to SD paše?
Utk ::
To je definicija veleizdaje. Veleizdaja je sodelovanje s tujimi silami proti državi,
Ne. Prvič, to ni definicija veleizdaje, drugič, nihče ni delal proti državi, ampak proti pokvarjeni oblasti.
Veleizdaja je sodelovanje z raznimi balkanskimi mafijami, pobiranje reketa in vplivanje na sodišča kot so priznali sami v teh prisluhih. Ker to škodi državi in jo ogroža. Ne pa izdajanje podkupljencev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
NSI je out
Kle ste me prepričevali, da bo šla celo Levica. SD zna it, tudi z Resni.co, je Han rekel, da lahko dajo načelnost na stran, če je to v dobro Slovenije.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26051 (24312) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 157941 (99172) | T440 |