» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

Temo vidijo: vsi
««
40 / 43
»»

StarMafijec ::

bm1973 je izjavil:

Od kdaj je Dunaj v Sloveniji?

Že dolgo časa. Je v občini Krško.

Siso ::

Glede tu na forumu prebrane analize in mnenja sem kar prepričan da bodo predčasne volitve še pred poletjem.
Kar se okoli naše države polemizira ,kako funkcionira ,pa bi rekel da smo nad zlato sredino v eu.
Politika in vodenje sistema kot takakega pa se slej ko prej obrne v šitball varijanto........zaradi narave človeka najbrž ?

krepelce ::

Siso je izjavil:

Glede tu na forumu prebrane analize in mnenja sem kar prepričan da bodo predčasne volitve še pred poletjem.
Kar se okoli naše države polemizira ,kako funkcionira ,pa bi rekel da smo nad zlato sredino v eu.
Politika in vodenje sistema kot takakega pa se slej ko prej obrne v šitball varijanto........zaradi narave človeka najbrž ?

Bi bilo lepo, da se zalege od Stevanoviča in Logarja znebimo ampak dvomim. Kandidati za poslance dobili mehke stolčke in zdaj
bodo pognali korenine okrog njih. Ni šans, da grejo v tveganje, da stolčke izgubijo, sploh ker se bodo mobilizirali še vsi tisti, ki
na volitve niso šli in se zdaj za glavo držijo, kako obstaja možnost, da bo spet SDS vladal. Vmes bosta pa lahko tako Stevanovic, kot
Logar, svoje prave barve pokazala.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

pujsekpepe ::

Stevo bi dejansko povecal svojo volilno bazo. Kle ni dvoma Levica Logar in Sd pa ne bi prisli not

pujsekpepe je izjavil:

Stevo bi dejansko povecal svojo volilno bazo. Kle ni dvoma Levica Logar in Sd pa ne bi prisli not

Zagotovo nekje obstaja tudi vzporedna dimenzija, v kateri obstajajo tvoje napovedi in scenariji :))

Samael ::

pujsekpepe je izjavil:

Kam pa domnevaš, da bi šli glasovi Prebiliča in Piratov?
Samael != Samuel

In zakaj mislis da ne bi? Ce ne gre z golobom bi povecal svoj rezultat. Js sm napovedal njegov vstop pa ste se tu smejali

Samael je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Kam pa domnevaš, da bi šli glasovi Prebiliča in Piratov?

Golobu ali Jansi. Kle ni dvoma

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Logi pravi, da ne gre v koalicijo s Harmonkarjem: :))
https://www.rtvslo.si/slovenija/parlame...

Utk ::

Jaz mislim da bi na novih volitvah marsikdo ostal doma. Za ta narod itak ni več upanja, naj si izvolijo barabo, ki jo hočejo.

Edini ki se lahko boji predcasnih volitev je janez jansa. Nevem pa al so res golfali al ne to pa ni vec v mojem dometu.

Malidelničar ::

Miki N je izjavil:

Logi pravi, da ne gre v koalicijo s Harmonkarjem: :))
https://www.rtvslo.si/slovenija/parlame...

Bravo Logar, z Levico ni šans.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

No tole pa je presenecenje. Hvala za update.
Torej brez levice ni vlade

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

Res bo zanimivo, če bo prišlo do predčasnih volitev. Stranke, katere niso prišle v parlament so dobile okoli 105.000 glasov oz. skoraj 10% vseh volivcev in če bi ti glasovali drugače bi marsikaj spremenili ali obrnili na glavo. Vedno bolj dvomim, da bo Golobu uspelo sestaviti koalicijo, ker NSi je zavrnil, Resni.ca je zavrnila ostanejo še samo Demokrati, kateri pa so nekompatibilni z Levico in sam ne vidim možnosti, da bi dve tako različni stranki sestavljali koalicijo. To bo takoj en ven šel, če se bo zavrnil kakšen predlog in bomo imeli razpad vlade in predčasne volitve.

Edit: sedaj vidim to novico, da so Demokrati zavrnili koalicijo, če bo noter Levica. Torej sedaj je jasno, da Golob ne bo mogel sestaviti vlade. Ostane torej da sestavi koalicijo Janša ali pa predčasne volitve?

Zgodovina sprememb…

Nujno je, da se Levico odreže od vseh vzvodov oblasti. Toliko škode kot so oni naredili državi s svojimi idejami jih ni naredil še nihče.

Malidelničar je izjavil:

Nujno je, da se Levico odreže od vseh vzvodov oblasti. Toliko škode kot so oni naredili državi s svojimi idejami jih ni naredil še nihče.

+1
oz.
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

Malidelničar je izjavil:

Le razloži, kakšno škodo so naredili državi? Malo argumentiraj, tako, za spremembo.

Malo denarja so preložili od izkoriščevalcev delavcem, kje ti vidiš kakšno škodo, razen, če si sam izkoriščevalec?

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Le razloži, kakšno škodo so naredili državi? Malo argumentiraj, tako, za spremembo.

- novi davki
- novi davki na nove davke
- samo davke znajo nabijati in ukinjati olajšave, da bi drugi dobili večji ne neto ven

Rezultat: večina ljudi ima zaradi tega nižjo neto plačo (razen manjšine, kateri so v JS ali na minimalni plači). Če to ni dovolj škode potem res ne vem kaj še morejo narediti.

Hja tudi sam upam da levice ne bo not. Pa ajde goloba se nekak toleriam sam se enkrat se ponavljam kot papiga bratuskove in posobnih pa res ne mors dajat notr to bi mogl vn odnest oz sploh ta kadr neb smel biti not.
Ce demokrati obdrzijo nacelno drzo znajo tudi oni izboljsati rezultat.
Torej rezultati levih sdja, levice, prebilica bi slimh golobu od piratov pa ostalih manjsih pa h demokratom.
Folk demokratov ni volil da se zlize z golobom pac pa ker so desni in ne marajo jansa. Stevota so pa izbral desni in levi ekstremisti. Je treba razumet logiko naroda

Malidelničar je izjavil:

Ma ne sam oni. Tud bratuskova in podobni. Ce bi bil sam golob barabim mu se oprostim sam recimo bratuskova se govort ne zna.

Ce bodo precasne volitve bodo odrezali jelincica in njegov kes. Lol
Ti glasovi gredo pa h stevotu

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Če je kaj prav na tem svetu, bi na predčasnih popušili taveliki.
Zakaj bi jih volil še enkrat, če ni popolnoma nič od njih?

fur80 ::

Če Logar ne gre z Levico oz k Golobu v vlado, ostane samo še SDS+NSi+Demokrati+ ali Resnica ali SD. Bi rekel prej, da bo SD, ko bo Resnica že skoraj sprejela pogoje.

Torej je nov verjetni mandatar Janez Janša, ker na ponovne volitve ne bo šel nihče, sploh pa ne desnica! In še Logar ga je verjetno včeraj prepričeval resnico za prave pare!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

fur80: ne vem, desnica je kar naspidirana za nove predčasne se mi zdi, kar spremljam ljudi in govorim s folkom.

ZveeZ ::

feryz je izjavil:

V nasi drzavi je problem, ker se voli proti nekomu in ne za nekoga.
Tako pride do tega, da volivci obrkozimo protikandidata, ki ima najvec moznosti za zmago. Pri teh volitvah sta bila taka sds in gs.
Dejansko, ce bi ljudje rekli fckoff obema in bi glasovali tistega katerega si dejansko zelijo v vladi, bi bili glasovi veliko bolj razprseni in ne gs, niti sds nebi dobili tako visoke odstotke.
To bi bilo dejansko boljse za narod, saj smo videli kako izgleda, ce ima ena (oz 2) stranka absolutno vecino v parlamentu. Delajo kar hocejo.

Problem vidim v medijih, kjer nihce tega ne omeni in niti ne razpravljajo o programih/vizijah strank.
Splosna populacija dobi samo dozo kreganja in razdeljevanja. In ta tema je lep primer tega.
Brainwash.

Daniel ::

Brainwash je bilo to, kar smo gledali v provladnih medijih zadnji teden pred volitvami. Na spletu ni bilo tako hudo razen siol in pa X od nike z objavami na minuto.

FireSnake ::

krepelce je izjavil:

Siso je izjavil:

Bi bilo lepo, da se zalege od Stevanoviča in Logarja znebimo ampak dvomim. Kandidati za poslance dobili mehke stolčke in zdaj
bodo pognali korenine okrog njih. Ni šans, da grejo v tveganje, da stolčke izgubijo, sploh ker se bodo mobilizirali še vsi tisti, ki
na volitve niso šli in se zdaj za glavo držijo, kako obstaja možnost, da bo spet SDS vladal. Vmes bosta pa lahko tako Stevanovic, kot
Logar, svoje prave barve pokazala.

Najbolj pomembno je, da bi se znebili največjega zla.
In to je, nedvomno, pernati.
Vse ostalo pride kasneje.

Zdaj: če pa ne, pač naj vlada pernati in nas biča z davčnim bičem po golih hrbtih. Ker tako hočemo!

P.S. Čemu si tako nestrpen?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

feryz ::

FireSnake je izjavil:

Najbolj pomembno je, da bi se znebili največjega zla.
In to je, nedvomno, pernati.
Vse ostalo pride kasneje.

Zdaj: če pa ne, pač naj vlada pernati in nas biča z davčnim bičem po golih hrbtih. Ker tako hočemo!
Oba sta glih, čeprav tebe moti samo eden.
Tudi vseh ostalih bi se morali znebiti, ampak ni dovolj prostora v peklu.

Malidelničar je izjavil:

fur80: ne vem, desnica je kar naspidirana za nove predčasne se mi zdi, kar spremljam ljudi in govorim s folkom.

Tudi mene čudi, da bi ljudje radi še ene volitve.
To bi šele bilo zanimivo.
Jaz sem menja, da bi N.Si na novih volitvah dobila marsi kateri glas več.

Zanimivo je tudi tole.
Ker se vedno bolj kaže, da ne gre samo za kaprice.

feryz je izjavil:

Zato ker bi slo jansa vs golob

DeeJay ::

Ne bo še enih volitev. Poslanci, ki so pridobili težko pričakovane stolčke, se jim ne bodo kr tako odrekli, pa magar glasujejo za drugo stran. Videno že večkrat.
Če pride do tretjega kroga, bodo anonimno izglasoval goloba ali janeza, predlagani bo dobil potrebnih 46, še enih volitev pa ne bo.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

Lagali in pljuvali ste po celotni vladi

kot prvo: lagal glede pernatega bedak ni nihče.
Kot drugo: ti, trol z novim računom, ne laži.
Kot tretje: pljuvalo se je po pernatem povsem upravičeno! Ker se je vse, česar se je dotaknil, spremenilo v drek. Ene dobre stvari ni naredil.
Ne doma, ne v tujini.

jest10 ::

Malidelničar je izjavil:

Tvoj mehurček podobno mislečih ekstremistov ni ravno relevanten

FireSnake je izjavil:

Jaz sem menja, da bi N.Si na novih volitvah dobila marsi kateri glas več.

Na podlagi česa? Naivcev z RKC ozadjem je samo omejena količina in te so za NSi že volili. Od kje bi prišli te novi glasovi?

FireSnake je izjavil:

Lagali in pljuvali ste po celotni vladi

kot prvo: lagal glede pernatega bedak ni nihče.
Kot drugo: ti, trol z novim računom, ne laži.
Kot tretje: pljuvalo se je po pernatem povsem upravičeno! Ker se je vse, česar se je dotaknil, spremenilo v drek. Ene dobre stvari ni naredil.
Ne doma, ne v tujini.

Ne govorim o "pernatem". Boš ti probal? Kaj točno je naredila Levica narobe in kako bi to moralo biti rešeno po tvojem, da bi bilo "vredu"?

Le bodi konkreten, ker me zanima kaj točno ji imate za zamerit, skupaj z Logarjem? Kaj, da se v korist kapitala ni delala, kot, da teh problemov
ni, tako kot vse dosedanje vlade?

Zgodovina sprememb…

Trol: verjemi, da bodo dobili več, če se ponovne volitve zgodijo.

Ker me vlečeš za jezik glede levice KONKRETNO dajva samo dva dejstva, ker drugače se boš izgubil:
- štemplanje
- dolgotrajna oskrba
pa lahko, verjamem, zaključiva. Ker je šah mat!

Kaj bi bilo bolje: da ti kreteni ne bi bili v vladi in se to nikoli ne bi zgodilo.

Ker vse, kar boš tukaj natvezil bo zavajanje in laganje (to ti gre dobro od rok)

P.S. Aja, pa povišanje plač funkcionarjem so tudi podrli, drži? Hinavci ekstremistični eni!

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

Kaj točno je naredila Levica narobe in kako bi to moralo biti rešeno po tvojem, da bi bilo "vredu"?

Le bodi konkreten, ker me zanima kaj točno ji imate za zamerit, skupaj z Logarjem?

Večini je znižala neto plače (z ukinitvijo olajšave in dodatno obremenitvijo plače z novimi prispevki za delavca in delodajalca), da je peščici povišala (minimalna plača in JS). Če to ni dovolj, kaj jim je potrebno še narediti?

Golobovi že vzeli od 2100 do 5200 evrov neto, zdaj ponujajo drobtinice
https://demokracija.si/fokus/golobovi-z...

FireSnake je izjavil:

- štemplanje

Kaj je narobe s štemplanjem? Ni naredilo nič drugega, samo zagotovilo je, da se delavcem plača za ure dela, ki so jih oddelali.

Kaj si nasprotnega mnenja? Misliš, da je prav, da zaposleni delajo več kot 8 ur in ob nemogočih urah (ostali, poznate besedo on-call?), za to pa ne dobijo nadomestila in morajo delati zastonj? Kaj si pa ti v življenju naredil zastonj, zato, da je nekdo drug imel več denarja?

FireSnake je izjavil:

- dolgotrajna oskrba

Kaj je narobe z dolgotrajno oskrbo? Populacija se stara, domov ni dovolj, cene bivanja v njih pa so nenormalno visoke.

Si nasprotnega mnenja? Privoščiš penzionistom, da crkujejo na lastnih domovih, brez pomoči, ki jo zaradi starosti potrebujejo?

Kar čaka tudi tebe, čeprav si verjetno, star 15. Si Mato?

----

No le daj povej še kaj kar so naredili narobe, me prav zanima? Boš sprevidel, da si poln sranja, ki ga ne moreš utemeljiti in bil raje tiho?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

Stranka Levica je nama z mojo konkretno znižala neto prejemke, ker nama na koncu zaradi višjih davkov, overall stroškov in inflatornih pritiskov ostane manj.
Vse to vpliva na lifestyle, šparanje povsod, drage cene benza pomenijo, da sva omejena v mobilnosti, nič več si ne privoščiva.
Negotovost v gospodarstvu zaradi Levice pomeni, da se bojiva za službe - slab mood v privat sektorju jenže od nastopa Golobove vlade 2022.
Stranka Levica je mene in mojo iz nekega nižjega middle class spremenila v pauperizirano radničko klaso!
Hvala lepa!

Goran10 ::

pujsekpepe je izjavil:

Stevo je pobasal kar je pobasal Srbe, rusofile, teoretike zarot in ostale lunatike. Tisti ki so normalni so redki. Iz take baze težko kaj gradiš razen će sprejme kakšn resors ali dva in iz njih naredi čudež. Recimo uredi nepremičninski trg. Počedi korupcijo v policiji itd.

Malidelničar je izjavil:

Stranka Levica je nama z mojo konkretno znižala neto prejemke, ker nama na koncu zaradi višjih davkov, overall stroškov in inflatornih pritiskov ostane manj.
Vse to vpliva na lifestyle, šparanje povsod, drage cene benza pomenijo, da sva omejena v mobilnosti, nič več si ne privoščiva.
Negotovost v gospodarstvu zaradi Levice pomeni, da se bojiva za službe - slab mood v privat sektorju jenže od nastopa Golobove vlade 2022.
Stranka Levica je mene in mojo iz nekega nižjega middle class spremenila v pauperizirano radničko klaso!
Hvala lepa!

S čim vama je znižala neto prejemke? Bodi konkreten. Bolj, kot pri ostalem, kjer si že začel bluziti o bencinu, katerega cena je višja zaradi ZDA (tako v Iranu kot v Ukrajini). In o stroških, ki jih trgovci in dobavitelji že leta neupravičeno dvigujejo za lasten zaslužek. In svojih strahovih, ki so brez direktne povezave z Levico in njihovimi ukrepi irelevantni.

Ne floskarit. Bodi konkreten, kateri ukrep Levice se ti zdi tako grozen. Ne zanima me kaj pravijo, ne zanimajo me tvoji strahovi, en mandat je mimo, bodi konkreten, kaj so v njem naredili narobe in kako bi ti to rešil "pravilno" oz. česa ne bi sploh reševal, ker ni problem (za družbo in državo, ne za tvoj egoističen jaz).

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Hvala lepa!

S čim vama je znižala neto prejemke? Bodi konkreten. Bolj, kot pri ostalem, kjer si že začel bluziti o bencinu, katerega cena je višja zaradi Trumpa. In o stroških, ki jih trgovci in dobavitelji že leta neupravičeno dvigujejo za lasten zaslužek. In svojih strahovih, ki so brez direktne povezave z Levico in njihovimi ukrepi irelevantni.

Ne floskarit. Bodi konkreten, kateri ukrep Levice se ti zdi tako grozen. Ne zanima me kaj pravijo, ne zanimajo me tvoji strahovi, en mandat je mimo, bodi konkreten, kaj so v njem naredili narobe in kako bi ti to rešil "pravilno".

Kaj tebi polpismenemu spet ni jasno? Če ti je že vse napisal in ga sprašuješ nekaj, kar ti je že odgovoril. To meni deluje izjemno ratardirano s tvoje strani :)).

Še enkrat njegov odgovor na tvoja postavljena vprašanja:

"Stranka Levica je nama z mojo konkretno znižala neto prejemke, ker nama na koncu zaradi višjih davkov..."

Goran10 je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Stevo je pobasal kar je pobasal Srbe, rusofile, teoretike zarot in ostale lunatike. Tisti ki so normalni so redki. Iz take baze težko kaj gradiš razen će sprejme kakšn resors ali dva in iz njih naredi čudež. Recimo uredi nepremičninski trg. Počedi korupcijo v policiji itd.

Jah kle majo levi opcijo ali golob ali stevo ki naj bi prisli not. Verjamem in zelim pa da sD in levica ostanejo zunaj

Višji zdravstveni in socialni prispevki, ki jih pumpa Levica pomenijo, da mi od plače na koncu manj ostane.
Že samo zviševanje davkov s strani Levice je bilo anti-spodbuda za mojega in njenega delodajalca, da bi zviševal bruto (I. in II.) plačo, ki je ostala ista in ki je posledično stagnirala (zaradi inflacije, davkov).
Višji davki pomenijo višje stroške upravljalca stanovanja, ki so šli noro gor in zajedli v mesečni budget.
Mutenje z Božičnico spet pomeni nižji regres.
Inflacijski boom že na začetku mandata z hrano pomeni višji mesečni budget.
Dejstvo, da so dovolili rast cen nafte in se niso odpovedali trošarinam ali jih spremenili spet pomeni da delava večji minus s prevozom v službo.

Sploh si ne mislim, kaj bi bilo, če bi bila še vedno v najemu?!?!

Po mojem zato številni mladi sovražijo Levico, ker so jih zajebali glede flatov.
Višji minimalec pomeni višji minimalni obrok kredita.
Višji davki pomeni, da mladim, ki dajajo na kupček, ostane na koncu meseca bistveno manj za varčevanje za stanovanje/hišo.

Sploh si ne predstavljamo koliko mladih sta Levica in Maljevac zajebala zaradi svoje politike. Šparaš trdo za flet, potem pa pride Levica, spremeni kreditne pogoje, nabije davek, da ti manj ostane, ti pa posledično ne moreš kupiti in se ti okno zapre - ker so tačas šle cene stanovanj brutalno gor.

Jih poznam kar nekaj, ki so se jim plani po nakupu stanovanja zaradi Levice totalno razsuli zdaj in so besni do fundamenta.

Malidelničar je izjavil:

Višji zdravstveni in socialni prispevki, ki jih pumpa Levica pomenijo, da mi od plače na koncu manj ostane.

Spet nabijaš. Povej kateri točno zdravsteni in socialni prispevki so problem, da si jih lahko skupaj podrobno pogledava.

Ostalega niti nisem bral, ker že spet vidim enako floskarjenje. Nekaj "na splošno". Na tak način je kakršnakoli argumentirana debata nemogoča.

Na tak način se bova pogovarjala, da vnaprej veš, kaj pričakujem in kaj boš dobil v odgovor: https://slo-tech.com/forum/t852051/p873...

Ker moja teza pa je, da je Levica reševala realne probleme, ki jih je bilo treba rešiti, pa se je vsem egoističnim pizdam gladko jebalo za njih, ker je lažje pogledati v drugo smer.

Imam celo majhno upanje, da bova dejansko lahko razvila konstruktivno debato, ker vsaj za vzorec, ne deluješ enako primitiven kot ostale SDSovske ugabuge tukaj.

Mimogrede, tole si poglej, Kordiš je pri njemu v celoti pogorel, upal, bi si celo trditi, da je po Drnovšku Mesec eden od najbolj inteligentnih politikov, kar smo jih imeli (Janeza bi dal zraven, pa je žal samo škodljiv kreten):

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Haha logar bi rad ustanovljal neko specializirano enoto za boj proti korupciji v vladi gospoda Koruptivnega:))

jest10 ::

Malidelničar je izjavil:

Hvala lepa!

Pol si pa ti res zelooooo mejhen delničar:8)

sraka1 ::

Količkaj realni opciji sta, z ozirom na razne overjene in neoverjene izjave - v kolikor JJ-u ne uspe zminirati volitev na sodišču:
- GS+SD+Demokrati+Resnica (mogoče Resnica kot zunanji podporni partner, enako kot Šarec z Levico, torej manjšinska vlada) <- bolj verjetna
- SDS+NSi+Demokrati+SD (JJ zavrača manjšinsko vlado, tako da bi SD moral biti prav v koaliciji, ne samo zunanja podpora z glasovi) <- manj verjetna, a mislim, da za Hana obstaja neka "ponudba, ki je ni mogoče zavrniti" (npr. da Janša ni premier, ampak je premier nek zunanji strokovnjak), torej vseeno možno

Katera pa je vam bolj povšeči?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sraka1 ()

endelin je izjavil:

Haha logar bi rad ustanovljal neko specializirano enoto za boj proti korupciji v vladi gospoda Koruptivnega:))

Make sense. Novo zaposlovanje logarjevih. Mislim da mu zna uspeti.
To bo enako kot ministrstvo za solidarno prihodnost. Tole bodo spet davke nabil za nov val zaposlitev v js

sraka1 je izjavil:

Količkaj realni opciji sta, z ozirom na razne overjene in neoverjene izjave - v kolikor JJ-u ne uspe zminirati volitev na sodišču):
- GS+SD+Demokrati+Resnica (mogoče Resnica kot zunanji podporni partner, enako kot Šarec z Levico, torej manjšinska vlada) <- bolj verjetna
- SDS+NSi+Demokrati+SD (JJ zavrača manjšinsko vlado, tako da bi SD moral biti prav v koaliciji, ne samo zunanja podpora z glasovi) <- manj verjetna, a mislim, da za Hana obstaja neka "ponudba, ki je ni mogoče zavrniti", torej vseeno možno

Katera pa je vam bolj povšeči?

Drugo. Pa da se vsaj butastega davka na DO znebi

Slovenija krvavo potrebuje trojko ali pa chatgbt. Ker gre to vse po grskem scenariju. Oni so in imajo vsaj konkreten turizem.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Upam da Stevo rata notranji minister. Ali morda za zunanje zadeve 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

Upam da Stevo rata notranji minister. Ali morda za zunanje zadeve 8-)

Pa se za finance in pravosodje. Ce imas na izbiro Alenko Bratusek in Stevota koga raje gledas?

DeeJay ::

višji davki ali dodatni prispevki sploh niso problem, če je vse ostalo v dobrem stanju in da ti kljub povišanju konc leta ostane več ali vsaj enako, kot prejšnje leto. More it z roko v roki.

Ne morš pa bremzat gospodarstva, tolčt po podjetnikih, in pol še folku nabijat nove davke in prispevke, tko da je kvaliteta življenja vsak let slabša, vse ostalo vedno dražje, sistem pa počas propada. Kmal bomo vsi na socialki, k se bo to ša najbolj splačal. Zakaj bi se sploh še jebal in skušal neki ustvart, če ti pa na konc država večino pobere in onemogoča razvoj. Ni čudno, da vsi seljo firme v tujino.
Don't f with me.
««
40 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16026050 (24311) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157940 (99171) T440

Več podobnih tem