Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030
Temo vidijo: vsi
Samael ::
Dajte no odgovarjati najbolj ocitnemu novopečenemu trolu, no ... Saj niste 5 let stari.
Bo ze pospremljen ce ne bo svoje retorike spremenil v kaj bolj konstruktivnega.
Bo ze pospremljen ce ne bo svoje retorike spremenil v kaj bolj konstruktivnega.
Samael != Samuel
LeQuack ::
Vsi vedo, da bo šel Logar k Golobu in to bo dosti za večino. Zdaj se bodo pa 1 mesec delali, kakor da se uskaljujejo.
Quack !
kamiKaZaA ::
Upam, da ne. In da na koncu dobimo predčasne volitve in morebitno koalicijo z NSi + Demokrati + Resni.ca. Dovolj imamo teh straih obrazov (Globa in Janšo).
kzzzz ::
Seveda piše. Če rečemo kaj o korupciji, to ni pomembno.
Če rečemo kaj o previsokih davkih, začnete o naprednih družbah.
To je kot da bi klošar kupil jahto na kredit in rekel zdaj sem pa bogat.
Uredil je stanovanjsko politiko, dolgotrajno oskrbo, poskrbel, da si je Slovenija opomogla po hudih poplavah. V tem mandatu bo uredil še zdravstvo, za bonus pa še Janša ni na oblasti.
Nič ni uredil. Ampak kar naj ima ta mandat, da boste tudi slepi spregledali.
Še enkrat mi pokaži, kje sem rekel, da moramo plačevati visoke davke ne da bi zahtevali, da ob tem ni korupcije. Jaz sem samo zapisal dejstvo, da imajo boljše družbe več davkov gledano svetovno v povprečju, ti si pa bil striggeriran in si s slino okoli ust začel kričati o Jankoviću. Ponavljam - si nepismen.
Še enkrat, tu:
Ne vem, zakaj vmešavaš še tono drugih reči, o čemer ne govorimo. Ne govorimo o kraji, ne govorimo o socialni državi in kričanju.
Ne vem zakaj "ne govorimo" o korupciji. Seveda govorimo. Cel point te vlade je da je bila koruptivna in nesposobna. Kako to misliš da ne govorimo o tem? Vsi govorimo o tem, razen tebe in tvojih alterjih, dajte se malo zreducirat, ker ne vem več kdo je kdo.
Še enkrat mi pokaži, kjer sem rekel, da moramo imeti visoke davke.
Ti si meni odpisoval na faking DEJSTVO, ki je neizpodbitno, o nekem Jankoviću. Jaz nisem niti besedice rekel o njem. Pač si nepismen, verjetno eden tistih OŠ volilcev SDS-a.
pujsekpepe ::
pujsekpepe je izjavil:
Vsi vedo, da bo šel Logar k Golobu in to bo dosti za večino. Zdaj se bodo pa 1 mesec delali, kakor da se uskaljujejo.
A ma s tem relativno vecino?
46 glasov. Dovolj. GS + SD + Levica + Demokrati = 46. Sam upam, da do tega ne pride, ker bi raje videl ponovne volitve in koalicijo iz NSi + Resni.ca + Demokrati. Dovolj imamo teh straih obrazov kot sta Golob ali Janša. Dokazano noben od njiju ne bo naredil nič dobrega. Dajmo drugim priložnost.
T440 ::
pujsekpepe je izjavil:
46 glasov. Dovolj. GS + SD + Levica + Demokrati = 46. Sam upam, da do tega ne pride, ker bi raje videl ponovne volitve in koalicijo iz NSi + Resni.ca + Demokrati. Dovolj imamo teh straih obrazov kot sta Golob ali Janša. Dokazano noben od njiju ne bo naredil nič dobrega. Dajmo drugim priložnost.
Kaj bo potem?
Clovek je bil obsojen zavarovalniske goljufije ima vidne clane kriminalnega podzemlja (srbsko mafijo) in to zelite notri?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
pujsekpepe je izjavil:
vidne clane kriminalnega podzemlja (srbsko mafijo) in to zelite notri?
To imamo zadnjih 20 let odkar je Janković vstopil v politiko. Konkurenca pa je vedno dobrodošla. Le mafija lahko zamenja mafijo!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: pujsekpepe ()
harmonkar9 ::
Ne prehitevajte. Najprej moramo glasove preštet in odštet ilegalne, šele potem bomo pravo koalicijo sestavljali.
Prej, potem in na vekomaj
pujsekpepe je izjavil:
Pol je bols Janez Jansa.
Prej, potem in na vekomaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Poglej si samo trg kokaina. Dokler je to vodila ena mafija v Sloveniji je grem koke stal 100€. Potem se je podjetje razdelilo na dva dela (škaljarski klan in kavaški klan) in danes en drugemu zbijajo ceno in je gram koke že na 60€. Vidiš kaj dela konkurenca? Isto bo, če Resni.ca dobi resno vlogo v politiki. Janković bo dobil konkurenca in konkurenca je vedno dobrodošla in dela v dobro strank.
DeeJay ::
pujsekpepe je izjavil:
Resnica nima kej za delat v parlamentu. Zakaj bi kdorkoli želel podpirat obsojene kriminalce? Res ne vem zakaj nimamo pogoja o nekaznovanosti.
Don't f with me.
Ko prebereš Wiki page Stevota, res dobiš feel, da bereš CV nekega bolj faliranega Jankovića.
Utk ::
Ti si meni odpisoval na faking DEJSTVO, ki je neizpodbitno, o nekem Jankoviću
Zakaj ob nekem dejstvu, ki si ga napisal kot primer, zgled, ne bi smeli omenit drugega dejstva, ki pokaže še slovensko realnost okoli tega dejstva?
Samael ::
pujsekpepe je izjavil:
Resnica nima kej za delat v parlamentu. Zakaj bi kdorkoli želel podpirat obsojene kriminalce? Res ne vem zakaj nimamo pogoja o nekaznovanosti.
Se strinjam ampak ne bi nic spremenilo. Je izbrisan iz kazenske evidence.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Res ne vem zakaj nimamo pogoja o nekaznovanosti.
Podpišem takoj. In v takem sistemu sploh ne bi mogli razni Jankovići, Janšeji in ostali bivši kriminalci kandidirat.
Stevanovic ga ima.
Mam pa se kup faliranoh bivsih policajev notr ki so delal pozdarije. Plus tosta dva brata iz podzemlja
Zgodovina sprememb…
Jaz se strinjam, da Stevanović ne bi smel nikoli videt parlamenta od znotraj, ampak dejstvo je da v Sloveniji obstaja nek procent ljudi, ki razmišlja tako kot on. Malo rusofilsko, malo srbofilsko, itd. In z vidika demokracije kaj točno je narobe da imajo ti ljudje, karkoli si kdo misli o njih, svojega predstavnika?
Tudi to da je "kriminalec", lepo vas prosim, tudi Janković je vsakič izvoljen, Bratušek je bila izvoljena, ta cela pokvarjena in še povrh nesposobna vlada je dobila cca 40%. Potem se pa čudite Stevanoviću in njegovi "kriminalni" preteklosti.
Tudi to da je "kriminalec", lepo vas prosim, tudi Janković je vsakič izvoljen, Bratušek je bila izvoljena, ta cela pokvarjena in še povrh nesposobna vlada je dobila cca 40%. Potem se pa čudite Stevanoviću in njegovi "kriminalni" preteklosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
StricMestnik ::
Drži, kar je zapisal Samael. Razen če bi spacali zakonodajo, da se kazenska evidenca ne bi brisala, ampak retroaktivno ne gre in velja od sprejema zakonodaje dalje.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: kamiKaZaA ()
Jaz se strinjam, da Stevanović ne bi smel nikoli videt parlamenta od znotraj, ampak dejstvo je da v Sloveniji obstaja nek procent ljudi, ki razmišlja tako kot on. Malo rusofilsko, malo srbofilsko, itd. In z vidika demokracije kaj točno je narobe da imajo ti ljudje, karkoli si kdo misli o njih, svojega predstavnika?
Jasno. Vse skupaj je trolanje in cirkus kjer peljemo scat hrvate in srbe po vseh skandalih in krajoh. Srbski vucko ma vsaj karizmo pa ga je zabavno poslusat. Kle se pa delajo postenjake
pujsekpepe je izjavil:
Srbski vucko ma vsaj karizmo pa ga je zabavno poslusat.
Res ima karizmo, ko na protestih uporabi zvočni top z namenom, da povzroči smrtonostni stampedo. Pravi politik za vodit državo. Če kaj, si ravno tega ne želim v Sloveniji in najbolj podobni politiki Vučiću v Sloveniji so Janković, Golob in Janša. Vsi so avtokrati in želijo uvesti diktaturo z doživljenskim vladanjem.
Dobro poslusajte. Sloveniji ni pomoci:
https://www.facebook.com/share/v/187AC7...
Ne cist:
Jkh kar seka.
pujsekpepe je izjavil:
Res ima karizmo, ko na protestih uporabi zvočni top z namenom, da povzroči smrtonostni stampedo. Pravi politik za vodit državo. Če kaj, si ravno tega ne želim v Sloveniji in najbolj podobni politiki Vučiću v Sloveniji so Janković, Golob in Janša. Vsi so avtokrati in želijo uvesti diktaturo z doživljenskim vladanjem.
Ne cist:
Jkh kar seka.
Zgodovina sprememb…
pujsekpepe je izjavil:
Tisti, ki je dal likvidirat Krambergeja nam je nastavil zadnjo vlado. In skupaj pijejo kavo v lokalu od Dragana Tošića (balkanski bojevnik).
pujsekpepe je izjavil:
Mah pretiravat ni treba, noben noče uvest diktature in to tud nobenmu ne bi uspelo.
Nastavt svoje ljudi za lažjo krajo proračuna, je pa druga stvar.
Don't f with me.
pujsekpepe je izjavil:
Tisti, ki je dal likvidirat Krambergeja nam je nastavil zadnjo vlado. In skupaj pijejo kavo v lokalu od Dragana Tošića (balkanski bojevnik).
To ne bom niti komentiral. Je pa slovenija imela vizijo da postaneno konkretno vec. Danes se ne splaca vec delat, ce pogledas socialo in minimalno placo ni nobene potrebe da delas.
pujsekpepe je izjavil:
Danes se ne splaca vec delat, ce pogledas socialo in minimalno placo ni nobene potrebe da delas.
Še kako se plača delat.
Socialna pomoč: 500€ mesečno = 6.000€ letno
Minimalna plača: 1000€ neto + malica (min. 6,10€/dan) + potni + regres (min. 1480€) + potni (min. 20€/mesečno) + božičnica (min. 740€) = minimalno 16.000€ letno.
Razlike je 10.000€ letno med tistim, ki ima socilano pomoč in tistim, ki dela za minimalno plačo. Se splača delat tudi za minimalno plačo.
Ti si meni odpisoval na faking DEJSTVO, ki je neizpodbitno, o nekem Jankoviću
Zakaj ob nekem dejstvu, ki si ga napisal kot primer, zgled, ne bi smeli omenit drugega dejstva, ki pokaže še slovensko realnost okoli tega dejstva?
Lahko. Ampak ti si lagal o tem, da sem napisal, da moramo imeti visoke davke. Kar je ali laž ali pa nepismenost. Ali si lažnivec ali nepismen?
Če napišeš samo to, da imajo bolj napredne družbe visoke davke, to ne implicira da si za visoke davke?
pujsekpepe je izjavil:
Danes se ne splaca vec delat, ce pogledas socialo in minimalno placo ni nobene potrebe da delas.
Še kako se plača delat.
Minimalna plača: 1000€ neto + malica (min. 6,10€/dan) + potni + regres (min. 1480€) + potni (min. 20€/mesečno) + božičnica (min. 740€) = minimalno 16.000€ letno.
Razlike je 10.000€ letno med tistim, ki ima socilano pomoč in tistim, ki dela za minimalno plačo. Se splača delat tudi za minimalno plačo.
Ce imas plac za zivet absolutno ne ker je soba 500 eur mesecno to ti vzame 6k na leto minimalno. Das se stroske pa sva na 7. Potem imas pa se cajt ki ga zgubis na sihtu. Pa placevanje rprispevkov ala DO…
Zakaj ni rojstev v Sloveniji ce je tako ugodna slika? Je kdo preveril kako imajo Poljaki to zrihtani? Itak da ne.
pujsekpepe je izjavil:
Še kako se plača delat.
Nisi upošteval cene vrtca, doklad, subvencije najemnine, izrednih denarnih pomoči in ne vem kaj vse imajo še zastonj ali ceneje.
v Sloveniji manjka par stvari:
1. politiki bi moral bit plačani glede na uspeh države. Če BDP raste, boljšo plačo bodo imel, če pada potem plača tudi pade. To se gleda glede na povprečje. Če je kriza se seveda stvari prilagajajo glede na EU povprečje.
2. Poslanci bi moral met vsaj srednjo šolo in bit brez kazenske evidence. Evidenca se ne bi smela nikol brisat, razen če je ta človek kadarkoli pomagal državi in si je izbris zaslužil.
3. Denar za stranke, ki so dosegle 1% bi moral biti v višini glede na število zaposlenih v tej stranki z neko normalno omejitvijo na vzgor. Zdej nima veze al je 1 al jih je 20, vsi dobijo enako in to je kr neki.
4. Prag za vstop bi moral povečat na 5%
1. politiki bi moral bit plačani glede na uspeh države. Če BDP raste, boljšo plačo bodo imel, če pada potem plača tudi pade. To se gleda glede na povprečje. Če je kriza se seveda stvari prilagajajo glede na EU povprečje.
2. Poslanci bi moral met vsaj srednjo šolo in bit brez kazenske evidence. Evidenca se ne bi smela nikol brisat, razen če je ta človek kadarkoli pomagal državi in si je izbris zaslužil.
3. Denar za stranke, ki so dosegle 1% bi moral biti v višini glede na število zaposlenih v tej stranki z neko normalno omejitvijo na vzgor. Zdej nima veze al je 1 al jih je 20, vsi dobijo enako in to je kr neki.
Don't f with me.
Daniel ::
Nekaj dobrih idej, ampak točka 2 ti glede na videno iz slovenskega tožilstva in sodstva pade.
Če napišeš samo to, da imajo bolj napredne družbe visoke davke, to ne implicira da si za visoke davke?
Ok, torej si nepismen. Hvala za odgovor.
Itak itak. Če tebi logika ne deluje, sem jaz kriv.
Če je logika prebrati nekaj, kar ni napisano, mi to ne deluje, res je.
Men je to kar si napisal vse nesmisel. Ni mi pa jasno zakaj se placuje stranke ki niso prisle v parlament. Wtf. Ce si pppusil si popusil.
Hotel si povedat, da so visoki davki v redu. Glede na to da smo v temi o slovenski vladi in vemo kdo je v Sloveniji za visoke davke, so visoki davki v redu tudi če se krade.
Zdaj se pa ven vlečeš. Tvoje zmerjanje tega ne bo opravičilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Daniel: ja za točko 2. je treba ustavo spremenit, kar se ne bo nikol zgodil.
UTK: Ta denar je za delno povračilo stroškov kampanije in tudi vspodbuda za nove stranke, da delajo dalje. To je čist ok za ohranjanje zdrave demokracije, vendar je znesek previsok. Kar je napačno je, da dobi en človek sam v stranki enako kot 10 v drugi stranki. Kle bi mogl pač neko progresivno lestvico narest. So si pa poslanci to dvignl za 100% 2023 v Golobovi vladi.
UTK: Ta denar je za delno povračilo stroškov kampanije in tudi vspodbuda za nove stranke, da delajo dalje. To je čist ok za ohranjanje zdrave demokracije, vendar je znesek previsok. Kar je napačno je, da dobi en človek sam v stranki enako kot 10 v drugi stranki. Kle bi mogl pač neko progresivno lestvico narest. So si pa poslanci to dvignl za 100% 2023 v Golobovi vladi.
Don't f with me.
Če je neka stranka odvisna od tega denarja, je ne rabimo. Poglej Jelinčiča. Kaka korist je od tega da bo zdaj dobil 160 jurjev al kolk so že izračunali.
Hotel si povedat, da so visoki davki v redu. Glede na to da smo v temi o slovenski vladi in vemo kdo je v Sloveniji za visoke davke, so visoki davki v redu tudi če se krade.
Dej povej mi še kej, kar naj bi mislil, čeprav trdim, da ne, sem ziher, da veš bolje od mene. Ko se moraš zateči v tako neverjetne obrambe, potem je jasno, da si že spušil. Vzem tabletko pa pejt spat.
pujsekpepe je izjavil:
Še kako se plača delat.
Socialna pomoč: 500EUR mesečno = 6.000EUR letno
Minimalna plača: 1000EUR neto + malica (min. 6,10EUR/dan) + potni + regres (min. 1480EUR) + potni (min. 20EUR/mesečno) + božičnica (min. 740EUR) = minimalno 16.000EUR letno.
Razlike je 10.000EUR letno med tistim, ki ima socilano pomoč in tistim, ki dela za minimalno plačo. Se splača delat tudi za minimalno plačo.
Mogoče niti ni toliko do tega koliko se splača ampak bolj odgovornosti do družbe. Skozi leta je ta z sicer nekaj stroški poskrbela, da si šolan opravilno sposoben odrasel z levo in desno roko in nogo. Torej lahko delaš, lahko pa tudi z idejami in razvojem deluješ v dobro družbe. Problem, kot že leta nastaja zaradi tiste zakoreninjene miselnosti uči se, da ti ne bo treba delati. In tako skozi leta dobivamo vedno več visoko šolanega nezaposljivega kadra (ki pa se seveda nikakor ne bi spustil nazaj na zemljo in sprejel dela v proizvodnji, ter raje igra fikuse in se skriva po raznih inštitutih za istraživanje ruda i gubljenje vremena ali pa se ustvarjajo fiktivna delovna mesta v JU) in drastično pomanjkanje kadra v sektorjih kjer izobrazba ni bistvena, so pa sposobnosti. Dodatne težave v vsem tem pa potem povzroča še vlada z deljenjem bombončkov lastnim zaposlenim in obljubami, ki drastično presegajo produkcijo ljudi, ki delajo v gospodarstvo na že tako nižjih plačah. Tak sistem enostavno ne vodi nikamor in naši otroci se bojo zaradi tega iz države raje izselili (tisti, ki ne bojo po zvezah priklopljeni na proračun). Smo na razpotju, kar so pokazale tudi volitve in na nas je, ali bo prevladal ego ali zdrava pamet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
oo7 ::
Če je neka stranka odvisna od tega denarja, je ne rabimo. Poglej Jelinčiča. Kaka korist je od tega da bo zdaj dobil 160 jurjev al kolk so že izračunali.
Predstavniku za naš konec bo lahko kupil nov avto, ker sedaj vozi tako razmajanega, da je že pokrovček za nalivanje goriva odpadel. Je pa reklama še zmeraj na avtu.
Opcija 2 je, da gredo delat v proizvodnjo ampak vprašanje, koliko je za to interesa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
harmonkar9 ::
Planet TV pravi, da Janković že sestavljak oalicijo pod mizo.
Logar bi dobil zunanje ministrstvo.
Gledam to sliko in štejem ministrstva. 5 + 3 + 3 + 3 = 14. Ministrstev pa je 19. Kaj se je zgodilo s 5. ministrstvi? Sem kaj prespal (so jih ukinili) ali ta slika ne kaže točno?
Levaki pri vsakem sestavljanju vlade kar po potrebi dodajajo ali ukinjajo ministrstva in s tem rušijo našo državo, ne da bi nas domoljube kaj vprašali
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
To bo katastrofa spet. NSI nej dajo v vlado pa Levico ven, pa Finance in gospodarstvo dajo NSI.
Don't f with me.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25929 (24190) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 157877 (99108) | T440 |