» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

««
13 / 21
»»

FireSnake ::

denabiker je izjavil:

Polda je izjavil:

UKZ se končno umika s politike vsaj nekaj. Še Golob naj gre s Tino v Karigador za vedno.

jaz sem pa prebral članek stem naslovom: "Urška Klakočar Zupančič napovedala umik iz politike"
kot da je njena odločitev....

In pokazala se je, kot zmagovalka :))
kloaka, adijo in ne bomo te pogrešali!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

bedak_res ::

pujsekpepe je izjavil:

bedak_res je izjavil:

Evo rešitev za naslednje volitve: POTRDILO O NEKAZNOVANOSTI

Stevankovic jo je imel

Verjetno misliš Stevanovič:

Leta 2005 je Stevanović po prometni nesreči skušal izvesti zavarovalniško prevaro, za kar je bil tudi pravnomočno obsojen. Pred tem dogodkom je bil že enkrat obsojen zaradi ogrožanja varnosti. Sam kljub temu trdi, da ni šlo za prevaro ter da ni bil še nikoli obsojen.

Težko se zavzemaš za nekaj na podlagi česa sam izpadeš. Hinavščina.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Pozabljate, da se ne rabijo cele stranke dobiti za koalicojo ... lahko samo "pucko" ali dva... ;)

Musashi je izjavil:

najbolje v okviru možnega bi bil GS, SD, NSI in Demokrati. ampak računati na najboljše v okviru možnega je seveda no-go v Slo... Sam bi sicer raje videl recimo GS, Nsi, Demokrati in Resnica (bi bilo verjetno najmanj pritiska na nove davke, pa mogoče bi še socialna kapica ratala) ampak vem da to pa 100% ne bo šlo. Prvemu dam nekje 5% možnosti.

Čemu N.Si v vlado, če ste jih vsi pljuvali pred volitvami?
jaz sem eden redkih, ki je rekel, da jih bo volil.
Zdaj bi na, na račun njih, imeli nižje davke.

Narobe! Zmagal je pernati! Naj davčni bič poka po naših hrbtih še naprej! Ker to smo izvolili.

karafeka ::

Ni mi jasno kako lahko nekdo navija, da bo svoboda spet v vladi. Kot da jih koruptivnost sploh ne moti. Mogoče so tudi druge stranke podobne, ampak za svobodo in njimi povezane osebe je vse tu: https://www.anti-corruption2026.com/

Musashi ::

FireSnake je izjavil:

Musashi je izjavil:

najbolje v okviru možnega bi bil GS, SD, NSI in Demokrati. ampak računati na najboljše v okviru možnega je seveda no-go v Slo... Sam bi sicer raje videl recimo GS, Nsi, Demokrati in Resnica (bi bilo verjetno najmanj pritiska na nove davke, pa mogoče bi še socialna kapica ratala) ampak vem da to pa 100% ne bo šlo. Prvemu dam nekje 5% možnosti.

Narobe! Zmagal je pernati! Naj davčni bič poka po naših hrbtih še naprej! Ker to smo izvolili.

kaj ti bluziš vsi? si mene kdaj videl napisati to? Dobili so 9%. Sam jih nisem volil sem pa Demokrate, ki ste jih res pljuvali vsi - od janšistov do levakov...

pujsekpepe ::

bedak_res je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

bedak_res je izjavil:

Evo rešitev za naslednje volitve: POTRDILO O NEKAZNOVANOSTI

Stevankovic jo je imel

Verjetno misliš Stevanovič:

Leta 2005 je Stevanović po prometni nesreči skušal izvesti zavarovalniško prevaro, za kar je bil tudi pravnomočno obsojen. Pred tem dogodkom je bil že enkrat obsojen zaradi ogrožanja varnosti. Sam kljub temu trdi, da ni šlo za prevaro ter da ni bil še nikoli obsojen.

Težko se zavzemaš za nekaj na podlagi česa sam izpadeš. Hinavščina.

Ampak potrdilo o nekaznovanosti je imel. Googlej mal

pujsekpepe je izjavil:

Stevankovic jo je imel

PrihajaNodi še kar poskušaš lagati?

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Musashi je izjavil:

Tako je. Jaz sem samo retardirancem pomagal ker vem da iz tega brezna ne bo slo.

pujsekpepe je izjavil:

Ampak potrdilo o nekaznovanosti je imel. Googlej mal

Ki je lahko starejše od obsodbe.
In to dokazuje, kaj že?
Ker dejstvo ostaja.

FireSnake je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Stevankovic jo je imel

PrihajaNodi še kar poskušaš lagati?

?
https://www.rtvslo.si/slovenija/kandida...

On je srbsko podzemlje zlizan z jankovicem. To je jasno kot beli dan

redtech ::

Razmišljam, da je sedaj skrajni čas, da mladi upokojencem plačajo še gorivo, ker zadnje podražitve ne bodo prenesli - spomladanski regres ;((

feryz ::

Zanimivo da na poop tv lahko komentiraš vse politične članke, le stevota ne.
Očitno ga nekdo ne mara, ali se ga boji.

feryz je izjavil:

Zanimivo da na poop tv lahko komentiraš vse politične članke, le stevota ne.
Očitno ga nekdo ne mara, ali se ga boji.

Srbsko mocno podzemlje. Tole drogerasi financirajo

CharlieKK ::

Baje ma Stevi tatoo "1999 never forget". :)) Ga je frend srečal v fitnesu, sam toliko da vam bo jasno, hardcore NATO PTSD.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

Kaj je zdaj s to Resni.ca - je to srpska stranka ili ne?
Ima kdo interne info?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Zmajc ::

Še najboljše bi bile predčasne volitve da to smetje od resnice vržejo iz vlade.

Robert_S ::

Butalci ste šli še šestič na led .Če je glava butasta bo pač denarnica bolj prazna :))

CharlieKK je izjavil:

Baje ma Stevi tatoo "1999 never forget". :)) Ga je frend srečal v fitnesu. Sam toliko da vam bo jasno, hardcore NATO PTSD.

Se pravi lahko še "čegevara" glasove drpne naslednjič :))

Robert_S je izjavil:

Butalci ste šli še šestič na led .Če je glava butasta bo pač denarnica bolj prazna :))

Prav je tako!
Davčni bič po naših hrbtih naj poje še bolj glasno.
In še bolj na poskok ;)

CharlieKK ::

Miki N je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Baje ma Stevi tatoo "1999 never forget". :)) Ga je frend srečal v fitnesu. Sam toliko da vam bo jasno, hardcore NATO PTSD.

Se pravi lahko še "čegevara" glasove drpne naslednjič :))

Se mi zdi da je že zdaj vzel precej glasov Levici, bi raje videl, da jih ma Levica 7, kot pa tole..

Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:

Kaj je zdaj s to Resni.ca - je to srpska stranka ili ne?
Ima kdo interne info?

Da. Totalno. Jankovic pa podzemlja sta ga financirala

Nodi za nekoga, ki živi v Romuniji se nekaj detaljno spoznaš v domače dogajanje ... skoraj bolj kot romunsko. Po mojem se ti nisi še ... mentalno odselil. :|

Miki N je izjavil:

Nodi za nekoga, ki živi v Romuniji se nekaj detaljno spoznaš v domače dogajanje ... skoraj bolj kot romunsko. Po mojem se ti nisi še ... mentalno odselil. :|

Mentalno sem ze dolgo zunaj. Pridem pa na dopuste pa na volitve.
Sej so vam pokazal 2 mafijska botra na njihovi konferenci sam baje sta sam urejala prostor pa so ble tud cistilke zravn na fotki

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe: zanimivo, lahko več razložiš?

floyd1 ::

pujsekpepe je izjavil:

floyd1 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

srus je izjavil:

He, he, kriminalec Stevo bo notranji minister, ali pa ne bo nikomur uspelo sestaviti vlade in gremo na ponovne volitve.

To bi bila ironija prve klase.

Ne da se mi še enkrat skozi vse te forumske budalaštine, resno :|.

Se pa vedno tolažim, da je na forumu vsaj nekaj strankarskuih plačancev, ker ne morem verjet, da bi folk imel tako malo med levim in desnim ušesom. Neprecenljiv del soočenj pa je bil, ko sta janezek in golobček drug drugemu dokazovala koruptivnost. Nepozabno. Še samo zoki je manjkal, on je tudi tak poštenjak kot zgoraj omenjena gospoda.

Kater zoki? Zdj mamo 2

Zokija prvega ljubljanskega sn mislu. In naš MB "arso" ni po mojem niti tolko zadaj, pa hitro se hudič uči.

Malidelničar je izjavil:

Kaj nej ti razlozim lol. Men je vazn da sm v toplicah pa drkam telefon pa se smejim cirkusu ko vas bodo dobesdno zastihal. Z SDS bi dejansko se ble male sanse tole bo pa pravi pogreb

dronyx ::

Zmajc je izjavil:

Ne razumem zakaj bi še ene volitve karkoli spremenile. Bi morali kaj drugega potem spremeniti. Recimo prag 6% za vstop v parlament.

pujsekpepe je izjavil:

Miki N je izjavil:

Na dopust v Slovenijo, ko pa imaš Romunijo. Nigga... u ok? Pa zakaj bi sploh volil, če "nisi odavde"?

Hm.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Da človek ceni dobro, mora tudi slabo probati.

feryz je izjavil:

Da človek ceni dobro, mora tudi slabo probati.

Itak. Realneje: Nodi je še en Sloteh "džejmsbond". ;)

Mato989 ::

dronyx je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Ne razumem zakaj bi še ene volitve karkoli spremenile. Bi morali kaj drugega potem spremeniti. Recimo prag 6% za vstop v parlament.

Morda bi, morda ne bi to drži... do naslednjih volitev bo morda tudi odločilo sodišče da je KPK utemeljeno in je kršil integriteto in to bi sesulo Golobovo verodostojnost... lahko do tačas dokažejo da je SDS eres naročil prisluhe ali pa da je res odstop od tožbe posledica prisluhov (po tem odstopu so nehali prihajat)

skratka ja marsikaj se lahko zgodi
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Miki N je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Miki N je izjavil:

Na dopust v Slovenijo, ko pa imaš Romunijo. Nigga... u ok? Pa zakaj bi sploh volil, če "nisi odavde"?

Hm.

Kaj se vtikas v mene. Romunija ma zanikrne toplice pa za hodt v gore nima urejen pa se ksnga medveda lohk tm srecas pa me to mot.
Ja sem prisel narest se drzavljansko obvezo spotoma ker si slovenci to zasluzte.
Saj vem saj vem da dolgotrajna pa rtv prispevek pa vsa ta jajca spet ni tolk sam js tega ne bom placeval vam naj pa se naprej nabijajo davke ker si zasluzite

Mato989 je izjavil:

dronyx je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Morda bi, morda ne bi to drži... do naslednjih volitev bo morda tudi odločilo sodišče da je KPK utemeljeno in je kršil integriteto in to bi sesulo Golobovo verodostojnost... lahko do tačas dokažejo da je SDS eres naročil prisluhe ali pa da je res odstop od tožbe posledica prisluhov (po tem odstopu so nehali prihajat)

Tako ja kpk aleluja kpk je bog i batina slovenije. Tko kot solidarna prihodnost dela za solidarno prihodnost. lol se je vsm skisal.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Jaz sem vedno bolj prepričan da če ne bo Pučkotov da bodo predčasne volitve :D
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

pegasus ::

pujsekpepe je izjavil:

Romunija ma zanikrne toplice pa za hodt v gore nima urejen pa se ksnga medveda lohk tm srecas pa me to mot.
Pa to je ja edini razlog, da hodiš v Romunijo :))
Ker mene moti, da je kup ljudi vsepovsod kamor greš v hribe ...

pujsekpepe je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Kaj nej ti razlozim lol. Men je vazn da sm v toplicah pa drkam telefon pa se smejim cirkusu ko vas bodo dobesdno zastihal. Z SDS bi dejansko se ble male sanse tole bo pa pravi pogreb

Torej potem imaš info, da je Stevo Jankovićev projekt?

DeeJay ::

Geho je izjavil:

Ja nč, glede na tole: klik bi bilo najbolje 40k podpisov dobit, razpisat referendum in preprost dat pobudo, da se vzhodni del odcepi od slovenistana in priključi Avstriji pod pogojem, da obdržimo jezik.

smešno kako največji "domoljubi" hočjo zdej prodat državo za pest riža hahahaha
Don't f with me.

pegasus je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Romunija ma zanikrne toplice pa za hodt v gore nima urejen pa se ksnga medveda lohk tm srecas pa me to mot.
Pa to je ja edini razlog, da hodiš v Romunijo :))
Ker mene moti, da je kup ljudi vsepovsod kamor greš v hribe ...

Kako mislis edini razlog? Njihove gore? Ja fak ne. Ce zivis v mestu se mors dve uri vozit al vec recimo cluj do apusenija. Tu pa mam vse na dlani toplice pa gore skup pa se olimpijski bazen.

anoq ::

Ajde, da vidimo zdaj povezovalngea Logarja kolko je res povezovalen :D

Mato989 je izjavil:

Pa pleško bi bil mogoče modro tiho.
Toliko, kot je ta človek zajebal v zadnjem tednu in to samo s tem, da je odprl usta, namesto da bi bil tiho, je skoraj nemogoče dojeti.
Kot bi včeraj prišel v politiko, ne pa da se pase na našem denarju že preko 35 let.
Očitno ni kaj dosti v butari, ne glede na vse leporečje.
Saj vesta kako gre tisti, "Pametna kosa napušta glupu glavu".

Malidelničar je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Torej potem imaš info, da je Stevo Jankovićev projekt?

Odlicen projekt, mindblowing. Pa sej jankovic bo tud se 10x zvoljen kaj bi lahko pricakoval drugacen rezultat?

p1nky ::

DeeJay je izjavil:

Geho je izjavil:

Ja nč, glede na tole: klik bi bilo najbolje 40k podpisov dobit, razpisat referendum in preprost dat pobudo, da se vzhodni del odcepi od slovenistana in priključi Avstriji pod pogojem, da obdržimo jezik.

smešno kako največji "domoljubi" hočjo zdej prodat državo za pest riža hahahaha

Ne morejo si pomagat, to imajo v krvi, se je videlo ze v ww2
Sej en je malo prej pisal da je tudi prikljucitev k hr zadosti dobra haha

Slovenija politikom v hrvaski ne seze do jajc. Predsednik Milanovic je pa izredno inteligenten. Sam ce je narod butast pac tega ne razume

Zgodovina sprememb…

p1nky ::

feryz je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pa pleško bi bil mogoče modro tiho.
Toliko, kot je ta človek zajebal v zadnjem tednu in to samo s tem, da je odprl usta, namesto da bi bil tiho, je skoraj nemogoče dojeti.
Kot bi včeraj prišel v politiko, ne pa da se pase na našem denarju že preko 35 let.
Očitno ni kaj dosti v butari, ne glede na vse leporečje.
Saj vesta kako gre tisti, "Pametna kosa napušta glupu glavu".

Skoraj mu je uspelo, dokler se je bolj drzal v ozadju :D

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

DeeJay ::

Če je Golob pameten in hoče močno sredinsko vlado, nej se zahvali Levici za sodelovanje in nardi koalicijo skupej z Demokrati, NSI in SD. Tko bo močna sredinska vlada 50+2 in nej se nebuloze in nerelevantne stvari pustijo pred vrati ter naj se fokusirajo na resna vprašanja in skupi pridejo do rešitev.
Don't f with me.

primoz4p ::

Mato989 je izjavil:

dronyx je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Odstop od tožbe in vstop v koalicijo voljnih
https://x.com/mofauae/status/2035326341...
Ne smeš spregledati vstopa v koalicijo voljnih - vojaško zavzetje Perzijskega zaliva - kanon futr pa to.

Zmajc ::

DeeJay je izjavil:

Če je Golob pameten in hoče močno sredinsko vlado, nej se zahvali Levici za sodelovanje in nardi koalicijo skupej z Demokrati, NSI in SD. Tko bo močna sredinska vlada 50+2 in nej se nebuloze in nerelevantne stvari pustijo pred vrati ter naj se fokusirajo na resna vprašanja in skupi pridejo do rešitev.

NSi je samo satelit od Janše. Ni varijante, da bi šli v tako koalicijo.

DeeJay je izjavil:

Wua ti bi moral biti golobov svetovalec

Polda ::

NSI že dal sredinca Svobodi.

Reberšek na twitterju

Nismo dosegljivi.
Kako boš sodeloval z nekom, ki tepta pridne in ustvarjalne ljudi? Ki ne pomaga ranljivim skupinam državljanom.
Ne morem sodelovati s kriminalci, ki jemljejo 10%.
««
13 / 21
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26 (strani: 1 2 3 490 91 92 93 )

Oddelek: Loža
4602174915 (5708) Samael

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26) (strani: 1 2 3 450 51 52 53 )

Oddelek: Problemi človeštva
2638187455 (4612) Samael
»

Logar izstopil iz SDSja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19422079 (11880) tetriandoch

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

662157725 (98956) T440

Parlamentarne volitve 2022 (strani: 1 2 3 4123 124 125 126 )

6294796038 (571140) BigWhale

Več podobnih tem