» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

Polda ::

V naslednjih dneh bo jasno kdo bo sestavljal 16 Slovensko vlado. Ali bomo dobili staro novo vlado ali popolnoma novo vlado bo jasno čez dobre 4 dni.

Kakšna so vaša pričakovanja o 16 vladi republike Slovenije ?
  • zaklenilo: Samael ()

karafeka ::

Da bo koruptivna

CharlieKK ::

Vse kar od nove vlade pričakujem je da ne obdavči kripto valut. Za ostalo se mi jebe.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CharlieKK ()

feryz ::

Zakaj bi se pa za to sekiral?
Če ti letijo milijoni na račun, je vseeno ali je eden več ali manj.
Bodo pa obdavčili, jasno da bodo.
Evro na evro davka in se nabere. Za eno orng krajo. Nori bi bili, če tega ne bi izkoristili.

feryz je izjavil:

Zakaj bi se pa za to sekiral?
Če ti letijo milijoni na račun, je vseeno ali je eden več ali manj.
Bodo pa obdavčili, jasno da bodo.
Evro na evro davka in se nabere. Za eno orng krajo. Nori bi bili, če tega ne bi izkoristili.

Sej mi ne miljioni ampak obdavčitev "unrealized profita" je pač bolanija prve klase, sploh za crypto. Lahko mi obdavčijo to naslednji dan gre pa 10% dol, tu ni logike. Jaz si bom pa medtem požrl vse živce, ker pač stvar ni enostavna je dokaj zahtevno delo. Oni pa si mislijo, da kar fukneš not denar in raste. Wtf res. Potem lahko pričakujem kaj nazaj ob izgubah ali kako? Hočejo, da si retard consumer in vse spičkaš že naslednji dan plače, to je namen.

Zgodovina sprememb…

DamijanD ::

Sem danes zvedel, da so na Slovaškem uvedli davek na plačilne transakcije (in DDV je šel na 23%)

pero50 ::

pričakujem, da bo desna in pričakujem tudi kolesarje. Neglede na to katera bo, pa bo korupcije in afer povsod na tone, zdravstva pa nebo nobena vlada porihtala.

Sem hard desničar ampak menim, da bi sds moral oditi na smetišče zgodovine.
Za goloba pa sem mnenja, da je bil v zadnjih 15 letih najboljša vlada. Prej sem bil premlad, da bi se s tem ukvarjal. Edini dve stvari, ki mu jo zamerim sta:
- prekomerne obdavčitve plač
- Zdravstvo se ziher da porihtat. Postavit na vrh nekoga, ki bi pristrigel peruti vsem lobijem in bi se 3/4 problemov rešilo, za ostalo je pa krivo nesposobno vodstvo, zaradi katerega množično uhaja kader.

Pustimo se presenetit. Menim pa, da bo Janša naredil več škode kot Golob.
Koga bom volil? Nimam pojma... Levih ziher ne, na desnem polu pa imajo vsi še možnosti za moj glas.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: pero50 ()

harmonkar9 ::

CharlieKK je izjavil:

Jaz si bom pa medtem požrl vse živce, ker pač stvar ni enostavna je dokaj zahtevno delo.

Tipično levakarsko, še najbolj koristno in garaško panogo, kar jo poznamo, hočejo levaki obdavčit

kriptobog ::

pero50 je izjavil:

Sem hard desničar
Za goloba pa sem mnenja, da je bil v zadnjih 15 letih najboljša vlada.

Tole ne gre skup

harmonkar9 je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Jaz si bom pa medtem požrl vse živce, ker pač stvar ni enostavna je dokaj zahtevno delo.

Tipično levakarsko, še najbolj koristno in garaško panogo, kar jo poznamo, hočejo levaki obdavčit

Seveda je koristna, skalpiraš inštitucije in premožne kite, denar pa kot pravi domoljub daš v obtok nazaj v Sloveniji. To si zasluži vsaj občinsko medaljo zaslug, če ne še kaj več.

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

kriptobog je izjavil:

pero50 je izjavil:

Sem hard desničar
Za goloba pa sem mnenja, da je bil v zadnjih 15 letih najboljša vlada.

Tole ne gre skup

Si me prehitel. Verjetno se je zatipkal in je mislil napisat: sem extremni levičar. In potem se tisti stavek o Golobu poklopi.

Drugače pa, sem desničar, kateri ni nikoli volil Janše (in nikoli ne bom zaradi covida). Na prejšnjih volitvah sem volil Resni.co, ene volitve pred tem pa ReSET. Za mene pa je Golob najslabša vlada v zgodovini Slovenije. In upam, da dolgo ne bo kdo presegel Goloba po vseh njegovih najslabših lastnostih, ker se nam v tem primeru slabo piše.

Kaj pričaujem od teh volitev? Nič. Namesto Goloba pričakujem enega drugega lopova, kateri bo še naprej kradel in se posluževal korupcije, hkrati pa upam, da ne bo tako slab kot je bil Golob in da nam ne bo v celem mandatu še bolj obdavčil plač in da ne bo dvignil DDV-ja ali s čem drugim še dodatno obremenil gospodarstvo, katero se zna potem spokat iz Slovenije in bomo naenkrat vsi razen JS imeli 52 tednov dopusta (neplačanega).

DeeJay ::

Polda je izjavil:

V naslednjih dneh bo jasno kdo bo sestavljal 16 Slovensko vlado. Ali bomo dobili staro novo vlado ali popolnoma novo vlado bo jasno čez dobre 4 dni.

Kakšna so vaša pričakovanja o 16 vladi republike Slovenije ?

zadolžitve, davki, korupcija, afere
Don't f with me.

floyd1 ::

Upam, da dobimo predsednika vlade, ki ne bo dopustoval npr. z roparji slo zdravstva ali celo fehtal bogatih podjetnikov za zastonj dopust. Ker vse to, jasno, potem vodi v neke protiusluge. In bo tako držo prenesel tudi na svoje ministre.
Ali vsaj nekoga, ki mu bo kristalno jasno, da to ni ok in odstopi, če ga dobijo s prsti v marmeladi. Ker robiju in janezku to ni. Pa tu sploh ne gre za zneske, gre se samo za osnovno (politično) higieno.

Da bo (vsaj za silo) porihtala javno zdravstvo, resno zagnala neko debato glede zmanjšanja števila občin, npr. konkretno znižala ddv za hrano in hkrati preko obveščanja in javnosti pritisnila na glavne trgovce, da se na koncu ta manjši ddv dejansko pokaže v nižjih cenah na policah.

Pišemo 2026, ves faking napredek, večini folka pa vedno slabše.

Jp, ura je že taka, da malo sanjam...

floyd1 je izjavil:

Upam, da dobimo predsednika vlade, ki ne bo dopustoval npr. z roparji slo zdravstva ali celo fehtal bogatih podjetnikov za zastonj dopust. Ker vse to, jasno, potem vodi v neke protiusluge. In bo tako držo prenesel tudi na svoje ministre.
Ali vsaj nekoga, ki mu bo kristalno jasno, da to ni ok in odstopi, če ga dobijo s prsti v marmeladi. Ker robiju in janezku to ni. Pa tu sploh ne gre za zneske, gre se samo za osnovno (politično) higieno.

Da bo (vsaj za silo) porihtala javno zdravstvo, resno zagnala neko debato glede zmanjšanja števila občin, npr. konkretno znižala ddv za hrano in hkrati preko obveščanja in javnosti pritisnila na glavne trgovce, da se na koncu ta manjši ddv dejansko pokaže v nižjih cenah na policah.

Pišemo 2026, ves faking napredek, večini folka pa vedno slabše.

Jp, ura je že taka, da malo sanjam...

Nihče ni sposoben stret zdravstvenega lobija, so poskušali že večkrat nazadnje se je nekdo moral javno opravičit Zokiju potem pa je bil mir. Sem dovolj povedal? Dokler se nam ne bo dobesedno odpeljalo in odnesli vse te mafijozote direkt v arest se ne bo spremenilo nič. Nas pa dobro pasejo leve in desne to pa, vsak v svojem kotu nastrojen sovražno država nam pa umira pred očmi.

Zgodovina sprememb…

Se kar strinjam. Ampak revolucije tu ni pričakovat. Nismo je bili sposobni naredit mi (pa smo mogoče imeli boljše možnosti), ne bo je niti današnja "instagram" mladina, ki se niti družit več ne zna.

Neon87 ::

Samo, da ni JJ ter da ne bodo nad nas pošiljali vodnih topov in prepovedali jesti burek na prostem. Ljudje hitro pozabljajo. Tega šiptarja je treba izgnati iz države na smetišče zgodovine, ker je obstal v letu 1991\1945.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Ni tako. Žalostno je, da se zgleda počasi vsi učijo (tudi) od njega. Kot se je v preteklossti on od ZKJ (Zveza Komunistov Jugoslavije, za tiste malo mlajše).

Seba982 ::

Neon87 je izjavil:

Samo, da ni JJ ter da ne bodo nad nas pošiljali vodnih topov in prepovedali jesti burek na prostem. Ljudje hitro pozabljajo. Tega šiptarja je treba izgnati iz države na smetišče zgodovine, ker je obstal v letu 1991\1945.

Žal v trenutnem stanju v državi ne vidim razlike med Janšo in Golobom, razen da ima trenutna oblast medije pod nadzorom. Kakor berem RTV SLO in POP TV, pa se mi zdi kot da vsebina in korupcija prisluhov nista pomembni, ampak kako so bili posnetki pridobljeni. Oba medija se z vsebino ne ukvarjata, samo s tem da so koruptivnim revežem priluškovali.

Ravno tako se sprašujem kako nevladniki in novinarji, lahko dobijo informacije o tem kdo je bil na izraelskem letalu, ko še sam premier razlaga da so to tajne informacije.

Naštevanje vodnega topa in bureka, je pa že malo otročje, glede na trenutno dogajanje, kako si oblast podreja državo je Janša pravi amater.

starfotr ::

Jaz ne bi bil prepričan ne o letu 2026 niti ne o letu 2030.

Samael ::

Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Samael ::

Dve minuti do polnoči pravi Bruce Dickinson .....

Glasovanje na volitvah v državni zbor bo v nedeljo, 22. marca 2026. Skladno z Zakonom o volilni in referendumski kampanji se mora volilna kampanja, povezana z volitvami v državni zbor, končati v petek, 20. marca 2026, ob polnoči.
V petek, 20. marca 2026, ob 24. uri, se začne volilni molk, ki bo trajal do nedelje, 22. marca 2026, do 19. ure.

Prosim, ne odpirajte novih debat na temo volitev in temu sorodnih vsebin. Ta tema bo ponovno odprta v nedeljo okoli 19. ure.
Samael != Samuel

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16025603 (23864) Samael

Več podobnih tem