Forum » Problemi človeštva » Evropska Naftna Kriza
Evropska Naftna Kriza
p1nky ::
Trump says that Iran's "new regime" has asked the US for a ceasefire and that the US will consider it when the "Hormuz Strait is open"
Iran's New Regime President, much less Radicalized and far more intelligent than his predecessors, has just asked the United States of America for a CEASEFIRE! We will consider when Hormuz Strait is open, free, and clear. Until then, we are blasting Iran into oblivion or, as they say, back to the Stone Ages!!! President DJT
https://truthsocial.com/@realDonaldTrum...
Potrjeno, Iran prosi za premor.
Sej če nebi vedel, da se delaš na osebni destrukciji, in se smešiš na javnih forumi, bi celo mislil da da si mislil da je prvo aprilska šala.
Kako lahko samo enostransko navijate za eno ali drugo stran, ko pa tukaj ni postenih samo interesi.
Kako ni poštenih? Iran se pošteno brani, zahod ga pa pošteno brutalizira. Iran ima interes preživeti, zahod pa ima interes Iran uničiti kot suvereno državo.
Vem, poldi. Isto kot putin.
Btw, zadnjic, da sem ti odgovorila, da se ne unici tema
SEj te razumem, ko podpirša genocid, vojne zločine, se moraš resnično truditi ko chalky in stane in njemu podobni da gradiš na osebni destruciji integitete, in to celo javno.
Ja lol.
Ok, se gremo pa to igro.
Ne morem verjeti, mrb, ko zagovarjas rezim, ki pravkar novaci otroke od 12let naprej.
Ajde, daj zdaj ti eno, pa js pol nadaljujem
Pa se napisi, kje navijam za vojno, daj linkaj ajde
Lol, Režim ni imel jedrskega orožja,
Ožina je bila odprta
Ni bilo potrebno plačevati v kitajski valuti da greš skozi ožino.
Sedaj pa zanikaj :
Vemo pa da TI podpiraš, režime ki podpirajo Genocid, Vojne zločine, Aparhide, več ni sploh potrebno dodati.
Bos linkal kje navijam za vojno? Sicer ne vem, komu odgovarjas, na moja vprasanja definitivno ne
In se to, namesto, da bi razpravljali, kaj se lahko zgodi, se kle obmetavate ko v vrtcu.
Tema je spet postala brezvezna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()

Mr.B ::
Trump says that Iran's "new regime" has asked the US for a ceasefire and that the US will consider it when the "Hormuz Strait is open"
Iran's New Regime President, much less Radicalized and far more intelligent than his predecessors, has just asked the United States of America for a CEASEFIRE! We will consider when Hormuz Strait is open, free, and clear. Until then, we are blasting Iran into oblivion or, as they say, back to the Stone Ages!!! President DJT
https://truthsocial.com/@realDonaldTrum...
Potrjeno, Iran prosi za premor.
Sej če nebi vedel, da se delaš na osebni destrukciji, in se smešiš na javnih forumi, bi celo mislil da da si mislil da je prvo aprilska šala.
Kako lahko samo enostransko navijate za eno ali drugo stran, ko pa tukaj ni postenih samo interesi.
Kako ni poštenih? Iran se pošteno brani, zahod ga pa pošteno brutalizira. Iran ima interes preživeti, zahod pa ima interes Iran uničiti kot suvereno državo.
Vem, poldi. Isto kot putin.
Btw, zadnjic, da sem ti odgovorila, da se ne unici tema
SEj te razumem, ko podpirša genocid, vojne zločine, se moraš resnično truditi ko chalky in stane in njemu podobni da gradiš na osebni destruciji integitete, in to celo javno.
Ja lol.
Ok, se gremo pa to igro.
Ne morem verjeti, mrb, ko zagovarjas rezim, ki pravkar novaci otroke od 12let naprej.
Ožina je bila odprta
Sedaj pa zanikaj :
Vemo pa da TI podpiraš, režime ki podpirajo Genocid, Vojne zločine, Aparhide, več ni sploh potrebno dodati.
Bos linkal kje navijam za vojno? Sicer ne vem, komu odgovarjas, na moja vprasanja definitivno ne
Torej nisi zanikal. Torej si se izgubil v vsebini, katere nisi sposoben komentirati, ker delaš copy past, kar je samoumevno ko si se izbral za informacijski balonček.
Sedaj pa zanikaj :
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
Lol, sam to bom rekla.
Ce pises kr nekaj, ne odgovoris in sprevracas besede drugih, se ne pomeni, da si nekaj dokazal. Mogoce to, da v resnici ne znas debatirati
Ce pises kr nekaj, ne odgovoris in sprevracas besede drugih, se ne pomeni, da si nekaj dokazal. Mogoce to, da v resnici ne znas debatirati
Chalky ::
Mislim da je čas da navijači Irana priznajo da je Iran poražen. Velika država s skoraj 100 milijoni ljudi ampak v tej vojni so izgubili v rekordnem času. Jaz želim iranskemu ljudstvu veliko uspeha in nov začetek in z novo vlado jim to lahko uspe ker imajo zares veliko potenciala. Je pa na ljudeh da se odločijo kako bodo živeli naprej in ne na ZDA oziroma Izraelu. Izbira nebi smela biti težka glede nato da je gospodarstvo v težavah.
Iran ima lepo priložnost da se po 50 letih vključi nazaj v mednarodni sistem in začne normalno sodelovati z ostalimi državami sveta. Izbira je preprosta, na eni strani država v uničenju, na drugi strani pa nova priložnost za nov začetek.
Iran ima lepo priložnost da se po 50 letih vključi nazaj v mednarodni sistem in začne normalno sodelovati z ostalimi državami sveta. Izbira je preprosta, na eni strani država v uničenju, na drugi strani pa nova priložnost za nov začetek.
PacificBlue ::
Mislim da je čas da navijači Irana priznajo da je Iran poražen. Velika država s skoraj 100 milijoni ljudi ampak v tej vojni so izgubili v rekordnem času. Jaz želim iranskemu ljudstvu veliko uspeha in nov začetek in z novo vlado jim to lahko uspe ker imajo zares veliko potenciala. Je pa na ljudeh da se odločijo kako bodo živeli naprej in ne na ZDA oziroma Izraelu. Izbira nebi smela biti težka glede nato da je gospodarstvo v težavah.
Kot so že omenili..
You are retarded.
tony1 ::
Si predstavljaš, da ti otrok enega takega kultista pripelje k bajti? Da dobiš takega sodelavca v službo?
U mater.
U mater.

Lol, sam to bom rekla.
Ti si trdil.
Ja lol.
Ok, se gremo pa to igro.
Jas sem ti samo dogovori :
Ožina je bila odprta
Sedaj pa zanikaj :
Vemo pa da TI podpiraš, režime ki podpirajo Genocid, Vojne zločine, Aparhide, jebanje dečkov, pedofile, več ni sploh potrebno dodati.
Ploeg tega, taisti ki pišejo o novačenju 12 letnih dečkov, še vedno niso naši dokaze za 44k mrtvih protestnikov.
TheTrick ::
"Britain's long-term national interest requires closer partnership with the EU, Keir Starmer has said, citing war in the Middle East and the increasingly volatile international situation.
The prime minister indicated that the conflict had refocused the government on "ambitious" new ties with Europe, economically and in defence, and said how Britain emerged from the crisis "would define us for a generation"."
Jap čas je, da se vrnejo nazaj.
Vsi lepo dojemajo, da je je z ZDA nepreklicno konec. EU mora biti nova sila zahodnega sveta.
The prime minister indicated that the conflict had refocused the government on "ambitious" new ties with Europe, economically and in defence, and said how Britain emerged from the crisis "would define us for a generation"."
Vsi lepo dojemajo, da je je z ZDA nepreklicno konec. EU mora biti nova sila zahodnega sveta.
FTad ::
"Britain's long-term national interest requires closer partnership with the EU, Keir Starmer has said, citing war in the Middle East and the increasingly volatile international situation.
A se jim kolca, ker so sli iztopili iz EU? Kar naj jamrajo.
Magic1 ::
Hja, Amerika nas (celo EU, s ali brez uk) lahko poljubno drma v glavo. Žoka tja v UA in hkrati sili nas plačevat, da oborožujemo sebe in Ukrajince(US prodaja največ orožja). Hkrati pa zakuhajo visoko ceno goriv, kar nas konkurenčno konkretno useka in hkrati še daje pogon Rusiji. Potem pa še Izrael naredi kakšno štalo na BV in dobimo še par miljonov "dohtarjev". Pa spet bi se dalo požokat kam v Libijo ali Egipt, da se odprejo afriška vrata. Pač ponovijo vajo. Najbolj se je igrat na daljnem igrišču.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
WhiteAngel ::
Z nikomur ni "konec". ZDA je velika. Tudi EU in Kitajska, Indija. Vsak ima svoje težave in svoje priložnosti. Iz desetletja v destletje so vzponi in so padci. Zato tudi nima smisla iti v ekstreme, ker se vse vrača. Trump je pa vedno bil bedak. Že govori, kot bi bil zaostal. Najbolj zabit v druščini Putina, Bibija in Xija. Še pomnite tistih njegovih idiotizmov med covidom o vbrizgavanju belila v žilo?
UkrFTW!! ::
Iran nima nobene kontrole. Edini razlog zakaj ZDA nimajo kontrole nad ožino je, ker operacije še niso izvedle, ko jo bodo bo tudi ožina kot tudi tisti otok pod njihovo kontrolo.
How you spell retarded without spelling retarded.
Kdo pa ima potem kontrolo nad ožino, trumptard?
En mesec že bombardirate Iran in še nimate kontrole nad ožino? Seems retarded to me. En kup denarja ste že zagonili v tej najcenejši vojni, razen nekaj ruševin pa ste dosegli manj kot ruzzki fašisti v Ukrajini.
Retarded...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: UkrFTW!! ()
Lol, sam to bom rekla.
Ti si trdil.
Ja lol.
Ok, se gremo pa to igro.
Ožina je bila odprta
Sedaj pa zanikaj :
Vemo pa da TI podpiraš, režime ki podpirajo Genocid, Vojne zločine, Aparhide, jebanje dečkov, pedofile, več ni sploh potrebno dodati.
Ploeg tega, taisti ki pišejo o novačenju 12 letnih dečkov, še vedno niso naši dokaze za 44k mrtvih protestnikov.
Niti tolk ne znas prebrat, da bi dojel, da sem zenska, kaj sele vse ostalo.

Lol, sam to bom rekla.
Ti si trdil.
Ja lol.
Ok, se gremo pa to igro.
Ožina je bila odprta
Sedaj pa zanikaj :
Pa kljub temu se izmikaš, in potrjuješ mojo napisano trditev. Ker vsak s končkom integritete bi rekel da ne podpira oseb in režimov in trobil, ki odprto podpirajo posiljevanje mladoletnih dečkov, da ne bomo govorili generično o pedofiliji, pa de facot misliš da so prizadete zgolj deklice.
A ti je sedaj bolje, no bolj v kontekstu , ko argumentiraš z blamažo :
A ves kaj...ti si mi napisal vse mogoce obtozbe. Zdaj pa linkaj moje izjave, ki to potrjujejo. Kr neki. Vazn da se gres eno prepucavanje in smetis temo, pa se to brez osnove
Se ti ne cutim dolzna zagovarjat na tvoje izmisljene trditve. Kar napaddel si me brez osnove in zdaj se mislis kako imas kvalitetne prispevke (in posledicno tudi jaz), ki mocno pripomorejo k splosno zanimivi debati
Se ti ne cutim dolzna zagovarjat na tvoje izmisljene trditve. Kar napaddel si me brez osnove in zdaj se mislis kako imas kvalitetne prispevke (in posledicno tudi jaz), ki mocno pripomorejo k splosno zanimivi debati
Zgodovina sprememb…
p1nky:: danes, 16:10:42
Zakaj se sploh obremenjuješ z njim in njegovimi lažmi? Jaz večino njegovega skid row nakladanja enostavno ignoriram. Nič lažjega.
Zakaj se sploh obremenjuješ z njim in njegovimi lažmi? Jaz večino njegovega skid row nakladanja enostavno ignoriram. Nič lažjega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Chalky ()
TheTrick ::
It was not clear what Donald Trump meant by "Iran's new regime president", as there has been no recent change in that role. Masoud Pezeshkian remains the Iranian president, a role he has served since 2024 
Kere spine je zacela delat trump admin. Jap vojna gre proti koncu.
Kere spine je zacela delat trump admin. Jap vojna gre proti koncu.
Ma saj bom nehala, da se tema ne zapre, tega prepucavanja nihce ne mara brati.
Trump pa se dela norca, v intervjuju je rekel, da so zamenjali ze DVA rezima, ne enega haha
Oblast ima ze nekaj casa irgc in ne predsednik (ajatol tudi ni vec na oblasti), sem ze dalj casa nazaj napisala
Trump pa se dela norca, v intervjuju je rekel, da so zamenjali ze DVA rezima, ne enega haha
Oblast ima ze nekaj casa irgc in ne predsednik (ajatol tudi ni vec na oblasti), sem ze dalj casa nazaj napisala
Zgodovina sprememb…
Breaking: še ena zmaga Trumpa
Crown Prince of Saudi Arabia Mohammed bin Salman, the de facto ruler of the kingdom, responded to an insult from the U.S. president by saying: "We will no longer purchase American weapons!"
Trump's attempt to appease the Prince by approving a deal to sell F-35 jets did not help.
Chalki, tolikokrat kot vi končate vojno vsak dan, je res neverjetno!
Crown Prince of Saudi Arabia Mohammed bin Salman, the de facto ruler of the kingdom, responded to an insult from the U.S. president by saying: "We will no longer purchase American weapons!"
Trump's attempt to appease the Prince by approving a deal to sell F-35 jets did not help.
Zgodovina sprememb…
'THIS GUY IS A LIAR': Rubio drops stark warning
Our military is achieving our objectives with extraordinary efficiency, something that I think will go down in history as one of the best-run tactical military operations in modern times.
Rubio dobro razloži kako resna situacija je bila v Iranu.
Our military is achieving our objectives with extraordinary efficiency, something that I think will go down in history as one of the best-run tactical military operations in modern times.
Rubio dobro razloži kako resna situacija je bila v Iranu.
Breaking: Iran poražen - 50 tič!
Iranian Foreign Minister Abbas Araqchi attacks Trump now:
"You must send your soldiers to Iran, as you said, to open the Strait of Hormuz if you are brave and stand by your word. Don't talk so much, just send your powerful soldiers to Iran."
"And if you are afraid to send them by plane as happened before, we will send you an Iranian plane to transport them."
"I tell you: within 30 days, in front of the whole world, the Strait of Hormuz will be closed by order of Iranian sovereignty, and no one will dare to open it, not even after 100 years."
"Ask your friend Netanyahu what we are doing to him and his people every day; we are plunging them into a constant nightmare, and you will soon be rid of this nightmare."
"This is the first time he has spoken in this manner since the beginning of the war. Truly powerful words."
BREAKING - retard teče nov krog!
Trump's now bored with Iran. After having destroyed the US relationship with Saudi Arabia, leaving Middle Eastern cities open to constant Iranian drones attacks, burning through a decade of interceptor stockpiles, having turned Ukraine into the savior of Qatar, Kuwait, Saudi, Jordan and UAE and having removed Russia sanctions and doubled the price of oil, the moron President can now return to his previous role of looting the US economy and attacking Ukraine.
Iranian Foreign Minister Abbas Araqchi attacks Trump now:
"You must send your soldiers to Iran, as you said, to open the Strait of Hormuz if you are brave and stand by your word. Don't talk so much, just send your powerful soldiers to Iran."
"And if you are afraid to send them by plane as happened before, we will send you an Iranian plane to transport them."
"I tell you: within 30 days, in front of the whole world, the Strait of Hormuz will be closed by order of Iranian sovereignty, and no one will dare to open it, not even after 100 years."
"Ask your friend Netanyahu what we are doing to him and his people every day; we are plunging them into a constant nightmare, and you will soon be rid of this nightmare."
"This is the first time he has spoken in this manner since the beginning of the war. Truly powerful words."
BREAKING - retard teče nov krog!
Trump's now bored with Iran. After having destroyed the US relationship with Saudi Arabia, leaving Middle Eastern cities open to constant Iranian drones attacks, burning through a decade of interceptor stockpiles, having turned Ukraine into the savior of Qatar, Kuwait, Saudi, Jordan and UAE and having removed Russia sanctions and doubled the price of oil, the moron President can now return to his previous role of looting the US economy and attacking Ukraine.
Zgodovina sprememb…
brett ::
Nisem pristaš režima v Iranu. Ljudstvo pa je neverjetno prijazno, ustrežljivo, skromno in gostoljubno. Vedno jih bom imel kot pozitivce, kot sem jih imel čast spozna(va)ti pred leti.
Ampak v tem primeru kot je, pa jim privoščim, da dajo "piti kisline" tem prepotentnežem s T. na čelu.
Da pa je Iran poražen je pa čista nebuloza. Nikjer še ni bilo dvignjene bele zastave!

Stane2 ::
Breaking: še ena zmaga Trumpa
No, Mohammed bin Salman (MBS) did not say "We will no longer purchase American weapons."This quote is circulating widely on social media (Facebook, X/Twitter, Reddit, Threads, etc.) as a dramatic response to recent remarks attributed to Donald Trump, often framed with poetic language like: "You weren’t just buying missile systems—you were buying the right to belong. As of today, it’s over."
It's not supported by any credible news reports, official Saudi statements, or verifiable sources. It appears to be a viral fabrication or heavily exaggerated meme/hoax spreading in the last day or so (as of April 1, 2026). Some posts even call it "BREAKING" while adding anti-Trump spin

https://x.com/BarakRavid/status/2039352...
Three U.S. officials told me discussions are taking place about a possible ceasefire with Iran in return for the reopening of the Hormuz strait. The officials said it is unclear if a deal can be reached
https://x.com/alaidi/status/20393392732...
Reports Trump to announce ground offensive tonight
Three U.S. officials told me discussions are taking place about a possible ceasefire with Iran in return for the reopening of the Hormuz strait. The officials said it is unclear if a deal can be reached
https://x.com/alaidi/status/20393392732...
Reports Trump to announce ground offensive tonight
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stane2 ()
Tehran: IRGC air force facilities reportedly razed with 10 heavy bombs.
https://x.com/Osint613/status/203934009...
https://x.com/Osint613/status/203934009...
Goran10 ::
Tole se sliši dobro če bi v Iranu imeli volitve. Ker jih pač ni je potrebno režim vreči z orožjem. Ker tega tudi ni je rezultat jasen.
Is the U.S. about to make a major military mistake?
Saj je prav da ljudje opozarjajo in prikazujejo tudi drugo plat te operacije, ampak nekateri pozabljajo da imajo ZDA skoraj 1 Trilijon defense budget. Takšne misije so ponavadi dobra priložnost da se svetu pokaže kako stojijo stvari.
Saj je prav da ljudje opozarjajo in prikazujejo tudi drugo plat te operacije, ampak nekateri pozabljajo da imajo ZDA skoraj 1 Trilijon defense budget. Takšne misije so ponavadi dobra priložnost da se svetu pokaže kako stojijo stvari.
enavlaka ::
Otroci z nedokončano OŠ se bodo sedaj špilali diplomate in dajejo ideje, kakšen bi iran moral biti. Get real
Pa Američani morajo mal potrenirat, preden Kitajska napade Tajvan.
Npr. pred tem porabiti Patriote in ostalo šaro.
Idiocracy in making.
Is the U.S. about to make a major military mistake?
Ajde chalky, kakšen je tisti mejni znesek, ko napaka ni več napaka? Ker pri retardu tega mejnega zneska očitno ni.
Skratka, imajo budget 1 trilijon in še niso premagali Irana? Morda bi morali imeti budget 100 trilijonov?
Zgodovina sprememb…
Goran10:: ravnokar
je treba tudi upoštevati da protestniki niso oboroženi in da so ZDA pozivale ljudi naj vstanejo v bunkerjih dokler nebo zračne kampanje ki še poteka, konec. Plus, če si prebral članek ki sem ga zalepil nekaj strani nazaj o kolonah pred banko in da so začeli tiskati bankovce v višini 10,000,000 rialov potem se lahko zgodi da bo ljudem po vojni prekipelo. Prave posledice bodo šele po vojni sploh če režim ne bo pristal na pogoje. Plus Perzijci niso Talibanci in niso pripravljeni trpeti in živeti tako kot v Afganistanu in Jemnu, so dovolj pametni da razumejo potencial države. Afganistan, Jemen, Sirija te države nimajo ničesar, Iran pa dejansko ima potencial da je vodilni v regiji pod normalno vlado in imajo zato tudi bistveno več za izgubiti in jim ni vseeno tako kot v Jemnu ali Afganistanu.
je treba tudi upoštevati da protestniki niso oboroženi in da so ZDA pozivale ljudi naj vstanejo v bunkerjih dokler nebo zračne kampanje ki še poteka, konec. Plus, če si prebral članek ki sem ga zalepil nekaj strani nazaj o kolonah pred banko in da so začeli tiskati bankovce v višini 10,000,000 rialov potem se lahko zgodi da bo ljudem po vojni prekipelo. Prave posledice bodo šele po vojni sploh če režim ne bo pristal na pogoje. Plus Perzijci niso Talibanci in niso pripravljeni trpeti in živeti tako kot v Afganistanu in Jemnu, so dovolj pametni da razumejo potencial države. Afganistan, Jemen, Sirija te države nimajo ničesar, Iran pa dejansko ima potencial da je vodilni v regiji pod normalno vlado in imajo zato tudi bistveno več za izgubiti in jim ni vseeno tako kot v Jemnu ali Afganistanu.

Idiocracy in making.
Ma kakšni Patrioti, kaj že spet bluziš??
Vojna s Kitajsko bo čisto drugačna. Cilj bo potopit vse kitajske ladje čimprej.
Skratka, imajo budget 1 trilijon in še niso premagali Irana? Morda bi morali imeti budget 100 trilijonov?
A lahko nehaš najedat s tem šitom. Lahko jutri znukajo Iran ali pa ga pošljejo v srednji vek z uničenjem vseh energetskih virov. RES SI DOSADAN.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stane2 ()
Goran10:: ravnokar
saj to nekateri opozarjamo da folk nima orožja kot si ugotovil tudi ti. ja in če je inflacija? ni to demokracija. trump pa noče zapreti hormuza da bi režim izstradal financ ampak raje sanja o nekih ground invejžnih ker samo pomanjkanje financ bi pomagalo ker v tem primeru ko tisti vojak ali pa irgc-ejevec ne bo dobil plače se lahko kaj premakne.
Idiocracy in making.
Ma kakšni Patrioti, kaj že spet bluziš??
Vojna s Kitajsko bo čisto drugačna. Cilj bo potopit vse kitajske ladje čimprej.
Lepo da bo cilj. Kako uspešen bo z ratardom za krmilom, bo pa druga zgodba. Seveda bo vojna s Kitajci drugačna, Amerikanci jih bodo dobili po grbi. Tako da ja, strateška idiokracija je porabiti vse, kar leti, v Iranu. Kitajci pečejo kokice in gledajo, kako se Amerikanci sami sebe uničujejo. SunTzuTM klasika - ne moti retarda, ko dela napake.

Amerikanci jih bodo dobili po grbi. Tako da ja, strateška idiokracija je porabiti vse, kar leti, v Iranu. Kitajci pečejo kokice in gledajo, kako se Amerikanci sami sebe uničujejo. SunTzuTM klasika - ne moti retarda, ko dela napake.
Zakaj bi Američani dobili po grbi? Na podlagi česa? Kaj je kitajska vojska naredila v zadnjih 50-ih letih, da je tako ful dobra?? Ta glavni frontalni lovec J-20 je kurac. Kaj pa še imajo?
Poldi112 ::
ker samo pomanjkanje financ bi pomagalo ker v tem primeru ko tisti vojak ali pa irgc-ejevec ne bo dobil plače se lahko kaj premakne.
Kako si potem razlagaš, da S. Koreja še kar obstaja? Verjetno jih je potrebno zgolj še malo bolj izstratadi (v njihovo dobro seveda), pa bodo prišli v demokracijo?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
A lahko nehaš najedat s tem šitom. Lahko jutri znukajo Iran ali pa ga pošljejo v srednji vek z uničenjem vseh energetskih virov. RES SI DOSADAN.
Če te ne bi nerviralo, bi nehal najedati. Nehaj jokat, pa bo.
Lahko lahko lahko .... kar so dosedaj naredili, z 1T budgedotom še niso premagali Irana. Nesposobni much. In problemov so naredili VEČ kot jih je bilo, še predenj so se lotili srati.
Amerikanci jih bodo dobili po grbi. Tako da ja, strateška idiokracija je porabiti vse, kar leti, v Iranu. Kitajci pečejo kokice in gledajo, kako se Amerikanci sami sebe uničujejo. SunTzuTM klasika - ne moti retarda, ko dela napake.
Zakaj bi Američani dobili po grbi? Na podlagi česa? Kaj je kitajska vojska naredila v zadnjih 50-ih letih, da je tako ful dobra?? Ta glavni frontalni lovec J-20 je kurac. Kaj pa še imajo?
Imajo dovolj, da jih dobijo amerikanci po glavi. Imajo več kot Vietnam, Afganistan in Severna Koreja. Pa so vseeno amerikanci pobrali rep med noge.
Zgodovina sprememb…
Poldi112 ::
Zakaj bi Američani dobili po grbi? Na podlagi česa? Kaj je kitajska vojska naredila v zadnjih 50-ih letih, da je tako ful dobra??
Zmagala je brez boja, kar je po stari kitajski modrosti najvišja oblika zmage.
Where all think alike, no one thinks very much.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldi112 ()
ker samo pomanjkanje financ bi pomagalo ker v tem primeru ko tisti vojak ali pa irgc-ejevec ne bo dobil plače se lahko kaj premakne.
Kako si potem razlagaš, da S. Koreja še kar obstaja? Verjetno jih je potrebno zgolj še malo bolj izstratadi (v njihovo dobro seveda), pa bodo prišli v demokracijo?
govorim o verjetnostih ne o končnem rezultatu, končnegaa rezultat nihče ne pozna, neka sanjarjenja o pehoti pa pač ne bodo obrodila sadove.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Goran10 ()

Zadnjo vojno so se Kitajci šli leta 1979
Sino-Vietnamese War @ Wikipedia
Popušili proti Vietnamcem. Očitno jim 3950 let prakse ni pomagalo.
vke4XC ::
Kaj zdaj to lahko pomeni za EU?
Masla ne topove?
Saj ne vem, kje se je prvi april začne in kje konča v slovenskih MSM...
Masla ne topove?
Saj ne vem, kje se je prvi april začne in kje konča v slovenskih MSM...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vke4XC ()
Zadnjo vojno so se Kitajci šli leta 1979
Tvoji argumenti so za v vrtec.
Ne skrbi, tudi Amerikanci niso bili uspešni proti Vietnamcem, S. Koreji, Afganistanu. Tako da tvoja tekma, kdo ima daljšega, je samo tvoja tekma.
Tudi v Iranu jim ne gre. Lahko ga stolčejo v prafaktorje, pa bodo še vedno z repom med nogami šli domov.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Iran - Vojna (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 2754 (120) | Grimnir3 |
| » | Propad ZDA - Odštevanje (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5090 (110) | Mr.B |
| » | Iran - naslednja tarča zahodnih imperialistov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 49612 (46855) | Mipe |