Forum » Mobilne tehnologije » Snemanje pogovorov
Snemanje pogovorov
dunda ::
Pred časom sem za snemanje pogovorov uporabljal ACR. Odkar sem prešel na Google Pixel zadeve še nisem namestil, čeprav sem jo kar pogosto pogrešal (slabše slišim, pogosto me s kakšnimi podatki tudi ujamejo kje na terenu ... in so mi shranjeni pogovori v pomoč).
Vem, da ima Google Phone že nekaj časa to možnost v nastavitvah, vendar ni bila na voljo pri nas (verjetno zaradi zakonodaje). Vključeno pa sem imel vseeno.
Včeraj pa sem opazil, da se pogovori shranjujejo. In za razliko od ACR, ki mora uporabljati ovinke zaradi omejitev, so posnetki res dobri.
Ni mi jasno, ali Google kaj testira ali se je kaj spremenilo ali pa gre preprosto za hrošča (ker razvojniki uporabljajo UI :-)).
Ste tudi drugi opazili to možnost?
Sedaj je tudi v seznamu pogovorov z ikonico vidno, kateri pogovori so shranjeni.
Vem, da ima Google Phone že nekaj časa to možnost v nastavitvah, vendar ni bila na voljo pri nas (verjetno zaradi zakonodaje). Vključeno pa sem imel vseeno.
Včeraj pa sem opazil, da se pogovori shranjujejo. In za razliko od ACR, ki mora uporabljati ovinke zaradi omejitev, so posnetki res dobri.
Ni mi jasno, ali Google kaj testira ali se je kaj spremenilo ali pa gre preprosto za hrošča (ker razvojniki uporabljajo UI :-)).
Ste tudi drugi opazili to možnost?
Sedaj je tudi v seznamu pogovorov z ikonico vidno, kateri pogovori so shranjeni.
https://www.kacnje.eu
BadB0y ::
Ja s tem da ti na začetku pogovara pove tebi in klicoči osebi da se pogovor snema :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BadB0y ()
dunda ::
Ja, to je res.
Ampak v zadnjih letih se izogibam rootanju. Vse preveč varnostno občutljivih stvari imam sedaj na telefonu.
Ampak v zadnjih letih se izogibam rootanju. Vse preveč varnostno občutljivih stvari imam sedaj na telefonu.
https://www.kacnje.eu
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | kateri app za snemanje pogovorovOddelek: Mobilne tehnologije | 4333 (4023) | Bolt |
| » | Aplikacija za snemanje telefonskih klicevOddelek: Mobilne tehnologije | 2437 (1336) | mr_chai |
| » | Program za avtomatsko snemanje pogovora na AndroiduOddelek: Loža | 2620 (2073) | SeMiNeSanja |
| » | Katera aplikacija za snemanje pogovorov na AndroiduOddelek: Pomoč in nasveti | 5621 (5177) | Stari maček |
| » | Nevarni vozniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25799 (21650) | MIHAc27 |