Forum » Loža » Zakaj ljudje pretiravajo kako slabo nam gre v Sloveniji?
Zakaj ljudje pretiravajo kako slabo nam gre v Sloveniji?
c23po ::
Bodimo realni. Pogosto se pizdimo, da kablovodarji razrijejo sveže asfaltirano cesto. Če ne, se pizdimo, da preplastitev vsebuje vso infrastrukturo. Če cestar prehiti vodovodarja ni dobro. Če vodovodar ne počaka sredstva iz EU, je narobe.
Glede dolenjke: dnevno sem na njej. Ko pripeljem iz smeri Hrvaške, se mi zdi, da sem - no, ne v raju - ampak vsaj v vicah. Tudi prehod iz avstrijske smeri na našo stran ni neki hud šok ... Lahko se pa paušalno odločimo, da je pri nas vse za en kurec in kratkomalo končamo vsako debato o tem, da nam le mogoče ne gre tako hudo slabo. In pri tem mi gre na kurec, da se o tem najglasneje pizdijo generacije, ki še niso odplačale davkov niti za svoje šolanje.
Glede dolenjke: dnevno sem na njej. Ko pripeljem iz smeri Hrvaške, se mi zdi, da sem - no, ne v raju - ampak vsaj v vicah. Tudi prehod iz avstrijske smeri na našo stran ni neki hud šok ... Lahko se pa paušalno odločimo, da je pri nas vse za en kurec in kratkomalo končamo vsako debato o tem, da nam le mogoče ne gre tako hudo slabo. In pri tem mi gre na kurec, da se o tem najglasneje pizdijo generacije, ki še niso odplačale davkov niti za svoje šolanje.
Računalniki nimajo spominov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c23po ()
FireSnake ::
Očitno o dodatnih delih pojma nimata...![]()
Ne!
Samo ti si tisti, ki pozna Sveto resnico ™
/s
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
nejc_nejc ::
Zmajc ::
Malidelničar je izjavil:
Mene zadeva npr. spominja na način, kako je začela propadati Velika Britanija. Pa sem bil gor večkrat 2000-2009 in takrat so bili za nas "majka", Indija Koromandija, zdaj kar gledam posnetke, dokumentarce od tam, je pa v roku recimo 20 let zadeva izjemno nazadovala - tudi glede na posnetke iz 90ih recimo.
Sorry UK za mene že dolgo ni Indija Koromandija. Sem bil na začetku 2000ih v stiku z kar nekaj angleži in sem bil šokiran kaka vukojebina je to izven Londona in večjih centrov.
bm1973 ::
Ja, okolica Londona in London sam je super...
Večja mesta, Bristol, Glasgow, Edinbourgh tudi.
Manjša mesteca imajo svoj čar, mali, malo zabačeni pubi in dobro pivo,lokalno dostikrat pol cenejše od znamk...
Večja mesta, Bristol, Glasgow, Edinbourgh tudi.
Manjša mesteca imajo svoj čar, mali, malo zabačeni pubi in dobro pivo,lokalno dostikrat pol cenejše od znamk...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kam za Božič in novo leto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17173 (6305) | feryz |
| » | Zakaj je ravno Slovenija tako privlačna za tujce? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14201 (10461) | trancer01 |
| » | Turizem za rajo ali prestižne goste ali oboje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25062 (22151) | Utk |
| » | V Budimpešti protesti proti davku na internet (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 46584 (41714) | GenZNPC |