Forum » Loža » Registracija v zVEM
Registracija v zVEM
Rasin ::
Imam eno vprašanje glede registracije v aplikaciji zVEM. Ker nisem vešč teh zadev sem bil na upravni enoti kjer sem zaprosil glede registracije na portalu zVEM. Dobil sem nek dokument (priložena slika na kateri sem zakril podatke) in so mi rekli da naj grem do Zdravstvenega doma kjer mi bodo pomagali urediti zadeve. Tam je taka vrsta bi mogoče prišel na vrsto čez dobri dve uri jaz pa žal nimam časa čakat zaradi vseh ostalih obveznosti. Druga zadeva ki me je zmotila pa je ko ta študentka pred vsemi sprašuje kako registracijsko prijavni geslo naj vnese. A res morajo vsi slišat tvoje geslo. Sedaj pa ne zanima a si to lahko sam doma uredim ali je res treba it in v vrsti čakat da ti to tam uredijo? Sam sem šel pogledat na omenjeni naslov ki je na tem listku ki sem ga dobil pa pri meni ni tako kot tam piše. A je kdo že urejal te zadeve in mi lahko svetuje / pomaga naprej?
Hvala
Lp
Hvala
Lp

cebelar123 ::
eOsebna če imaš novo osebno. Ne rabiš hodit nikamor.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cebelar123 ()
ChirkKarlie ::
cebelar123 je izjavil:
eOsebna če imaš novo osebno.
Ne deluje zs SMS pass moras tja osebno ali pa ti pošljejo po pošti.
Skratka dinozavri nesposobni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()

ChirkKarlie je izjavil:
cebelar123 je izjavil:
eOsebna če imaš novo osebno.
Ne deluje zs SMS pass moras tja osebno ali pa ti pošljejo po pošti.
Skratka dinozavri nesposobni.
Sicer sem komaj v postopku izdelave eosebne. Ampak na strani od ZVEMA imaš prvo okno Prijava z mobilno aplikacijo eOsebna.
Izdelava eosebne:
Potegneš dol app eosebna katera te vodi skozi ceoten postopek.
Rabiš novo osebno, če nimaš PINa , ki ga zahteva aplikacija te vodi skozi postopek za PUK kodo. Katero ti pošljejo po pošti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cebelar123 ()
Jaz sem se s tem zajebaval kaksen teden nazaj in mi sms-pass ni uspelo aktivirat, ker sem rabil takoj.
No ja, rabiš PUK, tako kot sem rekel, osebni obisk ali čakanje 3 dni druge ni.
Zgodovina sprememb…

ChirkKarlie je izjavil:
Jaz sem se s tem zajebaval kaksen teden nazaj in mi sms-pass ni uspelo aktivirat, ker sem rabil takoj.
Zdaj sem šel brat za to pin kodo, ker se res ne spomnim, da sem jo dobil zraven. Koliko berem sem jo dobil teden dni kasnje ločeno po pošti. Torej načeloma, če imaš novo osebno in nisi pozabil kje imaš PIN kodo shranjeno potem to opraviš takoj :)
Aha jaz tega pol sploh prevzel nisem, če je tolk zamika. Makes sense now.
Zgodovina sprememb…
link_up ::
hja, jaz imam sigenco in sem se prijavil preko nje v zvem, tam stisnil mobilna aplikacija in mi je generiralo qr, ki sem jo z appom prebral ... thats it.
In and Out
ToniT ::
Imaš že SMS Pass.
Zdaj ga moraš v 10. dneh aktivirati.
Greš na stran:
https://sicas.gov.si/IdP-RM-Front/login...
Klikni na nov uporabnik in izpolni vse podatke.
Ko boš imel aktiviran SMSPass, greš na stran:
https://zvem.ezdrav.si/
Tam se prijaviš s SMSPass.
Šele potem si naloži aplikacijo zVem.
V osebnih nastavitvah na spletu imaš možnost Mobilna aplikacija in tam stisneš gumb Prikaži QR kodo, ki jo prebereš na telefonu.
Zdaj ga moraš v 10. dneh aktivirati.
Greš na stran:
https://sicas.gov.si/IdP-RM-Front/login...
Klikni na nov uporabnik in izpolni vse podatke.
Ko boš imel aktiviran SMSPass, greš na stran:
https://zvem.ezdrav.si/
Tam se prijaviš s SMSPass.
Šele potem si naloži aplikacijo zVem.
V osebnih nastavitvah na spletu imaš možnost Mobilna aplikacija in tam stisneš gumb Prikaži QR kodo, ki jo prebereš na telefonu.
tikitoki ::
SMSpass, singencela,...,
Očitno imaš začet postopek za ureditev SMSpass. Imaš navodila pod nadaljevanje postopka. Preberi in izvedi. Imaš pa tudi pomoč uporabnikom, pokličite in te bodo vodili čez postopek.
Očitno imaš začet postopek za ureditev SMSpass. Imaš navodila pod nadaljevanje postopka. Preberi in izvedi. Imaš pa tudi pomoč uporabnikom, pokličite in te bodo vodili čez postopek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Sparkasse ukinitev GEG tablicOddelek: Loža | 1591 (664) | Sindrom |
| » | Z novo aplikacijo eOsebna je za podpis dovolj zgolj mobilni telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 12309 (4865) | MrStein |
| » | Prenos digitalnega potrdila (SIGEN-CA)Oddelek: Omrežja in internet | 4352 (3490) | bm1973 |
| » | Elektronska osebna izkaznica (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 14771 (5265) | reglo |
| » | Aplikacija za uporabo elektronskih osebnih izkaznic nared (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22424 (16222) | blink |