Forum » Pomoč in nasveti » Kateri rabljen android telefon za kreiranje google account-a
Kateri rabljen android telefon za kreiranje google account-a
HotBurek ::
Dobro jutro.
Zanima me kater android telefon je dovolj dober, da lahko z njim kreiram račun na googl-u (gmail, youtube)?
Želja je, da tak telefon potem zdriži recimo kakšni 2 leti.
Ter, ali je SIM (oz. telefonska številka) obvezna za kreiranje google računa, ali pa je wifi dovolj?
Je 150€ za rabljenega iz bolhe dovol?
Zanima me kater android telefon je dovolj dober, da lahko z njim kreiram račun na googl-u (gmail, youtube)?
Želja je, da tak telefon potem zdriži recimo kakšni 2 leti.
Ter, ali je SIM (oz. telefonska številka) obvezna za kreiranje google računa, ali pa je wifi dovolj?
Je 150€ za rabljenega iz bolhe dovol?
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Furbo ::
Zakaj bi rabil telefon za to?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
karafeka ::
Imam novo motorolo g84 za 150EUR. Za moje potrebe super telefon, odziven, 256gb placa, mogoče mi je celo prevelik. Zadnja nadgradnja je na android 15. Ima tudi podporo za lineageos (zaradi Qualcomm chipseta. Ostali budget telefoni, ki imajo Mediatek, imajo redko custom podporo).
Kolikor mi je znano, brez telefonske številke zadnjih par let ne moreš več kreirat novega google računa.
Sicer pa prijava za google play mi dela tudi na 11 let stari Lumi-i 950 (lineageos 18.1, android 11), ki nažalost nima podpore za SIM, pa lahko vseeno dodaš obstoječ google račun in uporabljaš google play.
Upam, da ti kaj pomaga.
Lahko noč.
Kolikor mi je znano, brez telefonske številke zadnjih par let ne moreš več kreirat novega google računa.
Sicer pa prijava za google play mi dela tudi na 11 let stari Lumi-i 950 (lineageos 18.1, android 11), ki nažalost nima podpore za SIM, pa lahko vseeno dodaš obstoječ google račun in uporabljaš google play.
Upam, da ti kaj pomaga.
Lahko noč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Kaj pa recimo iPhone 12? Je tak telefon še dovolj aktualen, da omogoča kreiranje google računa?
sbawe64 ::
Odgovor:
Vsak telefon, ki lahko sprejema sms-e, zadošča.
Časi, ko si lahko ustvaril google račun brez telefonske, so minili.
Vsak telefon, ki lahko sprejema sms-e, zadošča.
Časi, ko si lahko ustvaril google račun brez telefonske, so minili.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Imam enega... iPhone 4.
Prejemanje SMS ne zadošča. O težavi: Kreiranje google accounta: This phone number cannot be used for verification.
Nazadnje mi je dalo opcijo, da skeniram QR kodo ( novica ).
Tako, da bo treba nekaj novejšega od 20 let starega telefona nabavit...
Ne vem pa, kako se sedaj preverja ID uporabnika. Včasih je v kakšnih primerih šlo z sliko osebne/passport-a.
No, sedaj je opcija elektronska osebna izkaznica. To bi želel, da telefon tudi podpira.
Prejemanje SMS ne zadošča. O težavi: Kreiranje google accounta: This phone number cannot be used for verification.
Nazadnje mi je dalo opcijo, da skeniram QR kodo ( novica ).
Tako, da bo treba nekaj novejšega od 20 let starega telefona nabavit...
Ne vem pa, kako se sedaj preverja ID uporabnika. Včasih je v kakšnih primerih šlo z sliko osebne/passport-a.
No, sedaj je opcija elektronska osebna izkaznica. To bi želel, da telefon tudi podpira.
V-i-p ::
Vzami recimo free2go paket za 64,99€ z Alcatel 1, saj ima Android 11. NFC-ja pa menda res nima, za pametno osebno.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Se pravi tale reč: https://www.bigbang.si/free2go-alcatel-...
Na strani piše, da ima prednaložen Android 11. Je lahko to "problem", ali se pri teh napravih da narediti upgrade na novejše verzije.
Na strani piše, da ima prednaložen Android 11. Je lahko to "problem", ali se pri teh napravih da narediti upgrade na novejše verzije.
d4vid ::
Pozabi posodobitve. Že tako gre za entry level model iz leta 2021 in android 11 go komaj teče na takih napravah.
Sedajle sem preveril, da ChatGPT app zahteva Android 7, Protonmail pa Android 10. To bo nekako šlo potem.
beta1 ::
Na tablicah brez SIM slota, gre uatvarit google acc brez telefonske.
Huawei LTE CPE master.
Ales ::
Sedajle sem preveril, da ChatGPT app zahteva Android 7, Protonmail pa Android 10. To bo nekako šlo potem.
Nekako... če kupuješ novo napravo, "nekako" ni OK. Če bi si rad za vsaj nekaj dlje časa zagotovil delovanje še drugih aplikacij, ne kupuj naprave s starim Android 11, nima smisla. Stran mečeš denar.
Ampak zdaj si spremenil namen teme, to ni več zgolj kreacija Googlovega računa...
_Denny_ ::
Za dobrih 90€ je na Bobovi strani A1 Alpha Pro 5G z Androidom 14, ki bi naj (glede na moje raziskovanje) bil rebrand Oscal Tiger 13 in ima vse možne stvari, ki jih ne najdeš niti na enkrat dražjih modelih. Zraven je še predplačniška Bob sim z opcijo upgrada v naročino.
Sem ga ravno danes naročil za mater za zamenjavo 15 let starega dumbphona preden ukinejo akcijo oz. zvišajo ceno zaradi pomanjkanja nand flasha in rama.
Sem ga ravno danes naročil za mater za zamenjavo 15 let starega dumbphona preden ukinejo akcijo oz. zvišajo ceno zaradi pomanjkanja nand flasha in rama.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
polozweii ::
Občasno ima spar v akciji poceni xy telefone. Če ga vzameš v petek dobiš dodatnih 10% popusta.
Trenutno ni nič v akciji.
Trenutno ni nič v akciji.
Shait ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Google mail in tel. št. za verifikacijoOddelek: Omrežja in internet | 875 (411) | KTr1sk |
| » | Kreiranje google accounta: This phone number cannot be used for verification.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (700) | rado7rado |
| » | Restore WhatsApp iz Google DriveOddelek: Loža | 763 (525) | Kapitan Jack |
| » | Podvojeni stiki ?!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1610 (1452) | Invictus |
| » | Yahoo uvaja šifriranje e-pošte in ukinja geslaOddelek: Novice / Varnost | 12130 (10285) | Glugy |