Forum » Loža » Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26
Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26
Temo vidijo: vsi
ModriMiha ::
Holobja zmaha je pirova, težko bo sestavil koalicijo, še težje vladal, dam mu max. 2 leti. In ob vsem denarju ki so ga vrgli v kampanjo, popolnem obvladovanju MSM, civilne družbe... je tole precej boren izplen.
Kar me veseli je trend, levi in desni pol sta praktično poravnana, 50:50, Resnico volijo le čudaki in je ne štejem v to enačbo, še volitve ali dve pa bomo polnokrvna demokracija.
Golobu bo uspelo sestavit vlado. Ali Demokrat ali Resnica ziher pridejo v vlado.
asdf_jklc ::
pujsekpepe je izjavil:
Js sm napovedal pravilno levaki (resnica + levica) plus srbska mafija resnica.
Sem bil predolg v sloveniji da neb videl kaksen je narod
Nima smisla se pregovarjat o zavoženem eksperimentu imenovanem 'slovenija'. Vse trenutne vlade in trenutne stranke na seznamu so dokaz, da je eksperiment totalen fail. To je treba priključit eni bolj resni državi in it od tam naprej. Rinit s to sramoto naprej (levo, desno, srednje) nima prov nobenega smisla. Potreben je resen, pameten gospodar, pa ne ta sramota.
Dokler ne bo uradnih rezultatov, pa se tako levi ali desni ne veselite prehitro. Jaz se lahko samo križam nad vsemi 88timi tam... boga poslanca narodnosti med takimi ljudmi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: asdf_jklc ()
ModriMiha ::
pujsekpepe je izjavil:
model, ki živi v Romuniji of all places pridiga o korupciji v državi
Ja. Si ti fakino sel v Romunijo kdaj? Ro je 20 let pred tole greznico.
Ti pa se naprej fakino placuj davek za dgktrajno oskrbo, rtv, dimnikarje js bom uzival romunske poceni vinjete, 2 telefonski in internet za 18 eur… mene boli k kdo in kaj meri korupcijo ker v slo je ni ker sodisca ne delajo trolcek. Sem vam pa stevota nastimal
Tako je. Romunija ima vsaj nizke cene stanovanj. Kebab in burek pa lahko dobis tudi tam
c3p0 ::
Ne razumem, kako je Resni.ca uspela priti v DZ?
Profil by ChatGPT
Stranka Resnica je zrasla iz:
protestov proti covid ukrepom
nasprotovanja cepljenju in omejitvam
Mediji jo pogosto povezujejo s:
proticepilstvom
širšim nezaupanjem v institucije (znanost, EU, NATO)
? Tipičen volivec:
bolj skeptičen do znanosti in uradnih razlag
občutljiv na teme osebne svobode
Pa daljnoviden, ravna Zemlja pa to.

Hypathia ::
Holobja zmaha je pirova, težko bo sestavil koalicijo, še težje vladal, dam mu max. 2 leti. In ob vsem denarju ki so ga vrgli v kampanjo, popolnem obvladovanju MSM, civilne družbe... je tole precej boren izplen.
Kar me veseli je trend, levi in desni pol sta praktično poravnana, 50:50, Resnico volijo le čudaki in je ne štejem v to enačbo, še volitve ali dve pa bomo polnokrvna demokracija.
Golobu bo uspelo sestavit vlado. Ali Demokrat ali Resnica ziher pridejo v vlado.
Logar je dovolj pameten, da bo ostal v opoziciji, Stevo bo pa seveda terjal položaj notranjega ministra, pa da vidimo kako bo to prebavila fina leva elita, LOL. Kot rečeno, navdušuje me trend, in Resnica v Holobovi vladi ga bo le še pospešila.

Miki N ::
Ne razumem, kako je Resni.ca uspela priti v DZ?
Profil by ChatGPT
Stranka Resnica je zrasla iz:
protestov proti covid ukrepom
nasprotovanja cepljenju in omejitvam
Mediji jo pogosto povezujejo s:
proticepilstvom
širšim nezaupanjem v institucije (znanost, EU, NATO)
? Tipičen volivec:
bolj skeptičen do znanosti in uradnih razlag
občutljiv na teme osebne svobode
Pa daljnoviden, ravna Zemlja pa to.
Ja saj je smešno. Edino... Stevo bo zdaj barantal ko džajo... mi bomo pa tukaj nemočno postali.

Evo prvi delni rezultati - v prednosti je SDS za 1.5% - kot rečeno, ne eni ne drugi se ne smejo veselit prehitro. Drugo pa je pol še koalicijo sestavit - bol kaže na pat pozicijo.
KG-348 ::
Ma to je odvisno kje so prej prešteli..najdlje bo itak Ljubljana, to pa vemo kako so volili

Prvi delni rezultati so vedno v korist desnice, nazadnje se prištejejo mestna volišča, ki praviloma volijo bolj levo.
Strel455 ::
A ni v teh prvih glasovih tudi oni, ki so predčasno volil.. teh je velika večina levih
Preštetih več kot 50% glasov
Preštetih več kot 50% glasov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Strel455 ()
pujsekpepe ::
pujsekpepe je izjavil:
Slovenija nima za burek.
Litvanija, Litva, Romunija, Hrvaska, da Poljske in Ceske ne omenjam gredo po levi in desni naprej.
Češke pa res ne rabiš omenjatmatr si butl
https://www.pbs.org/newshour/world/tens...
Sej v sloveniji je pa vse kul ker itak korupcije ni trolcek
kanarin ::
Najprej preštejejo glasove po ruralnih območjih - kjer vemo da ima prednost desnica. Treba res počakat vse do konca.
Najprej preštejejo glasove po ruralnih območjih - kjer vemo da ima prednost desnica. Treba res počakat vse do konca.
V mestih je bila najmanjša volilna udeležba.
https://volitve.dvk-rs.si/dz2026/#/rezu...
Glasovi so tudi iz mest vključeni...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Strel455 ()
Daniel ::
Logar je izven parlamenta trenutno.
Špegle zamenjaj
Logar 8,08, Ostrc 8,23 po trenutnem štetju. Rabiš nasvet za okulista?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()

mtosev ::
Kako blizu so GS in SDS.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Tole bo pa peklenski finiš, po 78,8 % preštetih glasovnicah SDS še vedno vodi, pa tudi Demokrati boljši od Levice. Mogoče pa exit polls le ne bodo v celoti zdržali, po navadi se zmotijo za kakšen mandat ali dva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()

Na koncu bo odločal en glas - in to od našega Harmonkota. Ko bi le vedeli, kako je glasoval.
nejc_nejc ::
Kje so glasovi predčasnih.
Ti bodo očitno oporekani, del njih, in ti bodo prevesili v eno ali drugo smer.
Ti bodo očitno oporekani, del njih, in ti bodo prevesili v eno ali drugo smer.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Daniel ::
Nikolovski v parlamentu, Vonta izven, po trenutnih rezultatih. Tudi Golob še zmeraj pod pragom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
hotig ::
Na koncu bojo stalni kriminalci prosili kao ex kriminalca, da se priključi njhovi združbi. Vprašanje je samo, v katero smer se bo vrtel krogec na sefu zmagovalne pozicije
.
Stevo ma kr mocno druzbo kriminalcev iz podzemlja, bivse obsojene milicnike pa jankovic mu je zrihtov da je sef tistga vaterpola. Tko da cisto podzemlje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | 16 Slovenska vlada 2026-2030 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Problemi človeštva | 17889 (0) | Musashi |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25795 (24056) | Samael |