Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
nejclp ::
harmonkar9 je izjavil:
harmonkar9 je izjavil:
Gremo čez 50 %! Zaenkrat ni realistično (SDS ima premalo), ker levaki goljufajo, medtem ko domoljubi samo uporabljajo možnost sistema
Ljubljana, 25. 03. 2008
Trol, tako obupan si?![]()
Danes smo leta 2026 in smo že na preko 45 % #nismofejk
To sem kar malo razočaran, z lahkoto bi prišli nad 50% in potem je cilj 90%, domoljubi bi se morali bolj potruditi, menda mate doma par računalnikov in še več telefonov, knjžnica, služba, wifreeji... a res ne gre?
primoz4p ::
Ta je bolj merodajna, ker je potrebno nekaj prispevati (Polymarket stavnica). In tu kaže SDS okoli 90% :P)
https://polymarket.com/event/slovenian-...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primoz4p ()
feryz ::
Aha.
Tukaj piše zgolj to, da bo sds prva. Kar itak vejo vsi.
Kuštravi kreten in ostala vladajoča kamarila je intenzivno delala na tem, da plešec zmaga.
Koliko bo dobil, je pa trenutno uganka.
Tukaj piše zgolj to, da bo sds prva. Kar itak vejo vsi.
Kuštravi kreten in ostala vladajoča kamarila je intenzivno delala na tem, da plešec zmaga.
Koliko bo dobil, je pa trenutno uganka.
primoz4p ::
Vsi?
Nimamedija trdi:
Če bi bile volitve v času izvajanja ankete, bi Gibanje Svoboda prejelo 25,2 odstotka glasov vseh vprašanih, SDS pa 23,2 odstotka.
https://www.zurnal24.si/slovenija/zadnj...
Nimamedija trdi:
Če bi bile volitve v času izvajanja ankete, bi Gibanje Svoboda prejelo 25,2 odstotka glasov vseh vprašanih, SDS pa 23,2 odstotka.
FireSnake ::
Meni je impresivno kako nekatere nevladne organizacije ščitijo vladajoče. Kot da so jih na ukaz aktivirali, da se preusmeri pozornost s posnetkov, zaradi katerih bi vlada morala odstopiti. Res teče voda v grlo da se tako ponizujejo.
Da bi moral imeti spoštovanje do državnih institucij? Haha.
Tako da vemo kam bo šla volilna tekma ta teden... kot sem že napisal.
Vse je preračunano, volitve po zadnjem mesecu sodeč samo za predstavo.
Msm bodo naredili vse da se pozabi na mafijske rabote oblasti. ;)
Mene je realno strah kaj bo naslednja leta, če se že sedaj golobnjaška kamarila obnaša kot se.
Levaki držijo skupaj s kolačevo in ostalimi.
Zato je dobro, da je na oblasti desna vlada, ker jim nevladniki zelo gledajo pod prste.
Ne tako, kot sedaj, ko vsi v en rog pihajo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
harmonkar9 ::
Ta je bolj merodajna, ker je potrebno nekaj prispevati (Polymarket stavnica). In tu kaže SDS okoli 90% :P)
Se strinjam, ta je še bolj realistična. Levaki niso pripravljeni prispevat za svoje stranke ne časa ne denarja, mi domoljubi pa vse
Levičarji (svoboda, Sd, Levica,..) so imel šanso 4 leta,.. kaj so naredl? Več migrantov, astronomske cene stanovanj, novih ni, kr nas javni sektor davi z biokracijo, cenzora medijev, davki, lažejo. Da ne omenjam 10 % ane ter kak se zdaj vn vlečejo? Imel so šanso 4 leta ter so jo zapravil. Sedaj dam šanso nekomu drugem (ne levici).
Daj me popravi, če ne razumem prav:
- trdiš, da so levaki vse zafurali
- in jih boš zato še enkrat voilil
drži?
Ne, mislim, da si preveč zaletav, ne razumeš prav, napisal je, da bo dal šanso nekomu drugemu, ne levici.
Zdaj pa še enkrat preberi kar si napisal
menda mate doma par računalnikov in še več telefonov
Daj nam tehnično razloži, kako ti par računalnikov doma pomaga?
res me zanima
Jajo jim je nekaj dal v Pingota in so vsi naspidirani!
Kakor jaz vidim levaki iz kleti napadajo.
Tukaj in na MSM
Meni bo kokic zmanjkalo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
harmonkar9 je izjavil:
harmonkar9 je izjavil:
Gremo čez 50 %! Zaenkrat ni realistično (SDS ima premalo), ker levaki goljufajo, medtem ko domoljubi samo uporabljajo možnost sistema
Ljubljana, 25. 03. 2008
Trol, tako obupan si?![]()
Danes smo leta 2026 in smo že na preko 45 % #nismofejk
To sem kar malo razočaran, z lahkoto bi prišli nad 50% in potem je cilj 90%, domoljubi bi se morali bolj potruditi, menda mate doma par računalnikov in še več telefonov, knjžnica, služba, wifreeji... a res ne gre?
Računalnikov imamo, kolikor hočeš, smo pobrali tiste nerazdeljene levakarske prenosnike iz kesona pred skladiščem
Levičarji (svoboda, Sd, Levica,..) so imel šanso 4 leta,.. kaj so naredl? Več migrantov, astronomske cene stanovanj, novih ni, kr nas javni sektor davi z biokracijo, cenzora medijev, davki, lažejo. Da ne omenjam 10 % ane ter kak se zdaj vn vlečejo? Imel so šanso 4 leta ter so jo zapravil. Sedaj dam šanso nekomu drugem (ne levici).
Daj me popravi, če ne razumem prav:
- trdiš, da so levaki vse zafurali
- in jih boš zato še enkrat voilil
drži?
Ne, mislim, da si preveč zaletav, ne razumeš prav, napisal je, da bo dal šanso nekomu drugemu, ne levici.
Zdaj pa še enkrat preberi kar si napisal
menda mate doma par računalnikov in še več telefonov
Daj nam tehnično razloži, kako ti par računalnikov doma pomaga?
res me zanima
Jajo jim je nekaj dal v Pingota in so vsi naspidirani!
Kakor jaz vidim levaki iz kleti napadajo.
Tukaj in na MSM
Meni bo kokic zmanjkalo![]()
Nardiš hot spote na vse androide, ki jih imaš, (mam sam doma tri in tri različne ponudnike, en je služben telekom, en je telemach, ker mam tak paket, en je bob) in se lohk konektam z laptopom, ki ga lahko vzamem tudi s sabo in se konektam na različne free wifije. Sicer pa nisem prepričan, a sploh preverjajo IP, ali samo mejl, nisem probal, baje, da ja, po vaših besedah.
a_borlak ::
Torej, pod črto - imaš koruptivne stranke (jih ne voliš), imaš stranke, ki imajo kriminalce (jih ne voliš), stvar rešena.
Zato je dobro, da je na oblasti desna vlada
S tem se strinjam. Naslednje mi pa ni preveč všeč:
ker jim nevladniki zelo gledajo pod prste.
Upam, da se Gospoda Janše ne bo oviralo. In napisano tudi namiguje, da pa mi domoljubi nismo dobro pernatemu gledali pod prste 4 leta, s čimer se pa ne morem strinjat, levaki nikoli ne bodo takega seznama spravili skupaj!
harmonkar9 je izjavil:
Računalnikov imamo, kolikor hočeš, smo pobrali tiste nerazdeljene levakarske prenosnike iz kesona pred skladiščemZanimivo bi bilo izvedeti, ali jim je uspelo razdati tiste preplačane smeti.
Ali so jih preprosto na smetišče odpeljali in je problem rešen.
Haha golob enači objavo posnetkov z ustrahovanjem naroda.
Insane
Vidi se, da so paranoični.
Padel je na realna tla in sedaj se zvija, kot črv na soncu.
Predolgo si je zatiskal oči. Lagal je narodu.
Zdaj je prišel račun in njemu ni nič jasno kaj se dogaja.
Posnetki ne bi kaj veliko spremenili. Pernati bi v vsakem primeru pogorel.
Če pa dobi še en mandat bo pa tudi dobro: naj si raja kupi pameti.
Jaz bom zadovoljen v vsakem primeru (če se pelje ali ne).
PujsekPepe ::
Jaz isto. Volil bom pa Stevanovica. Potem pa bo kar bo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
Opa! Golob priznal, da je ministrstev preveč. Preach!
Drugače so se pa v tem mandatu fokusirali na zbijanje kupne moči prebivalstva in nabijanje davkov / javne porabe, v naslednjem se bojo fokusirali pa na dvig kupne moči prebivalstva in na gospodarstvo
Verjemi, kdor more.
To je najbolj smešno!
S tem je dejansko priznal, da bi bilo bolje, če v sedlo sploh nikoli ne bi sedel.
Ker bi bilo bolje in ne bi rabili nič popravljati.
c3p0 ::
harmonkar9 je izjavil:
Računalnikov imamo, kolikor hočeš, smo pobrali tiste nerazdeljene levakarske prenosnike iz kesona pred skladiščemZanimivo bi bilo izvedeti, ali jim je uspelo razdati tiste preplačane smeti.
Lahko še par let vlečejo stroške skladišča, kako to gre potem pa vsi vemo.
PujsekPepe je izjavil:
Redki bodo lažnivega kriminalca volili, PrihajaNodi, veš?

Miki N ::
PujsekPepe je izjavil:
A si videl Pepe? Stevo se že bliža 20 posto!
kanarin ::
Žal je bilo včerajšnje soočanje daleč od informativne oddaje, kjer bi se se na normalen način soočile ideje in koncepti za prihodnost - šlo je izključno za TV šov, s katerim si komercialna TV boosta gledanost in s tem svoje lastne prihodke. To je bil edini namen tega soočanja, gledalci smo potegnili kratko. No, vsaj tisti, ki nas ne zanimajo floskule,populizem,obtoževanja, brezplodno kopanje po preteklosti, cinične izjave, ampak bi radi poslušali predvsem vsebino, ki se tiče kvalitete življenja državljanov. Voditeljca je nejevoljno sprejmala pozive, da naj govorijo oprihodnosti - z vsiljenimi temami je napeljevala je napeljevala predvsem na meedsebojni konflikt in obtoževanje.
Pika na i pa je bil "soočenje žen" - glede da to, da Golobove soproge ni bilo na soočenju so kljub temu vsilili še ta del,ko je z Urško debatiral dejansko sam Golob. To je bilo povsem mimo in nepotrebno - gre za fiasko PopTV.
POPTV je z včerajšnjo oddajo samo še bolj utrdil politično polarizacijo v Sloveniji - če je bil to cilj je dejansko uspelo. Pri Selakoviču je bila debata povsem drugačna,umirjena,razmišljujoča, deloma celo konstruktivna - take debate so dejansko potrebne, ne pa tak trash. Velik minus za klasično TV !
Pika na i pa je bil "soočenje žen" - glede da to, da Golobove soproge ni bilo na soočenju so kljub temu vsilili še ta del,ko je z Urško debatiral dejansko sam Golob. To je bilo povsem mimo in nepotrebno - gre za fiasko PopTV.
POPTV je z včerajšnjo oddajo samo še bolj utrdil politično polarizacijo v Sloveniji - če je bil to cilj je dejansko uspelo. Pri Selakoviču je bila debata povsem drugačna,umirjena,razmišljujoča, deloma celo konstruktivna - take debate so dejansko potrebne, ne pa tak trash. Velik minus za klasično TV !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kanarin ()

Miki N ::
Žal je bilo včerajšnje soočanje daleč od informativne oddaje, kjer bi se se na normalen način soočile ideje in koncepti za prihodnost - šlo je izključno za TV šov, s katerim si komercialna TV boosta gledanost in s tem svoje lastne prihodke. To je bil edini namen tega soočanja, gledalci smo potegnili kratko. No, vsaj tisti, ki nas ne zanimajo floskule,populizem,obtoževanja, brezplodno kopanje po preteklosti, cinične izjave, ampak bi radi poslušali predvsem vsebino, ki se tiče kvalitete življenja državljanov. Voditeljca je nejevoljno sprejmala pozive, da naj govorijo oprihodnosti - z vsiljenimi temami je napeljevala je napeljevala predvsem na meedsebojni konflikt in obtoževanje.
POPTV je z včerajšnjo oddajo samo še bolj utrdil politično polarizacijo v Sloveniji - če je bil to cilj mu je dejansko uspelo.
Čemu bi rad vedel, kaj bo kuštravi lažnivec naredil v prihodnosti?
Se iz njegove preteklosti nisi nič naučil in videl, kam pelje državo?
Mimogrede, kdaj lahko pričakujemo odgovore.
kanarin ::
Za razliko od tebe bi rad vedel, ja. In ja, sem doživel 3 Janševe vlade in sem se dobro načil in videl kam to pelje. V dobro prihodnost nikakor !
delavec44 ::
POPTV je z včerajšnjo oddajo samo še bolj utrdil politično polarizacijo v Sloveniji - če je bil to cilj mu je dejansko uspelo.
Čemu bi rad vedel, kaj bo kuštravi lažnivec naredil v prihodnosti?
Se iz njegove preteklosti nisi nič naučil in videl, kam pelje državo?
Mimogrede, kdaj lahko pričakujemo odgovore.
Kdo laže?
https://www.reddit.com/r/Slovenia/comme...
Hehe prvi komentar na Redditu:
"Ma nima veze kaj sem rekel. Zanima me, kie ste tale posnetek ilegalno pridobili. Nisem dal soglasja. To je pomembno."
Na koncu bo spet AI kriv.
Za razliko od tebe bi rad vedel, ja. In ja, sem doživel 3 Janševe vlade in sem se dobro načil in videl kam to pelje. V dobro prihodnost nikakor !
Jaz sem doživel le eno Golobovo vlado in sem videl, da je bilo huje kot prej v treh Janševih. Kam to pelje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
harmonkar9 je izjavil:
Lahko še par let vlečejo stroške skladišča, kako to gre potem pa vsi vemo.
Levaki lažejo, da so razdelili vse. Jaz imam sicer dobro teorijo. Prenosnike so zmetali v kanto, v škatle od njih pa kamenje, potem pa nazaj v skladišče, da lahko upravičijo skladišče, ker brez tega ne bi mogli za skladišče metat denarja, smo domoljubi preveč pametni, nekako nas morajo pretentat. To se mi zdi najbolj verjetno, da so levaki naredili.
Plačani politični agitator.
Ki nas prepričuje, da so trenutni lopovi boljši od prejšnjih.
V resnici pa so oboji zgolj lopovi.
Za navadne ljudi bo po volitvah slabše. Ne glede na to, koga izvolijo.
Kar je najhujše pri tej vladi, je absolutna odsotnost organov, ki naj bi skrbeli za red in mir, spoštovanje zakonov in podobno.
Pri nas enostavno, izven radarjev, ne obstajajo več.
In to bo ostalo, ne bo se popravilo, zgolj nadgradilo.
Ki nas prepričuje, da so trenutni lopovi boljši od prejšnjih.
V resnici pa so oboji zgolj lopovi.
Za navadne ljudi bo po volitvah slabše. Ne glede na to, koga izvolijo.
Kar je najhujše pri tej vladi, je absolutna odsotnost organov, ki naj bi skrbeli za red in mir, spoštovanje zakonov in podobno.
Pri nas enostavno, izven radarjev, ne obstajajo več.
In to bo ostalo, ne bo se popravilo, zgolj nadgradilo.
Vsi?
Nimamedija trdi:
Sem si spravil, ker me je zanimalo, koliko so agencije pri napovedih 2022 sfalile, ker to novinarji ves čas ponavljajo (po moje niso prav dosti, kolikor se razumem na te stvari) :
Vse so podcenile Svobodo, vse precenile SDS, SD, Levico, nekatere Nsi, LMŠ in SAAB.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Vsi?
Nimamedija trdi:
Sem si spravil, ker me je zanimalo, koliko so agencije pri napovedih 2022 sfalile, ker to novinarji ves čas ponavljajo (po moje niso prav dosti, kolikor se razumem na te stvari) :
Vse so podcenile Svobodo, vse precenile SDS, SD, Levico, nekatere Nsi, LMŠ in SAAB.
Seveda niso mogle ankete zaznati realnega stanja, ker je opankovič škatle z glasovnicami menjaval, je Gospod Janša lepo namignil na bistvo. Dokler ne bomo v volilni zakon napisali, da opankoviča ne sme bit v radiju 100 km od katerega koli volišča, tako dolgo ne bodo volitve poštene.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
a_borlak ::
Janša bo pogorel ravno zaradi prisluhov, prav tako Svoboda. Pridobil bo Prerod, Levica, Resnica, Demokrati. Skratka, tisti, ki misli, da so prisluhi dobra stvar za njegovo stran ali prepričati koga novega se moti. Za tiste prepričane je tako ali tako vseeno, novi pa vprašanje, so naklonjeni Izraelu ali ne. Meni se take kampanije itak gabijo in kažejo na to, da gremo grabit za vsako ceno, naj stane, kolikor stane, samo da bom jaz na oblasti. Ampak eni očitno rabite gospodarja ...
To lahko reče samo oseba, ki niti enkrat ni bila prisotna v volilni komisiji in take jemati resno je približno tako, kot verjeti pravljicam o žabi, ki se spremeni v princa.
harmonkar9 je izjavil:
Seveda niso mogle ankete zaznati realnega stanja, ker je opankovič škatle z glasovnicami menjaval, je Gospod Janša lepo povedal bistvo. Dokler ne bomo v volilni zakon napisali, da opankoviča ne sme bit v radiju 100 km od katerega koli volišča, tako dolgo ne bodo volitve poštene.
To lahko reče samo oseba, ki niti enkrat ni bila prisotna v volilni komisiji in take jemati resno je približno tako, kot verjeti pravljicam o žabi, ki se spremeni v princa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: a_borlak ()
Mene vsi jemljejo resno, ker imam odlične agromente. Jaz sem sicer tudi bil, pa nisem videl nič sumljivega (verjetno so levaki predobro skrili nepravilnosti), ampak verjetno je Gospod Janša tudi bil in njemu kot domoljub zaupam in verjamem 100 %, da ve, kaj govori. In še bolj, da ne laže.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Janša bo pogorel ravno zaradi prisluhov, prav tako Svoboda. Pridobil bo Prerod, Levica, Resnica, Demokrati. Skratka, tisti, ki misli, da so prisluhi dobra stvar za njegovo stran ali prepričati koga novega se moti. Za tiste prepričane je tako ali tako vseeno, novi pa vprašanje, so naklonjeni Izraelu ali ne. Meni se take kampanije itak gabijo in kažejo na to, da gremo grabit za vsako ceno, naj stane, kolikor stane, samo da bom jaz na oblasti. Ampak eni očitno rabite gospodarja ...
Smiselno razmišljaš, ja, ampak SDS ne mislim, da bo kaj izgubil, ker ima vernike, teh ne prepričaš z dejstvi. Plus, ponavadi je tako, da volivci manjših strank, čim bližje so volitve, migrirajo k večjim strankam, ker si želijo zmago določenega pola (toliko ankete res vplivajo na javno mnenje). Tako je bilo na prejšnjih volitvah s Svobodo, sklepam, glede na tisto, kar sem pripopal, so dobili nekatere glasove, ki bi sicer šli k LMŠ, SAAB, SD in tudi Levici. Plus, tisto, kar sem pripopal so projekcije (napovedi), ne dejanske meritve, tako da so razlike med agencijami odvisne tudi od tega, kakšne metode in modele uporabijo.
Zgodovina sprememb…
ZveeZ ::
Smiselno razmišljaš, ja, ampak SDS ne mislim, da bo kaj izgubil, ker ima vernike, teh ne prepričaš z dejstvi. Plus, ponavadi je tako, da volivci manjših strank, čim bližje so volitve, migrirajo k večjim strankam, ker si želijo zmago določenega pola (toliko ankete res vplivajo na javno mnenje). Tako je bilo na prejšnjih volitvah s Svobodo, sklepam, glede na tisto, kar sem pripopal, so dobili nekatere glasove, ki bi sicer šli k LMŠ, SAAB, SD in tudi Levici.
Ma kaksni verniki, kaksna zelja po zmagi dolocenega pola?
Ja, prikorotniki imajo res take ambicije, vecina drzavljanov pa zeli le posteno in ucinkovito drzavo, katera dela za narod.
Boli nas k. kdo je na oblasti, briga nas le to kaj tisti na oblasti delajo.
Smiselno razmišljaš, ja, ampak SDS ne mislim, da bo kaj izgubil, ker ima vernike, teh ne prepričaš z dejstvi. Plus, ponavadi je tako, da volivci manjših strank, čim bližje so volitve, migrirajo k večjim strankam, ker si želijo zmago določenega pola (toliko ankete res vplivajo na javno mnenje). Tako je bilo na prejšnjih volitvah s Svobodo, sklepam, glede na tisto, kar sem pripopal, so dobili nekatere glasove, ki bi sicer šli k LMŠ, SAAB, SD in tudi Levici.
Ja, prikorotniki imajo res take ambicije, vecina drzavljanov pa zeli le posteno in ucinkovito drzavo, katera dela za narod.
Ja sori, skušam samo racionalno razmišljat, na eni strani so tisti, ki si želijo orbanovsko oz. trumpovsko Slovenijo (z elementi Mileija in zgledi iz Hrvaške), na drugi strani pa taki, ki jih je take prihodnosti strah. Logar je rekel, da je mednarodno pravo mrtvo in eni se celo vprašamo, "zakaj pa je mrtvo"?
Zgodovina sprememb…
In ker te je strah, boš imel raje Venezuelo?
Mene pri desnih sploh ne skrbi, da bi peljali v kakšne skrajnosti. Pri levih pa me.
Mene pri desnih sploh ne skrbi, da bi peljali v kakšne skrajnosti. Pri levih pa me.
Hvala za pričakovan idiotski odziv, magister ekonomije. Kdo pa krši mednarodno pravo?
Lep dan želim še naprej
Lep dan želim še naprej
Zgodovina sprememb…
Hvala za pričakovan idiotski odziv, magister ekonomije. Kdo pa krši mednarodno pravo?
Lep dan želim še naprej
Aha, moje mnenje je idotski odziv, tvoja mnenja so pa višek inteligence.
Pri nas takim rečemo kreteni. Bolj se bliža dan volitev bolj si nesramen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

CharlieKK ::
Lep dan želim še naprej
Tudi tebi Nejc. Je blitva dobro pokrita prihaja velik minus in sneg? Si jo zaščitil pred roparskimi pticami?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
Daniel ::
Ja sori, skušam samo racionalno razmišljat, na eni strani so tisti, ki si želijo orbanovsko oz. trumpovsko Slovenijo (z elementi Mileija in zgledi iz Hrvaške), na drugi strani pa taki, ki jih je take prihodnosti strah. Logar je rekel, da je mednarodno pravo mrtvo in eni se celo vprašamo, "zakaj pa je mrtvo"?
A tega poskusa strašenja in drastičnega pretiravanja vas kje na kakšnih tečajih učijo ali to pride po pretirani konzumaciji zgolj enih medijev?
Noah0024 ::
Razumem, da ima vsak svojo skepso do anket, ampak Ninamedia je vedno precej zanesljiva. Zdaj delajo tracking pool, kar pomeni, da objavljajo anketo vsak dan - vse do zadnje, ki bo v petek.
Situacija je precej zanimiva; očitno bo Svoboda vendarle dobila tekmo. SDS ne prebije čez svojih klasičnih cca 20%, medtem ko NSi/SLS/Fokus porazno. Ne pozabit, da so te tri stranke kao združile "moči", pa so pri izračunanih samo 7 mandatih trenutno. Porazno.
Več pa tukaj:
Link 1 (današnja anketa): https://www.dnevnik.si/media/2026/03/16...
Link 2 (članek): https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...
Situacija je precej zanimiva; očitno bo Svoboda vendarle dobila tekmo. SDS ne prebije čez svojih klasičnih cca 20%, medtem ko NSi/SLS/Fokus porazno. Ne pozabit, da so te tri stranke kao združile "moči", pa so pri izračunanih samo 7 mandatih trenutno. Porazno.
Več pa tukaj:
Link 1 (današnja anketa): https://www.dnevnik.si/media/2026/03/16...
Link 2 (članek): https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...

Tudi v US so bile zelo natančne vemo kako se je končalo..
Zgodovina sprememb…

NinaNana
N-855
https://kdobozmagal.si/
N-10847
N-855 ima 4%-5%+/- margin error, tako da odvisno kako potegneš in kdo te plačuje, just lol.
N-855
https://kdobozmagal.si/
N-10847
N-855 ima 4%-5%+/- margin error, tako da odvisno kako potegneš in kdo te plačuje, just lol.
Zgodovina sprememb…

Musashi ::
Sam sem skoraj prepričan da je Ninamedia zelo blizu dejanskim rezultatom. Obeta se nam naslednja 4 leta tegale...So spet uspeli z agendo - Janša je hudič, če pa voliš NSi ali Logarja si dejansko volil Janšo. Ni kaj, drugače ne bo dokler Janša ne zapusti politike. Daleč najboljša zadeva za levico je Janša...
Malidelničar ::
Ma ne vem, kot food-for-thought jaz imam malce alternativni pogled sploh glede izida SDS:/
Na zadnjih volitvah je v najbolj histeričnem ozračju EVER (!!!), ki so ga poganjale zamere (!!!) zaradi COVID-a, SDS dobila:
279,897 glasov, 23.48%.
To je sicer 1.44% manj kot 2018 ampak 60.000 glasov VEČ kot 2018, ko so dobili 222,042 glasov.
Jaz sem realno pričakoval da bodo padli na 150.000 glasov, od kje so jih povlekli 60.000 več????
Opomba: Niso jemali od NSi-ja, ki je tudi izboljšal rezultat za 20.000 glasov na 81,794 glasov (iz 63,792 glasov l. 2018).
Potem imaš evropske l. 2024, kjer je posebej težko motivirati folk - ker dojemajo Bruselj kot pač nek oddaljeni faktor, da njihov glas ničesar ne spremeni.
SDS je sama (volitve prej so imeli listo SDS+SLS) dobila rekord 206,368 glasov oz. 30.61% (na evropskih 2019 recimo so dobili samo 126,534 glasov, 26.25%).
Istega leta kot post-COVID DZ volitve imaš jeseni/pozimi 2022 takoj še predsedniške in Logar, kot neodvisni (ampak s podporo SDS) dobi v 1. krogu 296,000 glasov in 33.95%. V 2. krogu gre z favoritinjo Musarco na tesno, doseže - kot percipirani JJ-ev človek - 46% in izgubi samo za 69.000 glasov (špekulira se da bi lahko flipnil volitve, če bi imeli samo še 1 teden kampanije, in če bi bil bolj napadalen).
Tako, da nekako se ne strinjam s to finto 'ceilinga', meje glede SDS-a, ki bi bila postavljena relativno nizko glede % in absolutnih glasov ......
Na zadnjih volitvah je v najbolj histeričnem ozračju EVER (!!!), ki so ga poganjale zamere (!!!) zaradi COVID-a, SDS dobila:
279,897 glasov, 23.48%.
To je sicer 1.44% manj kot 2018 ampak 60.000 glasov VEČ kot 2018, ko so dobili 222,042 glasov.
Jaz sem realno pričakoval da bodo padli na 150.000 glasov, od kje so jih povlekli 60.000 več????
Opomba: Niso jemali od NSi-ja, ki je tudi izboljšal rezultat za 20.000 glasov na 81,794 glasov (iz 63,792 glasov l. 2018).
Potem imaš evropske l. 2024, kjer je posebej težko motivirati folk - ker dojemajo Bruselj kot pač nek oddaljeni faktor, da njihov glas ničesar ne spremeni.
SDS je sama (volitve prej so imeli listo SDS+SLS) dobila rekord 206,368 glasov oz. 30.61% (na evropskih 2019 recimo so dobili samo 126,534 glasov, 26.25%).
Istega leta kot post-COVID DZ volitve imaš jeseni/pozimi 2022 takoj še predsedniške in Logar, kot neodvisni (ampak s podporo SDS) dobi v 1. krogu 296,000 glasov in 33.95%. V 2. krogu gre z favoritinjo Musarco na tesno, doseže - kot percipirani JJ-ev človek - 46% in izgubi samo za 69.000 glasov (špekulira se da bi lahko flipnil volitve, če bi imeli samo še 1 teden kampanije, in če bi bil bolj napadalen).
Tako, da nekako se ne strinjam s to finto 'ceilinga', meje glede SDS-a, ki bi bila postavljena relativno nizko glede % in absolutnih glasov ......
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
bbbbbb2024 ::
harmonkar9 je izjavil:
Seveda niso mogle ankete zaznati realnega stanja, ker je opankovič škatle z glasovnicami menjaval, je Gospod Janša lepo povedal bistvo. Dokler ne bomo v volilni zakon napisali, da opankoviča ne sme bit v radiju 100 km od katerega koli volišča, tako dolgo ne bodo volitve poštene.
Podpišem!
+1
Moteče na teh "dvobojih" je to, da se je rpedvsem Golob preseraval in Janši talal veleizdajalce. Uni pa mu je nazaj talal koruptivneže. Golobov očitek je neprimeren. To je skuhala Fajonka. Zdaj me zanima, če se bosta ime #5 in #6 pojavila. Jaz upam, da se bosta. Sigurno bo na tapeti Fajonka in Tincika.
Da vsi ostali pridobijo, se strinjam in pravzaprav upam, da se bo to zgodilo.

Kaj pa če se še vedno prisluškuje in bodo zdaj objavili zakulisje o tem kako se odzvati v medijih? Neki anonimni vir mi daje kar precej točne informacije.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25315 (23576) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 157022 (98253) | T440 |