Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi

CharlieKK ::
Tudi s telefonsko povezavo lahko trolaš. Vsakič, ko se povežeš na omrežje, dobiš drug IP naslov.
Razen, ko ne opaziš, da preferira IPv6 in da so vsi "drugi" naslovi, ki jih puščaš khm... znotraj istega /64 subneta. Ups.![]()
Torej kok je troll proof za laike? Thoughts?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
harmonkar9 ::
Kakšna patetika in dvojna morala teh prikoritnih nevladnikov... ne morem verjet, da sem leta nazaj te ljudi celo podpiral.
Pošteno, da poveš. Jaz to spoštujem. Spoštujem tudi tiste, ki danes razočarani priznajo, da so volili golobjo hunto.
Zdaj, če bi ugibal zakaj si si premislil, bi rekel, da zaradi podobnih bedarij, kot so jih naredili danes.
Drži, ali se motim?
Jaz tudi priznam, da so me levaki za nekaj trenutkov pretentali, zaradi njih SDS na parlamentarnih volitvah nisem volil že od 2022, letos pa bom zaradi levakov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Bellator ::
Tudi s telefonsko povezavo lahko trolaš. Vsakič, ko se povežeš na omrežje, dobiš drug IP naslov.
Razen, ko ne opaziš, da preferira IPv6 in da so vsi "drugi" naslovi, ki jih puščaš khm... znotraj istega /64 subneta. Ups.![]()
Tudi brez trolanja niso kaj prida merodajne, ker je rezultat precej odvisen tudi od tega, kdo lahko za sodelovanje angažira več ljudi.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

Miki N ::
Ne saj verjetno je dovolj močan troll-control za povprečnega harmonikaša, standard.
.... ampak po drugi strani pa sami priznajo, da so jih napadli "boti", mogočeje z Ejajem to zdaj mala malica celo za rumenokljune skript-kiddije.
Tako da...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

AJa kaj to pomeni, da bodo vključili Instagram Prasićke?
Doseglo bo precej večjo doom scroll populacijo do zdaj so za to vedeli samo zagreti vojščaki, če pride še do FB viralnosti bomo pa dobili že bolj realno sliko. Imo so uradne ankete MSM totalno mimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
nejclp ::
glih gledam prenos iz kinošiška, če kerga levaka zanima Žižek. Desnaki pa mate priložnost, da v komentarjih pljuvate po Mescu. https://www.youtube.com/live/mqUGYhdnbK...
glih gledam prenos iz kinošiška, če kerga levaka zanima Žižek. Desnaki pa mate priložnost, da v komentarjih pljuvate po Mescu. https://www.youtube.com/live/mqUGYhdnbK...
Kje je pa kakšen domoljubni govorec, tako nedemokratično si predstavljate debate, enosmerno levakarsko? Dober poskus, ampak domoljubi ne bomo vam levakom ogledov dajali, razen za potrebe obrezovanja in domoljubne kampanje.
Slovenc33 ::
Levičarji (svoboda, Sd, Levica,..) so imel šanso 4 leta,.. kaj so naredl? Več migrantov, astronomske cene stanovanj, novih ni, kr nas javni sektor davi z biokracijo, cenzora medijev, davki, lažejo. Da ne omenjam 10 % ane ter kak se zdaj vn vlečejo? Imel so šanso 4 leta ter so jo zapravil. Sedaj dam šanso nekomu drugem (ne levici).
Jaz sem jim dal šanso po tistem, ko sem 2022 volil Gospoda Janšo. Nič več, dovolj je bilo! Levaki so me preveč razočarali, od zdaj naprej bom še naprej volil Gospoda Janšo.
Squirrel ::
Levičarji (svoboda, Sd, Levica,..) so imel šanso 4 leta,.. kaj so naredl? Več migrantov, astronomske cene stanovanj, novih ni, kr nas javni sektor davi z biokracijo, cenzora medijev, davki, lažejo. Da ne omenjam 10 % ane ter kak se zdaj vn vlečejo? Imel so šanso 4 leta ter so jo zapravil. Sedaj dam šanso nekomu drugem (ne levici).
Dobrodošel na forumu, pa moje čestitke za prvi dve objavi.

Dobrodošel domoljubni slovenec.
harmonkar9 je izjavil:
Kje je pa kakšen domoljubni govorec, tako nedemokratično si predstavljate debate, enosmerno levakarsko? Dober poskus, ampak domoljubi ne bomo vam levakom ogledov dajali, razen za potrebe obrezovanja in domoljubne kampanje.
imaš pa priložnost, oziroma celo domoljubno dolžnost, da v klepetu pohvališ g.Janšo in mogoče celo spreobrneš kakšnega levaka.
delavec44 ::
Zdaj so dodali IG viralnost.
Pici je objavil na IG: https://www.instagram.com/stories/nepri...
Se je usulo potem. Niso pa boti.
Hehe, mi je pa Mediana ravnokar poslala mail za koga bom volil. Sem se registriral takrat, ko mi je Nejc predlagal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
harmonkar9 je izjavil:
vsem na desni gre odlično. resni.ca je presenečenje
Se je usulo potem. Niso pa boti.
#nismofejk
Naša domoljubna stranka bo kmalu čez 50 %!
popoln poraz levakov
Mislite, da bo kaj o tem viralnem verodostojnem merjenju v MSM? Nič, levaki bodo vse skrili.

Musashi ::
Nikin poslednji puš za koalicijo...glede na volilno bazo in pa povsem koalicijsko usklajene medije jim bo morda celo uspelo. noben ne opozarja na to, da so posnetki precej starejši kot je domneven obisk izraelcev, noben ne povezuje Fajonkin odstop od tožbe Izraela z obiskom Izraelcev. tole je tako tempirano v zadnji teden pred volitvami, da se človek vpraša če za posnetki niso kar sami v koaliciji in so tole kao odkrili zadnji teden pred volitvami kot zadnji adut, ko so videli da je vrag odnesel šalo..
noben ne opozarja na to, da so posnetki precej starejši kot je domneven obisk izraelcev, noben ne povezuje Fajonkin odstop od tožbe Izraela z obiskom Izraelcev.
Levaki se že izgovarjajo, da naj bi bili samo tisti zvočni posnetki starejši, videoposnetki iz restavracij pa novejši, od letos. Seveda levaki ne bodo priznali, da naše izraelske zaveznike zanima samo tožba proti njim, v naše volitve se pa nočejo vmešavati, ker spoštujejo našo demokracijo. Izraelci tudi niso nikjer izrecno in javno povedali, da želijo Gospoda Janšo na oblasti, zato so to čisto neutemeljene in antisemitistične obtožbe.
Zgodovina sprememb…

endelin ::
Meni je impresivno kako nekatere nevladne organizacije ščitijo vladajoče. Kot da so jih na ukaz aktivirali, da se preusmeri pozornost s posnetkov, zaradi katerih bi vlada morala odstopiti. Res teče voda v grlo da se tako ponizujejo.
Da bi moral imeti spoštovanje do državnih institucij? Haha.
Tako da vemo kam bo šla volilna tekma ta teden... kot sem že napisal.
Vse je preračunano, volitve po zadnjem mesecu sodeč samo za predstavo.
Msm bodo naredili vse da se pozabi na mafijske rabote oblasti. ;)
Mene je realno strah kaj bo naslednja leta, če se že sedaj golobnjaška kamarila obnaša kot se.
Da bi moral imeti spoštovanje do državnih institucij? Haha.
Tako da vemo kam bo šla volilna tekma ta teden... kot sem že napisal.
Vse je preračunano, volitve po zadnjem mesecu sodeč samo za predstavo.
Msm bodo naredili vse da se pozabi na mafijske rabote oblasti. ;)
Mene je realno strah kaj bo naslednja leta, če se že sedaj golobnjaška kamarila obnaša kot se.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Razumlijvo, vsakega pravega domoljuba je strah, mene je tudi. Že zdaj je dolg seznam tistih, ki so pod pernato vlado zaprti zaradi besed ali koščka mesa, zdaj moraš pazit, kaj govoriš, ko je svoboda. Kaj šele bo? Drži se in sporoči, če potrebuješ podporo, da si domoljubi med sabo pomagamo, samo skupaj nam lahko uspe.
Golob težko požira slino, pa komaj začelo se je![]()
Levaki so v totalni paniki!
Zgodovina sprememb…
Bellator ::
Golob težko požira slino, pa komaj začelo se je soočenje
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
delavec44 ::
Harmonkar se je tako vživel v svojo infiltratorsko vlogo, da je po moje sam sebe prepričal in bo v nedeljo podzavestno obkrožil SDS.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25248 (23509) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 156899 (98130) | T440 |